Sunderland – Middlesbrough 1:2 (kon.) | West Ham – Bournemouth 1:0 (kon.)
konec
Sunderland AFC
1:2 (0:2)
Middlesbrough FC
Neděle 21.08.2016, 14:30 • Stadium of Light, Sunderland • Anglická Premier League • 2. kolo
Předzápasové kurzy
     
    Děkuji vám za pozornost a u dalšího sportovního přenosu na shledanou! (16:55:09)
     
    Middlesbrough to nakonec dokázal a odváží si z hřiště Sunderlandu tři body! Hosté sice převážnou většinu času ve druhém poločase bránili, ale nakonec jim to stačilo na nejtěsnější možnou výhru 2:1. Na všechny tři branky se můžete podívat zpětně v našich animacích.
     
    90+3
    Konec zápasu.
     
    90+3
    Domácím fotbalistům už ubíhají poslední sekundy utkání. Tohle už bude mít Sunderland hodně těžké.
     
    90+2
    Christian Stuani stále drží balón na polovině soupeře, což je hodně daleko od brány Bradleyho Guzana.
     
    90+1
    Střídání v týmu Middlesbrough FC: ze hřiště odchází Álvaro Negredo, přichází David Nugent.
     
    90
    Rozhodčí se rozhodl nastavit celkem tři minutky navíc.
     
    89
    Álvaro Negredo drží balón u rohového praporku na polovině soupeře. Tohle přesně teď hostům vyhovuje!
     
    88
    Hráči Sunderlandu kombinují s míčem před šestnáctkou soupeře. Do zakončení se ale stále ne a ne dostat.
     
    87
    Po rozehrávce rohového kopu odpískal rozhodčí útočný faul v šestnáctce hostů. Proti pravidlům se v hlavičkovém souboji provinil Jermain Defoe.
     
    86
    Ben Gibson nechtěl ponechat nic náhodě, a tak raději odkopl přízemní centr za brankovou čáru. Rohový kop pro Sunderland!
     
    85
    Adam Clayton to už nevydržel a odhodlal se ke střele z poměrně velké vzdálenosti. Jeho pokus ale skončil pouze na tribuně.
     
    84
    Fotbalisté Middlesbrough drží míč na polovině soupeře. Tohle přesně hostům vyhovuje – držet balón co nejdále od vlastní svatyně.
     
    83
    Dnešní utkání sleduje 43 515 diváků.
     
    82
    Střídání v týmu Middlesbrough FC: ze hřiště odchází Emilio Nsue, přichází Daniel Ayala.
     
    81
    Lynden Gooch dostává za poměrně zbytečný faul na vlastní polovině žlutý kartónek. Sudí chce pravděpodobně uklidnit situaci na trávníku.
     
    80
    Střídání v týmu Sunderland AFC: ze hřiště odchází Duncan Watmore, přichází Joel Asoro.
     
    78
    Nepřesná přihrávka Jeremaina Lense skončila pouze u brankáře Bradleyho Guzana. Takové chyby by si hráči Sunderlandu neměli dovolovat.
     
    77
    Jermain Defoe a Ben Gibson svedli na půli hřiště poměrně hodně ostrý souboj. S blížícím se koncem utkání se nám bude pravděpodobně na trávníku ještě hodně jiskřit.
     
    76
    Ben Gibson kombinuje se svými spoluhráči na vlastní polovině. Middlesbrough se už absolutně nežene do útoku.
     
    75
    Álvaro Negredo byl faulován těsně za polovinou hřiště Jackem Rodwellem. Hosté se nyní snaží kouskovat hru jak jen to jde.
     
    74
    Papy Djilobodji se počínal při napadání soupeře až příliš agresivně. Rozhodčí odpískal domácímu hráči nedovolený zákrok.
     
    73
    Hosté nyní opravdu pouze odkopávají míče do bezpečné vzdálenosti od vlastní svatyně. Nevím, jestli se jim tahle taktika oplatí.
     
    72
    Adnan Januzaj se postaral o rozehrání rohového kopu. Centr se mu ale moc nepovedl, neboť balón přistál pouze na hlavě Bena Gibsona.
     
    71
    Hned deset hráčů z Middlesbrough je momentálně natlačeno ve vlastní šestnáctce. Sunderland má opravdu neuvěřitelný tlak!
    70. Patrick van Aanholt - 1:2
     
    70
    Sunderland právě vstřelil branku!
    Tak tenhle gól si bude brankář Bradley Guzan asi hodně dlouho vyčítat. Hostující brankář totiž vyrazil přízemní střelu Duncana Watmora rovnou ke kopačkám PATRICKA VAN AANHOLTA. Ten bez větších potíží dorazil míč do odkryté brány. Zápas tak nabírá zcela nový spád – fanoušci šílí, domácí hráči jsou jednoznačně lepší a hosté se strachují o výsledek.
     
    67
    Nepřesná střela Jermaina Defoa skončila pouze v reklamních panelech vedle hostující brány. Bradley Guzan s odkopem od své svatyně vůbec nepospíchá.
     
    66
    Utkání pomalu, ale jistě začíná nabírat na obrátkách. Sunderland si je vědom toho, že čas jim teď utíká nesmírně rychle.
     
    65
    Tak tenhle centr se Stevenovi Pienaarovi vůbec nepovedl. Domácí fotbalista dal míči až příliš velkou razanci a balón tak skončil až na druhé straně v autu.
     
    64
    Emilio Nsue nedokázal zpracovat skákavou přihrávku a balón tak končí až v zámezí. Domácí fanoušci to ocenili hodně velkým potleskem.
     
    63
    Sunderland má nyní jednu šanci za druhou! Jermain Defoe z bezprostřední blízkosti napálil obránce Bena Gibsona. Kdyby obránce nezasáhl, jistojistě by to byl kontaktní gól.
     
    62
    Sražený centr Jeremaina Lense skončil pouze za brankovou čárou. Domácí hráči tak budou mít k dispozici další rohový kop.
     
    61
    Z následného rohového kopu už nic nebylo. Hosté jsou nyní ale pod obrovským tlakem. Pokud se nechtějí strachovat o výsledek, měli by začít hrát znovu aktivně.
     
    60
    Patrick van Aanholt mohl snížit náskok soupeře na jednogólový! Obránce domácího týmu se opřel do míče z první a málem překvapil gólmana Guzana. Rána domácího hráče z poměrně velkého úhlu směřovala přesně k zadní tyči, jenže Bradley Guzan se natáhl a konečky prstů vyrazil míč na rohový kop!
     
    59
    Sunderland je v posledních minutách hodně aktivní. Šanci vycítili také fanoušci, kteří teď ženou své borci hodně hlasitě kupředu.
     
    58
    Střídání v týmu Middlesbrough FC: ze hřiště odchází Gastón Ramírez, přichází Albert Adomah.
     
    57
    Nepřesná přihrávka Antonia Barragána zastavila útok hostujícího týmu. Balón skončil pouze v zámezí a vhazovat tak budou hráči Sunderlandu.
     
    56
    Propagační střela v podání Duncana Watmora skončila pouze nad bránou hostující brány. Bradley Guzan tentokráte zasahovat nemusel.
     
    54
    Lynden Gooch se odhodlal ke střele z hranice pokutového území, jenže jeho pokus byl zablokován hodně obětavým zákrokem obránce.
     
    53
    Sunderland teď semkl soupeře na jeho vlastní polovině. Hráči Middlesbrough momentálně neví, kde jim hlava stojí.
     
    52
    Úvod druhého poločasu je zatím hodně bez tempa. Ani jeden z týmů se zbytečně nežene do útoku, což moc nepřidává na atraktivitě utkání.
     
    51
    George Friend ustrážil kutálející se míč před dotírajícím Adnanem Januzajem. Autové vhazování na vlastní polovině tak budou mít opět hosté.
     
    50
    Gastón Ramírez byl na vlastní polovině zastaven pomocí nedovoleného zákroku. Middlesbrough tak bude mít výhodu rozehrávky.
     
    49
    Jermain Defoe upadl v pokutovém území po souboji s Antoniem Barragánem. Hlavní sudí ale zůstává ledově klidný, tady se penalta pískat nebude.
     
    48
    Bradley Guzan si poradil s hlavičkovým pokusem Jermaina Defoa bez větších potíží. Domácí jsou dnes v zakončení poměrně neškodní.
     
    47
    Akce Middlesbrough neměla dlouhého trvání. Álvaro Negredo si totiž špatně načasoval svůj náběh za obranu a dostal se do ofsajdového postavení.
     
    46
    Do druhého poločasu už nezasáhne moc nevýrazný Paddy McNair. Toho na hřišti nahradí Jeremain Lens.
     
    46
    Začal druhý poločas.
    Parádní první poločas prožil Christian Stuani, který se postaral o obě branky svého týmu!

     
    Máme za sebou úvodní poločas zápasu druhého kola anglické Premier League mezi Sunderlandem a Middlesbrough. Hosté vedou po prvních pětačtyřiceti minutách o dvě branky. O oba góly se postaral Christian Stuani. Na obě mu pak přihrál další výborný kanonýr Álvaro Negredo. Na obě brankové situace se můžete zpětně podívat v našich animacích. Druhý poločas začne přibližně v 15:35.
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vstřelí první branku ve druhém poločase?

    Tipovat můžete do začátku 2. poločasu.

     
    45+2
    První poločas skončil.
     
    45+2
    Patrick van Aanholt byl při napadání Emilia Nsueho až příliš agresivní. Domácí obránce se tak provinil proti pravidlům.
     
    45+1
    Vito Mannone vybízí své spoluhráče, aby se v závěru úvodní poloviny zápasu tlačili více do brány.
     
    45
    Rozhodčí se rozhodl nastavit celkem dvě minutky navíc.
    45. Christian STUANI - 0:2
     
    45
    Middlesbrough právě vstřelil branku!
    Po nádherné kombinaci se dostávají hosté do dvoubrankového vedení! Álvaro Negredo to teď vymyslel opravdu parádně, nejprve naznačil střelu, na kterou mu skončil obránce i brankář, a poté předložil míč CHRISTIANOVI STUANIMU, který neměl sebemenší problém uklidit balón do odkryté klece. Hráči Middlesbrough si ten gól za předváděnou hru v posledních minutách opravdu zasloužili. Asistence: Álvaro Negredo.
     
    44
    Fotbalisté Middlesbrough stále kombinují s míčem na polovině soupeře. Hráči domácího celku působí poměrně pasivně.
     
    43
    Stewart Downing zkušeně přenesl hru na druhou stranu, kde se nacházel zcela osamocený Antonio Barragán. Middlesbrough si vytváří v závěru poločasu poměrně zajímavý tlak.
     
    42
    Nepřesná přihrávka Jacka Rodwella skončila pouze u Stewarta Downinga. Ten na nic nečeká a okamžitě peláší s míčem do útoku.
     
    41
    Steven Pienaar napálil míč u postranní čáry pouze do Adama Claytona. Od toho se poté balón odrazil do zámezí.
     
    40
    S blížícím se koncem první půle zápasu poměrně upadlo tempo hry. Fotbalisté Sunderlandu momentálně kombinují s míčem na vlastní polovině.
     
    39
    Papy Djilobodji nedokázal nasměřovat svůj hlavičkový pokus mezi tři tyče. Balón tak skončil pouze nad bránou Middlesbrough.
     
    38
    Zraněného Johna O'Shea dnešní utkání skončila. Novým hráčem na trávníku bude Steven Pienaar.
     
    37
    Ano, opravdu je tomu tak. Týmový lékař gesty signalizuje, že tady bude potřeba střídání.
     
    36
    John O'Shea ale zůstává po rohovém kopu ležet v pokutovém území a moc to nevypadá, že by měl dnešní utkání dohrát bez následků.
     
    35
    Rozehrávka rohu se ale Downingovi vůbec nepovedla. Balón končí v zámezí na druhé straně. Vhazovat tak bude Sunderland.
     
    34
    Jack Rodwell srazil centr jednoho z hostujících hráčů za brankovou čáru. Stewart Downing si už bere míč k rozehrávce rohového kopu.
     
    33
    Stewart Downing se snažil projít obranou Sunderlandu individuálně, ale ztroskotal hned na prvním bránicím hráči.
     
    32
    Tak tohle si Jermain Defoe za rámeček rozhodně nedá. Domácí mohli jít do přečíslení tři na dva, jenže finální přihrávka skončila pouze u gólmana hostí.
     
    31
    Balón se odrazil do zámezí od Patricka van Aanholta. Autového vhazování na vlastní polovině se ujme kapitán George Friend.
     
    30
    Akce Sunderlandu netrvala moc dlouho, neboť si útočník Jermain Defoe nepohlídal posledního obránce a dostal se do ofsajdu.
     
    29
    George Friend dobře přečetl úmysl Jacka Rodwella a na poslední chvíli zastavil jeho přihrávku, která výborně směřovala za obranu Middlesbrough.
     
    28
    Centrovaný míč Stewarta Downinga byl až příliš přetažený. Balón tak pohodlně doskákal až za postranní čáru na druhé straně hřiště.
     
    27
    Paddy McNair se odhodlal ke střele z poměrně velké vzdálenosti. Rána domácího obránci ale skončila pouze na tribuně.
     
    26
    O následnou rozehrávku standardní situace se postaral Adnan Januzaj. Jeho centrovaný balón ale nenalezl žádného z jeho spoluhráčů.
     
    25
    Adam Clayton zastavil pronikajícího Adnana Januzaje nedovoleným způsobem, čímž zmařil rozvíjející se protiútok domácího celku. Rozhodčí poměrně logicky vytahuje z kapsy žlutý kartónek.
     
    23
    Jermain Defoe se propracoval k hlavičkovému pokusu, jenže byl poměrně tísněn obránci, a tak jeho hlavička skončila pouze mimo bránu.
     
    22
    V posledních minutách utkání jsou mírně aktivnější domácí fotbalisté, kteří většinu času kombinují s míčem na polovině Middlesbrough.
     
    21
    Lynden Gooch se postaral o rozehrávku rohu, jenže jeho centr doplachtil pouze na hlavu obránce Bena Gibsona. Ten míč odhlavičkoval do bezpečné vzdálenosti.
     
    20
    Adam Clayton srazil centrovaný balón Duncana Watmora pouze za brankovou čáru. Domácí tak budou mít výhodu rohového kopu.
     
    19
    Adam Forshaw se odhodlal ke střele z poměrně velké vzdálenosti a také to podle toho dopadlo. Přízemní rána skončila pouze v reklamních panelech vedle brány.
     
    18
    Propagační střela Jermaina Defoa skončila pouze nad horní tyčkou hostující brány. Bradley Guzan bude odkopávat od své svatyně.
     
    17
    Stewart Downing uklidňuje celou situaci a přihrává balón až dozadu na vlastního gólmana. Bradley Guzan se tak po delší době potkává opět s míčem.
     
    16
    Po pár přihrávkách u rohového praporku ale domácí o balón přicházejí. Hráči Middlesbrough se nikam neženou a hrají v klidu odzadu.
     
    15
    Sražený centr Adnana Januzaje skončil pouze v zámezí. Fotbalisté Sunderlandu tak budou vhazovat na polovině soupeře.
    13. Christian STUANI - 0:1
     
    13
    Middlesbrough právě vstřelil branku!
    Tak tohle byla naprostá paráda! Jak se říká – když nevíš co s míčem, tak vystřel. Přesně tohle teď udělal CHRISTIAN STUANI a byla z toho parádní trefa! Balón se mírně otřel o horní tyčku Mannoneho brány a poté luxusně zapadl do brány. Tady se opravdu sluší smeknout klobouk! Asistence: Álvaro Negredo.
     
    12
    Úvodní minuty utkání jsou velice opatrné z obou stran. Ani jeden z týmů nechce udělat zbytečnou chybu, která by v konečném zúčtování mohla být hodně drahá.
     
    11
    O následnou rozehrávku rohového kopu se postaral Adnan Januzaj. Centrovaný míč ale hodně zkušeně vyboxoval Bradley Guzan.
     
    10
    Jermain Defoe se obtočil v pokutovém území kolem bránícího hráče a poté se odhodlal ke střele. Jeho sražený pokus skončil vysoko nad bránou.
     
    9
    John O'Shea se pokusil odcentrovat z pravé strany, jenže dal míči až moc velkou razanci. Dlouhý balón tak skončil až za bránou Bradleyho Guzana.
     
    8
    Balón se odrazil do zámezí od dotírajícího Jacka Rodwella. Hosté tak budou mít výhodu vhazování z vlastní poloviny.
     
    7
    Nepřesná přihrávka Antonia Barragána skončila pouze u gólmana Vita Mannoneho. Ten počkal, až se k němu přiblíží protihráč a poté uchopil míč do rukavic.
     
    6
    Z rozehrávky domácího celku ale nakonec nic nebylo. Balón totiž skončil pouze u jednoho z obránců Middlesbrough, který jej odklidil do bezpečí.
     
    5
    Adam Clayton zastavil pronikajícího Duncana Watmora pomocí nedovoleného zákroku. Sunderland bude rozehrávat standardní situaci z poměrně velké vzdálenosti od brány.
     
    4
    Adnan Januzaj pronikl hostující obranou po pravé straně, jenže jeho následný centrovaný míč skončil pouze v rukavicích Bradleyho Guzana.
     
    3
    Útočník Middlesbrough už je ale na nohou a bude moct pokračovat v utkání druhého kola anglické Premier League.
     
    2
    Álvaro Negredo zůstává ležet na trávníku po souboji s Papym Djilobodjim, který ho nechtěně zasáhl rukou do obličeje.
     
    2
    Antonio Barragán odkopl balón před dotírajícím Duncanem Watmorem do zámezí. Sunderland bude vhazovat těsně za půlící čarou.
     
    1
    Fotbalisté Middlesbrough se ujali úvodní rozehrávky v zápase.
     
    1
    Utkání právě začalo.
     
    Úvodní sestavy:

    Sunderland AFC: Mannone – Love, Djilobodji, McNair, van Aanholt – Rodwell, O'Shea (C) – Watmore, Gooch, Januzaj – Defoe.
    Náhradníci: Pickford – Robson, Pienaar, Khazri, Asoro, Lens, Robson.

    Middlesbrough FC: Guzan – Friend, B. Gibson, Barragán, Nsue – Forshaw, Clayton – Downing, Stuani, G. Ramírez – Negredo.
    Náhradníci: Konstantopoulos – Ayala, Baptiste, De Sart, Adomah, Nugent, Fischer.

    Rozhodčí: Martin Atkinson – Peter James Kirkup, Adam Nunn.
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vstřelí první branku v prvním poločase?

    Tipovat můžete do začátku 1. poločasu.

     
    Middlesbrough si také v prvním kole nepřipsalo plný počet bodů. Na domácím trávníku totiž uhráli pouze remízu 1:1 se Stoke City. Domácí sice po většinu zápasu vedli, jenže před sedmdesátou minutou se dokázal prosadit Švýcar Xherdan Shaqiri.
     
    Sunderland nevstoupil do nové sezóny zrovna povedeně. Je sice pravda, že v prvním kole čelil výběr Davida Moyese silnému Manchesteru City, ale i přes to padl 1:2. O jedinou branku Black Cats se postaral Jermain Defoe. Nyní se ale představí poprvé v novém ročníku na domácím trávníku a hned proti hratelnému Middlesbrough.
     
    Krásné nedělní odpoledne přeji všem fotbalovým fanynkám a fanouškům! Vítejte při sledování textového online přenosu z druhého kola Premier League! Dnes máme na programu další zápasy nejvyšší anglické soutěže a my se společně podíváme na střetnutí Sunderlandu AFC a Middlesbrough FC. Na sledování textového onlinu vás srdečně zve Štěpán Hladký, který vás bude zároveň přenosem provázet.
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 14:30.

    Štěpán Hladký

    Branky: 70. van Aanholt – 13. Stuani (Negredo), 45. Stuani (Negredo)

    Karty:   81. Gooch (SUN) – 25. Clayton (MDD)


    Držení míče: 47 % : 53 %.
    Střely na branku: 5:3. Střely mimo: 13:5. Rohy: 8:1. Ofsajdy: 2:0. Fauly: 16:29.
    Sunderland AFC: Mannone – Love, Djilobodji, McNair (46. Lens), van Aanholt – Rodwell, O'Shea (C) (38. Pienaar) – Watmore (80. Asoro), Gooch, Januzaj – Defoe.
    Náhradníci: Pickford – Robson, Pienaar, Khazri, Asoro, Lens, Robson.

    Middlesbrough FC: Guzan – Friend (C), B. Gibson, Barragán, Nsue (82. Ayala) – Forshaw, Clayton – Downing, Stuani, G. Ramírez (58. Adomah) – Negredo (90+1. Nugent).
    Náhradníci: Konstantopoulos – Ayala, Baptiste, De Sart, Adomah, Nugent, Fischer.

    Rozhodčí: Martin Atkinson – Peter James Kirkup, Adam Nunn

    Diváci: 43 515
    bahis siteleri