USA – Slovensko 1:4 (kon.) | Česko – Kanada 1:4 (kon.)
konec
USA
1:4 (0:3, 0:0, 1:1)
Slovensko
sk Pondělí 11.07.2016, 12:30Mistrovství světa U20
    ABRUZZO - 1:4
     
    40:42
    USA dali gól! Američanom sa podarilo prelomiť strelecké suchoty. O prekonanie Sadloňa sa úspešnou dorážkou postaral ANTHONY ABRUZZO. Bez asistencie.
    34:47 ŠIMKO - 0:4
     
    34:47
    Slovensko dalo gól!
    Po bezgólovej druhej tretine sme sa konečne dočkali ďalšieho presného zásahu v americkej svätyni! Ján Čavajda poslal loptičku medzi kruhy, kde si výborne našiel streleckú parketu SAMUEL ŠIMKO, ktorý presnou strelou dal Slovensku štvorgólový náskok. Asistencia: Ján Čavajda.
    14:09 KRATOCHVÍLA - 0:3
     
    14:09
    Slovensko dalo gól!
    Tretí slovenský gól prichádza v poslednej minúte úvodnej tretiny. Po vyhratom vhadzovaní sa loptička dostala do druhej vlny k PATRIKOVI KRATOCHVÍLOVI, ktorý vystrelil a prestrelil všetko, čo mu stálo v ceste. Asistencie: Lukáš Bednár, Marcel Cibík.
    08:03 BEDNARČÍK - 0:2
     
    08:03
    Slovensko dalo gól!
    Náskok Slovenska je už dvojgólový. CHRISTIAN BEDNARČÍK sa tentoraz nenachádzal na modrej čiare, ale na pravom krídle, z ktorého sa vynikajúco natlačil pred bránu a ponad padajúceho amerického brankára rozvlnil sieť presnou strelou! Asistencia: Lukáš Horváth.
    05:11 BEDNARČÍK - 0:1
     
    05:11
    Slovensko dalo gól!
    Krátku presilovku o dvoch hráčov slovenská dvadsiatka nevyužila, no v pokračujúcej prevahe o jedného hráča sa ujala vedenia! CHRISTIAN BEDNARČÍK sa posunul s loptičkou na os hraceh plochy a od modrej čiary to namieril presne do pravého dolného rohu americkej brány! Asistencia: Miroslav Olejník.

    Michal Bakoš

    Branky a nahrávky: 41. Abruzzo (Bez asistencie) – 6. Bednarčík (Olejník), 9. Bednarčík (Horváth), 15. Kratochvíla (Bednár, Cibík), 35. Šimko (Čavajda)


    USA: Fischetti (Papagno) – Scian, Nicoletti, Mauger, Mynar, Gladfelter, P. Hickey, Dingler, Daley – Melisi, Kiesel, Avampato, Harley, Ersing, Battaglini, Abruzzo, D. Hickey (C), Ryan, Villano, Cordio, Malloy, Palumbo.
    Slovensko: Surák (Sadloň) – Čavajda, Šándor, Bušovský, Horváth, Krčmárik, Honko, Al-Asheeri, Švantner – Gajdoš, Ďurkech, Zwick, Bednarčík, Cibík, Šimko, Simon, Bednár, Novák, Matuška, M. Olejník, Kratochvíla, Tomečko.