Bournemouth – Manchester Utd. 1:3 (kon.) | Arsenal – Liverpool 3:4 (kon.)
konec
AFC Bournemouth
1:3 (0:1)
Manchester United
Neděle 14.08.2016, 14:30 • Vitality Stadium, Bournemouth • Anglická Premier League • 1. kolo
Předzápasové kurzy
    69. Adam Smith (BTH) - 1:3
     
    69
    Bournemouth právě vstřelil branku!
    Ve druhé půli se nám se vstřelenými brankami roztrhl pytel, tentokráte musí balon ze své sítě lovit de Gea! Na kraji šestnáctky se kulatého nesmyslu ujal právě příchozí Grabban a povedenou uličkou našel ADAMA SMITHE, který si jej přehodil na levačku a přesnou ranou k tyči nedal španělskému brankáři v brance United šanci!
    64. Zlatan Ibrahimović (MAN) - 0:3
     
    64
    Manchester United právě vstřelil branku!
    Tohle už je pro domácí tým trochu kruté, United totiž přidávají třetí branku, a zřejmě definitivně tak rozhodují o svém dnešní vítězství! Před několika okamžiky to ZLATANU IBRAHIMOVIĆOVI ještě nevyšlo, teď si ale jeden z nejlepších útočníků světa navedl balon na pravačku a přízemní ranou na vzdálenější tyč překonal marně se natahujícího Boruce!
    59. Wayne Rooney (MAN) - 0:2
     
    59
    Manchester United právě vstřelil branku!
    A už je to o dvě branky! Jeden takový rychlý brejk se narodil právě nyní, když po pravé straně pláchl Antonio Valencia, po jehož centru se balon dostal k osamocenému Martialovi. Jeho velice nepovedený střelecký pokus se nakonec ukázal býti brilantním pasem pro WAYNEA ROONEYHO, který hlavou míč uklidil přesně k tyči Borucovy pokladnice!
    40. Juan Mata (MAN) - 0:1
     
    40
    Manchester United právě vstřelil branku!
    Tak pozor, fotbalisté Manchesteru United se zničehonic prosazují, a ujímají se tak vedení v dnešním utkání! Simon Francis neuvěřitelně zaváhal při zpětné přihrávce na brankáře Boruce, a vyslal tak do tutové šance JUANA MATU. Ten se sice napoprvé ještě nezvládl prosadit, po šťastném odrazu se však dočkal možnosti složit reparát a tentokráte už si věděl rady!

    Vojtěch Tůma

    Branky: 69. A. Smith (Grabban) – 40. Mata, 59. Rooney (Martial), 64. Ibrahimović (Martial)

    Karty:   86. A. Herrera (MAN)


    Držení míče: 47 % : 53 %.
    Střely na branku: 3:7. Střely mimo: 2:2. Rohy: 4:2. Ofsajdy: 3:4. Fauly: 7:10.
    AFC Bournemouth: Boruc – Francis (C), A. Smith, S. Cook, Daniels – Ibe (68. Afobe), Surman, Arter, L. Cook (81. Gradel) – C. Wilson (67. Grabban), J. King.
    Náhradníci: Federici – Gosling, Aké, Afobe, Gradel, B. Smith, Grabban.

    Manchester United: de Gea – A. Valencia, Bailly, Blind, Shaw – Fellaini, A. Herrera – Mata (75. Mchitarjan), Rooney (C) (89. Depay), Martial (85. Schneiderlin) – Ibrahimović.
    Náhradníci: Romero – Rojo, Depay, Carrick, Rashford, Mchitarjan, Schneiderlin.

    Rozhodčí: Andre Marriner – Simon Beck, Scott Ledger
    bahis siteleri