Žilina B – Frýdek-Místek 4:3 (kon.) | Olomouc B – Vítkovice 0:2 (kon.) | Karviná – Zagłębie S. 1:1 (kon.)
Olympia Radotín – Pardubice 2:1 (kon.) | Třinec – Mohelnice 2:0 (kon.) | Č. Budějovice – Slavia B 3:1 (kon.)
Mladá Boleslav – Žižkov 2:0 (kon.) | Znojmo – Poprad 2:0 (kon.) | Nové Mesto n/V – Trenčín 1:0 (kon.)
Teplice – Bohemians 1905 0:0 (kon.) | Brno – Opava 2:2 (kon.) | Hr. Králové – Jihlava 2:1 (kon.)
Slovácko – Radomiak 1:1 (kon.) | Bischofswerdaer FV 08 – Ústí n. L. 3:1 (kon.) | Hallescher – Dukla Praha 2:1 (kon.)
Dunajská Streda – Šopron 2:0 (kon.) | Jablonec – Botoşani 2:0 (kon.) | Žilina – Podbeskidzie 3:0 (kon.)
Opava B – Vítkovice 2:3 (kon.) | Senica – Ostrava 3:1 (kon.) | Ružomberok – Olomouc 3:0 (kon.)
konec
FK Třinec
2:0 (0:0)
FK Mohelnice
Sobota 09.07.2016, 10:30 • Stadion Rudolfa Labaje, Třinec (kapacita: 2 000 míst) • Přípravný zápas
     
    90
    A ještě jedna šance! Mohelnice v poslední desetiminutovce odešla a Třinec mohl navýšit na 3:0. Janošíkův centr sklepl Velner Jouklovi, jehož hlavičku ovšem Hora chytil.
     
    89
    Třinec právě vstřelil branku!
    Brankář Rohel vyběhl až na hranici šestnáctky, zavolal si a vyboxoval balon daleko dopředu. Na konci třinecké akce potom stál MICHAL VELNER, jenž křižnou ranou k tyči překonal Horu podruhé! Také druhý třinecký gól padl z brejku – 2:0!
     
    86
    Vítězství Třince mohl pojistit Malcharek po centru Velnera, ale v těžké situaci zakončoval nad branku. Malcharkovi navíc zakončení ztížil spoluhráč Samiec, který do něj nedopatřením vrazil.
     
    84
    Třinec právě vstřelil branku!
    Místo toho rozehrávala Mohelnice jen rohový kop, po kterém Třinec vyrazil do protiútoku. Ižvolt pronikl mezi obránce a uvolnil Janošíka. Ten ve vyložené pozici ještě přiťukl PETRU JOUKLOVI, jenž už dopravil míč do prázdné branky – 1:0!
     
    83
    Knýřova přihrávka nalezla Hapala pouze v ofsajdu. Bzirský o něco později uvolnil Dokoupila, jemuž ale nedovolil zakončit Krišto! Tady by Rohel zasahoval jen těžko.
     
    80
    Ižvolt přihrál do běhu Velnerovi, který dokázal odcentrovat před branku. Na první tyči byl úplně volný Joukl, ale hlavičkoval vedle!
     
    76
    Třinecké příležitosti teď přicházejí jedna za druhou. Ižvolt pronikl po pravé straně a přihrál pod sebe na volného Samiece. Tomu ale střela příliš nesedla a trefil brankáře Horu uprostřed!
     
    74
    Nyní už se třinecká aktivita začíná projevovat mnohem více. Krišto si narazil míč s Jouklem a vystřelil k tyči! Jenže Hora se natáhl a vyrazil balon na roh.
     
    73
    Střídání dvou jmenovců v třineckém týmu. Pro Michala Stříže utkání skončilo a nahrazuje ho dorostenec Marcel Stříž.
     
    72
    Ižvolt vyslal do úniku po křídle Janošíka, který mu míč do druhé vlny vrátil. Ižvolt vystřelil zpoza vápna nepříjemně, ale Hora dokázal zasáhnout.
     
    63
    Svoboda dotáhl balon až do vápna, kde Velner pouze nastřelil spoluhráče Samiece. Míč se odrazil k Hapalovi, který zakončoval v nebezpečné pozici těsně vedle!
     
    60
    Knýřovi se vůbec nepovedl odkop a šanci dostal Joukl. Uvolnil ve vápně Samiece, kterého ovšem na hranici faulu zastavil Olejník. Třinečtí si penaltu žádali marně.
     
    46
    Mohelnice střídala o poločase také čtyřikrát. Gólmana Petra Večeřa vystřídal Jakub Hora. Odešli také Roman Kuba, Jakub Heidenreich a Ondřej Kopa, které nahradili Lubomír Pinkava, Jakub Svoboda a Vlastimil Knýř.
     
    46
    Třinec o přestávce třikrát vystřídal. Brankáře Jiřího Adamušku nahradil Pavel Rohel. Staženi byli také Tomáš Benetka, Mikk Reintam a Jakub Teplý, místo nichž nastoupili Michal Velner, Martin Janošík a Martin Samiec.
     
    41
    Balon z kopačky Bači ještě odhlavičkoval Čelůstka, ale následně se až před Adamušku prokličkoval aktivní Bzirský. Třinecký gólman ale udržel čisté konto a vyrazil míč na roh!
     
    14
    Po přihrávce od Motyčky se octl v gólové příležitosti Teplý, ale brankář Večeř včas vyběhl a zmenšil mu střelecký úhel! Teplý brankáře Mohelnice neprostřelil.
     
    7
    Ale pozor, gólová příležitost přišla také na druhé straně. Třinečtí reklamovali ofsajd Hapala, avšak neuspěli, a nebezpečnou střelu Dokoupila musel Adamuška vyrazit na rohový kop!
     
    4
    Krišto rozjel nebezpečnou útočnou akci Třince po levé straně, Michal Stříž se uvolnil a odcentroval, jenomže Malcharek hlavičkoval ve finále těsně vedle!

    Ondřej Zoubek

    Branky: 84. Joukl, 89. Velner


    FK Třinec: Adamuška (46. Rohel) – Joukl, Malcharek, Michal Stříž (73. Marcel Stříž), Benetka (46. Velner), Čelůstka, Krišto, Motyčka, Ižvolt, Teplý (46. Samiec), Reintam (C) (46. Janošík).
    Trenér: Martin Zbončák.

    Náhradníci: Rohel – Velner, Marcel Stříž, Samiec, Janošík.

    FK Mohelnice: Večeř (46. Hora) – Olejník, Řehák, Kuba (46. Pinkava), Heidenreich (46. Svoboda) – Kopa (46. Knýř), Dokoupil (C), Fišara, Bača, Bzirský – Hapal. Trenér: Roman Sedláček.
    Náhradníci: Hora – Pinkava, Svoboda, Knýř.

    Rozhodčí: Jakub Vojkovský – Michael Vojkovský, Ondřej Boráň

    Diváci: 80
    bahis siteleri