Cracovia – Sparta 2:7 (kon.)
konec
Comarch Cracovia
2:7 (0:1, 2:3, 0:3)
HC Sparta Praha
Středa 17.08.2016, 19:30 • Sztuczne lodowisko im. Adama • Hokejová Liga mistrů • Skupina O
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    58:04
    Útočící hráč Comarchu se hnal směrem na branku, jenž nezkrotil přihrávku svého kolegy a po souboji s Petrem Kalinou (SPA) se bude vylučovat.
    57:34 NETÍK - 2:7
     
    57:34
    Sparta právě vstřelila branku!
    Parádní kombinace Sparty končí sedmým gólem, kterému museli zatleskat i domácí diváci. Uher našel u pravé tyčky Pecha, jenž vracel před branku volnému TOMÁŠI NETÍKOVI, a ten parádní trefou o břevno dokonal hattrick – 2:7! Asistence: Lukáš Pech, Dominik Uher.
    55:01 NETÍK - 2:6
     
    55:01
    Sparta právě vstřelila branku!
    V Krakově máme zřejmě rozhodnuto. Comarchu se nepodařilo udržet útočné pásmo, což využil TOMÁŠ NETÍK a z následného útoku se prosadil parádní střelou z hranice kruhu. Dobrou práci odvedl také Dominik Uher, jenž dobře napadal domácího brankáře a situaci mu znepříjemnil – 2:6! Asistence: Dominik Uher.
     
    54:05
    Comarch ještě zahrozil a svou aktivitou si došel pro faul Lukáše Pecha (SPA). Dvě minuty za podražení dávají Krakovu naději.
    48:47 ČAJKOVSKÝ - 2:5
     
    48:47
    Sparta právě vstřelila branku!
    Velmi aktivně dnes hraje Lukáš Klimek, který tentokrát nahrával na gól MICHALU ČAJKOVSKÉMU. Křídelník Sparty dostal v obranném pásmu hodně prostoru a v kruhu pro vhazování posunul puk do jízdy slovenskému obránci, a ten zkušeně zavěsil – 2:5! Asistence: Lukáš Klimek, Petr Vrána.
     
    39:14
    Comarch kombinoval v útočné třetině, kde si Juraj Mikuš (SPA) pomohl krosčekem a v závěru druhé třetiny nabídl soupeři přesilovou hru.
    37:37 JENČÍK - 2:4
     
    37:37
    Kraków právě vstřelil branku!
    Rána z čistého nebe končí v síti Tomáše Pöpperleho. Slabon nabil na modré čáře RICHARDU JENČÍKOVI, který okamžitě vystřelil a puk díky odrazu od hokejky bránícího hráče zaplul až pod břevno sparťanské branky – 2:4! Asistence: Damian Slabon, Damian Kapica.
     
    34:33
    Ze sparťanské aktivity pramení fauly, které sudí trestají. Další z nich zavinil Michael Kolarz (CRA), jenž zastavil ve slibné šanci Martina Procházku. Potrestají sparťané další faul?
    28:40 NETÍK - 1:4
     
    28:41
    Sparta právě vstřelila branku!
    Domácí chybují, Sparta je trestá. Tentokrát nedokázali ubránit velmi aktivní druhý útok, jehož akci zakončil z levého kruhu TOMÁŠ NETÍK a mířil přesně – 1:4! Asistence: Juraj Mikuš.
     
    26:33
    Rozhodčí začali rozdávat tresty ve velkém. Sparta si tentokrát vyzkouší přesilovou hru 4 na 3, kterou zavinil svým faulem Krystian Dziubinski (CRA).
    26:12 KALINA - 1:3
     
    26:11
    Sparta právě vstřelila branku!
    Domácí obránci nechali trestuhodně volného PETRA KALINU, který před brankou dostal kotouč od Dominika Uhera a z otočky vrátil Spartě dvoubrankové vedení – 1:3! Asistence: Dominik Uher.
     
    25:03
    Comarch si ovšem přesilové hry dlouho neužil. Patryk Noworyta (CRA) sekl po vhazování soupeře a síly na led se vyrovnají.
     
    24:48
    Úspěšný střelec Sparty se tentokrát příliš neukázal. Obránce Martin Gernát (SPA) zahrál vysokou holí a posílá svůj tým do čtyř.
    23:59 Drzewiecki (CRA) - 1:2
     
    23:59
    Kraków právě vstřelil branku!
    Odpověď Comarchu na sebe nenechala dlouho čekat. Domácí potrestali další zaváhání Pražanů, ujeli do přečíslení dvou na jednoho a po přihrávce z levé strany prostřelil Pöpperleho FILIP DRZEWIECKI – 1:2! Asistence: Richard Jenčík, Damian Slabon.
    23:01 Gernat (SPA) - 0:2
     
    23:01
    Sparta právě vstřelila branku!
    Tentokrát už se sparťané prosazují. Najíždějící MARTIN GERNÁT dostal přihrávku přes celé pásmo a povedenou střelou zavěsil – 0:2! Asistence: Lukáš Klimek.
    15:45 Skvělý zákrok brankáře
     
    15:45
    Sparta mohla být navíc potrestána gólem! K odraženému kotouči se dostal Kristian Dziubinski, jehož neúspěšně stíhal Jaroslav Hlinka, ale bohužel pro domácí nedokázal tváří v tvář Pöpperlemu skórovat.
     
    13:46
    Výborná práce Uhera končí dalším trestem pro domácí. Útočník Sparty okamžitě po vhazování obral o kotouč Rafala Dutku (CRA), který ho vzápětí sekl a dostal menší trest.
     
    11:09
    Přesilovou hru si zahrají také domácí. Vracející se Lukáš Pech (SPA) si pomohl háčkem, při kterém podrazil hráče soupeře a dostal dvouminutový trest. Tady nebyl prostor pro diskuze.
    09:36 Klimek (SPA) - 0:1
     
    09:37
    Sparta právě vstřelila branku!
    Svěřenci Jiřího Kalouse první přesilovou hru okamžitě trestají. Čajkovský dostal kotouč na modré čáře, chytře si počkal a odrazem od mantinelu dostal puk k Pechovi, který ho u tyčky poslal k LUKÁŠI KLIMKOVI, který z předbrankového prostoru poslal svůj tým do vedení 1:0! Asistence: Lukáš Pech, Brian Ihnačák.
     
    09:17
    Brankáře Radziszewskiho neohrozili, ale zahrají si první přesilovou hru. Aktivní Piskáček donutil faulovat Rafala Dutku (CRA), který dostává menší trest.
    04:43 Velká šance hostů
     
    04:43
    Diváci viděli první vážnější šanci zápasu! Jaroslav Hlinka našel z rohu kluziště volného Tomáše Netíka, který z mezikruží pálil pouze do brankáře soupeře.
     
    Všem fanouškům evropského hokeje přeji příjemný středeční podvečer! Do nové sezony Champions Hockey League vstoupí další český celek – pražská Sparta. V prvním duelu základní skupiny se představí na ledě polského Comarchu. Utkání na krakovském ledě začíná v 19:30.

    Daniel Ryl

    Branky a nahrávky: 24. Drzewiecki (Jenčík, Slabon), 38. Jenčík (Slabon, Kapica) – 10. Klimek (Pech, Ihnačák), 24. Gernát (Klimek), 27. Kalina (Uher), 29. Netík (Mikuš), 49. Čajkovský (Klimek, Vrána), 56. Netík (Uher), 58. Netík (Pech, Uher)


    Comarch Cracovia: Radziszewski – Noworyta (C), Novajovský, Rompkowski, Iberer, Wajda, Kolarz, Dutka, Dabkowski – Svitana, Dziubinski (A), Šinágl – Urbanowicz, Slabon (A), Kapica – Drzewiecki, Chovan, Jenčík – Kisielewski, Kutsevich, Domogala.
    HC Sparta Praha: Pöpperle – Čajkovský, Piskáček, Kalina, Švrček, Hrbas, Mikuš, Eminger, Gernát – Ihnačák, Vrána (A), Klimek – Netík, Hlinka (C), Uher – Kudrna, Pech, Kumstát (A) – Černoch, Cingel, Procházka.

    Rozhodčí: Meszynski (POL), Toppel (DEN) – Hylinski, Smura (oba POL)

    Diváci: 7124
    bahis siteleri