Jihlava – K. Vary 3:4 (kon.)
konec
HC Dukla Jihlava
3:4 (1:0, 1:2, 1:2)
HC Energie Karlovy Vary
Pondělí 15.08.2016, 18:00 • Horácký zimní stadion, Jihlava • Dukla Cup
Partner:
     
    55:13
    Karlovy Vary právě vstřelily branku!
    Energie se poprvé v zápase ujímá vedení. Matuš posílal z levé strany před branku Svobody střílenou přihrávku, po které stačil ještě sáhnout nehlídaný TOMÁŠ ROHAN, jenž operoval na brankovišti, a jemnou tečí dostal puk do branky. Asistence: Radim Matuš, Vladimír Sičák.
     
    43:50
    Karlovy Vary právě vstřelily branku!
    Ovšem asi ani na druhé straně nemá gólman Miroslav Svoboda zcela čisté svědomí. Skuhravý přihrál do jízdy na VOJTĚCHA TOMEČKA, jenž přejel modrou, kousek před pravým kruhem vypálil a gólman Dukly si puk srazil betonem do branky. Asistence: Václav Skuhravý, Tomáš Rohan.
     
    43:26
    Dukla právě vstřelila branku!
    Po ose Skořepa – Důras se před brankou dostal k lehké teči FILIP STOKLASA, jenž možná jen tak lehce drcnul puk pod betony Honzíka, kde se touš nezastavil a pomalu se došoural za brankovou čáru. Asistence: Josef Skořepa, Michal Důras.
     
    35:35
    Karlovy Vary právě vstřelily branku!
    Na Horáckém zimním stadionu je znovu srovnáno. Zpoza branky přihrál Kindl na levý kruh pro TOMÁŠE DVOŘÁKA, jenž napřáhl z první a střelou po ledě ke vzdálenější tyči překonal Svobodu, který proti jeho rychlé ráně neměl moc šancí zasáhnout. Asistence: Denis Kindl, Petr Stloukal.
     
    28:10
    Dukla právě vstřelila branku!
    Vyrovnaný stav vydržel sotva minutu, přesněji 59 vteřin. Za domácí zatím dávají góly pouze obránci, stejně jako nyní TOMÁŠ KALÁB, jenž dostal na modrou přihrávku od Čachotského, napřáhl a přes dvě tři hokejky se kotouč dostal až za záda Honzíka. Asistence: Tomáš Čachotský, Richard Diviš.
     
    27:11
    Karlovy Vary právě vstřelily branku!
    Nyní již byl domácí gólman Miroslav Svoboda bez šance. Hosté ihned založili rychlý protiútok, který vedl k vyrovnání. Po levé straně vyslal Matuš na zteč Kindla, jenž se dostal téměř až před branku, ale nestřílel. Naopak přihrál před Svobodu na volného DENISE KINDLA, jenž měl lehkou práci a puk dopravil do volné části branky. Asistence: Sebastian Gorčík, Radim Matuš.
     
    16:16
    Dukla právě vstřelila branku!
    Jihlava první část přesilovky využívá zásluhou JIŘÍHO ŘÍHY, jenž se dostal na vrcholu levého kruhu k puku, sjel si blíže k mezikruží, napřáhl a přes clonícího Anděla propálil Davida Honzíka. Asistence: Aleš Jergl.

    Tomáš Lysý

    Branky a nahrávky: 17. Říha (Jergl), 29. Kaláb (Čachotský, Diviš), 44. Stoklasa (Skořepa, Důras) – 28. Kindl (Gorčík, Matuš), 36. Dvořák (Kindl, Stloukal), 44. V. Tomeček (Skuhravý, T. Rohan), 56. T. Rohan (Matuš, Sičák)


    HC Dukla Jihlava: Svoboda (Škarek) – Kaláb (A), Kajínek, Říha, Bilčík, Dundáček, Grebenyuk, Dobrovolný (C), Půža – Důras, Skořepa, Stoklasa – Čachotský (A), Jícha, Diviš – Jergl, Seman, Anděl – Síkela, Březina, Danišovský. Trenér: Petr Vlk.
    HC Energie Karlovy Vary: Honzík (Závorka) – Sičák (A), Lisov, Harant, M. Rohan, Dvořák, Benák, J. Tomeček, Dujsík – Rachůnek, Matuš, Stloukal – T. Rohan, Skuhravý (C), V. Tomeček – Vachovec (A), Kindl, Gorčík – Harkabus, Zadražil, Kohout. Trenér: Jan Tlačil

    Rozhodčí: Jeřábek, Ondráček – Guth, Polák
    bahis siteleri