Bournemouth – Manchester Utd. 1:3 (kon.) | Arsenal – Liverpool 3:4 (kon.)
konec
AFC Bournemouth
1:3 (0:1)
Manchester United
Neděle 14.08.2016, 14:30 • Vitality Stadium, Bournemouth • Anglická Premier League • 1. kolo
Předzápasové kurzy
     
    90+3
    Závěrečné minuty byly ještě pořádně dramatické! Po rohovém kopu se totiž ke střele dostal King, brankář de Gea ale stačil zareagovat. Následoval ale další roh Bournemouthu, po němž se v šestnáctce United rozpoutal obrovský závar, i ten ale hosté přežili bez inkasované branky!
     
    89
    Poslední střídání dnešního mače. Na poslední minutky je na hřiště vpuštěn Memphis Depay, který nahradil hostující kapitána Rooneyho.
     
    86
    Anderu Herrerovi se balon zamotal mezi nohama, španělský záložník pak musel bezpodmínečně zabránit rodící se protiakci soupeře, a za cenu první žluté karty v tomto utkání stáhl k zemi Afobeho.
     
    85
    José Mourniho chce ve zbytku hrací doby vsadit na defenzivu, důkazem budiž i toto střídání. Hřiště opouští Martial, místo něj dostává důvěru Morgan Schneiderlin.
     
    81
    Střídání v týmu AFC Bournemouth: ze hřiště odchází Lewis Cook, přichází Max-Alain Gradel.
     
    75
    První změnu se rozhodl udělat i Jose Mourinho. Portugalský stratég ze hry stahuje střelce úvodní branky Matu, místo něj si svůj debut v Premier League odbude Henrich Mchitarjan.
    69. Adam Smith (BTH) - 1:3
     
    69
    Bournemouth právě vstřelil branku!
    Ve druhé půli se nám se vstřelenými brankami roztrhl pytel, tentokráte musí balon ze své sítě lovit de Gea! Na kraji šestnáctky se kulatého nesmyslu ujal právě příchozí Grabban a povedenou uličkou našel ADAMA SMITHE, který si jej přehodil na levačku a přesnou ranou k tyči nedal španělskému brankáři v brance United šanci!
     
    68
    A pár vteřinek nato si domácí kouč Howe připravil další změnu, tentokráte plac opouští poměrně aktivní Ibe, na jehož místo nastupuje Benik Afobe.
     
    67
    Poprvé v utkání se bude střídat, dnes nepříliš výrazného Wilsona nahradí Lewis Grabban.
    64. Zlatan Ibrahimović (MAN) - 0:3
     
    64
    Manchester United právě vstřelil branku!
    Tohle už je pro domácí tým trochu kruté, United totiž přidávají třetí branku, a zřejmě definitivně tak rozhodují o svém dnešní vítězství! Před několika okamžiky to ZLATANU IBRAHIMOVIĆOVI ještě nevyšlo, teď si ale jeden z nejlepších útočníků světa navedl balon na pravačku a přízemní ranou na vzdálenější tyč překonal marně se natahujícího Boruce!
    63.
     
    63
    Dobrá rána! Exekuce přímého kopu z nějakých dvaceti metrů se podle očekávání ujal Zlatan Ibrahimović, který balon zakroutil okolo pětičlenné zdi, a pořádně tak vylekal Boruce, ten ale stačil zareagovat a předvedl výborný zákrok!
    59. Wayne Rooney (MAN) - 0:2
     
    59
    Manchester United právě vstřelil branku!
    A už je to o dvě branky! Jeden takový rychlý brejk se narodil právě nyní, když po pravé straně pláchl Antonio Valencia, po jehož centru se balon dostal k osamocenému Martialovi. Jeho velice nepovedený střelecký pokus se nakonec ukázal býti brilantním pasem pro WAYNEA ROONEYHO, který hlavou míč uklidil přesně k tyči Borucovy pokladnice!
     
    52
    Hosté už mohli vést o dvě branky! Po nenápadném nákopu se nepříjemně poskakujícího balonu ujal zapomenutý Wayne Rooney, který si tělem odstavil svého strážce a ocitl se tváří v tvář Borucovi, ten jej ale bravurně vychytal!
    40. Juan Mata (MAN) - 0:1
     
    40
    Manchester United právě vstřelil branku!
    Tak pozor, fotbalisté Manchesteru United se zničehonic prosazují, a ujímají se tak vedení v dnešním utkání! Simon Francis neuvěřitelně zaváhal při zpětné přihrávce na brankáře Boruce, a vyslal tak do tutové šance JUANA MATU. Ten se sice napoprvé ještě nezvládl prosadit, po šťastném odrazu se však dočkal možnosti složit reparát a tentokráte už si věděl rady!
     
    27
    První velkou šanci utkání si vypracovali hosté! Herrera nádhernou kolmicí vysunul dopředu Valenciu, který zachoval chladnou hlavu a nahrál na hranici pokutového území číhajícímu Matovi. Ten kulatý nesmysl ještě přesunul k Rooneymu, jehož technický pokus ale Boruc zvládl eliminovat.

    Vojtěch Tůma

    Branky: 69. A. Smith (Grabban) – 40. Mata, 59. Rooney (Martial), 64. Ibrahimović (Martial)

    Karty:   86. A. Herrera (MAN)


    Držení míče: 47 % : 53 %.
    Střely na branku: 3:7. Střely mimo: 2:2. Rohy: 4:2. Ofsajdy: 3:4. Fauly: 7:10.
    AFC Bournemouth: Boruc – Francis (C), A. Smith, S. Cook, Daniels – Ibe (68. Afobe), Surman, Arter, L. Cook (81. Gradel) – C. Wilson (67. Grabban), J. King.
    Náhradníci: Federici – Gosling, Aké, Afobe, Gradel, B. Smith, Grabban.

    Manchester United: de Gea – A. Valencia, Bailly, Blind, Shaw – Fellaini, A. Herrera – Mata (75. Mchitarjan), Rooney (C) (89. Depay), Martial (85. Schneiderlin) – Ibrahimović.
    Náhradníci: Romero – Rojo, Depay, Carrick, Rashford, Mchitarjan, Schneiderlin.

    Rozhodčí: Andre Marriner – Simon Beck, Scott Ledger
    bahis siteleri