Česko – Švédsko 4:8 (kon.)
konec
Česko
4:8 (1:1, 2:3, 1:4)
Švédsko
Sobota 23.07.2016, 15:30 • Univ. do Porto Sports Faculty • Akademické mistrovství světa - ženy
     
    56:44
    Česko právě vstřelilo branku!
    Tak nakonec ještě jedna gólová radost pro český tým. Dnes dvakrát vyloučená TEREZA PILÍKOVÁ po přihrávce Enenkelové zakončila český brejk. Asistence: Veronika Enenkelová.
     
    51:56
    Švédsko právě vstřelilo branku!
    A z poměrně vyrovnaného utkání se nakonec stává jasná záležitost, při níž Švédky prokazují svou kvalitu. STEPHANIE BOBERGOVÁ završila svůj hattrick. Bez asistence.
     
    50:52
    Švédsko právě vstřelilo branku!
    A nyní se zdá být definitivně jasno. Norstromová připravila střeleckou pozici pro SOFII JOELSSONOVOU, která posedmé zatížila české konto. Frida Norstromová.
     
    47:20
    Švédsko právě vstřelilo branku!
    Češky se snažily o odpověď, ale Švédky krátce poté přidávají šestou branku. Nilssonová připravila ideální pozici MAJE LILJEROTHOVÉ, která zametla balonek do prázdné branky. Asistence: Linnea Nilssonová.
     
    47:00
    Švédsko právě vstřelilo branku!
    A Švédky po šestnácti vteřinách přesilovku využívají. Přesně mířila ANNA WIJKOVÁ. Asistence: Iza Rydfjallová.
     
    37:57
    Česko právě vstřelilo branku!
    Další výborně rozehraná standardní situace na útočné polovině znamená kontaktní gól. Tentokrát to bylo z podstatně výhodnější pozice, na významu to ale nic nemění. Čápková přiťukla míček TEREZE URBÁNKOVÉ a ta prostřelila zřejmě nic nevidícího Johanssonovou. Asistence: Martina Čapková.
     
    35:45
    Švédsko právě vstřelilo branku!
    Krátce poté se ovšem Švédky pokračují. Balonek se odrazil od Ranochové přesně ke CAROLINE ADELOWOVÉ, která jej zametla zpátky do branky. Švédská reprezentantka využila zmatku, kdy zůstala zcela sama před brankou. Asistence: Cornelia Fjellstedtová.
     
    33:21
    Švédsko právě vstřelilo branku!
    Češkám se poté sice podařilo rychle zaklesnout do jejich tradičního hlubokého obranného postavení, STEPHANIE BOBERGOVÁ ale podruhé v utkání mířila přesně. Asistence: Lisa Andebrattová.
     
    27:21
    Česko právě vstřelilo branku!
    A pozor, jako blesk z čistého nebe přichází české vyrovnání! Češky rychle rozehrály standardní situaci a DENISA RATAJOVÁ překvapila všechny včetně Johanssonové. Asistence: Hana Koníčková.
     
    25:16
    Švédsko právě vstřelilo branku!
    Švédky Češkám pořádně zkomplikovaly střídání svým napadáním a česká obrana na to nakonec doplatila. TILDA FLODELLOVÁ dostala ideální přihrávku do strany od Gabrielssonové a trefila přesně. Asistence: Elin Gabrielssonová.
     
    08:21
    Česko právě vstřelilo branku!
    Leierová s Bočanovou ve svých šancích neuspěli, ale Češky přesto přesilovku při vyloučení Adelowé využívají. Ke střele se dostala HANA KONÍČKOVÁ a srovnává stav. Asistence: Klára Leierová.
     
    06:09
    Švédsko právě vstřelilo branku!
    Ojedinělý český útok v této pasáži hry skončil u švédské brankářky, která zakončila rychlý protiútok, na jejímž konci byla úspěšně střílející STEPHANIE BOBERGOVÁ. Asistence: Anna Wijková.

    Daniel Polách

    Branky a nahrávky: 9. Koníčková (Leierová), 28. Ratajová (Koníčková), 38. Urbánková (Čapková), 57. Pilíková (Enenkelová) – 7. Bobergová (Wijková), 26. Flodellová (Gabrielssonová), 34. Bobergová (Andebrattová), 36. Adelowová (Fjellstedtová), 47. Wijková (Rydfjallová), 48. Liljerothová (Nilssonová), 51. Joelssonová (Norstromová), 52. Bobergová


    Česko: Ranochová (Příleská) – Koníčková, Paloncyová, Čapková, Leierová, Tožičková, Pilíková, Rybíčková – Řepková, Ratajová, Krupnová – Enenkelová, Hubáčková, Urbánková – Hyršlová, Tvrzníková, Bočanová – Chvátalová, Šupáková
    Švédsko: Johanssonová (Ostlundová Visenová) – Gabrielssonová, Rydfjallová, Adelowová, Fjellstedtová, Nilssonová, Joelssonová – Andebrattová, Norstromová, Flodellová – Bobergová, Wijková, Andreasonová – Liljerothová, Wimanová, Nilssonová

    Rozhodčí: Martins Larinovs, Martins Gross (oba Lotyšsko)
    bahis siteleri