Ingolstadt – Zürich 1:4 (kon.) | Stavanger – Plzeň 0:3 (kon.) | Kuopio – Skellefteå 1:2 (kon.)
Krefeld – Vítkovice 2:0 (kon.) | Košice – Linz 2:3 (kon.) | Salzburg – Sheffield 8:1 (kon.)
Fribourg – Mnichov 3:0 (kon.)
konec
HC Košice
2:3 (0:0, 2:2, 0:1)
Steinbach Black Wings Linz
Sobota 20.08.2016, 19:30Hokejová Liga mistrů • Skupina M
Předzápasové kurzy
Partner:
    51:00 DASILVA - 2:3
     
    51:00
    Linz právě vstřelil branku!
    Jestli je něčeho dnešní utkání důkazem? Že na velké šance a krásné situace se hokej nehraje. Hosté jdou totiž podruhé v zápase do vedení, přestože ani ve třetí třetině nejsou lepším týmem na ledě. Využili ale košického zaváhání před Vladislavem Habalem a DAN DASILVA se postaral o to, aby linecký kádr dopravil kus černé gumy až za brankovou čáru. Teď uvidíme, jak budou domácí reagovat. Asistence: Joel James Kasimir Broda, Rob Hisey.
    39:12 LEBLER - 2:2
     
    39:12
    Linz právě vstřelil branku!
    No tak pozor, tohle je studená a hlavně hodně nečekaná sprška pro domácí HC Košice chvíli před druhou sirénou. Lineckým se podařilo vyhrát buly v útočném pásmu a BRIAN LEBLER nelenil, hned se vydal směrem k Habalovi. A to se vyplatilo, poslal puk směrem na zařízení a kus černé gumy skončil až v brance. Dá se říci, že hosté toho herně moc nepředvedli, ale i tak dotahují skóre na 2:2. Zajímavý vývoj. Asistence: Sebastien Piché, Bret McLean.
    33:43 SPILAR - 2:1
     
    33:43
    Košice vstřelily branku!
    Sotva se košická Steel Arena doradovala dnes poprvé, už zní gólová siréna znovu a tentokrát to je samotný GABRIEL SPILAR, autor nahrávky u předchozího gólu, kdo se jako první dostal k odraženému kotouči a celkem bez problému doklepl puk za bezmocného Ouzase. Tomu obrana v žádném případě nepomohla, naopak ho nechala na holičkách a brankář EHC to nemohl stíhat ke své tyči ani v tomto případě. Asistence: Jakub Suja, Ladislav Nagy.
    32:44 SUJA - 1:1
     
    32:44
    Košice vstřelily branku!
    To už ale není pravda, protože Košice nakonec využívají svou přesilovou hru a prolamují smůlu, která se jich v zápase až doposud držela. Tahle akce ale byla jako z hokejové učebnice, JAKUB SUJA dostal do mezikruží nádhernou nahrávku od Spilara a z první pálil přímo do sítě Lince. Gólman Ouzas mohl už jen těžko něco dělat, tahle rána byla hodně povedená. Máme tedy vyrovnáno a začínáme výsledkově od začátku. Asistence: Gabriel Spilar, Radek Deyl.
    22:55 HOFER - 0:1
     
    22:55
    Linz právě vstřelil branku!
    No tak se na to podívejme, do vedení jdou hosté z Lince, kteří teď předvedli první lepší útočnou akci ve druhé třetině a hned je z toho branka. Je tedy pravda, že Rakušanům přála pořádná porce štěstí. EHC totiž zavezlo kus černé gumy do útočného pásma, Habal na první dvě střely stačil v pohodě reagovat, ale když se ke kotouči kousek u levého kruhu dostal FABIO HOFER a plácl do puku, už se jen ohlížel za sebe, jak se mu pryž třepotá v síti. Košice tak budou muset ještě více zabrat směrem dopředu. Asistence: Brett McLean, Brett Palin.

    Martin Schwarz

    Branky a nahrávky: 33. Suja (Spilar, Deyl), 34. Spilar (Suja, Nagy) – 23. Hofer (McLean, Palin), 40. Lebler (Piché, McLean), 51. Dasilva (Broda, Hisey)


    HC Košice: Habal (Kopřiva) – Deyl, Vašíček, Šedivý, Jankovič, Šmach, Dudáš, Matějka, Hričina – Suja, Nagy (C), Spilar – Bicek, Boltun, Bartanus – Varga, Hruška, Hovorka – Soltes, Bartoš, Milý
    Steinbach Black Wings Linz: Ouzas (Divis) – Piché, Dorion, R. Lukas, Palin, Altmann, Kirchschlaeger, Fechtig, Mayrhauser – Lebler, McLean, Hofer – Broda, Hisey, Dasilva – Loik, Gaffal, Oberkofler – P. Lukas (C), Spannring, Moderer

    Rozhodčí: Deweerdt (Belgie), Baluška – Korba, Šefčík (všichni Slovensko)
    bahis siteleri