Liberec – Mladá Boleslav 4:2 (kon.) | Třinec – Olomouc 5:2 (kon.) | Benátky n/J – Almetěvsk 7:2 (kon.)
Martin – Košice 1:2 (0:1 po s.n.) | Litvínov – Plzeň 3:2 (3:2 po s.n.) | Slavia – K. Vary 5:2 (kon.)
Banská Bystrica – Cracovia 6:3 (kon.) | Poruba 2011 – Jastrzębie 4:0 (kon.) | Havířov – Vítkovice 2:3 (1:2 po s.n.)
Kadaň – Most 2:3 (kon.) | Litoměřice – Ústí n/L 1:2 (kon.) | Prostějov – Tychy 1:2 (kon.)
Kometa Brno – HC Slovan 5:3 (kon.)
konec
HC Kometa Brno
5:3 (1:0, 1:0, 3:3)
HC Slovan Bratislava
Čtvrtek 04.08.2016, 18:00 • DRFG Arena • Přípravné zápasy
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    55:14
    Slovan právě vstřelil branku!
    Třetí třetina pokračuje a s ní i gólové hody. Na konci parádní kombinace stál RADEK SMOLEŇÁK a posílá puk do brány. Asistence: Jeff Taffe, Nick Plastino.
     
    53:41
    Kometa právě vstřelila branku!
    Brňané si připisují pátý zásah v bráně Slovanu. Na modré čáře napřáhl PATRIK KOCH a jeho pokus propadl k překvapení všech přítomných až do sítě. Asistence: Marcel Haščák.
     
    51:15
    Slovan právě vstřelil branku!
    Bratislavský celek snižuje skóre TOMÁŠ ZIGO se po chybě v brněnské obraně dostal ke kotouči mezi kruhy a bekhendem jej poslal parádně pod víko Čiliakovy brány. Asistence: Samuel Petráš.
     
    46:17
    Kometa právě vstřelila branku!
    Brňané využívají přesilovou hru. HYNEK ZOHORNA byl důrazný na brankovišti a po střele Jana Štencela dotlačil kotouč za brankovou čáru. Asistence: Jan Štencel, Ondřej Němec.
     
    40:49
    Kometa právě vstřelila branku!
    Domácí ale rychle odpovídají. Z pravé strany si před Poggea vybruslil VOJTĚCH NĚMEC a leč faulován, protlačil puk za záda kanadského gólmana. Asistence: Jan Hruška
     
    40:30
    Slovan právě vstřelil branku!
    Po neúspěšném přečíslení Komety dvou na jednoho se do identické situace dostal Cheechoo s JEFFEM TAFFEM a kanadská spolupráce končí v brněnské bráně. Asistence: Jonathan Cheechoo, Radek Smoleňák.
     
    35:12
    Kometa právě vstřelila branku!
    MARTIN ZAŤOVIČ si dobře nabruslil před bránu Slovanu, kde ho ideálně našel Jan Hruška a brněnský útočník už pouze zvedl kotouč pod horní tyč. Asistence: Jan Hruška, Martin Erat.
     
    15:31
    Kometa právě vstřelila branku!
    Domácí otevírají skóre utkání v přesilové hře. Martin Erat našel na levém kruhu výborně postaveného MARKA KVAPILA, který si hned v prvním utkání připisuje premiérovou trefu za Kometu, když procedil kotouč mezi gólmanem a pravou tyčí. Asistence: Martin Erat, Vojtěch Němec.

    Matěj Laža

    Branky a nahrávky: 16. Kvapil (Erat, V. Němec), 36. Zaťovič (Hruška, Erat), 41. V. Němec (Hruška), 47. Zohorna (Štencel, O. Němec), 54. Koch (Haščák) – 41. Taffe (Cheechoo, Smoleňák), 52. Zigo (Petráš), 56. Smoleňák (Taffe, Plastino)


    HC Kometa Brno: Čiliak (Vejmelka) – Štencel, O. Němec, Gulaši, Kováčik, Malec, Trška, Koch – Kvapil, Zohorna, Erat – Zaťovič, Hruška, V. Němec – Káňa, Čermák (C), Haščák – Havránek, Dočekal, Dymáček.

    Hlavní trenér: Libor Zábranský.

    HC Slovan Bratislava: Pogge (Pavlas) – Plastino, Švarný, Luža, Němeček, Bačík, Pokorný, Vidovič, Šiška – Smoleňák (C), Taffe, Cheechoo – Lušňák, Chipchura, Skalický – Vopelka, Růžička, Hlinka – Galis, Zigo, Petráš.

    Hlavní trenér: Miloš Říha.

    Rozhodčí: Čech, Dědek – Lainka, Měkýš

    Diváci: 5212
    bahis siteleri