Prešov – Senica 0:4 (kon.) | Slovan Bratislava – Dunajská Streda 3:2 (kon.) | Myjava – Ružomberok 1:3 (kon.)
Michalovce – Zlaté Moravce 0:0 (kon.) | Trenčín – Podbrezová 0:1 (kon.)
konec
ŠK Slovan Bratislava
3:2 (2:2)
DAC 1904 Dunajská Streda
sk Sobota 06.08.2016, 19:00Niké liga • 4. kolo
     
    78
    Slovan dal gól!

    Slovan udiera z priameho kopu! Kubík zahral na Priskina, ktorý vystrelil, zdalo sa, že jeden z hostí zahral rukou, lopta sa odrazila ešte k MITCHELLOVI SCHETOVI, ktorý v páde strelou zblízka napol sieť!
     
    45
    Dunajská Streda dala gól!

    Gólové hody pokračujú. Gól do šatne v podaní Dunajskej Stredy. Hostia zahrávali aut, lopta skackala pokutovým územím, prešla cez niekoľkých hráčov, avšak ani jeden z obrancov Slovana ju nedokázal upratať do bezpečia a tak sa jej ujal voľný VALERIJS ŠABALA a z pár metrov iba doťukol loptu do siete! 2:2.
     
    27
    Slovan dal gól!

    Obrany oboch tímov nie sú zatiaľ pevné. Priskin si nabehol na krídlo a od postrannej čiary našiel presnou prihrávkou SEYDOUBA SOUMAHA, ktorý mal ideálnu pozíciu a nemohol zblízka netrafiť!
     
    24
    Dunajská Streda dala gól!

    V 24. minúte je vyrovnané! DAC využil jeden zo svojich protiútokov. Najprv bol jeden ich hráč poslaný k zemi, rozhodca poskytol výhodu a PETER ŠTEPANOVSKÝ stál presne tam, kde mal a prestrelil Muchu!
     
    10
    Slovan dal gól!

    Úvodný gól zápasu je na svete. Postaral sa oň legionár v belasom drese MITCHELL SCHET. Kubík našiel z autu Soumaha, ktorý posunul do 16-ky Schetovi a ten už zblízka nemal problém trafiť k pravej žrdi.

    Daniela Mesíková

    Branky: 10. Schet (Soumah), 27. Soumah (Priskin), 78. Schet (Priskin) – 24. Štepanovský, 45. Šabala

    Karty:   61. Sekulić (SBA), 70. Kubík (SBA) – 48. Németh (DUN), 61. Štepanovský (DUN), 84. Černák (DUN)   76. Štepanovský (DUN)


    ŠK Slovan Bratislava: Mucha (C) – Burnet, Saláta, Sekulić, Ligeon – de Kamps, Lásik (79. Savičevič) – Soumah, Kubík (90. Oršula), Schet – Priskin.
    Náhradníci: Krnáč – Savičevič, Oršula, de Sa, Laczkó, Kotula, Scott.

    DAC 1904 Dunajská Streda: Tofiloski – Michalík (C), Kwin Kwin, Živković, Németh – Ljubicić (31. Nagy), Pačinda, Ľupták, Štepanovský – Polievka (82. K. Vida), Šabala (82. Černák).
    Náhradníci: Slávik – Szépe, Nagy, Sarr, K. Vida, Černák, Kondrlík.

    Rozhodčí: Sedlák – Balko, Bobko

    Diváci: 1469
    bahis siteleri