Slovensko – Česko 6:4 (kon.) | USA – Česko 3:5 (kon.)
konec
Slovensko
6:4 (4:1, 2:0, 0:3)
Česko
Sobota 09.07.2016, 08:30 • IceSheffield, Sheffield • Mistrovství světa U16
    44:01 MALECHA - 6:4
     
    44:01
    Česko právě vstřelilo branku!
    Zaváhání Jozefa Leckého ještě dává Čechům jiskřičku naděje! Slabé zakončení Adama Šilhana slovenský gólmen trestuhodně neudržel a vyzval k dorážce MATYÁŠE MALECHU, jenž v závěru snížil na rozdíl dvou branek. Asistence: Adam Šilhan.
    37:13 BUCEK - 6:3
     
    37:13
    Česko právě vstřelilo branku!
    Tak přece jenom nás možná čeká dramatická koncovka, Čechům se povedlo využít i klasickou přesilovku a nyní ztrácí už jen tři góly. Ihned po vhazování se dobře zorientoval JIŘÍ BUCEK a po přiťuknutí od Malechy propálil překvapeného Leckého. Asistence: Matyáš Malecha.
    36:42 TOBIÁŠ - 6:2
     
    36:42
    Česko právě vstřelilo branku!
    Konečně se českému týmu povedlo vsítit zaslouženou branku! Šilhan vypálil po přihrávce podél modré čáry do betonů Leckého. Od něj se míček odrazil k nehlídanému ONDŘEJI TOBIÁŠOVI a ten využil dvojnásobnou přesilovku.
    21:48 FAŠKO-RUDÁŠ - 6:1
     
    21:48
    Slovensko právě vstřelilo branku!
    Teď už se míček třepotá v síti a Slovensko vede už 6:1. Pjatakova střela zápěstím úspěšná ještě nebyla, k plastovému balónku se však u zadního mantinelu dostal MARTIN FAŠKO-RUDÁŠ a z minusového úhlu překvapil Šunhaje, který inkasoval hodně lacinou branku. Asistence: Simeon Pjatak.
    17:20 ŠVAJLEN - 5:1
     
    17:20
    Slovensko právě vstřelilo branku!
    Tak to je nepříjemné, Šunhaj opět inkasuje a Češi tím pádem ztrácí už čtyři branky. Faško-Rudáš na ose hřiště zadovkou přenechal míček volnému KAROLU ŠVALJENOVI, který z velké dálky propálil vše, co mu stálo v cestě. Asistence: Faško-Rudáš.
    14:27 PJATAK - 4:1
     
    14:27
    Slovensko právě vstřelilo branku!
    Přesilová hra je využita a Slováci tak opět vedou o tři branky! Oliver Minko z blízkosti pravého mantinelu přihrál na obsazeného Pichlera, jehož bekhendová střela byla s přispěním Kaščáka sražená k SIMEONU PJATAKOVI a ten zblízka překonal bezmocného Šunhaje. Asistence: Sebastián Kaščák.
    13:05 ČEJKA - 3:1
     
    13:05
    Česko právě vstřelilo branku!
    Nyní už se tak stalo a v Sheffieldu tak máme sníženo na 1:3! Buček dostal přihrávku od Malechy a z pravé strany vybídl ke střele JANA ČEJKU, jenž z předbrankového prostoru poprvé prostřelil Jahodu. Asistence: Matyáš Malecha, Jiří Buček.
    05:00 PJATAK - 3:0
     
    05:00
    Slovensko právě vstřelilo branku!
    Tak to je pětiminutovka hrůzy pro český tým! Juraj Figura po neúspěšné snaze Votípky vyrazil do útoku, zprava přihrál na opačnou stranu SIMEONU PJATAKOVI, který střelou z první našel odkrytou část branky. Asistence: Juraj Figura, Simon Jellúš.
    04:29 MELCHER - 2:0
     
    04:29
    Slovensko právě vstřelilo branku!
    A je to už o dvě branky! Šunhaj nenápadnou dalekonosnou střelu Lavičky vyrazil jen před sebe k PETRU MELCHEROVI, který z dorážky uklidil míček do sítě. Asistence: Matúš Lukáš Lavička, Oliver Minko.
    03:43 HLAVAJ - 1:0
     
    03:43
    Slovensko právě vstřelilo branku!
    Slovenský tým jde z první vážnější akce do vedení! Autorem branky je SAMUEL HLAVAJ, který dostal od Krále nabito před pravý kruh a tvrdou ranou golfákem propálil Šunhaje. Asistence: Petr Král, Simon Jellúš.

    Michal Břuchanský

    Branky a nahrávky: 4. Hlavaj (Král, Jellúš), 5. Melcher (Lavička, Minko), 5. Pjatak (Figura, Jellúš), 15. Pjatak (Kaščák), 18. Švajlen (Faško-Rudáš), 22. Faško-Rudáš (Pjatak) – 14. Čejka (Malecha, Buček), 37. Tobiáš (Šilhan), 38. Bucek (Malecha), 45. Malecha (Šilhan)


    Slovensko: Jahoda (od 31. Lecký) – Švajlen, Gajdoš, Kaščák, Sahúl, Muráň, Solník, Wágner, Lavička, Hvizdoš – Král, Melcher, Pjatak, Jellúš, Pavelka, Figura, Longauer, Čulen, Hlavaj, Kotvan, Minko, Faško-Rudáš.
    Česko: Šunhaj (Novotný) – Laurinc, Toman, Kaňák, Adámek, Šilhan, Zeman, Geisler, Deml – Procházka, Kamenář, Bucek, Šimek, Malecha, Čejka, Pichler, Tobiáš, Šmídl, Votípka, Zdrubecký, Novotný, Jun.