Lok. Košice – L. Mikuláš 0:0 (kon.)
konec
FC Lokomotíva Košice
0:0 (0:0)
MFK Tatran Liptovský Mikuláš
sk Pátek 19.08.2016, 16:30 • Futbalový štadión, Družstevná pri Hornáde • MONACObet liga
Předzápasové kurzy
     
    Skončilo sa dnešné stretnutie 3. kola II. futbalovej ligy skupiny Východ, v ktorom sa neskórovala FC Lokomotíva Košice ani MFK Tatran Liptovský Mikuláš, po bezgólovej remíze 0:0 si tak do tabuľky pripíšu po bode oba celky.

    S týmto konštatovaním sa už s vami lúčim a prajem vám ešte pekný zvyšok večera. Stretnutím vás sprevádzal Lukáš Pancurák, (18:19:00)
     
    90+3
    Koniec zápasu.
     
    90+2
    Košičania so zakončením hlavou, lopta bola niekoľkokrát pridvihnutá, Šavol vo fantastickom zákroku ruku strčil priamo do ľavej šibenice!
     
    90+2
    Ešte jeden roh pre Košice.
     
    90+1
    Napokon z toho ešte po odvrátenom centri bola aj strela, Harvila pálil asi z 25 metrov, avšak jeho rana skončila len v rukaviciach pozorného Šavola.
     
    90+1
    Počas tej prvej bude zahrávať Lokomotíva priamy voľný kop zo vzdialenosti asi 30 metrov.
     
    90
    Nadstavovať sa budú 2 minúty.
     
    90
    Čakáme už len na údaj o nadstavenom čase.
     
    90
    Striedanie v tíme MFK Tatran Liptovský Mikuláš: z ihriska odchádza Jasenovský, prichádza Kreva.
     
    89
    Obrovská šanca Liptovského Mikuláša, Ferenčík sa ocitol vo vápna sám s loptou, jeho krížna strela k vzdialenejšej žrdi skončila napokon mimo brány!
     
    88
    Bežia posledné minúty zápasu, v tejto chvíli sa pripravuje striedanie hostí.
     
    87
    Domáci celok ešte zásluhou Koleka loptu predĺžil pred bránu Šavola, vzrušenie v tomto priestore ale na mieste nebolo. Pískal sa totiž útočný faul.
     
    86
    Rohový kop v prospech Košíc.
     
    85
    Na opačnej strane v náznaku šance Jasenovský, pred tým odkopol výborne Kamenec!
     
    84
    Po krásnom sóle Šuľák o loptu prišiel, tá sa ale dostala k Dickému, ktorý z hranice vápna mieril do vzdialenejšieho rohu. Lopta skončila tesne nad bránou!
     
    84
    Striedanie v tíme FC Lokomotíva Košice: z ihriska odchádza Slinčák, prichádza Jano.
     
    83
    Hrá sa v okolí stredového kruhu, odtiaľ ale góly padajú len veľmi sporadicky.
     
    82
    Začalo sa posledných 10 minút zápasu, z diania na trávniku je pritom pravdepodobné, že náhradný arbiter, pán Kačenga, nebude mať dôvod nadstaviť vyšší počet minút.
     
    81
    Striedanie v tíme FC Lokomotíva Košice: z ihriska odchádza Zajac, prichádza Jass.
     
    80
    Dnešné stretnutie sleduje 400 divákov.
     
    79
    Toto bolo ale veľmi nebezpečné! Strela Gálla bola myslená skôr ako akýsi propagačný pokus, avšak ešte lízla vonkajšiu sieť Šavolovej svätyne. Ten si teraz poriadne vydýchol.
     
    78
    Vysoký center smeroval na vzdialenejšiu žrď, avšak táto lopta dopadla len na hlavy hosťujúcej defenzívy. Liptáci už preto vedeli, čo robiť a hrací predmet odkopli do bezpečnej zóny.
     
    77
    Roh v prospech Košíc.
     
    77
    V strede ihriska sa teraz zviedlo viacero tesných súbojov, hlavný arbiter ale hru nechcel zbytočne prerušovať a zápas tak nechal plynúť.
     
    76
    Do konca riadnej hracej doby už neostáva ani 15 minút, druhý polčas plynie poriadne rýchlo.
     
    75
    Nacvičený signál hostí priniesol priťuknutie lopty po trávniku do pravej strany, odkiaľ prišla poriadne tvrdá rana Kubenu. Prízemný pokus priestor brány nezasiahol.
     
    74
    Faul na hranici pokutového územia, penalta to nebude, avšak hostia budú zahrávať priadne nebezpečný priamy kop!
     
    74
    Liptovský Mikuláš sa konečne dokázal presunúť pred pokutové územie svojho súpera, kde prišla strela v podaní Jasenovského, avšak ten to z voleja medzi tri žrde neposlal.
     
    73
    Striedanie v tíme MFK Tatran Liptovský Mikuláš: z ihriska odchádza Laco, prichádza Žákovič.
     
    72
    Žltú kartu dostáva Laco (MFK Tatran Liptovský Mikuláš).
     
    71
    Dlhý center opätovne dopadol na hlavy domácich futbalistov, ktorí v zakončení opätovne pohoreli. Zakončenie bolo nepresné a priestor troch žrdí nemohlo ani náhodou zasiahnuť.
     
    71
    Priamy voľný kop v prospech Košíc, bude to zo vzdialenosti asi 35 metrov.
     
    70
    Žltú kartu dostáva Kamenec (FC Lokomotíva Košice).
     
    69
    Nepochopiteľná chyba Zajaca teraz poriadne nahnevala domácich priaznivcov. Tí sa v tejto chvíli len chytajú za hlavy, Zajac totiž stál od Šuľáka azda jeden a pol metra, napriek tomu ale jeho kolmica smerovala omnoho ďalej.
     
    68
    Vzrušenie na strane domácich bolo v tejto chvíli zbytočné, postranná rozhodkyňa Smolíková bola veľmi pozorná a Zajaca nachytala v tesnom ofsajde. V tomto prípade išlo o správny verdikt.
     
    67
    Až teraz sa hosťom podarilo vymaniť spod tlaku svojho súpera, aj to vďaka jednoduchému odkopu Šavola od brány. Lopta je v okolí stredového kruhu.
     
    66
    Lokomotíva sa ale zmobilizovala a svojho súpera neustále zatláča, Liptovský Mikuláš ešte počas druhého polčasu veľa dôvodov na úsmev nemal.
     
    65
    Po centri napokon prišli kontakty hneď s dvomi hlavami domácich futbalistov, ani jeden z nich ale loptu nedokázal dopraviť do siete!
     
    64
    A tie budú zahrávať rohový kop.
     
    64
    Slinčák zviedol na zemi pekný osobný súboj s Jasenovským, všetko pritom bolo v rámci pravidiel. Lopta bola vybojovaná v prospech Košíc.
     
    63
    Striedanie v tíme FC Lokomotíva Košice: z ihriska odchádza Pavúk, prichádza Gáll.
     
    63
    Harvila sa po krásnej individuálnej akcii ešte pokúsil o vysunutie Chmela, ktorý zvádzal neľahký rýchlostný súboj so Šavolom, napokon ale na gólmana hostí nestačil.
     
    62
    Pavúk teraz padajúcu loptu kvôli slnku veľmi dobre nevidel, každopádne, jeho rana z voleja bola len veľmi, veľmi nepresná. Lopta preletela azda 15 metrov nad bránou Šavola.
     
    61
    Zo zápasu nám medzičasom ubehla už hodina hry, gól sme stále nevideli. Nuž, budeme mimoriadne zvedaví, či sa dnes ešte presného zásahu dočkáme, alebo sa tímy rozídu po bezgólovej remíze.
     
    60
    Roh aj pre hostí.
     
    59
    Chmelo teraz poriadne tvrdo vypálil spoza pokutového územia, po rane ešte domáci futbalisti avizovali hru rukou, každopádne sa ale penalta nepíska.
     
    59
    Rohový kop v prospech Košíc.
     
    58
    Neskutočné! Akcia Košíc prišla ako blesk z jasného neba, každopádne, gólom sa skončiť rozhodne mohla. Pavúk sa ocitol pred Šavolom úplne osamotený, napokon ale loptu popod gólmana Liptovského Mikuláša do siete neprestrčil!
     
    57
    Veľmi razantný odkop v podaní domácich futbalistov, nasledovať bude autové vhadzovanie hostí. Tempo zápase výrazne kleslo.
     
    56
    Žltú kartu dostáva Kolek (FC Lokomotíva Košice).
     
    55
    Prvotný center síce veľa nebezpečenstva nepriniesol, to už ale neplatilo v prípade opakovanej prihrávky. Šavol musel loptu vytesniť mimo priestor troch žrdí.
     
    54
    Lokomotíva bude zahrávať priamy voľný kop zo vzdialenosti asi 25 metrov.
     
    53
    Domáci celok sa na útočnú polovicu presunul s vyšším počtom futbalistov. Z hranice vápna sa ešte do jeho stredu snažil prihrávať Pavúk, avšak prízemný center nohu Slinčáka nenašiel.
     
    53
    Košice sa dopustili útočného faulu, ten ich snaženie na malý moment pribrzdí.
     
    52
    Cicman mal pomerne dosť času na to, aby dokázal lepším spôsobom rozohrať, aj napriek tomu ale loptu poslal priamo do Laca. Hra sa presunie na polovicu Košíc.
     
    51
    Druhá časť zápasu ešte stále nepriniesla strelu do priestoru troch žrdí. Hráme už 6 minút, avšak futbal je aj naďalej mimoriadne taktický a primárne zameraný na pozornú defenzívu.
     
    50
    Máme za sebou 5 minút druhého polčasu.
     
    49
    Bréda teraz naštartoval útočnú akciu Košíc, ktoré ale boli nechcene pribrzdené. Spätná prihrávka pritom nevyriešila absolútne nič, naopak, hostia loptu dokázali zachytiť.
     
    48
    Sledujeme množstvo osobných súboji v strede poľa, divácky neatraktívny futbal, ktorý sme čiastočne mohli sledovať aj počas prvého polčasu, tak pokračuje.
    Druhý polčas sa začal
     
    47
    Domáci celok sa v úvode stiahol do hĺbky vlastnej defenzívy, odkiaľ sa ale dostáva len veľmi ťažko. Je to predovšetkým z dôvodu, že hostia aktívne napádajú s dvomi hráčmi.
     
    46
    Druhý polčas začal výkopom Lokomotíva. Uvidíme, či sa v poslednej časti zápasu dočkáme gólov.
     
    46
    Začal sa druhý polčas.
     
    Máme za sebou prvý polčas zápasu, ktorý priniesol zaujímavý futbal z oboch strán. O čosi lepší bol ale predsa len Liptovský Mikuláš, aj napriek tomu sa do šatní pôjde za stavu 0:0.

    Druhý polčas sa začne približne o 17:31.
     
    45+2
    Prvý polčas sa skončil.
     
    45+2
    To snáď ani nie je možné, čo sa teraz domácim podarilo zahodiť! Lokomotíva mala pred pokutovým územím dvojicu osamotených futbalistov, tí si ale absolútne nerozumeli a loptu poslali len do prehusteného priestoru.
     
    45+1
    Tá prvá už prakticky ubehla, stalo sa tak počas zdĺhavého zahrávania priameho voľného kopu v prospech hostí.
     
    45
    Nadstavovať sa budú 2 minúty.
     
    45
    Čakáme už len na údaj o nadstavenom čase.
     
    45
    Nízky center mal nájsť domácich na vzdialenejšej žrdi, avšak na túto loptu defenzíva Liptákov zareagovala výborne.
     
    44
    Žltú kartu dostáva Lišivka (MFK Tatran Liptovský Mikuláš).
     
    44
    Tak napokon ešte zaujímavá štandardka domácich, priamy voľný kop z rohu pokutového územia!
     
    43
    V závere prvého polčasu sledujeme množstvo nepresností, zdá sa, že ani jeden z celkov sa už do útočenia nebude chcieť pustiť.
     
    42
    Pokus o následný protiútok hostí neúspešný, lopta za hranicou stredového kruhu opustila hraciu plochu. Vhadzovanie v prospech Košíc.
     
    41
    Mladý Pavúk zahrával priamy voľný kop Lokomotívy zo vzdialenosti asi 35 metrov, jeho nízky center na hranicu vápna ale obrana Liptovského Mikuláša dokázala odvrátiť.
     
    40
    Do konca prvého polčasu ostáva ešte 5 minút.
     
    39
    Píska sa priamy voľný kop v prospech hostí.
     
    38
    Veľká šanca Liptovského Mikuláša, ten využil zaváhanie v obranných radoch svojho súpera a ocitol sa v streleckom zakončení, v páde to ale teraz z hranice vápna Laco trafil do Brédu.
    Aktuálny pohľad na trávnik
     
    37
    Žltú kartu dostáva Dický (FC Lokomotíva Košice).
     
    36
    Chmelo loptu potiahol od postrannej čiary k stredovému kruhu, kde si následne rozpohyboval defenzívu súpera. Toto sa ale napokon ukázalo ako zbytočné, center totiž trafil nohu súpera.
     
    35
    Beží posledných 10 minút prvého polčasu.
     
    34
    Liptáci sa s loptou dostali pred pokutové územie súpera, kde to ešte riešili spätnou prihrávkou, avšak po nej prišlo len nepresvedčivé zakončenie po zemi. Navyše smerovala táto rana priamo do náruče Brédu.
     
    33
    Naopak, v šanci sa ocitli hostia, ktorí chceli využiť fakt, že Lokomotíva sa trápi, avšak Poremba, ktorý útočnú akciu ukončil hlavičkovým zakončením, priestor troch žrdí netrafil.
     
    32
    Košičanom sa v rozohrávke dnes absolútne nedarí, na Koleka teraz smeroval nízky center, ktorý musel zachytiť azda aj so zatvorenými loptami, napriek tomu ale skúsený hráč hlavičkoval len do vzduchu.
     
    31
    Roh aj pre Košice.
     
    31
    Zaujímavá štandardná situácia Liptovského Mikuláša, lopta dopadla priamo na trávnik, odkiaľ nohou zakončil Kucharčík. Jeho rana preletela ponad brvno až do ochrannej siete.
    Mužstvá počas predzápasového nástupu
     
    30
    Rohový kop v prospech hostí.
     
    30
    Do konca prvého polčasu ostáva 15 minút.
     
    29
    Žltú kartu dostáva Chmelo (FC Lokomotíva Košice).
     
    28
    Legionár Goran Matić sa teraz rozhodol upokojiť rozohrávku svojho celku, Liptovský Mikuláš bude po jeho priťuknutí za stredový kruh kombinovať len na vlastnej polovici.
     
    27
    Obrovská šanca Košíc na skórovanie ostáva nevyužitá. Do samostatného úniku sa teraz dostal Zajac, ktorý síce stratil na rýchlosti, napokon sa ale obranou súpera dobehnúť nenechal. Jeho nepochopiteľnú strelu po zemi do stredu brány ale Šavol v pokoji pokryl.
     
    27
    Obrovská šanca Košíc na skórovanie ostáva nevyužitá. Do samostatného úniku sa teraz dostal Zajac, ktorý síce stratil na rýchlosti, napokon sa ale obranou súpera dobehnúť nenechal. Jeho nepochopiteľnú strelu po zemi do stredu brány ale Šavol v pokoji pokryl.
     
    26
    Kucharčík videl aktívneho Zajaca, aj preto poslal loptu len Šavolovi. Ten už následne vedel čo s ňou, aj preto smeruje k stredovému kruhu.
     
    25
    Lišivka sa už zapojil do zápasu, hráme opäť 11 proti 11.
     
    24
    Zraneným bol kapitán Lišivka, ktorá pravdepodobne v oblasti tváre začal krvácať. Momentálne je mimo ihriska, v najbližších minútach ale možno očakávať jeho návrat.
     
    24
    Jeden z hostí ostal ležať v stredovom kruhu a bude musieť byť ošetrený, pravdepodobne to ale nebude nič vážne.
     
    23
    Hostia sa popri pravej postrannej čiare dostali až pred pokutové územie súpera, kde sa navyše na malý moment ocitli až so štvoricou futbalistov, avšak pískal sa ofsajd.
     
    22
    Center z kopačky Lišivku síce nebol myslený zle, jeho prevedenie ale práve ideálne nebolo. Lopta totiž takmer zasiahla obranné rady domácich, preto sa s ňou musel Ferenčík stiahnuť.
     
    21
    Dnes sa hrá mimoriadne takticky, oba celky sú si totiž plne vedomé, že jediný inkasovaný gól môže znamenať ich prehru. V tejto chvíli sa tímy sústredia na defenzívu.
     
    20
    Zo zápasu ubehlo už 20 minút.
     
    19
    Hostia to skúšali stredom poľa, avšak tam sa fantasticky vrátil Zajac, ktorý pomohol svojim spoluhráčom, zahustil obranné rady a aktívneho Ferenčíka o loptu pripravil.
     
    18
    Ferenčík sa teraz na svojich spoluhráčov poriadne hneval, dôvodom bola nepresná kolmica smerujúca k striedačke hostí.
     
    17
    Fantastický center do stredu vápna teraz lízol hlavy domácich futbalistov, tí ale smer lopty nedokázali zmeniť do takej miery, aby skončila v sieti.
     
    16
    Roh pre Košice.
     
    15
    Po 15 minútach zápasu sme sledovali šancu aj na strane hostí, pričom sa v nej ocitol Ferenčík. Ten mal v pokutovom území dostatok priestoru na strelu, napokon ale v páde priestor troch žrdí prepálil.
     
    14
    Zajac si pýtal loptu v strede poľa, pokus o krížnu prihrávku ale Košiciam absolútne nevyšiel a obrana Liptovského Mikuláša si tak s voľnou loptou dokázala poradiť.
     
    13
    Liptovský Mikuláš je pomerne často zatláčaný do priestoru pred vlastným pokutovým územím, aj preto to teraz hostia skúsili radšej upokojiť postupnými prihrávkami po zemi.
     
    12
    Nasleduje odkop od brány hostí.
     
    11
    Ale pozor! Akcia na opačnej strane ihriska už bola o poznanie nebezpečnejšia. V hlavičkovom zakončení sa totiž ocitol Chmelo, ktorý z bezprostrednej blízkosti bránu netrafil.
     
    10
    Od rohovej zástavky teraz smeroval nízky center do stredu vápna, kde sa ešte hostia hlavou do lopty opreli, avšak priestor troch žrdí nezasiahli.
     
    10
    Rohový kop v prospech Tatranu.
     
    9
    Na opačnej strane ihriska sme videli prakticky prvú nebezpečnú situáciu v zápase, postarala sa o ňu dvojica Harvila – Chmelo. V streleckom zakončení sa ocitol práve Chmelo, avšak lopta v sieti neskončila.
     
    8
    Pokus o protiútok Liptovského Mikuláša sa skončil veľmi skoro, lopta teraz síce doplachtila až k pokutovému územiu domácej Lokomotívy, avšak tento center bol plne v réžii košickej obrany.
     
    7
    Košičania si teraz dobre rozhodili obranné rady svojho súpera, pričom finálna prihrávka smerovala práve pomedzi ne, avšak dlhú loptu si Zajac spracovať nestihol. Napokon to tak bolo bez strely.
     
    6
    Aktívny Kamenec sa teraz pokúsil predstihnúť až dvoch obrancov Liptovského Mikuláša, vzhľadom k tomu, že lopta smerovala priamo na Laca, sa mu to ale nepodarilo.
     
    5
    Podobný prípad nastal aj pri šanci Jasenovského, ktorý si teraz center odrazil príliš ďaleko. Oproti tejto lopte pritom nebojácne vyštartoval Bréda, ktorý ju ukryl vo svojich rukaviciach.
     
    4
    V úvode stretnutia sledujeme aktívny futbal z oboch strán, ako Košice, tak aj Liptovský Mikuláš sa pokúša o zakladanie viacerých útočných akcií. Avšak lopta útočníkom od kopačiek zväčša odskakuje.
     
    3
    Pri postrannej čiare si teraz loptu pýtal Kamenec, avšak jeho spoluhráči vyslali len nepresný center na hranicu pokutového územia. S takouto loptou si už defenzíva Liptákov poradiť dokázala.
     
    2
    Avšak domáci celok si dal na nakopávanú loptu pozor, nízky center tak po krátkej chvíli napokon skončil za bránkovou čiarou. Košice mohli v pokoji rozohrať.
     
    1
    O úvodný výkop stretnutia sa nám postarali hostia z Liptovského Mikuláša. Tí loptu okamžite poslali do hĺbky vlastnej defenzívy, odkiaľ sa pokúsia o založenie prvej útočnej akcie.
     
    1
    Stretnutie sa práve začalo.
     
    Úvodné zostavy:

    FC Lokomotíva Košice: Bréda – Kamenec, Cicman, Šuľák, Dický, Harvila, Kolek, Pavúk, Zajac(C), Chmelo, Slinčák
    Náhradníci: Gáll, Jano, Jass, Hejnus, Hloušek, Cmarko, Fabini

    MFK Tatran Liptovský Mikuláš: Šavol – Kubena, Ferenčík, Janec, Papaj, Poremba, Matić, Laco, Jasenovský, Lišivka (C), Kucharčík
    Náhradníci: Mikušiak, Žákovič, Kutlík, Kreva, Frian, Lehotský

    Rozhodca: Cvengroš – Borsányi, Smolíková – Kačenga.
     
    Vážení priaznivci slovenského futbalu, srdečne vás vítam pri 3. kole II. futbalovej ligy skupiny Východ, v rámci ktorého si sily zmerajú FC Lokomotíva Košice a MFK Tatran Liptovský Mikuláš.

    FC Lokomotíva Košice môže byť s úvodom sezóny spokojná. Na jej konte totiž svieti maximálny počet bodov, teda šesť, ktoré Košičania získali v dvoch zápasoch. Priaznivé skóre 6:2 pritom Košice radí na priebežnú 2. priečku tabuľky, pričom prvý je Bardejov so skóre 7:1. Lokomotíva môže byť spokojná aj z hľadiska tabuľkového postavenia voči svojmu mestskému rivalovi FC VSS, ktorý momentálne figuruje na 3. mieste.

    Posledné zápasy Košíc:

    FC Lokomotíva Košice – FK Spišská Nová Ves 4:2
    MŠK Rimavská Sobota – FC Lokomotíva Košice 0:2

    MFK Tatran Liptovský Mikuláš patrí k celkom, ktoré každoročne veľmi radi pomýšľajú na postup medzi slovenskú futbalovú elitu. Aj preto rátame s tým, že momentálne 6. celok skupiny Východ, ktorý má na svojom konte jeden bod, sa herne zodvihne a svojim súperom vyrovná. Mimochodom, k jedinému bodu v tabuľke si Liptovský Mikuláš pripisuje aj nepriaznivé skóre 0:1.

    Posledné zápasy Liptovského Mikuláša:

    MFK Tatran Liptovský Mikuláš – ŠK Odeva Lipany 0:0
    MFK Tatran Liptovský Mikuláš – FC VSS Košice 0:1
     
    Vítame vás pri online prenose. Stretnutie sa začne o 16:30.

    Lukáš Pancurák

    Branky:

    Karty:   29. Chmelo (LKE), 37. Dický (LKE), 56. Kolek (LKE), 70. Kamenec (LKE) – 44. Lišivka (LMI), 72. Laco (LMI)


    FC Lokomotíva Košice: Bréda – Kamenec, Cicman, Šuľák, Dický, Harvila, Kolek, Pavúk, Zajac(C), Chmelo, Slinčák
    Náhradníci: Gáll, Jano, Jass, Hejnus, Hloušek, Cmarko, Fabini

    MFK Tatran Liptovský Mikuláš: Šavol – Kubena, Ferenčík, Janec, Papaj, Poremba, Matić, Laco, Jasenovský, Lišivka (C), Kucharčík
    Náhradníci: Mikušiak, Žákovič, Kutlík, Kreva, Frian, Lehotský

    Rozhodčí: Cvengroš – Borsányi, Smolíková – Kačenga

    Diváci: 400
    bahis siteleri