Žilina B – Frýdek-Místek 4:3 (kon.) | Olomouc B – Vítkovice 0:2 (kon.) | Karviná – Zagłębie S. 1:1 (kon.)
Olympia Radotín – Pardubice 2:1 (kon.) | Třinec – Mohelnice 2:0 (kon.) | Č. Budějovice – Slavia B 3:1 (kon.)
Mladá Boleslav – Žižkov 2:0 (kon.) | Znojmo – Poprad 2:0 (kon.) | Nové Mesto n/V – Trenčín 1:0 (kon.)
Teplice – Bohemians 1905 0:0 (kon.) | Brno – Opava 2:2 (kon.) | Hr. Králové – Jihlava 2:1 (kon.)
Slovácko – Radomiak 1:1 (kon.) | Bischofswerdaer FV 08 – Ústí n. L. 3:1 (kon.) | Hallescher – Dukla Praha 2:1 (kon.)
Dunajská Streda – Šopron 2:0 (kon.) | Jablonec – Botoşani 2:0 (kon.) | Žilina – Podbeskidzie 3:0 (kon.)
Opava B – Vítkovice 2:3 (kon.) | Senica – Ostrava 3:1 (kon.) | Ružomberok – Olomouc 3:0 (kon.)
konec
FK Třinec
2:0 (0:0)
FK Mohelnice
Sobota 09.07.2016, 10:30 • Stadion Rudolfa Labaje, Třinec (kapacita: 2 000 míst) • Přípravný zápas
     
    Ode mě je to pro tuto chvíli všechno. Děkuji vám za pozornost a přeji příjemný zbytek sobotního dne. (12:15:42)
     
    Líbil se vám online přenos? V tom případě bych byl potěšen, kdybyste mě začali sledovat na Twitteru. Děkuji za přízeň.
     
    Utkání končí a Třinečtí nakonec ve druhém poločase dokázali strhnout vítězství na svou stranu. Výhra se ale nerodila lehce, první velkou šanci ve druhé půli spálil hostující Hapal. Hora na opačné straně zastavil střely Ižvolta a Krišta, hlavičkující Joukl nemířil přesně.

    Radovat z gólu se domácí mohli až šest minut před koncem. Rychlý brejk zakončoval po pěkné akci do prázdné branky Joukl. Druhou branku přidal minutu před koncem střelou k tyči Velner. V závěru zápasu se projevila větší třinecká zkušenost, Slezané zatlačili na Mohelnici a vstřelili jí dvě branky. Do té doby ovšem s výkonem spokojeni být příliš nemohli.
     
    90
    Konec zápasu.
     
    90
    A ještě jedna šance! Mohelnice v poslední desetiminutovce odešla a Třinec mohl navýšit na 3:0. Janošíkův centr sklepl Velner Jouklovi, jehož hlavičku ovšem Hora chytil.
     
    89
    Třinec právě vstřelil branku!
    Brankář Rohel vyběhl až na hranici šestnáctky, zavolal si a vyboxoval balon daleko dopředu. Na konci třinecké akce potom stál MICHAL VELNER, jenž křižnou ranou k tyči překonal Horu podruhé! Také druhý třinecký gól padl z brejku – 2:0!
     
    88
    Pinkava byl faulován a téměř všichni hráči Mohelnice se teď stěhují do vápna. Standardní situaci z poloviny hřiště bude rozehrávat Bzirský.
     
    87
    Nyní je na tahu zase Mohelnice. Třetiligový celek se natlačil na útočnou půlku a odcentroval. Třinecká obrana odvrátila do zámezí.
     
    86
    Vítězství Třince mohl pojistit Malcharek po centru Velnera, ale v těžké situaci zakončoval nad branku. Malcharkovi navíc zakončení ztížil spoluhráč Samiec, který do něj nedopatřením vrazil.
     
    85
    Šest minut před koncem se tak Třinec ujímá vedení, které ještě touží navýšit. Červení se i po gólu snaží držet na útočné půlce.
     
    84
    Třinec právě vstřelil branku!
    Místo toho rozehrávala Mohelnice jen rohový kop, po kterém Třinec vyrazil do protiútoku. Ižvolt pronikl mezi obránce a uvolnil Janošíka. Ten ve vyložené pozici ještě přiťukl PETRU JOUKLOVI, jenž už dopravil míč do prázdné branky – 1:0!
     
    83
    Knýřova přihrávka nalezla Hapala pouze v ofsajdu. Bzirský o něco později uvolnil Dokoupila, jemuž ale nedovolil zakončit Krišto! Tady by Rohel zasahoval jen těžko.
     
    82
    Technická střela Knýře skončila jen ve zdi, následný centr Mohelnice dolétl až za Rohelovu branku.
     
    81
    Marcel Stříž fauloval na hranici vápna Hapala a Třinečtí teď mohou být hodně rádi, že rozhodčí neukázal na penaltový puntík. Je z toho standardní situace z hranice pokutového území.
     
    80
    Ižvolt přihrál do běhu Velnerovi, který dokázal odcentrovat před branku. Na první tyči byl úplně volný Joukl, ale hlavičkoval vedle!
     
    79
    Krišto zkoušel propasírovat míč přízemní přihrávkou do šestnáctky, ale nikdo ze spoluhráčů nezareagoval. Míč skončil u Hory.
     
    78
    Samiec přišel o balon v souboji s mohelnickou obranou a Motyčka musel dozadu pořádně zabrat. Ve skluzu zvládnout přihrát balon na Čelůstku.
     
    76
    Třinecké příležitosti teď přicházejí jedna za druhou. Ižvolt pronikl po pravé straně a přihrál pod sebe na volného Samiece. Tomu ale střela příliš nesedla a trefil brankáře Horu uprostřed!
     
    75
    Rohový kop Mohelnice ubránila a nyní se vydává ušetřit nějaký čas na útočnou polovinu. Přestože se o body nehraje, remíza v Třinci by mohelnické fotbalisty jistě pořádně povzbudila.
     
    74
    Nyní už se třinecká aktivita začíná projevovat mnohem více. Krišto si narazil míč s Jouklem a vystřelil k tyči! Jenže Hora se natáhl a vyrazil balon na roh.
     
    73
    Střídání dvou jmenovců v třineckém týmu. Pro Michala Stříže utkání skončilo a nahrazuje ho dorostenec Marcel Stříž.
     
    72
    Ižvolt vyslal do úniku po křídle Janošíka, který mu míč do druhé vlny vrátil. Ižvolt vystřelil zpoza vápna nepříjemně, ale Hora dokázal zasáhnout.
     
    71
    Přetažený centr Ižvolta se ze zadní tyče vrátil do ohně. K balonu se protlačil Janošík, ale zakončoval hlavou pouze mimo branku.
     
    70
    Joukl už nestihl míč na hřišti, ale po výkopu Hory se Třinečtí na útočnou polovinu vrátili. Ižvolt se chystá rozehrát rohový kop.
     
    68
    Mohelnice hraje s Třincem vyrovnanou partii a stále drží bezbrankovou remízu. Teď naposled ovšem Řehák fauloval Malcharka.
     
    67
    Ižvoltova přihrávka na Janošíka postrádala přesnost, a navíc stál Janošík v ofsajdu. Hra se nepřerušuje, s míčem pokračuje brankář Hora.
     
    66
    Motyčka zastavil Bzirského za cenu faulu a Mohelnice rozehrávala standardní situaci z levého křídla. Sám Bzirský nacentroval přesně do ruk Rohela.
     
    65
    Samiec fauloval Knýře a v útočné akci pokračovat nemohl. V Třinci ve druhém poločase přestalo pršet, mraky na obloze se docela roztrhaly.
     
    64
    Bzirský posílal balon do vápna před branku, ale Motyčka odhlavičkoval na roh. Ten Třinec ubránil, jenže Jouklova přihrávka na Malcharka byla příliš dlouhá.
     
    63
    Svoboda dotáhl balon až do vápna, kde Velner pouze nastřelil spoluhráče Samiece. Míč se odrazil k Hapalovi, který zakončoval v nebezpečné pozici těsně vedle!
     
    62
    Velner sice přehlavičkoval Knýře, ale byl z toho pouze aut pro Mohelnici. Po zásahu Joukla se vhazující Knýř posune o pár metrů.
     
    61
    Standardní situace v Ižvoltově provedení nebezpečí pro Mohelnici nepřinesla. Hora si v klidu došel pro balon do vzduchu.
     
    60
    Knýřovi se vůbec nepovedl odkop a šanci dostal Joukl. Uvolnil ve vápně Samiece, kterého ovšem na hranici faulu zastavil Olejník. Třinečtí si penaltu žádali marně.
     
    59
    Ižvolt pronikl po křídle a chtěl si narazit balon s Janošíkem. Tomu ale sklepávačka patou nevyšla a musel okamžitě upalovat dozadu.
     
    58
    Joukl si navedl míč z pravé strany na střed hřiště a Hora balon nejprve neudržel. Ale stihl zaváhání napravit ještě před dorážejícím Velnerem.
     
    57
    Michal Stříž fauloval unikajícího Kopu na půlící čáře. Řehákův nákop třinecká defenziva v pohodě odvrátila.
     
    56
    Nepřesná přihrávka Pinkavy skončila u Janošíka, kterému se ale také nepovedlo rozehrávat útočnou akci dobře. Na polovině kombinuje Čelůstka s Krištem.
     
    55
    Omlouvám se za snížený počet příspěvků na začátku druhého poločasu, který byl způsoben množstvím změn v obou sestavách. Rohel pokryl na startu druhé půle střelu z dálky, Malcharkovo zakončení zneškodnil na opačné straně Hora.
     
    46
    Mohelnice střídala o poločase také čtyřikrát. Gólmana Petra Večeřa vystřídal Jakub Hora. Odešli také Roman Kuba, Jakub Heidenreich a Ondřej Kopa, které nahradili Lubomír Pinkava, Jakub Svoboda a Vlastimil Knýř.
     
    46
    Třinec o přestávce třikrát vystřídal. Brankáře Jiřího Adamušku nahradil Pavel Rohel. Staženi byli také Tomáš Benetka, Mikk Reintam a Jakub Teplý, místo nichž nastoupili Michal Velner, Martin Janošík a Martin Samiec.
     
    46
    Začal druhý poločas.
     
    První poločas je u konce a přinesl několik zajímavých šancí na obou stranách. Malcharkova hlavička ve čtvrté minutě skončila těsně vedle, Dokoupilovu střelu vyrazil domácí brankář Adamuška. Proti gólmanovi Mohelnice neuspěl Teplý, těsně před koncem poločasu musel proti příležitosti Bzirského na druhé straně zasahovat Adamuška. Třetiligový tým z Mohelnice drží bezbrankový stav a rozhodně nehraje druhé housle. Třinec nemůže být se svým výkonem spokojen.
     
    Druhý poločas začne přibližně v 11:25.
     
    45+1
    První poločas skončil.
     
    45+1
    Reintam chyboval při rozehrávce a Čelůstka musel Bzirského centr odhlavičkovat. To už byl samotný závěr první půle.
     
    45
    Čelůstka byl při rozehrávaní faulován napadajícími hráči Mohelnice. V poslední minutě prvního poločasu zesílil déšť na třineckém stadionu.
     
    44
    Joukl byl chycen v ofsajdové pasti. Třinečtí se v posledních minutách docela trápí a poločasová přestávka jim rozhodně přijde vhod.
     
    42
    Rohový kop už Třinečtí ubránili bez problémů. Benetka se chystá vhazovat, ale rozhodčí se posouvá o pár metrů zpět dozadu.
     
    41
    Balon z kopačky Bači ještě odhlavičkoval Čelůstka, ale následně se až před Adamušku prokličkoval aktivní Bzirský. Třinecký gólman ale udržel čisté konto a vyrazil míč na roh!
     
    40
    Nejprve na zem upadl Hapal, poté byl faulován Kopa. Přímý z pravého křídla bude rozehrávat centrem do vápna Bača.
     
    39
    Centr Teplého už byl navíc, ještě předtím totiž pomezní rozhodčí signalizoval ofsajd. Večeř rozehrává od své branky.
     
    38
    Čelůstka si poradil s Hapalem a hráči v červených dresech mohou postupovat dopředu. Do konce první půle zbývá jen sedm minut a nedá se říct, že by Třinec Mohelnici výrazně přehrával.
     
    37
    Vše začalo nepřesnou přihrávkou Ižvolta na Michala Stříže, kterého tvrdě srazil k zemi Olejník. To bylo ještě v mezích pravidel, ovšem Kopa o pár sekund později Teplého fauloval. Za ostrý zákrok je varován rozhodčím.
     
    36
    Dokoupil přihrál do strany na Hapala, jehož centr nalezl v krkolomné pozici hlavičkujícího Kopu. Adamuška v klidu zasáhl.
     
    35
    V Třinci se pořádně zatáhlo a začíná pršet. Mezitím se dopředu tlačí domácí fotbalisté, Joukl byl v šestnáctce obrán o míč Kubou čistě.
     
    34
    Ižvoltův oblouček až před branku Večeřa nedolétl. Unikajícího Michala Stříže zastavil u postranní čáry čistým skluzem Řehák.
     
    33
    Malcharek nejdříve faulován nebyl, a tak se zdravě naštval a prohnal hostujícího Baču tak, až ho skutečně musel poslat k zemi nedovoleným způsobem.
     
    32
    Teplý se šikovně zbavil protihráčů a už byl na hranici šestnáctky. Mohl střílet, anebo přihrávat na Joukla. Vybral si tu druhou možnost, nahrávku ovšem přečetl Heidenreich.
     
    31
    Motyčka pronikl středem hřiště a podobně jako před minutou Bzirský vypálil. Dalekonosná rána ale vysoko přelétla horní tyčku.
     
    30
    Třinecký brejk ale skončil kvůli nepřesnosti. Bzirský si navedl míč z levého křídla trochu doprostřed a z velké dálky se pokusil o střelu. Adamuška nemusel zasahovat.
     
    29
    Třinečtí ubránili útok soupeře a sami mohou proniknout do otevřené obrany. Malcharek vyzývá přihrávkou do běhu Michala Stříže.
     
    28
    Přihrávka Michala Stříže na Motyčku neprošla, Mohelničtí ale dokázali jen odkopnout. Joukl na pravé straně ve skluzu nevybojoval autové vhazování proti Bzirskému.
     
    27
    Řehák odkopl míč jen do zámezí a Čelůstka rozehrál autové vhazování s Michalem Střížem. Reintamův nákop mohelnická defenziva daleko nepustila.
     
    26
    Motyčka vysunul do akce po levé straně Michala Stříže, jehož centr ovšem Mohelnice odvrátila. Do protiútoku unikl Bzirský, jeho střelu zpoza pokutového území zase chytil Adamuška.
     
    25
    Čelůstka rozehrává třineckou akci vzadu s Reintamem, gólman Večeř volá své spoluhráče zpět do obrany.
     
    24
    Čelůstka fauloval v hlavičkovém souboji na polovině hřiště Kopu a Mohelnice rozehrála rychle na krátko. K Adamuškovi se ale nedostala.
     
    23
    Reintam odhlavičkoval Večeřův výkop jen k hráčům Mohelnice. Ti ale o balon rychle přišli, Michal Stříž vhazuje na Čelůstku.
     
    22
    Olejník si dokázal pokrýt Ižvolta a hlavou zahrál malou domů na Večeřa. Útočnou akci Bzirského ukončil důrazným odkopem Benetka.
     
    21
    Řehák našel přesnou přihrávku vzduchem na levé straně nabíhajícího Bzirského, jehož centr z prvního doteku však skončil v náruči Adamušky.
     
    20
    Krišto potáhl balon mezi tři protihráče, na tom čtvrtém už ale ztroskotal. Brejk Mohelnice zastavili Třinečtí taktický faulem na polovině hřiště.
     
    19
    Třinečtí přebírají v posledních momentech iniciativu pevně do svých rukou. Akce po levém křídle ale nevyšla, a tak se míč vrací ke stoperům.
     
    18
    Benetka sklepl Motyčkův daleký pas hlavou zpět do hřiště, ale jeho spoluhráči už míč neudrželi.
     
    17
    Jouklova přihrávka do pokutového území se neujala, na druhé straně skončila rychlá akce Mohelnice u brankáře Adamušky.
     
    16
    Bzirský si udělal prostor ve vápně, ale ke střely z otočky se nedostal. Místo toho nabil za šestnáctku Dokoupilovi, jenž střílel mimo branku.
     
    15
    Třinec na chvíli zamkl Mohelnici na její obranné polovině a došlo ke srážce dvou spoluhráčů Fišary s Kopou. O něco později vysvobodil Moravany faulem na Dokoupila Motyčka.
     
    14
    Po přihrávce od Motyčky se octl v gólové příležitosti Teplý, ale brankář Večeř včas vyběhl a zmenšil mu střelecký úhel! Teplý brankáře Mohelnice neprostřelil.
     
    14
    Fišara nepustil domácí fotbalisty do protiútoku a na jistotu odhlavičkoval balon na gólmana Adamušku. Joukl vrací míč na střed hřiště Krištovi.
     
    13
    Bezprostředně po autovém vhazování Třince zakončoval zpoza šestnáctky Michal Stříž, avšak vůbec netrefil branku. Na opačné straně zvládl Adamuška odkopnout balon po skákavé malé domů od Reintama.
     
    12
    Standardní situaci z pravého křídla rozehrál centrem do vápna Ižvolt. Nikdo z Třineckých se ale k zakončení nedostal a Hapal odhlavičkoval míč do autu.
     
    11
    Čelůstka neměl komu přihrát a nakonec si uprostřed hřiště pouze vyměnil balon s Motyčkou. Následná útočná akce Třince neměla dlouhého trvání.
     
    10
    Benetka se neprosadil individuálním způsobem na pravé straně, a tak Třinečtí hru přenesli. Ižvolt kombinuje s Michalem Střížem.
     
    9
    Malcharek vyslal do úniku po levém křídle Teplého, který ovšem rychlý brejk pokazil nepřesnou přihrávkou na Krišta. Balon ukořistili obránci Mohelnice.
     
    8
    K rohovému kopu se postavil Heidenreich, jeho centr však na přední tyči odhlavičkoval Ižvolt. Řehák po přihrávce od Bači na druhé straně odkopl dopředu.
     
    7
    Ale pozor, gólová příležitost přišla také na druhé straně. Třinečtí reklamovali ofsajd Hapala, avšak neuspěli, a nebezpečnou střelu Dokoupila musel Adamuška vyrazit na rohový kop!
     
    6
    Ižvolt přišel v individuální akci o balon a Joukl následně tvrdě zajel do Bzirského. Rozhodčí tento nedovolený zákrok viděl, rozehrávat bude odkopem brankář Večeř.
     
    5
    První velké šance se tak diváci dočkali již po čtyřech minutách, ale zůstala nevyužitá. Čelůstka si pomohl přihrávkou dozadu na Krišta.
     
    4
    Krišto rozjel nebezpečnou útočnou akci Třince po levé straně, Michal Stříž se uvolnil a odcentroval, jenomže Malcharek hlavičkoval ve finále těsně vedle!
     
    3
    Nyní už se do útočné fáze tlačí domácí favorité, nicméně nemohou se dostat na dostřel Večeřovy branky.
     
    2
    Malcharek neuspěl ve vzdušném souboji s obráncem Kubou a mohelnický zadák byl vzápětí faulován Ižvoltem.
     
    1
    Mohelnice začala aktivně a zatlačila rozehrávají Třinec na jeho obranné polovině. O něco později se hra dostala ke gólmanovi Večeřovi, kterému přihrál Řehák.
     
    1
    Utkání právě začalo.
     
    Utkání začne s menším zpožděním, nakonec bylo přesunuto na hlavní stadion Rudolfa Labaje. Třinec bude hrát v červených dresech, Mohelnice v bílém.
     
    Úvodní sestavy:

    FK Fotbal Třinec: Adamuška – Joukl, Malcharek, Michal Stříž, Benetka, Čelůstka, Krišto, Motyčka, Ižvolt, Teplý, Reintam (C). Trenér: Martin Zbončák.
    Náhradníci: Rohel – Velner, Marcel Stříž, Samiec, Janošík.

    FK Mohelnice: Večeř – Řehák, Kuba, Kopa, Dokoupil (C), Fišara, Hapal, Heidenreich, Bača, Olejník, Bzirský. Trenér: Roman Sedláček.
    Náhradníci: Hora – Pinkava, Svoboda, Knýř.

    Rozhodčí: Jakub Vojkovský – Michael Vojkovský, Ondřej Boráň.
     
    Pokud máte nějaké dotazy či připomínky k utkání mezi Třincem a Mohelnicí, směřujte je na Twitter. Svůj příspěvek pak označte takto: @VondraZoubek. Já se budu snažit na vaše dotazy odpovídat.
     
    Třinecké fotbalisty trápily v minulé sezoně abnormálně časté zdravotní problémy a kádr není celkově fit ani nyní. Jaroslav Málek nestihne start Fotbalové národní ligy kvůli operaci slepého střeva, kterou prodělal, totéž platí o Pavlu Hlochovi s natrženým svalem. Menší bolístky brání v současné době ještě Renému Dedičovi, Lukáši Salachnovi, Mariu Latochovi a Imrichu Bedecsovi. Dlouhodobě zraněný Muamer Avdič trénuje s fyzioterapeutem a podle trenéra Zbončáka by měl do druholigových bojů zasáhnout někdy po pátém kole.
     
    FK MOHELNICE

    Před rokem Mohelnice ovládla Divizi E, a tak si sama vybojovala postup do Moravskoslezské fotbalové ligy. Ve třetí nejvyšší soutěži se Moravané dokázali udržet bez větších potíží a skončili na 9. příčce. Fotbalisty Mohelnice vede trenér Roman Sedláček.

    Ten se musel před začátkem letní přípravy vypořádat z odchody Michaela Weinlicha, Ondřeje Sieberta, Filipa Žáka, Jakuba Kotůlka a také Michala Kováře, největší osobnosti týmu se zkušenostmi ze Sigmy Olomouc nebo německého Rostocku. Novými posilami se stali mladý brankář Jakub Hora ze Sigmy Olomouc, Jan Fišara, Marek Kamisch, Milan Dokoupil a Martin Bzirský.
     
    FK FOTBAL TŘINEC

    Podruhé v řadě skončil Třinec ve Fotbalové národní lize až na 13. místě a dlouho musel bojovat o záchranu. Před startem nové sezony odstoupil z funkce trenéra generální manažer klubu Karel Kula, kterého nahradil Martin Zbončák s asistentem Lubomírem Vaškem. Čtyřicetiletý Zbončák je odchovancem třineckého fotbalu, v hráčské kariéře získal s Libercem a se Spartou dva české tituly.

    Co se týče změn kádru, opustili třineckou kabinu hráči, kteří zde byli na hostování. Pod Javorovým se rozloučili také s dlouholetým stabilním členem týmu Miroslavem Ceplákem. Paradoxně hned čtveřice nových hráčů přišla během letní přípravy z mužstva největšího rivala Frýdku-Místku. Jedná se o záložníky Pavla Tobiáše, Mateje Ižvolta, Daria Krišta a útočníka Petra Hoška. Po posledním přípravném zápase kouč Zbončák prozradil, že třinecký klub má zájem také o služby zkoušeného Michala Stříže z olomoucké rezervy.

    Třinec zatím stihl odehrát tři přípravná utkání s velmi nelichotivou bilancí tří porážek. Třinečtí podlehli ve Vratimově Vítkovicím 1:2, na Slovácku prohráli 0:4 a naposled v Polsku nestačili ani na druholigový Górnik Zabrze. Horníci mužstvo z Třince porazili 2:0.
     
    Krásné sobotní dopoledne, vítejte při sledování textového online přenosu z přípravného utkání týmů FK Fotbal Třinec a FK Mohelnice. Zatímco Slezané jsou ostřílenými účastníky Fotbalové národní ligy, Mohelnice má za sebou premiérový ročník ve třetí nejvyšší soutěži. Třinečtí budou v utkání favoritem, je ale téměř jisté, že nenastoupí v nejsilnějším možném složení a naproti tomu budou zkoušet nové a mladé hráče. Utkání začíná v 10:30 na stadionu Rudolfa Labaje v Třinci. Online přenosem vás bude provázet Ondřej Zoubek.
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 10:30.

    Ondřej Zoubek

    Branky: 84. Joukl, 89. Velner


    FK Třinec: Adamuška (46. Rohel) – Joukl, Malcharek, Michal Stříž (73. Marcel Stříž), Benetka (46. Velner), Čelůstka, Krišto, Motyčka, Ižvolt, Teplý (46. Samiec), Reintam (C) (46. Janošík).
    Trenér: Martin Zbončák.

    Náhradníci: Rohel – Velner, Marcel Stříž, Samiec, Janošík.

    FK Mohelnice: Večeř (46. Hora) – Olejník, Řehák, Kuba (46. Pinkava), Heidenreich (46. Svoboda) – Kopa (46. Knýř), Dokoupil (C), Fišara, Bača, Bzirský – Hapal. Trenér: Roman Sedláček.
    Náhradníci: Hora – Pinkava, Svoboda, Knýř.

    Rozhodčí: Jakub Vojkovský – Michael Vojkovský, Ondřej Boráň

    Diváci: 80
    bahis siteleri