Sint-Truiden – Anderlecht 0:0 (kon.)
konec
Sint-Truiden VV
0:0 (0:0)
RSC Anderlecht
Pátek 12.08.2016, 20:30 • Stayen, Sint-Truiden • Belgická liga • 3. kolo
Předzápasové kurzy
     
    To je ode mne pro tuto chvíli vše, děkuji vám za pozornost a přeji krásný zbytek pátečního večera. (22:40:08)
     
    Držení míče: 53 % : 47 %.
    Střely na branku: 4:3. Střely mimo: 6:8. Rohy: 5:5. Ofsajdy: 1:2. Fauly: 12:13.
     
    Je dobojováno!! Ve srovnání s prvním poločasem nám ten druhý nabídl podstatně více zajímavých okamžiků. K vidění bylo mnoho šancí na obou stranách, zejména v samotném závěru, poté co domácí Pulido obdržel červenou kartu. Brankáři obou týmů však podali bezchybný výkon, neboť ani jeden z nich nelovil míč ze své sítě, takže úvodní utkání 3. kola mezi St. Truiden a Anderlechtem skončilo nerozhodně 0:0.
    V Sint-Truidenu diváci branku neviděli, přesto mohou být spokojení

     
    90+3
    Konec zápasu.
     
    90+3
    V závěru útočili paradoxně oslabení hosté. Roefa se jim ale ohrozit nepodařilo.
     
    90+2
    Vypadá to, že skóre se už měnit nebude. Rozehrávat totiž bude domácí brankář.
     
    90
    Nad rámec základní hrací doby se budou hrát ještě 3 minuty.
    89. Domácí mohli rozhodnout, ovšem Roef Anderlecht podržel
     
    89
    Pozor! Z pravé strany se do zakončení dostal také jeden z domácích borců! Roef byl však v pohotovosti a jeho střelu vyrazil!
     
    88
    To už ale nemuselo platit. Naštěstí pro ně ale ve vyložené příležitosti selhal hostující Trézéguet, který trestuhodně přestřelil!
     
    87
    Domácí se brání zuby nehty a zatím drží nerozhodné skóre.
     
    85
    Ze standardní situace po faulu navíc hosté nebezpečně zahrozili. Hlavička De Maia se za záda Dutoîta po zásahu domácího obránce nedostala!
    84. Červená karta pro Pulida
     
    84
    Na levé straně byl skluzem zastaven unikající Trézéguet. Hlavní rozhodčí navíc vytahuje hned červenou kartu, kterou za svůj zákrok dostává Pulido. Domácí tak budou dohrávat o deseti.
     
    81
    Střídání v týmu RSC Anderlecht: ze hřiště odchází Hanni, přichází Trézéguet.
     
    81
    Hra se zase na chvíli uklidnila. Právě se nám rozběhla poslední desetiminutovka řádné hrací doby.
     
    79
    Nakonec se míč z levé strany dostal až na hranici šestnáctky odkud ho po přiťuknutí od spoluhráče vyslal jeden z domácích tvrdou střelou nártem na bránu. Roef ale odpověděl pohotovým zákrokem!
     
    78
    Rozhodčí teď citlivě ponechal hostům výhodu. Z jejich akce ale stejně nic nebylo, naopak domácí se vydávají do rychlého protiútoku.
     
    77
    Střídání v týmu Sint-Truiden VV: ze hřiště odchází Proschwitz, přichází Koubemba.
     
    76
    Hraje se opravdu nahoru dolů. Na opačné straně se do zakončení dostal znovu Proschwitz, ani tentokrát však jeho střela neměla gólové parametry.
    74. Velké problémy domácí defenzivy
     
    74
    Po centru Praeta do pokutovéjho území se hosté málem ujali vedení!! Naštěstí pro domácí se obráncům podařilo před dotírajícím Teodorczykem se štěstím dobře zakročit a Dakonam poté odvrátil míč do bezpečí!
     
    73
    Střídání v týmu Sint-Truiden VV: ze hřiště odchází Bezus, přichází Gerkens.
     
    72
    Swers ve vápně hostů připravil míč pro Proschwitze. Do jeho střely se ale vložil obránce soupeře, který ji tak notně zpomalil, takže Roefovi nenadělala potíže.
     
    70
    Do útoku se vydali také hosté. Obránci Sint-Truiden jejich nápor přečkali a po faulu Teodorczyka na Dakonama budou navíc v poklidu rozehrávat.
     
    68
    Domácí jsou teď rozhodně nebezpečnější! Pěkný pas do šestnáctky si na hrudi zpracoval Proschwitz, který poté ihned vypálil. Jeho přízemnímu pokusu ale scházela potřebná přesnost.
     
    66
    Střídání v týmu RSC Anderlecht: ze hřiště odchází Sylla, přichází Teodorczyk.
    64. Sylla (SIT)
     
    64
    Po pěkné kombinaci se střídajícím Tchenkouou se domácí Sylla z hranice šestnáctky dostal ke střele, ta prosvištěla jen těsně vedle Roefovy tyče!
     
    62
    Roef ale nakonec mohl zůstat v klidu, protože střela Peeterse ze standardky trefila jen dobře postavenou zeď před ním.
     
    61
    Bezus se nebojácně vrhl mezi dva obránce a došel si pro faul. Domácí tak budou mít výhodu volného přímého kopu z velmi solidní pozice.
     
    59
    Hosté z Anderlechtu teď zatápěji domácím, kteří se musí mít bedlivě na pozoru. Prozatím vše ustáli bez úhony.
     
    58
    Domácí jsou nuceni střídat, kvůli zranění hřiště opustil Ceballos, kterého nahradil Tchenkoua.
    55. Roztržka, která předcházela žlutým kartám
     
    55
    Při svém střeleckém pokusu však Tielemans nepříjemně zasáhl svého soupeře, který zůstal ležet na zemi. Hosté navíc nezakopli míč, takže se na hřišti strhla menší potyčka. Tu rozhodčí vyřešil žlutou kartou pro domácího Peeterse a hostujícího Tielemans.
     
    53
    Po kombinaci hostů se ke střele dostal Tielemans, jeho slabá střela ale směřovala jen do středu brány, takže s ní Dutoît neměl žádný problém.
     
    51
    Po nepříjemném střetu s Bezusem zůstal na hrací ploše ležet francouzský obránce Appiah. Vypadá to však, že bude nakonec v pořádku.
     
    49
    Rohové kopy domácích jsou poměrně nebezpečné. Po jednom z nich z hranice šestnáctky vypálil z první S. Sylla, který ve změti hráčů ve vápně Anderlechtu trefil jen svého spoluhráče.
     
    48
    Na polovině hřiště si nedovoleně počínal I. Sylla, který se následně stal prvním karetně potrestaným hráčem hostů.
     
    47
    Po přiťuknutí od spoluhráče vypálil jeden z hráčů domácích. Jeho střelecký pokus ale mířil jen vysoko nad.
     
    46
    Van De Velde právě zahájil druhý poločas. Jako první se do útoku vydali domácí, jejich kombinace ale úspěšná nebyla.
     
    46
    Začal druhý poločas.
     
    Úvodní dějství zápasu mezi týmy Sint-Truiden VV a RSC Anderlecht je za námi. Ačkoli jsou hosté dnes jasným favoritem, tak v dosavadním průběhu sledujeme vyrovnané utkání. První poločas nám ale nabídnul jen minimum brankových příležitostí, které navíc zůstaly nevyužity, takže po 45. minutách hry je skóre stále nerozhodné 0:0.
    Fialky dnes přišly o svého kapitána Stevena Defoura, který se rozhodl přestoupit do anglického Burnley

     
    45+2
    První poločas skončil.
     
    45+2
    Chipciu si skvěle pokryl míč a donutil soupeře k faulu. Vzápětí si na výtěčně zahranou standardní situaci naskakoval Sylla, který ve vyložené pozici míč minul!
     
    45+1
    Hráči domácích sportovně vracejí míč soupeři. Hraje se dál..
     
    45
    Po tvrdém souboji zůstává na hrací ploše ležet S. Sylla. Hlavní rozhodčí už dává pokyn k domácí lavičce, takže dojde k ošetření.
     
    44
    Centr Appiaha svého adresáta nenašel. Poté co míč skončil v zámezí ho domácí brankář pošle dlouhým výkopem zpět do hry.
     
    42
    Na půlící čáře byl nemilosrdně poslán k zemi Proschwitz. Domácí fanoušci se hlasitě dožadovali karetního trestu pro soupeře, avšak marně.
     
    39
    Po nedovoleném zákroku na polovině hřiště směřoval do pokutového území domácích další centr. Dutoît ale nebojácně vyšel z brány a vyrazil míč de bezpečí.
     
    37
    První příležitost hostů! Hostující hráči si ve vápně vyměnili míč a nakonec se z levé strany ke střele odhodlal stoper Nuytinck. Jeho nepříjemný pokus však dokázal domácí brankář vyrazit alespoň na roh!
     
    36
    Vzápětí se hráči St. Truiden museli bránit. Sylla zastavil svého soupeře jen za cenu faulu. Navíc jeho zákrok byl poté oceněn žlutou kartou.
    34. Sylla a jeho povedený pokus
     
    34
    Po centru z levé strany do pokutového území míč propadl až k domácímu Syllovi, který neváhal a ihned vypálil. Jeho tvrdý projektil však prosvištěl jen těsně nad břevnem Roefovy brány!
     
    32
    Na stadion domácích dnes dorazila poměrně slušná návštěva. Domácí fanoušci jsou navíc hodně slyšet a ženou své svěřence za vítězstvím.
     
    31
    Útočník Sylla si znovu nepohlídal své postavení. Akce hostů je proto zastavena pro ofsajd.
     
    29
    Střídání v týmu RSC Anderlecht: ze hřiště odchází N'Sakala, přichází Praet.
     
    28
    Domácí jsou v posledních minutách aktivnějším a nebezpečnějším mužstvem. Stav utkání je ale stále nerozhodný.
     
    26
    Vzápětí se nedovoleným zákrokem provinil De Petter, kterému navíc hlavní rozhodčí uděluje žlutou kartu.
     
    25
    Domácí se nejprve dožadovali faulu a následně dokonce penalty, protože se domnívali, že hostující hráč zahrál rukou. Hlavní rozhodčí ale zůstal ledově klidný a ukazuje jen, aby všichni hráli dále.
    23. Závar před brankou Anderlechtu
     
    23
    První velkou šanci zápasu měli domácí hráči!! Míč z rohového kopu nedokázali hostující obránci dostat do bezpečí, takže si ho pro sebe zpracoval Proschwitz, který ihned vypálil. K jeho smůle však z dobré pozice trefil jen před sebou stojícího obránce!
     
    21
    Po útočném faulu se míč dostane pod kontrolu hostů, kteří jen pro upřesnění hrají v tradičních fialových dresech, kdežto domácí zvolili žlutomodrou kombinaci.
     
    19
    Prozatím sledujeme velmi vyrovnané utkání. Tentokrát hledal centrem z pravé strany ve vápně své spoluhráče Bezus. Na jeho přetažený pas byli ale všichni krátcí.
     
    17
    Po rohovém kopu Anderlechtu se ke střele zpoza šestnáctky dostal ghanský útočník Acheampong, jehož tvrdá rána domácího brankáře neohrozila.
     
    15
    Zpočátku to vypadalo, že Roef si pohodlně dojde pro centrovaný míč. V cestě mu však nechtěně překážel jeho spoluhráč. Menší zaváhání hostů ale domácí využít nedokázali.
     
    13
    Po faulu na unikajícího Hanniho obrdžel domácí Swers od rozhodčího žlutou kartu.
     
    12
    Na druhé polovině hřiště rozehrávali domácí další rohový kop, ze kterého se ke střele dostal Ceballos. Trefil však jen hustý blok obránců Anderlechtu.
     
    10
    Po levé straně směrem vpřed s míčem upaloval Acheampong. Jeho následný centr do pokutového území však mířil jen do míst, kde se nacházel brankář Dutoît.
     
    9
    Viděli jsme první střelecký pokus dnešního zápasu, o který se postaral hostující útočník Hanni. Jeho rána ze střední vzdálenosti však mezi tři tyče nemířila.
     
    8
    Domácí jsou prozatím mírně aktivnější. Jejich další útočnou akci zastavil zdvižený praporek pomezního, který odmával ofsajd, ve kterém se nacházel Proschwitz.
     
    7
    Hráči St.-Truiden zvolili rozehrávku nakrátko. Vzápětí mířil do pokutového území přízemní centr, nicméně již předtím viděl hlavní arbitr nedovolený zákrok jednoho z útočících hráčů. Rozehrávat tak bude Anderlecht.
     
    6
    Po souboji mezi domácím útočníkem Proschwitzem a hostujícím obráncem Nuytinckem skončil míč v zámezí. Domácí budou rozehrávat rohový kop.
     
    4
    Na opačné polovině hrací plochy byl odmáván a následně také odpískán ofsajd. Své postavení si dostatečně nepohlídal guinejský útočník Sylla.
     
    3
    Směrem k pokutovému území poslal centrovaný míč jeden z domácích obránců. Jeho spoluhráč si ale se zpracováním míče neporadil příliš dobře, takže vzápětí o míč snadno přišel.
     
    2
    Obránce Nuytinck byl ve vzdušném souboji úspěšnější. Míč se tak znovu stěhuje ke kopačkám hráčů Anderlechtu.
     
    1
    Úvodní výkop zápasu obsatarali hosté, kteří za potlesku tribun o míč lacino přicházejí.
     
    1
    Utkání právě začalo.
     
    -1
    Hlavní aktéři obou týmů jsou již na svých místech, utkání tak začne každou chvílí.
     
    Úvodní sestavy:

    Sint-Truiden VV: Dutoît – Swers, Fernandes, Pulido, Dakonam – S. Sylla, De Petter, Peeters, Ceballos – Bezus, Proschwitz.
    Náhradníci: Pirard – Tchenkoua, Gerkens, Janssens, Kotysch, Valdivia, Koubemba

    RSC Anderlecht: Roef – Appiah, De Maio, Nuytinck, N'Sakala – Chipciu, Tielemans, Dendoncker, Acheampong – Hanni (C), I. Sylla.
    Náhradníci: Boeckx – Praet, Capel, Heylen, Trézéguet, Teodorczyk

    Rozhodčí: Van De Velde – Gilon, Meers.
     
    Je tedy jasné, že domácí hráče čeká dnes velmi silný soupeř. Uvidíme zda se jim podaří překvapit a připravit hosty o plný bodový zisk. Úvodní výkop je naplánován na 20:30, tak si ho nenechte ujít.
     
    RSC Anderlecht

    Po odehraných 30 kolech loňského ročníku Jupiler League se RSC Anderlecht se ziskem 55 bodů umístil na 3. místě, což mu zaručilo účast ve skupině, kde se bojovalo o titul. Tam si navíc hráči Anderlechtu vedli ještě o něco lépe než jejich soupeři,neboť se jim podařilo své umístění o jednu příčku vylepšit a kvalifkovat se tak do 3. předkola Ligy mistrů. V něm ale nedokázali přejít přes ruský FK Rostov, a tak budou ve 4. předkole usilovat alespoň o Evropskou ligu. Jak již víme, jejich soupeřem bude pražská Slavia.

    V domácí nejvyšší soutěži jsou ale prozatím stále stoprocentní. V úvodním kole zvítězili po brankách Acheamponga a Sylly na hřišti Mouscronu 2:1. Následně ve druhém utkání rozstříleli před vlastními fanoušky Kortrijk 5:1.
     
    Sint-Truiden VV

    V předchozím ročníku Jupiler League bojovali hráči Sint-Truiden VV o setrvání v nejvyšší soutěži až do posledního kola! Naštěstí pro ně se jim podařilo v závěrečném zápase s Lokerenem bodovat, když po remíze 1:1 obsadili v tabulce konečné 13. místo. Tímto si domácí navíc zajistili účast ve skupině, kde se bojovalo o Evropskou ligu. V konfrontaci s Lokerenem, Charleroi a Mechelenem však klub z vlámské provincie Limburk ani jednou nezvítězil a skončil až na poslední 4. pozici.

    Po dvou odehraných kolech mají hráči St. Truiden na kontě 3 body. Nejprve si na domácím stadionu poradili s Lokerenem, když po brance Proschwitze vyhráli 1:0. O týden později už ale nestačili na Standard Lutych, kterému na jeho hřišti podlehli 2:0.
     
    Srdečně vítám všechny fotbalové příznivce u sledování našeho textového online přenosu. Tentokrát se společně zaměříme na předehrávku třetího kola belgické Jupiler League, ve které své síly změří kluby Sint-Truiden VV a RSC Anderlecht.
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 20:30.

    Filip Melecký

    Branky:

    Karty:   13. Swers (SIT), 26. Petter (SIT), 36. Sylla (SIT), 55. Peeters (SIT) – 48. Sylla (AND), 55. Tielemans (AND)   84. Pulido (SIT)


    Držení míče: 53 % : 47 %.
    Střely na branku: 4:3. Střely mimo: 6:8. Rohy: 5:5. Ofsajdy: 1:2. Fauly: 12:13.
    Sint-Truiden VV: Dutoît – Swers, Fernandes, Pulido, Dakonam – S. Sylla, De Petter, Peeters, Ceballos (58. Tchenkoua) – Bezus (73. Gerkens), Proschwitz (77. Koubemba).
    Náhradníci: Pirard – Tchenkoua, Gerkens, Janssens, Kotysch, Valdivia, Koubemba

    RSC Anderlecht: Roef – Appiah, De Maio, Nuytinck, N'Sakala (29. Praet) – Chipciu, Tielemans, Dendoncker, Acheampong – Hanni (C) (81. Trézéguet), I. Sylla (66. Teodorczyk).
    Náhradníci: Boeckx – Praet, Capel, Heylen, Trézéguet, Teodorczyk

    Rozhodčí: Van De Velde – Gilon, Meers
    bahis siteleri