Osvětim – Vsetín 3:1 (kon.) | Havířov – Tychy 5:3 (kon.)
konec
Aksam Unia Osvětim
3:1 (1:0, 1:1, 1:0)
VHK ROBE Vsetín
Sobota 13.08.2016, 11:00 • K&K PNEU Aréna, Havířov • O pohár ředitele HM Globus
Partner:
     
    58:50
    Oświęcim právě vstřelila branku!
    Tak nakonec přidává Oswiecim ještě jednu branku! Přesilovková kombinace mezi Vosátkem a Danečkem vyústila právě v Danečkovu střelu, kterou před bránou pohotově dorazil DARIUSZ WANAT! Asistence: Lubomír Vosátko a Jan Daneček.
     
    29:23
    Vsetín právě vstřelil branku!
    Těsně po skončení přesilovky se hráči Vsetína radují ze vstřelené branky! Jakub Čuřík nahodil puk do brankoviště, kde jej bez problému poslal za Fikrta JAN KOLAŘÍK. Asistence: Jakub Čuřík a David Vítek.
     
    25:32
    Oświęcim právě vstřelila branku!
    Ale nakonec Oswiecim přidává zaslouženě druhý gól! Pohlednou kombinaci zakončil střelou od modré Bezuška. Puk se následně dostal k úplně volnému RADIMU HAASOVI, který už neměl problém překonat bezmocného Fikrta. Asistence: Peter Bezuška.
     
    17:10
    Oświęcim právě vstřelila branku!
    První gól zápasu střílí JAN DANEČEK! Puk pro něj vybojoval Wanat a právě s ním Daneček uháněl ve 2 proti 1 na Hromadu. Rozhodl se pro střelu k bližší tyči a nemýlil se. Asistence: Dariusz Wanat.

    David Motloch

    Jan Kotek

    Branky a nahrávky: 18. Daneček (Wanat), 26. Haas (Bezuška), 59. Wanat (Vosátko, Daneček) – 30. Kolařík (Čuřík, Vítek)


    Aksam Unia Osvětim: Fikrt (Lazarz) – Bezuška, Budzowski, Daneček, Paszek, Lacheta, Haas, Malicki, Wojtarowicz, Vosátko, Gebczyk, Deutsch, Kysela, Adamus, Bulanowski, Holoda, Kasperlík, Piotrowicz, Koczy, Wanat, Szewczyk
    VHK ROBE Vsetín: Hromada (Šurý) – Mojžíš, Žák, Hryciow, Vrba, Štindl, Kobylík, Čuřík, Hořanský, Vítek, Šilhavý, Kovář, Daněk, Finsterle, Kolařík, Šjafotdinov

    Rozhodčí: Mikula – Moravec, Hranoš
    bahis siteleri