Jihlava – K. Vary 3:4 (kon.)
konec
HC Dukla Jihlava
3:4 (1:0, 1:2, 1:2)
HC Energie Karlovy Vary
Pondělí 15.08.2016, 18:00 • Horácký zimní stadion, Jihlava • Dukla Cup
Partner:
     
    59:08
    Oddechový čas pro domácí.
     
    58:06
    A vybojoval puk pro Michala Důrase, který napřáhl z pravé strany a Honzík se musel prezentovat dobrým zákrokem vyrážečkou.
     
    57:15
    Ani napodruhé si Lisov na jihlavského gólmana nepřišel, ten jeho střelu z první viděl a také zneškodnil.
     
    56:16
    Zdá se, že je rozhodnuto, protože rozhodčí viděli před brankou sekání Jiřího Kajínka, který odchází také na trestnou lavici. Energie má 1:29 minuty dlouhou přesilovku pět na tři.

    Na vyloučení: 6-6.
     
    55:45
    Šance Dukly na srovnání se komplikují po vysoké holi Aleše Jergla.

    Na vyloučení: 5-6.
     
    55:13
    Karlovy Vary právě vstřelily branku!
    Energie se poprvé v zápase ujímá vedení. Matuš posílal z levé strany před branku Svobody střílenou přihrávku, po které stačil ještě sáhnout nehlídaný TOMÁŠ ROHAN, jenž operoval na brankovišti, a jemnou tečí dostal puk do branky. Asistence: Radim Matuš, Vladimír Sičák.
     
    54:16
    Přesně při návratu vyloučeného Jana Tomečka dostal přihrávku před branku Honzíka Richard Diviš, ovšem ani on na loňského spoluhráče nevyzrál.
     
    53:28
    Michal Důras se dral před branku, zblízka však Honzíka nepřekonal a poté nedokázal usměrnit dorážku za záda svého bývalého spoluhráče.
     
    52:16
    Šanci bude mít Dukla Jihlava, neboť Energie hrála v šesti, čehož si čtveřice arbitrů všimla. Trest za hráčskou lavici odpyká Jan Tomeček.

    Na vyloučení: 4-6.
     
    50:48
    Svoboda si po teči Sebastiana Gorčíka připsal zblízka dobrý zákrok, když pohotově reagoval na změnu směru letu puku.
     
    49:56
    Další zajímavé šance a opět na straně Dukly. Jergl číhal před brankou, zda po střele Semana někde nevypadne z Honzíka kotouč, nakonec šel puk přesně na hůl hostujícího obránce.
     
    46:18
    Velká šance Dukly. Tomáš Čachotský se pravé tyče z pohledu Honzíka dostal k odraženému puku a už zvedla kotouč nad jeho tělo, a domácí fanoušci už se nadechovali k radosti, když se David Honzík vymrštil a skvěle zneškodnil šanci domácího útočníka.
     
    43:50
    Karlovy Vary právě vstřelily branku!
    Ovšem asi ani na druhé straně nemá gólman Miroslav Svoboda zcela čisté svědomí. Skuhravý přihrál do jízdy na VOJTĚCHA TOMEČKA, jenž přejel modrou, kousek před pravým kruhem vypálil a gólman Dukly si puk srazil betonem do branky. Asistence: Václav Skuhravý, Tomáš Rohan.
     
    43:26
    Dukla právě vstřelila branku!
    Po ose Skořepa – Důras se před brankou dostal k lehké teči FILIP STOKLASA, jenž možná jen tak lehce drcnul puk pod betony Honzíka, kde se touš nezastavil a pomalu se došoural za brankovou čáru. Asistence: Josef Skořepa, Michal Důras.
     
    43:11
    Důras zkusil vypálit z pravého kruhu na vzdálenější tyč, leč těsně minul.
     
    38:38
    Václav Skuhravý, kapitán Karlových Varů, usedá na trestnou lavici po tom, co soupeře fauloval loktem.

    Na vyloučení: 4-5.
     
    37:04
    U levé tyče domácí svatyně operoval Gorčík, jenž si i během několika málo vteřin proklestil cestu k zakončení, aby poslal kotouč napříč brankovištěm kolem pravé tyče ven.
     
    35:35
    Karlovy Vary právě vstřelily branku!
    Na Horáckém zimním stadionu je znovu srovnáno. Zpoza branky přihrál Kindl na levý kruh pro TOMÁŠE DVOŘÁKA, jenž napřáhl z první a střelou po ledě ke vzdálenější tyči překonal Svobodu, který proti jeho rychlé ráně neměl moc šancí zasáhnout. Asistence: Denis Kindl, Petr Stloukal.
     
    34:16
    U střídaček vznikla menší potyčka, po které rozhodčí vylučují Filipa Stoklasu za nedovolené bránění.

    Na vyloučení: 4-4.
     
    33:14
    Tomáš Čachotský se před brankou dostal k odraženému kotouči, ovšem zblízka nyní výborného Honzíka nepropálil.
     
    32:54
    Energie se bude bránit, na trestnou lavici odchází Jan Tomeček za hákování.

    Na vyloučení: 3-4.
     
    32:26
    Hraje se nahoru – dolu. Protiútok Dukly dva na jednoho vedl Seman, jenž si z levé strany najel před branku a ještě poslal kotouč na Jergla, jenž neměl dostatek místa k zakončení a Honzík jej vychytal.
     
    32:06
    Střela Dujsíka změnila před brankou směr, když do puku vložil hůl Harkabus, ale proti kotouči plachtícímu do levého horního rohu vytáhl Svoboda lapačku a puk vyrazil.
     
    30:12
    Kindl za brankou nezískal kotouč nad Dobrovolným a vzápětí přišla velká šance Dukly. Po dlouhém pasu přebral puk Filip Stoklasa a řítil se sám na branku, lehce stíhán soupeřem, ovšem puk mezi betony Honzíka neprotlačil. Ukázal však hodně rychlé nohy.
     
    28:10
    Dukla právě vstřelila branku!
    Vyrovnaný stav vydržel sotva minutu, přesněji 59 vteřin. Za domácí zatím dávají góly pouze obránci, stejně jako nyní TOMÁŠ KALÁB, jenž dostal na modrou přihrávku od Čachotského, napřáhl a přes dvě tři hokejky se kotouč dostal až za záda Honzíka. Asistence: Tomáš Čachotský, Richard Diviš.
     
    27:11
    Karlovy Vary právě vstřelily branku!
    Nyní již byl domácí gólman Miroslav Svoboda bez šance. Hosté ihned založili rychlý protiútok, který vedl k vyrovnání. Po levé straně vyslal Matuš na zteč Kindla, jenž se dostal téměř až před branku, ale nestřílel. Naopak přihrál před Svobodu na volného DENISE KINDLA, jenž měl lehkou práci a puk dopravil do volné části branky. Asistence: Sebastian Gorčík, Radim Matuš.
     
    21:42
    To rána Tomáše Rachůnka od modré již byla mnohem nebezpečnější, leč útočník hostí puk mezi tři tyče nenasměřoval. Kotouč prošel vedle pravé tyčky a vzápětí se domácí osvobozují.
     
    20:52
    Michal Důras byl možná lehce nazloben z předchozí sekerky, která nebyla odpískána, a dostává dvě minuty za podražení ihned po buly, které bylo před Honzíkem.

    Na vyloučení: 3-3.
     
    19:25
    Půža nejprve udržel puk po složité situaci na modré, kdy se k němu sjížděli dva hráči. Nahodil jej dopředu a následně dostal zpětnou přihrávku, zpracoval si touš, sjel si blíže ke kruhům a vystřelil, ovšem na poslední chvíli mu vložil do rány hokejku Martin Kohout.
     
    18:17
    Ovšem pouze na sekundu, protože hned po návratu vyloučeného Zadražila jde na dvě minuty ven za nedovolené bránění ve středním pásmu Tomáš Harant.

    Na vyloučení: 2-3.
    Využití: 1-0.
     
    16:16
    Dukla právě vstřelila branku!
    Jihlava první část přesilovky využívá zásluhou JIŘÍHO ŘÍHY, jenž se dostal na vrcholu levého kruhu k puku, sjel si blíže k mezikruží, napřáhl a přes clonícího Anděla propálil Davida Honzíka. Asistence: Aleš Jergl.
     
    15:02
    Za brankou Dukly si Matěj Zadražil vyšlápl na Jiřího Říhu, kterého skolil k zemi vysokou holí, za což dostává 2+2 minuty. Bek Dukly chvilku ležel na ledě, poté se zvedá a po svých odjíždí na střídačku.

    Na vyloučení: 2-2.
     
    12:49
    Domácí jdou podruhé do čtyř. V pravém rohu za brankou podrazil Richard Diviš hostujícího kapitána Václava Skuhravého a odjíždí na trestnou lavici.

    Na vyloučení: 2-0.
     
    11:59
    Přihrávka od Půži na Dobrovolného lehce skočila, takže domácí kapitán přišel za svojí brankou o kotouč. K tomu se dostal na levém kruhu Matuš, jenž rychle vystřelil a také tady prošel kotouč těsně vedle pravé tyčky.
     
    10:53
    Hned po buly prošla dělová rána Grebenyuka těsně vedle pravé tyčky, z protiútoku hostí nic nebude, protože se Zadražil dostal s pukem do ofsajdu.
     
    02:18
    Tomáš Rachůnek měl mezi kruhy nejblíže k odraženému kruhu. Počkal si, ale napálil pouze Matuše clonícího před Svobodou.
     
    01:49
    Dukla zásluhou Jergla vybojovala za brankou puk, ale poté si ve stejném místě pomohl Alexander Grebenyuk proti protihráči držením a jde na dvě minuty ven.

    Na vyloučení: 0-1.

    Tomáš Lysý

    Branky a nahrávky: 17. Říha (Jergl), 29. Kaláb (Čachotský, Diviš), 44. Stoklasa (Skořepa, Důras) – 28. Kindl (Gorčík, Matuš), 36. Dvořák (Kindl, Stloukal), 44. V. Tomeček (Skuhravý, T. Rohan), 56. T. Rohan (Matuš, Sičák)


    HC Dukla Jihlava: Svoboda (Škarek) – Kaláb (A), Kajínek, Říha, Bilčík, Dundáček, Grebenyuk, Dobrovolný (C), Půža – Důras, Skořepa, Stoklasa – Čachotský (A), Jícha, Diviš – Jergl, Seman, Anděl – Síkela, Březina, Danišovský. Trenér: Petr Vlk.
    HC Energie Karlovy Vary: Honzík (Závorka) – Sičák (A), Lisov, Harant, M. Rohan, Dvořák, Benák, J. Tomeček, Dujsík – Rachůnek, Matuš, Stloukal – T. Rohan, Skuhravý (C), V. Tomeček – Vachovec (A), Kindl, Gorčík – Harkabus, Zadražil, Kohout. Trenér: Jan Tlačil

    Rozhodčí: Jeřábek, Ondráček – Guth, Polák
    bahis siteleri