Lok. Košice – L. Mikuláš 0:0 (kon.)
konec
FC Lokomotíva Košice
0:0 (0:0)
MFK Tatran Liptovský Mikuláš
sk Pátek 19.08.2016, 16:30 • Futbalový štadión, Družstevná pri Hornáde • MONACObet liga
Předzápasové kurzy
     
    90+2
    Košičania so zakončením hlavou, lopta bola niekoľkokrát pridvihnutá, Šavol vo fantastickom zákroku ruku strčil priamo do ľavej šibenice!
     
    90+1
    Napokon z toho ešte po odvrátenom centri bola aj strela, Harvila pálil asi z 25 metrov, avšak jeho rana skončila len v rukaviciach pozorného Šavola.
     
    90
    Striedanie v tíme MFK Tatran Liptovský Mikuláš: z ihriska odchádza Jasenovský, prichádza Kreva.
     
    89
    Obrovská šanca Liptovského Mikuláša, Ferenčík sa ocitol vo vápna sám s loptou, jeho krížna strela k vzdialenejšej žrdi skončila napokon mimo brány!
     
    87
    Domáci celok ešte zásluhou Koleka loptu predĺžil pred bránu Šavola, vzrušenie v tomto priestore ale na mieste nebolo. Pískal sa totiž útočný faul.
     
    85
    Na opačnej strane v náznaku šance Jasenovský, pred tým odkopol výborne Kamenec!
     
    84
    Po krásnom sóle Šuľák o loptu prišiel, tá sa ale dostala k Dickému, ktorý z hranice vápna mieril do vzdialenejšieho rohu. Lopta skončila tesne nad bránou!
     
    84
    Striedanie v tíme FC Lokomotíva Košice: z ihriska odchádza Slinčák, prichádza Jano.
     
    81
    Striedanie v tíme FC Lokomotíva Košice: z ihriska odchádza Zajac, prichádza Jass.
     
    79
    Toto bolo ale veľmi nebezpečné! Strela Gálla bola myslená skôr ako akýsi propagačný pokus, avšak ešte lízla vonkajšiu sieť Šavolovej svätyne. Ten si teraz poriadne vydýchol.
     
    75
    Nacvičený signál hostí priniesol priťuknutie lopty po trávniku do pravej strany, odkiaľ prišla poriadne tvrdá rana Kubenu. Prízemný pokus priestor brány nezasiahol.
     
    74
    Faul na hranici pokutového územia, penalta to nebude, avšak hostia budú zahrávať priadne nebezpečný priamy kop!
     
    73
    Striedanie v tíme MFK Tatran Liptovský Mikuláš: z ihriska odchádza Laco, prichádza Žákovič.
     
    72
    Žltú kartu dostáva Laco (MFK Tatran Liptovský Mikuláš).
     
    71
    Dlhý center opätovne dopadol na hlavy domácich futbalistov, ktorí v zakončení opätovne pohoreli. Zakončenie bolo nepresné a priestor troch žrdí nemohlo ani náhodou zasiahnuť.
     
    70
    Žltú kartu dostáva Kamenec (FC Lokomotíva Košice).
     
    66
    Lokomotíva sa ale zmobilizovala a svojho súpera neustále zatláča, Liptovský Mikuláš ešte počas druhého polčasu veľa dôvodov na úsmev nemal.
     
    65
    Po centri napokon prišli kontakty hneď s dvomi hlavami domácich futbalistov, ani jeden z nich ale loptu nedokázal dopraviť do siete!
     
    63
    Striedanie v tíme FC Lokomotíva Košice: z ihriska odchádza Pavúk, prichádza Gáll.
     
    63
    Harvila sa po krásnej individuálnej akcii ešte pokúsil o vysunutie Chmela, ktorý zvádzal neľahký rýchlostný súboj so Šavolom, napokon ale na gólmana hostí nestačil.
     
    59
    Chmelo teraz poriadne tvrdo vypálil spoza pokutového územia, po rane ešte domáci futbalisti avizovali hru rukou, každopádne sa ale penalta nepíska.
     
    58
    Neskutočné! Akcia Košíc prišla ako blesk z jasného neba, každopádne, gólom sa skončiť rozhodne mohla. Pavúk sa ocitol pred Šavolom úplne osamotený, napokon ale loptu popod gólmana Liptovského Mikuláša do siete neprestrčil!
     
    56
    Žltú kartu dostáva Kolek (FC Lokomotíva Košice).
     
    55
    Prvotný center síce veľa nebezpečenstva nepriniesol, to už ale neplatilo v prípade opakovanej prihrávky. Šavol musel loptu vytesniť mimo priestor troch žrdí.
     
    53
    Domáci celok sa na útočnú polovicu presunul s vyšším počtom futbalistov. Z hranice vápna sa ešte do jeho stredu snažil prihrávať Pavúk, avšak prízemný center nohu Slinčáka nenašiel.
     
    45+2
    To snáď ani nie je možné, čo sa teraz domácim podarilo zahodiť! Lokomotíva mala pred pokutovým územím dvojicu osamotených futbalistov, tí si ale absolútne nerozumeli a loptu poslali len do prehusteného priestoru.
     
    44
    Žltú kartu dostáva Lišivka (MFK Tatran Liptovský Mikuláš).
     
    44
    Tak napokon ešte zaujímavá štandardka domácich, priamy voľný kop z rohu pokutového územia!
     
    38
    Veľká šanca Liptovského Mikuláša, ten využil zaváhanie v obranných radoch svojho súpera a ocitol sa v streleckom zakončení, v páde to ale teraz z hranice vápna Laco trafil do Brédu.
     
    37
    Žltú kartu dostáva Dický (FC Lokomotíva Košice).
     
    31
    Zaujímavá štandardná situácia Liptovského Mikuláša, lopta dopadla priamo na trávnik, odkiaľ nohou zakončil Kucharčík. Jeho rana preletela ponad brvno až do ochrannej siete.
     
    29
    Žltú kartu dostáva Chmelo (FC Lokomotíva Košice).
     
    27
    Obrovská šanca Košíc na skórovanie ostáva nevyužitá. Do samostatného úniku sa teraz dostal Zajac, ktorý síce stratil na rýchlosti, napokon sa ale obranou súpera dobehnúť nenechal. Jeho nepochopiteľnú strelu po zemi do stredu brány ale Šavol v pokoji pokryl.
     
    27
    Obrovská šanca Košíc na skórovanie ostáva nevyužitá. Do samostatného úniku sa teraz dostal Zajac, ktorý síce stratil na rýchlosti, napokon sa ale obranou súpera dobehnúť nenechal. Jeho nepochopiteľnú strelu po zemi do stredu brány ale Šavol v pokoji pokryl.
     
    17
    Fantastický center do stredu vápna teraz lízol hlavy domácich futbalistov, tí ale smer lopty nedokázali zmeniť do takej miery, aby skončila v sieti.
     
    15
    Po 15 minútach zápasu sme sledovali šancu aj na strane hostí, pričom sa v nej ocitol Ferenčík. Ten mal v pokutovom území dostatok priestoru na strelu, napokon ale v páde priestor troch žrdí prepálil.
     
    11
    Ale pozor! Akcia na opačnej strane ihriska už bola o poznanie nebezpečnejšia. V hlavičkovom zakončení sa totiž ocitol Chmelo, ktorý z bezprostrednej blízkosti bránu netrafil.
     
    9
    Na opačnej strane ihriska sme videli prakticky prvú nebezpečnú situáciu v zápase, postarala sa o ňu dvojica Harvila – Chmelo. V streleckom zakončení sa ocitol práve Chmelo, avšak lopta v sieti neskončila.

    Lukáš Pancurák

    Branky:

    Karty:   29. Chmelo (LKE), 37. Dický (LKE), 56. Kolek (LKE), 70. Kamenec (LKE) – 44. Lišivka (LMI), 72. Laco (LMI)


    FC Lokomotíva Košice: Bréda – Kamenec, Cicman, Šuľák, Dický, Harvila, Kolek, Pavúk, Zajac(C), Chmelo, Slinčák
    Náhradníci: Gáll, Jano, Jass, Hejnus, Hloušek, Cmarko, Fabini

    MFK Tatran Liptovský Mikuláš: Šavol – Kubena, Ferenčík, Janec, Papaj, Poremba, Matić, Laco, Jasenovský, Lišivka (C), Kucharčík
    Náhradníci: Mikušiak, Žákovič, Kutlík, Kreva, Frian, Lehotský

    Rozhodčí: Cvengroš – Borsányi, Smolíková – Kačenga

    Diváci: 400
    bahis siteleri