Slavia – Sparta 2:4 (kon.) | Jihlava – Warriors Brno 3:0 (kon.)
konec
HC Dukla Jihlava
3:0 (1:0, 0:0, 2:0)
HCM Warriors Brno
Středa 10.08.2016, 12:45 • Horácký zimní stadion, Jihlava • Přípravné zápasy mladšího dorostu
Partner:
     
    54:54
    Zřejmě poslední šance hostí. Ondřej Svoboda dostává dvě minuty za hákování.

    Na vyloučení: 4-1.
     
    52:32
    A znovu tyčka. Střelu Florise z levého kruhu se snažil zablokovat domácí kapitán Zadražil, ale bruslí jí ztečoval na pravou tyčku Holaty!
     
    51:42
    Tohle by se Dukle mohlo vymstít. Nico Geidl našel pro změnu u levé tyčky Holaty zcela volného Patrika Kršku, který se neraduje ani nyní. Zívala na něj z poloviny volná klec, jenže puk po jeho střele skončil na levé tyčce!
     
    50:18
    Parádní zákrok Martina Holaty. U jeho pravé tyče se zjevil volný Patrik Krška, ale gólman Dukly stačil scvaknout betony včas a zneškodnit střelu hostujícího forvarda.
     
    49:31
    Dukla právě vstřelila branku!
    Jihlava se ve třetí části ujímá třígólového vedení. Svoboda zavezl puk před branku a vystřelil. Jeho pokus dorazil za záda Karpíška zblízka PATRIK ČERMÁK a to se ještě po puku natahoval Krajíček, aby ho jistil v cestě do branky. Asistence: Ondřej Svoboda.
     
    47:03
    Krajíček sledoval odražený kotouč a nakonec ho na pravé straně útočného pásma uzmul. Předložil jej před branku na Svobodu, který trošku skákavý puk dokázal poslat na Karpíška, jenž byl pozorný a stejně tak dobře zasáhl i proti dorážce Čermáka.
     
    45:42
    A znovu Krška s Müllerem, kteří v závaru před brankou Holaty zkoušeli dostat puk za jeho záda, ale nepovedlo se jim to. Nejprve Holata zneškodnil střelu Kršky k levé tyči, stačil se přesunout, a poté zavřel svatyni.
     
    41:55
    Dukla právě vstřelila branku!
    Domácí se dostávají do dvougólového vedení. Hosté po prohraném buly zcela propadli a Kaltouková vyslala do brejku TOMÁŠE PIGLA, jenž sólo zakončil efektivně – kličkou doprava a následným bekhendem zasunul puk po ledě mimo dosah Karpíška. Asistence: Kristýna Kaltounková.
     
    33:01
    Také v brněnské brance vidíme střídání. Jan Lambert přepouští místo kolegovi Karpíškovi.
     
    30:25
    Přichází tradiční střídání v domácí kleci. Po polovině zápasu opouští branku Filip Krejčí, jenž nepustil za svá záda ani jeden puk, a nahrazuje jej Martin Holata.
     
    29:00
    Pohledná akce hostí. Krška z pravého kruhu poslal puk na Geidla, aby si bezprostředně poté sjel před branku, kam také dostal kotouč. Ovšem Filip Krejčí znovu dokázal podržet svůj tým a velkou šanci Patrika Kršky zneškodnit.
     
    28:02
    Dukla se bude podruhé bránit. Dominik Sapík je vyloučen za podražení před vlastní klecí na dvě minuty.

    Na vyloučení: 3-1.
     
    25:21
    Znova to byla třetí lajna Dukly, která zaměstnala Lamberta. Ve finální fázi pálil Chlubna, který se o několik vteřin později dostal i k dorážce z nulového úhlu, ovšem gólmana hostí nepřekonal.
     
    24:02
    Bernovský nahodil z levé strany puk před branku na Nico Geidla. Ten jej lehce tečoval směrem ke Krejčímu, jemuž se podařilo skákavý kotouč napotřetí lapit.
     
    22:00
    Současně s návratem Křišty na led pálil od modré tvrdě Bartoš, nicméně jeho střela skončila na levém betonu výborného Krejčího.
     
    21:42
    Nechybělo moc, aby odražený puk, který projížděl kolem Krejčího levé tyče, zasunul do branky Lukáš Kučera.
     
    20:00
    Ještě v závěru úvodního dějství dostává Filip Křišta trest za dvě minuty kvůli hákování. Warrior tak vstoupí do druhé třetiny přesilovkou.

    Na vyloučení: 2-1.
     
    18:41
    Kaltounková s Chlubnou kombinují v útočném pásmu. Druhý jmenovaný poté u pravého kruhu ještě vybojoval zdánlivě ztracený puk a poslal jej za branku na Pigla. Poté si Chlubna sjel pro změnu na levý kruh, odkud přihrál před branku Kaltounkové. Útočnice Dukly si zblízka vylámala zuby na Lambertovi, avšak šlo o hezký kombinační moment.
     
    17:15
    Trma vrma před brankou Lamberta. Nejprve si Krška vyměnil kotouč s Kučerou, který z bezprostřední blízkosti nepřekonal roztaženého Krejčího. Před jihlavskou svatyní vznikl velký závar, ve kterém vyšťoural kotouč Hrstka. Puk však projel těsně vedle levé tyčky Dukly.
     
    14:37
    Ondřej Svoboda se nejlépe zorientoval před brankou, kde se po otočce pokoušel zasunout puk k pravé tyči Lamberta, ovšem kus černé gumy mu sjel z hole. Pohledná to akce Dukly.
     
    11:24
    Dukla právě vstřelila branku!
    Jeden z hráčů hostí poslal nepříliš šetrně na mantinel Kaltounkovou, která ještě před tím stačila prostrčit puk na Chlubnu. Domácí forvard našel před branou přesnou přihrávkou TOMÁŠE PIGLA, jenž se neukvapil a vzápětí poslal puk nad vyrážečku svého bývalého spoluhráče a gólmana Jana Lamberta. Asistence: Tomáš Chlubna, Kristýna Kaltounková.
     
    09:32
    Po levé straně naopak bez potíží prošel do útočné třetiny Nico Geidl, jenž periferně viděl před brankou najíždějícího Davida Branžovského, který tváří v tvář gólmanovi netrefil kotouč.
     
    05:41
    Přesilovku si zahraje také Jihlava. Tomáš Müller zahákoval soupeře, jedoucího s pukem napříč pásmem, a už usedá na trestnou lavici.

    Na vyloučení: 1-1.
     
    02:08
    Jenže v útočném pásmu poblíž pravého kruhu se dopustil faulu Tomáš Chlubna, jenž podrazil soupeře. Warrior tak má možnost první přesilové hry.

    Na vyloučení: 0-1.

    Tomáš Lysý

    Branky a nahrávky: 12. Pigl (Chlubna, Kaltounková), 42. Pigl (Kaltounková), 50. Čermák (O. Svoboda)


    HC Dukla Jihlava: Krejčí (31. Holata) – Křišta, P. Brož, Smolko, Winkler, Barák, Sapík – O. Svoboda, Čermák, Krajíček – Mihulka, Dýcková, Zadražil – Pigl, T. Chlubna, Kaltounková. Trenér: Petr Svoboda
    HCM Warriors Brno: Lambert (34. Karpíšek) – Klimeš, Floris, Bernovský, Geidl, Sedlák, M. Chlubna – Mrkvica, Müller, Krška, Kučera, Bazala, Šáňa, Marčík, Hrstka, Bartoš, Orsech, Branžovský, Zimin. Trenér: Igor Apostolidis

    Rozhodčí: Sibera – Křížek, Mareček
    bahis siteleri