Plzeň – Lok. Moskva 0:0 (kon.) | Třinec – Trnava 0:0 (zruš.) | Příbram – Hořovicko 3:0 (kon.)
Heidenheim – Mladá Boleslav 1:3 (kon.) | West Ham – Slovácko 2:2 (kon.) | Sparta – Fenerbahce 0:0 (kon.)
konec
1.FC Heidenheim 1846
1:3 (0:2)
FK Mladá Boleslav
Úterý 19.07.2016, 17:45 • Bad Wimsbach • Přípravný zápas
Předzápasové kurzy
    81. Ben HALLORAN - 1:3
     
    81
    Heidenheim právě vstřelil branku!
    Celek z Německa se deset minut před závěrečným hvizdem dočkává gólu a snižuje. Vejmola po centru z pravé strany vyrazil míč na kopačku BENA HALLORANA a jeho razantní zakončení zastavila až síť.
    71. Lukáš HŮLKA - 0:3
     
    71
    Mladá Boleslav právě vstřelila branku!
    Středočeský celek odskakuje svému německému soupeři na rozdíl tří branek! Schnitzler míč po prudkém centru z přímého volného kopu, který se rozehrával v blízkosti levé postranní čáry, vyrazil pouze před sebe a LUKÁŠ HŮLKA ho pak nekompromisním způsobem dorazil k pravé konstrukci brány.
    68. (HEI)
     
    68
    Německý tým se díky přesnému dlouhému pasu dostal do nebezpečného zakončení. Nabíhající útočník se totiž objevil až za obranou, jenže gólmana Vejmolu propálit nedokázal. Praporek asistenta rozhodčího směřuje opět na rohový čtvrtkruh.
    20. Jakub RADA - 0:2
     
    20
    Mladá Boleslav právě vstřelila branku!
    Rozdíl ve skóre je už dvoubrankový! Přestože gólman Schnitzler při nařízené penaltě vystihl směr střely, zabránit míči v cestě do sítě nedokázal a znovu tak kapituloval. Úspěšným exekutorem pokutového kopu se stal JAKUB RADA.
    19.
     
    19
    Po přihrávce za obranu došlo uvnitř pokutového území k podražení. Hlavní arbitr byl neoblomný a ve prospěch Mladé Boleslavi nařídil penaltu.
    10. (HEI)
     
    10
    Obrovská šance německého týmu gólem nekončí! Gólman Mladé Boleslavi skvěle vyběhl proti rozběhnutému hráči a vyrazil míč před sebe. Ten se sice objevil na kopačce jeho protihráče, jenže ten v zakončení selhal, když míč po střele z hranice vápna poslal trestuhodně vedle odkryté brány.
    1. Miljan VUKADINOVIČ - 0:1
     
    1
    Mladá Boleslav právě vstřelila branku!
    Středočeský celek se ujímá brzkého vedení! Fotbalisté Mladé Boleslavi vnikli do pokutového z levé strany, odkud byl balon odcentrován do předbrankového prostoru a MILJANEM VUKADINOVIČEM následně odeslán rovnou do sítě.

    Lukáš Jasoněk

    Branky: 81. Halloran – 1. Vukadinovič, 20. Rada (pen.), 71. Hůlka


    1.FC Heidenheim 1846: Schnitzler – Becker, Kraus, Beermann, Feick – Morabit, Griesbeck, Theuerkauf, Skarke – Verhoek, Finne.
    II. poločas: Schnitzler – Strauß, Wittek, Hajtic, Guarino – Halloran, Rasner, Titsch-Rivero, Atanga – Morabit, Widemann.

    FK Mladá Boleslav: Diviš – Pauschek, Douglas, Hůlka, Keresteš – Vukadinovič, Rada, Takács, Přikryl – Klobása, Golgol.
    II. poločas: Vejmola – Kúdela, Hůlka, Čmovš, Keresteš – Přikryl, Takács, Valenta, Kalabiška – Golgol, Klobása
    bahis siteleri