Stoke – Manchester City 1:4 (kon.) | Swansea – Hull City 0:2 (kon.) | Tottenham – Crystal Palace 1:0 (kon.)
Watford – Chelsea 1:2 (kon.) | West Brom – Everton 1:2 (kon.) | Burnley – Liverpool 2:0 (kon.)
Leicester – Arsenal 0:0 (kon.)
konec
Stoke City
1:4 (0:2)
Manchester City
Sobota 20.08.2016, 13:30 • Bet365 Stadium, Stoke on Trent • Anglická Premier League • 2. kolo
Předzápasové kurzy
    90+5. NOLITO - 1:4
     
    90+5
    Manchester City právě vstřelil branku!
    Těsně před závěrečným hvizdem přidává Manchester čtvrtý hřebíček do rakve domácích! Iheanacho odtlačil Shawcrosse, a získal tak volný prostor pro Sterlinga, který místo střely ještě nahrával volnému NOLITOVI a tomu tak i jeho druhá dnešní trefa doslova spadla do klína!
    NOLITO - 1:3
     
    86
    Manchester City právě vstřelil branku!
    Hosté přidávají už třetí branku a o vítězi dnešního mače je zřejmě rozhodnuto! Lví podíl na této trefě měl mladičký Iheanacho, který nejprve pod tlakem bránícího Shawcrosse udržel balon, poté si jej vyměnil se Silvou a na závěr svého parádního představení našel nekrytého NOLITA, kterému už pouze stačilo zasáhnout odkrytou svatyni!
    49. Bojan KRKIĆ - 1:2
     
    49
    Stoke City právě vstřelilo branku!
    Domácí střílí kontaktní branku, a do druhého poločasu tak vstupují asi nejlépe, jak mohli! Exekuci pokutového kopu na sebe vzal BOJAN KRKIĆ, který nekompromisní dělovkou do horní poloviny branky nedal na opačnou stranu skákajícímu Caballerovi sebemenší možnost zasáhnout!
    36. Sergio AGÜERO - 0:2
     
    36
    Manchester City právě vstřelil branku!
    Hosté se opět prosazují, a vedou tak už o dvě branky! Vše se narodilo po poměrně nenápadné standardní situaci, De Bruyne z pravé strany odcentroval do oblasti penaltového puntíku, kde si ve vzduchu nejlépe vedl nepříliš ideálně pokrytý SERGIO AGÜERO, který hlavou míč nekompromisně uklidil za záda marně se natahujícího Givena!
    27. Sergio AGÜERO - 0:1
     
    27
    Manchester City právě vstřelil branku!
    Obrovskou možnost na vstřelení úvodního gólu hosté využívají, a ujímají se tak zaslouženého vedení! SERGIO AGÜERO, který při úterním mači v rumunské Bukurešti zahodil dva pokutové kopy, ukázal, že je mužem klidných nervů, když si na penaltu znovu troufl a tentokráte ji díky přesné ráně k tyči bez zaváhání proměnil!

    Vojtěch Tůma

    Branky: 49. Krkić (pen.) – 27. Agüero (pen.), 36. Agüero (De Bruyne), 86. Nolito (Iheanacho), 90+5. Nolito (Sterling)

    Karty:   26. Shawcross (STK), 45. Krkić (STK), 71. Allen (STK) – 48. Zabaleta (MAC), 49. Sterling (MAC), 66. De Bruyne (MAC), 90+2. Stones (MAC)


    Držení míče: 43 % : 57 %.
    Střely na branku: 3:6. Střely mimo: 5:6. Rohy: 7:7. Ofsajdy: 3:1. Fauly: 12:13.
    Stoke City: Given – Bardsley, Shawcross (C), Wollscheid, Pieters – Krkić, Imbula Wanga (73. Walters), Whelan, Arnautović (88. Sobhi) – Allen – Diouf.
    Náhradníci: Haugaard – Muniesa, Adam, Walters, Cameron, Crouch, Sobhi.

    Manchester City: Caballero – Zabaleta (C), Stones, Otamendi, Kolarov – Fernandinho, Silva – Navas (69. Nolito), De Bruyne (87. Delph), Sterling – Agüero (83. Iheanacho).
    Náhradníci: Hart – Fernando, Maffeo, Nolito, Delph, Clichy, Iheanacho.

    Rozhodčí: Mike Dean – Simon Long, Andy Garratt
    bahis siteleri