Karabach – Plzeň 1:1 (kon.) | APOEL – Rosenborg 3:0 (kon.) | Dinamo Tbilisi – Dinamo Záhřeb 0:1 (kon.)
CZ Bělehrad – Ludogorec 2:4 (po pr.) | Dundalk – BATE 3:0 (kon.)
po prodl.
FK Crvena Zvezda Bělehrad
2:4 (1:2)
PFK Ludogorec Razgrad
Úterý 02.08.2016, 20:30 • Stadion Rajko Mitić, Bělehrad • Liga mistrů (předkola) • 3. předkolo
Předzápasové kurzy
     
    Ode mě je to pro dnešek vše. Já se s vámi tímto loučím a přeji vám příjemný zbytek večera, popřípadě dobrou noc. (23:10:01)
     
    Pro ofenzivního fanouška fotbalu to musel být nádherný dvojzápas. První zápas skončil 2:2, druhý 2:4. To nám vychází průměrně jako 5 branek na jeden zápas a to se ve fotbale tak často nevidí. Nicméně spokojenější budou dnes v noci určitě Bulhaři.
     
    Máme dobojováno, Ludogorec Razgrad postupuje dál, Crvena Zvezda Bělehrad v Lize mistrů končí!

    Prodloužení nabídlo celkem rychlý spád, hned minutu po jeho začátku se prosadil Wanderson, který tak proměnil valnou většinu natěšených výrazů v ochozech v kamenné tváře. Ty zbylé dodělal o pět minut později, když sám dokončil svůj hattrick. Od té doby to už šlo s Bělehradem od desíti k pěti. Domácí si po čtvrtém gólu Razgradu nevypracovali moc šancí a utkání se spíše dohrávalo. Kdyby Razgrad neubral tolik na tempu, kdo ví, jaké by bylo finální skóre. Tak či onak do play-off Ligy mistrů postupuje FK Ludogorec 1947 Razgrad.
     
    120+1
    Konec zápasu.
     
    120+1
    Rozhodčí pustil domácí ještě do poslední útočné akce, nicméně z té nic nebylo.
     
    120+1
    Tak přeci jen se ještě hraje...
     
    120
    Utkání už se opravdu pouze dohrává. U míče je Ludogorec Razgrad při svém pravděpodobně posledním útoku.
     
    119
    Ani k autovému vhazování hosté nijak nepospíchají...
     
    118
    Volný přímý kop byl rozehrán až na Vuru, který si ovšem míč nezpracoval ideálně. Po jeho chybném zpracování nás čeká autové vhazování na druhé polovině hřiště.
     
    117
    Tempo dost spadlo i v ochozech. Nyní se dost čeká na to, až Ludogorec rozehraje svůj volný přímý kop. Ten nikam moc nespěchá.
     
    116
    Katai se zničehonic dostal do palebné pozice uprostřed šestnáctky Ludogorce. Tak vypálil, jenže nastřelil pouze nohu Motiho.
     
    115
    Crvena Zvezda to pomalu začíná vzdávat. Už nechodí dopředu ke kleci Stojanova tak aktivně a vypadá to, že se začíná smiřovat s porážkou.
     
    114
    Nyní se málem zapotil při střele Phibela, který pálil opravdu ostře. Ovšem jak moc ostře pálil, tak také pálil i nepřesně.
     
    113
    Srbové začali obklopovat pokutové území Razgradu, nicméně zatím beze střelby. Stojanov zůstává klidný.
     
    111
    Tento volný přímý kop nijak nebezpečný nebyl, nicméně po něm se konal další a ten už byl u boční hranice šestnáctky Bělehradu. Ten se zase pro změnu vůbec nepovedl Bulharům.
     
    111
    Tento volný přímý kop nijak nebezpečný nebyl, nicméně po něm se konal další a ten už byl u boční hranice šestnáctky Bělehradu. Ten se zase pro změnu vůbec nepovedl Bulharům.
     
    110
    Srbové začali při útočení faulovat, což se jim moc nevyplatilo. Bulharský celek tak de facto dostal zdarma míč a z vlastní poloviny bude rozehrávat.
     
    109
    Onen rohový kop už tak chvalitebný nebyl. Po něm si sice Crvena Zvezda stále drží míč, nicméně tentokrát už u středového kruhu.
     
    108
    Tak nyní to vypadalo nadějně! Ruizova rána byla vytlačena na rohový kop konečky prstů Stojanova. Ten se nyní hodně zapotil při chytání této střely.
     
    107
    U míče je pochopitelně více Razgrad, který si aktuálně spíše přihrává, nikam moc nespěchá a sem tam udělá nějaký ten krok vpřed.
     
    106
    Střídání v týmu FK Crvena Zvezda Bělehrad: ze hřiště odchází Le Tallec, přichází Ristić.
     
    106
    Začalo druhé prodloužení.
     
    Je za námi první prodloužení, po něm to vypadá dost jasně. Pojďme do druhého, třeba budeme překvapeni.
     
    105
    První prodloužení skončilo.
     
    105
    Žlutou kartu si připisuje Vura (LUD).
     
    104
    Hlasitá podpora domácích ultras však neutichá. I hráči Red Star Bělehradu se začínají probouzet a zkoušejí si najít cestu skrze více nepropustnou zálohu Ludogorce.
     
    103
    Už už se domácí fandové zvedali ze sedaček po krásném gólu do bližší šibenice od Donalda, jenže v tu ránu jim všem došlo, že to byla boční síť.
     
    102
    Střídání v týmu FK Ludogorec 1947 Razgrad: ze hřiště odchází Marcelinho, přichází Sasha.
     
    101
    Kahriman musel vyběhnout z vápna a odhlavičkovat skákající míč pryč, nebo by Wanderson zase pravděpodobně skóroval.
     
    100
    Rohový kop se ovšem domácím fakt nepovedl. Míč od rohového praporku skončil na nohou prvního možného protihráče. Razgrad si tak opět bere míč a žene se dopředu.
     
    99
    Příležitost na první z těch 3 bude mít nyní z rohového kopu.
     
    98
    Jestli předtím byli hráči Bělehradu zaskočeni, tak co teď... Bělehrad se ale i přesto snaží prodrat k brance Stojanova. Potřebuje vsítit 3 góly.
    97. Wanderson (LUD) - 2:4
     
    97
    Ludogorets Razgrad právě vstřelil branku!
    Tak tady to začíná vypadat, že už bude rozhodnuto. Z nenápadného centru se dostal dopředu Marcelinho, který sice nedokázal překonat Kahrimana, jenže ten míč vyrazil. Zde už si vzal slovo WANDERSON, který tak dokonal hattrick – 2:4!
     
    96
    Což potvrzuje Luis Ibáñez (CZB), který dostává žlutou kartu.
     
    95
    Red Star Bělehradu úplně spadl úsměv na tváři a hrají najednou o dost více křečovitěji.
     
    94
    Ludogorec najednou hraje v daleko větší pohodě a nikam moc nespěchá.
    92. Wanderson (LUD) - 2:3
     
    92
    Ludogorets Razgrad právě vstřelil branku!
    To nám to tu ale začíná. Z nenápadného útoku Bulharů se vyklubal gól. WANDERSON dostal od Marcelinha nádhernou přihrávku do běhu a poté už překonat Kahrimana dloubáčkem nebyl pro něj problém – 2:3!
     
    91
    Začal první poločas prodloužení.
     
    Tak jsme se dočkali v Srbsku prodloužení. Vyrovnání přišlo v 62. minutě od Luise Ibáñeze a od té doby hra měla tempo. Do té doby ne. Následně pak přišlo spoustu šancí na obou stranách, nicméně všechny zůstávaly nevyužité. Uvidíme, jak tomu bude v prodloužení.
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vyhraje prodloužení?

    Tipovat můžete do začátku prodloužení.

     
    90+2
    Druhý poločas skončil.
    90+2.
     
    90+2
    Do poslední nastavené minuty jsme vkročili odkopem Kahrimana od klece a přesunutím hry na Stojanovu polovinu.
     
    90+1
    Do gólové akce se dostal Razgrad! Jenže Wanderson nedokázal prostřelit Kahrimana. Rozhodčí navíc nastavuje 2 minuty nad rámec řádné hrací doby.
     
    90
    Rozehrávku volného přímého kopu na své polovině přenechali fotbalisté Crvené Zvezdy Kahrimanovi, který tak umožnil svým spoluhráčům dostat se blíže ke kleci Stojanova. Toho málem využil Katai, nicméně ve vzduchu nedokázal hlavou trefit míč.
     
    89
    A z onoho rohového kopu se míč vznesl přímo na Renduliće, který hlavičkoval do rukou gólmana bulharského celku! Ten se následně míče zbavil a poslal jej na druhou polovinu hřiště, kam už všichni hráči na hřišti dobíhají.
     
    88
    Ze samotného rohového kopu toho nic moc nevzešlo, ovšem na druhé straně bylo veselo! Do útoku se dostal Le Tallec, který přes nejistý zákrok Stojanova vybojoval rohový kop pro Srby.
     
    87
    Andrianantenaina si nezpracoval nejlépe míč na hranici šestnáctky Bělehradu, jenže Cvetković ještě míč lízl a hosté tak získávají výhodu rohového kopu. Podle fanoušků zahrál Andrianantenaina rukou, nicméně rozhodčí už verdikt vydal.
     
    86
    Zřejmě se nám blíží prodloužení. U míče je nyní Ludogorec, který se dere dopředu ke kleci Kahrimana.
     
    85
    Nyní jsme po Phibelově skvělém zákroku byli svědky toho, jak krátký může být útok. Červená Hvězda ztratila míč za ani ne dvě vteřiny a hned se musela bránit projektilu Wandersona.
     
    84
    Ani jeden z celků moc nechce prodloužení a je to znát. Oba týmy přesouvají své síly do ofenzívy a defenzivní činnost trochu opomíjejí. Uvidíme, jestli se to někomu stane osudným v následujících minutách.
     
    82
    Tak tohle zamrzí! Misidjan se dostal s Donaldem do krásné šance, nicméně druhý jmenovaný se tak moc dlouho snažil Misidjanovi přihrát z dobré pozice, až nakonec míč ztratil.
     
    81
    Razgradu se tentokrát v útoku moc nepoštěstilo, neboť vykonal faul. Pro Crvenou Zvezdu tak připravil volný přímý kop z vlastní poloviny hřiště, toho se ujal Rendulić. Ten jej však vyřešil přihrávkou.
     
    80
    Nicméně roh domácího celku se může počítat do kategorie těch rohových kopů, které byste raději nikdy nezahráli.
     
    79
    Minev předvedl další úspěšný obranný zákrok, když odkopl pas na Kataie. Následovat tak bude rohový kop pro domácí Red Star.
     
    77
    Po tomto Donaldově neúspěšném pokusu se Vladislav Stojanov ujal výkopu od klece. Po výkopu ještě hlavičkoval Andrianantenaina na Wandersona, který se však nacházel v ofsajdu. Pomezní arbitr si jeho ofsajdového postavení všiml a včas jej odpískal.
    76. Donald (CZB)
     
    76
    Cvetković předvedl nádherný obranný zákrok proti úniku Misidjana! Na druhé straně poté málem proměnil přidělenou šanci Donald, nicméně jen těsně minul protější tyč.
     
    75
    Do konce druhého poločasu nám zbývá cca 15 minut. Uvidíme ještě nějakou branku, nebo si na ni budeme muset počkat do prodloužení, či případných penalt?
     
    74
    Nás po jeho centru čekal další rohový kop Ludogorce Razgrad. I tentokrát letěl centr od rohového praporku na připravenou hlavu Le Tallece, který už věděl, co s míčem.
     
    73
    Djakov skvěle přečetl hru soupeře a svým dlouhým centrem přesunul hru opět ke kleci Kahrimana, který se musel mít na pozoru.
     
    72
    Centr Donalda nakonec nebyl tak úspěšný, jak se předpokládalo.
     
    71
    A právě příchozí Misidjan se ihned zapojuje do kombinací svého celku. Aktuálně Ludogorec obklopuje pokutové území Bělehradu, jenže beze střelby.
     
    70
    Střídání v týmu FK Ludogorec 1947 Razgrad: ze hřiště odchází Cafú, přichází Misidjan.
     
    69
    Hosty tak čekal volný přímý z vcelku ostrého úhlu. Centr z této standardní situace přeletěl nad hlavami dvou vyskakujících hráčů Razgradu, nicméně ani jeden z nich nedokázal kulatý nesmysl usměrnit do sítě za záda Kahrimana.
     
    68
    A ty vyvrcholily v podobě žluté karty pro Le Tallece (CZB).
     
    67
    Nyní Razgrad zamezil Červené Hvězdě v dalším útoku a sám se přesouval dopředu. Nicméně zde nastávají drobné komplikace.
     
    66
    Nyní se i díky Rendulićovi domácí ubránili Wanderosnovému úniku a sami se můžou přesunout na druhou polovinu hřiště k brance Stojanova.
     
    65
    Červená Hvězda dost přidala na tempu a je to znát. Ludogorec aktuálně moc nestačí a drží se s míčem vesměs na vlastní polovině.
     
    64
    A na Stadionu Rajko Mitiće je opět veselo. Crvena Zvezda má nyní blíže k postupu, než předtím. Stejně ale i Razgrad, neboť za tohoto stavu by se hrálo prodloužení.
    62. Ibanez (CZB) - 2:2
     
    62
    CZ Bělehrad právě vstřelil branku!
    Vyrovnáno! K penaltovému puntíku se postavil LUIS IBÁÑEZ, který poslal gólmana na špatnou stranu a sám srovnal střelou doprostřed klece – 2:2!
    60. Žlutá karta a penalta
     
    60
    Penalta pro Red Star Bělehrad! Tak tohle bude ještě zajímavé. Vladislav Stojanov (LUD) šel po míči moc rychle, i když se o něj snažil i Hugo Vieira. Inkasuje tak žlutou kartu a navíc se musí připravit na penaltu.
     
    59
    Tak jsme po další chvíli byli svědky rohového kopu i na druhé straně hřiště. Ten však nijak úspěšný nebyl.
     
    58
    Střídání v týmu FK Crvena Zvezda Bělehrad: ze hřiště odchází Mouche, přichází Ruiz.
     
    57
    Ludogorec se rozhodl další rohový kop rozehrát přihrávkou, což se nakonec neukázalo jako nejmoudřejší rozhodnutí. Díky následné ztrátě míče se domácí dostali do protiútoku a nebýt rychlé reakce Cvetkoviće, tak mohli taktéž vyrovnat.
     
    56
    Posléze jsme byli svědky rohového kopu Wandersona. S tím se ale vypořádal Ibáñez. A jak? Odkopl letící míč na další roh pro soupeře.
     
    55
    Hosté se dostali do nebezpečně vypadající akce! Jonathan Cafú dlouho koordinoval sám s míčem, až se ho raději rozhodl předat Marcelinhovi. Brazil s občanstvím v Bulharsku sice pálil ostrými, ovšem vedle.
     
    54
    Napravit to zkoušel unikající Mouche, jenže byl sražen Motim ve vápně. Někteří z fanoušků se dožadovali penalty, těm bystřejším ovšem došlo, že se o žádný faul nejednalo.
     
    53
    Střídání v týmu FK Crvena Zvezda Bělehrad: ze hřiště odchází Srnić, přichází Hugo Vieira.
     
    52
    Razgrad na chvíli předal míč soupeři, pak si ho ovšem vzal ihned zpátky. Valná většina příznivců v ochozech se jistě ptá sama sebe, kam se mohlo podít to tempo z první půle.
     
    51
    Nyní navíc domácí přechod na polovinu soupeře s míčem spojili rovnou s tím, že mu ten míč de facto odevzdají.
     
    50
    Po neúspěšně ofenzívě hostujícího celku by se dalo čekat, že se ten domácí pokusí o totéž. Crvena Zvezda ale momentálně raději kombinuje na své půlce.
     
    49
    Katai se ovšem pokoušel prodrat přes Djakova s Palominem, což se mu nepovedlo. Následně se Razgrad zkoušel usadit na druhé polovině, ale taktéž neúspěšně.
     
    48
    Crvena Zvezda se dostala k míči a pokouší se dostat dopředu. Ostatně nyní sledujeme dosti opatrnější fotbal.
     
    47
    Razgrad se opět propasíroval až k šestnáctce Bělehradu a zde také kombinuje.
     
    46
    Střídání v týmu FK Crvena Zvezda Bělehrad: ze hřiště odchází Keserü, přichází Palomino.
     
    46
    Začal druhý poločas.
     
    Hráči vchází zpět na hřiště. Druhý poločas začne co nevidět.
     
    Tak nám skončil první poločas v Bělehradu. Věhlasní fanoušci neselhali, hráči taky ne. Bylo na co se dívat.

    Vše začalo v sedmnácté minutě, když se prosadil Mitchell Donald a poslal domácí Červenou Hvězdu do dobré pozice. Nicméně za 6 minuty po famózním sólu Jonathana Cafúa bylo vyrovnáno a hráčům ihned ztuhl úsměv na tváři. Poté přišla 40. minuta a chybná rozehrávka Bělehradu, čehož využil Wanderson, který svým gólem aktuálně posílá Razgrad do dalšího kola. Uvidíme, co se změní ve druhém poločase. Zároveň jsme viděli vyloučení, neboť Igor Plastun obdržel ve 42. minutě žlutou kartu a dvě minuty na to další. Ve třetí minutě nastavení pak Kanga přidal červenou kartu na svůj účet taky.
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vstřelí první branku ve druhém poločase?

    Tipovat můžete do začátku 2. poločasu.

     
    45+3
    První poločas skončil.
     
    45+3
    Kanga (CZB) ale také vzápětí obdržel červenou kartu!
     
    45+2
    V závěru poločasu ještě Mitchell Donald (CZB) obdržel žlutou kartu.
     
    45
    Moti zůstává po zákroku na zemi a vyžádal si ošetření od lékaře.
    44. Plastun (LUD)
     
    44
    Komplikace pro Razgrad! Igor Plastun (LUD) věděl, že se blíží protihráč a snažil se nefaulovat. To se mu ovšem nepovedlo a Lucovi Bantimu došla trpělivost. Plastunovi udělil druhou žlutou kartu, což znamená předčasnou cestu do sprch.
     
    43
    Volný přímý kop pro Red Star se však kopal až příliš daleko od branky. Míč byl postaven kousek za půlící čáru, tudíž přicházel v úvahu centr. Ten byl taky exekutorem zvolen, jenže letící míč si našel hlavu Motiho.
     
    42
    Igor Plastun (LUD) si vzal bránění až moc k sobě, za což také bude pykat. Za jeho nesmyslný zákrok vidí žlutou kartu.
     
    41
    Ultras Bělehradu se sice na pár mžiků ztišili, nicméně nyní jsou opět stejně hlasití a podporují svůj tým. Ten se potácí okolo šestnáctky Razgradu a zkouší něco vymyslet.
    40. Wanderson (LUD) - 1:2
     
    40
    Ludogorets Razgrad právě vstřelil branku!
    Stadionem Rajko Mitiće zavládlo ticho, Razgrad jde totiž do vedení! Po nepovedené rozehrávce domácího celku se dostal k míči Marcelinho, který centroval na osamoceného WANDERSONA. Ten střelou kousek za hranicí vápna překonal Kahrimana podruhé – 1:2!
     
    39
    Djakov si sebral míč a jeho akce se pomalu začínala jevit jako dobré sólo. Nicméně on zabrzdil, stihl se nechat obklíčit několika hráči Bělehradu a v domnění, že je všechny obehraje taky ztratil míč.
     
    38
    Nyní jsme byli svědky dalšího rohového kopu Ludogorce. I tentokrát si však srbská obrana se vším poradila a domácí tak stále drží remízový stav.
     
    37
    A málem bylo veselo na druhé straně! Mouche si všiml volného míče a málem byl u něj jako první! Jen o mikrovteřiny ho předběhl Vladislav Stojanov.
     
    36
    Další Wandersonův projektil končí vedle branky Kahrimana. Tentokráte se po centru Keserüa sice tvářil jeho pokus nadějně, nicméně i tak minul.
     
    35
    Už už to vypadalo, že se Jonathan Cafú rozhodne střílet znova! Nicméně byl zastaven v opravdu zjevném ofsajdu. Sám s pomezním arbitrem souhlasil.
    34. Katai (CZB)
     
    34
    Což potvrdil Aleksandar Katai! Ten napodobil dost Cafúa z 23. minuty a po obehrání pár hráčů střílel. Nicméně byl v dosti velkém úhlu a tak se není čemu divit, že střela šla nad. Byla to však dobrá šance.
     
    33
    Nicméně Červená Hvězda by za současné situace postupovala tak jako tak. Domácí ovšem začínají přidávat na tempu.
     
    32
    Pimienta opět zastavil další rodící se útočnou akci Bělehradu a odkopl míč dopředu. Bělehrad se zdá být dost oslaben.
     
    31
    Nyní nám tempo celkem spadlo. U míče je spíše Bělehrad, který sice ne tak moc odvážně, ovšem i přesto se tlačí k brance Stojanova. Ten se však v posledních pár minutách moc nezapotil.
     
    29
    Minevův centr našel Natanaela Pimientu na druhé straně hřiště, který svým centrem podpořil další útok Razgradu. Nicméně i tentokrát se Bělehrad ubránil.
     
    27
    Crvena Zvezda se zmocnila po delší odmlce míče na své polovině a zkouší se prodrat dopředu přes oživený Razgrad. Ten má aktuálně navrch a nenechává Bělehradu moc volného prostoru na hřišti.
     
    26
    Dopředu se však podél boční hranice hřiště tlačil Kanga! Jeho sólo však nebylo dokončeno, neboť Minev jej zbavil míče.
     
    25
    Razgrad hodně přidal na tempu a aktuálně dává Srbům dost zabrat.
    23. Cafu (LUD) - 1:1
     
    23
    Ludogorets Razgrad právě vstřelil branku!
    Neuplynulo mnoho času a máme vyrovnáno! A opět krásnou střelou. JONATHAN CAFÚ předvedl famózní sólo přes 5 hráčů Crvené Zvezdy a nakonec sám zavěsil do bližší šibenice! Nádherný gól – 1:1!
     
    22
    Razgrad kopal rohový kop od boční hrany srbského vápna. Místo centru se však Wanderson rozhodl pro střelu. Nebo možná i centroval na gólmana. Tak či onak se Kahriman zmocnil míče a nedovolil Bulharům nic dalšího ve svém vápně.
     
    21
    Po delší odmlce se míče pořádně drží Ludogorec Razgrad. Ten se nyní zkoušel díky centru na Wandersona rychle přesunout k domácí kleci, to se však nepovedlo.
     
    20
    Z veliké dálky to jako Donald zkusil Wanderson. Nicméně jeho projektil šel po zemi a pro Kahrimana nepředstavoval sebemenší hrozbu.
     
    19
    Domácí Bělehrad se nyní dost drží u míče a užívá si tu euforii. Hra se momentálně odehrává spíše ve středu hřiště.
     
    18
    Aktuálně by tak postupovala Crvena Zvezda. Ta krom dvou gólů na hřišti soupeře navíc vede v celkovém součtu skóre. Podaří se Razgradu ještě otočit?
    17. Donald (CZB) - 1:0
     
    17
    CZ Bělehrad právě vstřelil branku!
    Crvena Zvezda jde do vedení a jakou to střelou! Po odkopu Plastuna se zmocnil míče ve veliké vzdálenosti od klece MITCHELL DONALD, který se však do rány opřel a z veliké dálky propálil střelou ke vzdálenější tyči Stojanova – 1:0!
     
    16
    Po další neúspěšně bulharské akci se dostal k míči Damir Kahriman, který se ujal výkopu. Jeho výkop přesunul hru na druhou polovinu hřiště, zde si vzal slovo domácí srbský celek.
     
    15
    Ten však míč odkopl na další rohový kop. Z tohoto rohového kopu se už dostal Keserü k hlavičce, ve které mu nikdy nebránil. A ta hlavička byla málem přeměněna v gól! Chyběly centimetry.
     
    14
    Ten se tak kopal z druhé strany. Od rohového praporku se míč dostal tentokrát ke dvojici Cvetković – Keserü a úspěšnější byl první jmenovaný.
     
    13
    Nejprve rozehrál Razgrad svůj rohový kop moc brzy. Následně se tak konalo druhé rozehrání. Při něm letěl míč akorát na hlavu připraveného Phibela, který balón odhlavičkoval na další rohový kop.
     
    12
    Po této akci si chce Ludogorec evidentně taktéž trochu kopnout. Bulharský tým zakládá další útočnou akci a přesouvá svoji hru k brance Kahrimana.
     
    11
    Z volného přímého kopu toho moc vzejít nemohlo, jelikož byl rozehráván z poloviny hřiště. Nicméně pak se ke střele zpoza bulharského vápna dostal Katai. Jeho projektil byl však blokován Plastunem.
     
    10
    Další přerušení hry přišlo až po několika minutách. Stačilo k tomu jen to, aby Andrianantenaina (LUD) fauloval Srniće a dostal za to tak žlutou kartu.
     
    9
    Crvena Zvezda Bělehrad je známá svými velmi aktivními ultras příznivci a ani dnes tomu není jinak. Na stadiónu je pořádně hlučno a fotbalisté si to zatím užívají. Spíše ti domácí.
     
    8
    První rohový kop tohoto utkání nakonec neskončil tak bez viny. Po Rendulićově hlavičce se k míči dostal Keserü, který však branku přestřelil. Damir Kahriman tak bude vykopávat.
    7.
     
    7
    Bulharský Ludogorec si stále drží míč a kombinuje na polovině soupeře. Djakov se snažil najít Andrianantenainu, jenže to mu překazil Katai. Následně se ke střele dostal Marcelinho. Jeho projektil zpoza hranice šestnáctky Bělehradu lízl Kahrimanovu rukavici a způsobil tak rohový kop.
     
    6
    Nyní se už Bulhaři dostali ke slovu. Djakov obral Donalda o míč a založil útočnou akci Ludogorce, když svým centrem přesunul hru na druhou polovinu hřiště.
     
    5
    Oproti prvnímu utkání je Bělehrad o poznání aktivnější. Srbský celek se více drží míče a Razgrad zatím k ničemu nepouští.
     
    4
    Mouche nádherně zbavil Mineva míče u hranice jeho vlastní šestnáctky. Následně se Crvena Zvezda pokouší rozjet další útok.
     
    3
    Do prvního útoku se podíval také hostující Ludogorec. Nicméně jeho počínání na straně soupeře skončilo Wandersonovou přihrávkou na Marcelinha, kterého přechytračil Kahriman.
     
    2
    Ihned po prvním faulu Razgradu jsme byli svědky prvního volného přímého kopu. Ujal se jej Le Tallec. Jeho střela byla zdí tečována ke Stojanovi, který si se skákajícím míčem poradil.
     
    1
    První poločas rozehráli fotbalisté Bělehradu. Ti se hned ženou do prvního útoku.
     
    1
    Utkání právě začalo.
     
    Úvodní sestavy:

    FK Crvena Zvezda Bělehrad: Kahriman – Rendulić, Cvetković, Phibel – Srnić, Le Tallec, Donald, Ibáñez – Katai – Mouche, Kanga
    Náhradníci: Supić – Petković, Luković, Ruiz, Hugo Vieira, Ristić, Sikimić

    FK Ludogorec 1947 Razgrad: Stojanov – Minev, Plastun, Moti, Pimienta – Djakov, Andrianantenaina – Keserü, Marcelinho, Wanderson – Jonathan Cafú
    Náhradníci: Borjan – Cicinho, Palomino, Sasha, Quixadá, Lukoki, Misidjan

    Rozhodčí: Luca Banti – Lorenzo Manganelli, Andrea Crispo, Giampaolo Calvarese (všichni Itálie).
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vyhraje první poločas?

    Tipovat můžete do začátku 1. poločasu.

     
    PRVNÍ ZÁPAS

    První zápas se hrál v Bulharsku a skončil remízou 2:2.

    V prvním poločase byl o dost lepší Razgrad, který však svou převahu dokázal přenést v gól jen jednou. To když se trefil ve 43. minutě Jonathan Cafú. Následně ve druhém poločase Bělehrad dost zabral a přeměnil své snažení v kýžené dva góly. Nejprve skóroval 3 minuty po zahájení druhého poločasu Aleksandar Katai a následně v 66. minutě mířil přesně Guelor Kanga. Nicméně v 76. minutě dokázal Razgrad vyrovnat díky trefě, kterou zaznamenal Claudiu Keserü.

    Díky pravidlu o gólu na hřišti soupeře jde do odvety v kapku lepší pozici Crvena Zvezda. Ovšem vše je stále otevřeno.
     
    FK LUDOGOREC 1947 RAZGRAD

    Bulharský klub se nachází ve městě Razgrad. Aktuálně měl mít v bulharské A Grupě odehráno už jedno utkání na půdě Stare Zagory, nicméně to bylo odloženo. Z loňského ročníku si Ludogorec Razgrad odnesl titul, když měl na konci sezóny náskok 14 bodů na druhý celek. Tím druhým celkem byla Levski Sofia.

    Do 3. předkola se Razgrad probojoval taktéž přes druhé předkolo, kde narazil na celek Mladost Podgorica z Černé Hory. Nejprve v prvním zápase v Černé Hoře vyhrál Razgrad 2:0 a následně stvrdil vítězství doma v Bulharsku výhrou 3:0.
     
    FK CRVENA ZVEZDA BĚLEHRAD

    Crvena Zvezda je jeden ze dvou klubů sídlících v hlavním městě Srbska, co hraje tamní první ligu. Mezi oběma celky panuje obří rivalita. Samotná Crvena Zvezda má za sebou už dvě kola letošního ročníku srbské Super ligy. V prvním zápase remizovala 2:2 s Kruševacem a v dalším zápase si poradila 3:1 s Metalacem. Z minulého ročníku si odnesla jednoznačný titul, když svého rivala Partizan Bělehrad přetlačila v tabulce o 28 bodů! Rozdíl 28 bodů mezi prvním a druhým místem je vskutku dost.

    Do 3. předkola Ligy mistrů se Crvena Zvezda dostala přes maltský klub Valletta FC. Ten ve dvojzápase porazila 2:1 nejprve na Maltě a poté doma ve Srbsku vyhrála stejným poměrem.
     
    Příjemný úterní večer u sledování předkol Ligy mistrů! Začínají nám odvety 3. předkola a my se podíváme do Srbska na duel mezi celky FK Crvena Zvezda Bělehrad a FK Ludogorec 1947 Razgrad. Tímto zápasem vás provede Karel Janeba.
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 20:30.

    Karel Janeba

    Branky: 17. Donald, 62. Ibáñez (pen.) – 23. Cafú, 40. Wanderson (Marcelinho), 92. Wanderson (Marcelinho), 97. Wanderson

    Karty:   45+2. Donald (CZB), 68. Tallec (CZB), 96. Ibáñez (CZB) – 10. Andrianantenaina (LUD), 42. Plastun (LUD), 60. Stojanov (LUD), 105. Vura (LUD)   44. Plastun (LUD)   45+3. Kanga (CZB)


    Držení míče: 46 % : 54 %.
    Střely na branku: 4:7. Střely mimo: 5:5. Rohy: 6:11. Ofsajdy: 2:82. Fauly: 20:13.
    FK Crvena Zvezda Bělehrad: Kahriman – Rendulić, Cvetković, Phibel – Srnić, Le Tallec, Donald, Ibáñez – Katai – Mouche, Kanga
    Náhradníci: Supić – Petković, Luković, Ruiz, Hugo Vieira, Ristić, Sikimić

    PFK Ludogorec Razgrad: Stojanov – Minev, Plastun, Moti, Pimienta – Djakov, Andrianantenaina – Keserü, Marcelinho, Wanderson – Jonathan Cafú
    Náhradníci: Borjan – Cicinho, Palomino, Sasha, Quixadá, Lukoki, Misidjan

    Rozhodčí: Luca Banti – Lorenzo Manganelli, Andrea Crispo, Giampaolo Calvarese (všichni Itálie)
    26.07.2016
    Ludogorec - CZ Bělehrad 2:2

    Branky: 43. Cafú (Marcelinho), 77. Keșerü (Moţi) – 49. Katai (Mouche), 67. Kanga

    Karty:   16. Marcelinho (LUD), 85. Moţi (LUD) – 29. Donald (CZB), 81. Ibáñez (CZB), 90. Kanga (CZB)

    Držení míče: 53 % : 47 %.
    Střely na branku: 2:3. Střely mimo: 11:1. Rohy: 7:1. Ofsajdy: 4:1. Fauly: 17:16.
    bahis siteleri