Dunajská Streda – Myjava 0:1 (kon.)
konec
DAC 1904 Dunajská Streda
0:1 (0:0)
TJ Spartak Myjava
sk Úterý 02.08.2016, 19:00 • NTC Senec • Niké liga
Předzápasové kurzy
     
    Dunajská Streda mala v prvom polčase mierne navrch, ale malé množstvo šancí nedokázala využiť. Po zmene strán si domáci futbalisti vypracovali ďalšie gólové pozície, no Ljubičič v nich zlyhal a tak DAC pykal najkrutejším spôsobom. Myjavčania v 66. minúte využili dieru v defenzíve domácich a ujali sa vedenia. Po tomto momente Dunajskostredčania znervózneli a zahodili ďalšie šance, takže plný bodový zisk napokon pribudol na konto myjavského Spartaka. S týmto konštatovaním sa s vami pre dnešok lúčime. Ďakujeme za pozornosť a želáme úspešný zvyšok týždňa. (20:51:52)
     
    90+2
    Koniec zápasu.
     
    90+2
    Dunajská Streda sa pri pokuse o ofenzívnu akciu dopustila útočného faulu a to je zrejme posledné pochovanie jej nádejí na bodový zisk. Myjavčania už odrátavajú posledné sekundy.
     
    90+1
    Striedajúci Černáček sa v defenzíve rýchlo zapojil do hry a prihrávkou svojmu gólmanovi získal niekoľko cenných sekúnd. Myjava hrá presne to, čo teraz potrebuje.
     
    90
    Striedanie v tíme Spartak Myjava: z ihriska odchádza Vladimír Kukoľ, prichádza Martin Černáček.
     
    90
    Štvrtý rozhodca oznámil, že sa budú nadstavovať dve minúty.
     
    89
    Pačinda sa ale v rozhodujúcom okamihu poriadne pomýlil a dlhý center poslal za bránkovú čiaru iba mimo priestoru troch žrdí. Myjavský gólman Solnička môže pohodlne rozohrať.
     
    89
    Dunajská Streda teraz získala veľmi nebezpečný priamy kop z pravej strany od šestnástky súpera. Loptu si tam postaví Pačinda a pokúsi sa nájsť svojich spoluhráčov čakajúcich vo vápne.
     
    88
    Pačinda sa napokon ešte trochu vysunul a skúsil to strelecky aj sám, ale bol tesne bránený a nemohol zakončiť dostatočne dôrazne. Lopta pohodlne doskákala do Solničkových rukavíc.
     
    88
    Dunajská Streda sa pokúsila centrovať z ľavej strany prostredníctvom Pačindu, ale Myjava bola v defenzíve pozorná.
     
    87
    Striedanie v tíme Spartak Myjava: z ihriska odchádza Denis Duga, prichádza Roman Sabler.
     
    86
    Ljubičič teraz prihrávkou na pravej strane našiel Sarra a ten centroval do vápna, ale hostia si poradili a následne prišiel útočný faul Dunajskej Stredy.
     
    85
    Rohového kopu sa ujal Pačinda, ale jeho pokus priletel iba priamo do rukavíc Solničku. Myjavský gólman sa teraz s rozohrávkou nebude musieť bezhlavo ponáhľať.
     
    84
    Aj Ljubičič tentokrát pálil z nevýhodnej pozície, ale aspoň vybojoval rohový kop, pretože jeho loptu zrazil Ostojič. Nasledovať bude rohový kop pre Dunajskú Stredu.
     
    83
    Tlak a snaha domácej Dunajskej Stredy sa s pribúdajúcimi minútami na svetelnej tabuli zvyšujú. Spartak si však v defenzíve dáva obrovský pozor a súpera do vyloženej šance nepúšťa.
     
    82
    Domáci to skúšajú už naozaj z každej pozície. Michalík strieľal ďaleko spoza šestnástky, no nebol presný a Solnička zasahovať vôbec nemusel.
     
    81
    Začala sa posledná desaťminútovka riadnej hracej doby tohto zápasu. V Senci sa skóre stále nemení a Myjavčania vyhrávajú najtesnejším možným rozdielom.
     
    80
    Dunajskostredčania sa teraz takisto dostali do vápna a vybojovali rohový kop, ale po ňom striedajúci Sarr hlavičkoval iba nad brvno. Solnička nemusel zasahovať.
     
    79
    Po odkope od rohovej zástavky sme nevideli zakončenie a Dunajská Streda si poriadne vydýchla. Táto diera v defenzíve mohla domácich definitívne pripraviť o šancu na bodový zisk.

    Veronika Pancuráková

    Branky: 66. Duga

    Karty:   37. Ostojić (MYJ)


    DAC 1904 Dunajská Streda: Tofiloski – Ljubicić, Michalík, Kwin Kwin, Pačinda – K. Vida (70. Polievka), Černák (72. Sarr), Ľupták, Štepanovský – Németh, Šabala.
    Náhradníci: Slávik – Huk, Nagy, Sarr, Živković, Polievka, Kondrlík.

    TJ Spartak Myjava: Solnička – Ostojić, Pavlík, Machovec, Beňo – Kóňa, Kolár, Duga (87. Sabler), Marček – Sládek (62. Brigant), Kukoľ (90. Černáček).
    Náhradníci: Koníček – Černáček, Mehremič, Bílovský, Sabler, Copko, Brigant.

    Rozhodčí: Chmura – Vorel, Žákech

    Diváci: 2182
    bahis siteleri