Liberec – Mladá Boleslav 4:2 (kon.) | Třinec – Olomouc 5:2 (kon.) | Benátky n/J – Almetěvsk 7:2 (kon.)
Martin – Košice 1:2 (0:1 po s.n.) | Litvínov – Plzeň 3:2 (3:2 po s.n.) | Slavia – K. Vary 5:2 (kon.)
Banská Bystrica – Cracovia 6:3 (kon.) | Poruba 2011 – Jastrzębie 4:0 (kon.) | Havířov – Vítkovice 2:3 (1:2 po s.n.)
Kadaň – Most 2:3 (kon.) | Litoměřice – Ústí n/L 1:2 (kon.) | Prostějov – Tychy 1:2 (kon.)
Kometa Brno – HC Slovan 5:3 (kon.)
konec
HC Slavia Praha
5:2 (0:1, 4:0, 1:1)
HC Energie Karlovy Vary
Čtvrtek 04.08.2016, 17:30Přípravné zápasy
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    58:18
    Loskot do velké šance nabil Duškovi, toho ale vyrážečkou vychytal Honzík!
     
    55:33
    Hosté ujeli do přečíslení dva na jednoho, které zakončoval po přihrávce na vzdálenější tyč Rachůnek. Domácí gólman se ale stačil přesunout a výborně zasáhl betonem!
     
    54:25
    Zatím to ale na větší drama nevypadá, protože uvidíme početní výhodu Pražanů. Za sevření puku rukou je vyloučen Lisov (KVA).
     
    53:02
    Karlovy Vary právě vstřelily branku!
    Slávisté doplácejí na nedůslednost. Puk se po nedůrazu od sešívaných dostal na hokejku VÁCLAVA SKUHRAVÉHO a ten nadvakrát překonal Frodla střelou do protipohybu. Asistence: Michal Vachovec.
     
    50:35
    Vyloučení v týmu HC Energie Karlovy Vary (Weinhold – 2 min., zdržování hry / vystřelení nebo vyhození puku mimo).
     
    47:53
    Vyloučení v týmu HC Slavia Praha (Štebih – 2 min., nedovolené bránění).
     
    47:53
    Na druhé straně se do samostatného úniku dostal Flek, Frodl ale sklapl betony včas a karlovarský hráč celou situaci okomentoval několika peprnými nadávkami.
     
    43:09
    Rozehrávka se hostům vůbec nevydařila. Puk totiž předložili příhodně Loskotovi, který ještě vylepšoval poici na Mikulíka, Honzík ale záměr obou sešívaných hokejistů přečtl a připisuje si výborný zákrok!
     
    41:40
    Slavia právě vstřelila branku!
    Vyloučený Dvořák byl již na ledě, když domácí přidali pátý gól! Nahození Henriho Tuominena sice skončilo jen ve výstroji JIŘÍHO RYSE, ten ale puk rychle vyklepal a následně ho zápěstím poslal nad Honzíkovo rameno! Asistence: Henri Tuominen, Peter Hraško.
     
    39:28
    Rys byl odstaven Dvořákem (KVA) nedovoleně. Přesilovka pro červenobílé.
     
    38:14
    Parádní akce hostů! Kindl obešel protihráče a zadovkou mezi nohama vybídl ke skórování Rachůnka, ten si Frodla dokázal položit, puk ale pak nezvedl dostatečně vysoko, a tak znovu domácí brankář drží svůj celek!
     
    36:46
    Slávisté se budou bránit v oslabení. Na trestnou míří Chlouba (SLA).
     
    36:19
    Velké šance hostů! Frodl při závaru před svou klecí přišel o hokejku, přesto si připsal několik důležitých zákroků. Největší možnost měl asi Rohan, jeho střelu z otočky ale dokázal ryšavý mladík s maskou vleže zneškodnit vyrážečkou.
     
    32:00
    Slavia právě vstřelila branku!
    A záhy přichází čtvrtá branka! Peter Hraško nahodil puk na branku a JAROSLAV MARKOVIČ ho dokázal ztečovat mimo dosah brankáře hostů! Asistence: Peter Hraško, Martin Kadlec.
     
    31:23
    Slavia právě vstřelila branku!
    Jakoby se teď obrátilo proti Energetikům úplně vše. ANTONÍN DUŠEK vystřelil tvrdě od modré, Honzíkovi puk vypadl z lapačky a právě Dušek byl u volného kotouče jako první a doklepl ho do sítě. Asistence: Henri Tuominen.
     
    30:44
    Mikulík dostal přihrácku za obranu, zkusil si přehodit kotouč na bekhend a zasunout ho poděl Honzíka, ten ale zasáhl dobře betonem.
     
    30:01
    Vyloučení v týmu HC Energie Karlovy Vary (Stloukal – 2 min., podražení).
     
    28:36
    Slavia právě vstřelila branku!
    Tak to byla hodně šťastná branka! Marek Drtina vyhodil puk po mantinelu a Honzík už odjel za branku, odkud chtěl rozehrát. Kotouč se ale záhadně odrazil od mantinelu úplně jinak, než celý stadion čekal, navíc akorát příhodně pro JAROMÍRA KVERKU, jenž nic nevymýšlel a poslal sešívané střelou do odkryté klece do vedení. Asistence: Marek Drtina.
     
    27:22
    Početní výhoda pro Karlovy Vary. Ondráček (SLA) zbytečně dohrál protihráče po odpískání a zaslouženě dostává dvě minuty.
     
    27:01
    Slavia právě vstřelila branku!
    Také Slavia využívá přesilovku a srovnává stav utkání na 1:1! Nejednalo se ale o žádnou přesilovkovou kombinaci. ROMAN CHLOUBA nabral rychlost ve středním pásmu, po pravé straně se prosmýkl až před Honzíka, kterého překonal rychlou a povedenou kličkou do bekhendu. Asistence: Milan Mikulík, Marek Drtina.
     
    26:53
    Loskot nabil mezi kruhy Mikulíkovi, ten pálil na bližší tyč, Honzík ale stačil zasáhnout betonem!
     
    25:30
    Pražané se dostali do pásma na delší dobu a ihned si vykoledovali faul. Za držení je potrestán Dvořák (KVA).
     
    23:02
    Další velkou možnost měl Flek, který zůstal před domácím mužem s maskou nikým nekrytý, jeho střelu do protipohybu ale mladý gólman Slavie zlikvidoval.
     
    22:15
    Po obrovském závaru v brankovišti sešívaných se Západočeši už radovali, nakonec se ale zdá, že Frodl stihl zalehnout puk ještě před brankovou čárou.
     
    17:14
    Druhá přesilovka pro Slavii. Na trestnou je odeslán střelec úvodní branky Nikita Lisov (KVA) za držení.
     
    14:47
    Karlovy Vary právě vstřelily branku!
    Karlovarští otevírají gólový účet utkání! Radim Matuš si počkal na vhodný okamžik pro přihrávku na NIKITU LISOVA, který dělovkou z mezikruží trochu se štěstím prostřelil brankáře sešívaných. Asistence: Radim Matuš.
     
    13:49
    Komplikace pro Slavii. Ondráček (SLA) inkasuje menší trest za krosček a 41 vteřtin se budou červenobílí bránit ve třech.
     
    12:58
    Kverka vybojoval kotouč, který následně i vyvezl do útočného pásma. Tam ho doplnil Tuominen, jemuž exkarlovarský forvard také předložil kotouč. Finský útočník se ocitl v první gólové šanci, jeho střelu do protipohybu ale zlikvidoval skvělý Honzík.
     
    12:30
    Nakonec se sešívaní ubránili jen za pomoci faulu. Na trestnou je odeslán Hraško (SLA) za sekání.
     
    09:11
    Přesilovku si zahrají i Západočeši. Jiránek (SLA) při forčekingu podrazil protihráče a odsedí si dvě minuty.
     
    05:56
    První přesilovka zápasu. Za nedovolené bránění si menší trest odsedí Rohan (KVA).

    Adam Kolář

    Branky a nahrávky: 28. Chlouba (Mikulík, Drtina), 29. Kverka (Drtina), 32. Dušek (Tuominen), 32. Markovič (Hraško, Kadlec), 42. Rys (Tuominen, Hraško) – 15. Lisov (Matuš), 54. Skuhravý (Vachovec)


    HC Slavia Praha: Frodl (Pírs) – Drtina, Knot, Valík, Štebih, Hraško, Růžička, Duda – Chlouba, Loskot, Mikulík (C) – Dušek, Tuominen, Rys – Kadlec, Kverka, Markovič – Ondráček, Šafránek, Jiránek
    HC Energie Karlovy Vary: Honzík (Závorka) – Sičák, Lisov, Harant, Dujsík, Dvořák, Rohan, Weinhold, J. Tomeček – Rachůnek, Matuš, Kindl – Vachovec, Skuhravý (C), V. Tomeček – Beránek, Stloukal, Gorčík – Švec, Griger, Flek
    bahis siteleri