Beer Ševa – Celtic 2:0 (kon.) | Plzeň – Ludogorec 2:2 (kon.) | Monaco – Villarreal 1:0 (kon.)
AS Řím – Porto 0:3 (kon.) | Legia – Dundalk 1:1 (kon.)
konec
Legia Varšava
1:1 (0:1)
Dundalk FC
Úterý 23.08.2016, 20:45 • Stadion Wojska Polskiego, Varšava • Liga mistrů (předkola) • Play-off
Předzápasové kurzy
     
    Ode mě je to pro dnešek vše. Já se s vámi tímto loučím a přeji vám příjemný zbytek dne. (22:43:22)
    Do Ligy mistrů tedy postupuje Legia Varšava! Dundalk FC míří do Evropské ligy.

     
    Máme dobojováno, Legia Varšava postupuje do základní skupiny Ligy mistrů! Utkání bylo hodně vyrovnané a Dundalk měl dost šancí na to poslat zápas do prodloužení, nicméně i Legia měla šance. Nejčastěji byl u šancí Michał Kucharczyk, který také ve druhé minutě nastavení vstřelil branku na 1:1, kterou zpečetil postup polského celku do základní skupiny Ligy mistrů. Naopak letošní překvapení Dundalk FC poputuje do základní skupiny Evropské ligy.
     
    90+4
    Konec zápasu.
     
    90+4
    Právě se dohrává na té půlce stadiónu, kde je hůře vidět kvůli pyrotechnice. To však neomlouvá Michała Kucharczyka (LEG) z jeho faulu, díky kterému inkasoval žlutou kartu.
     
    90+3
    Střídání v týmu Legia Varšava: ze hřiště odchází Thibault Moulin, přichází Aleksandar Prijović.
    90+2. Kucharczyk (LEG) - 1:1
     
    90+2
    Legia Varšava právě vstřelila branku!
    A máme pravděpodobně rozhodnuto. Po nepovedeném útoku Dundalku a rychlém odkopu se dostal do samostatného úniku MICHAŁ KUCHARCZYK, kterého se sice snažil ubránit Boyle, jenže marně. Stadión se otřásá v základech, Kucharczyk slavil bez trika...1:1!
     
    90+1
    Nastavovat se budou 4 minuty nad rámec řádné hrací doby! U míče je stále Dundalk, konkrétně Michael O'Connor, který však nenašel žádného spoluhráče.
     
    90
    Z věhlasného kotle varšavské Legie už jde pořádná pyrotechnická show, kterou doprovází husí kůži nahánějící atmosféra. U míče je však Dundalk, který se ještě z posledních sil snaží poslat zápas do prodloužení. Ovšem Horganův pas na McMillana poslal pryč Lewczuk.
     
    89
    Nádherný zákrok Rogerse drží Dundalk ve hře! Broź vyslal krásný centr na Guilhermeho, který byl spolu s Kucharczykem a Boylem sám ve vápně Dundalku. Brazilec však vypálil, jenže zde na scénu přišel Gary Rogers, který vytasil nádherný zákrok.
     
    88
    Střídání v týmu Dundalk FC: ze hřiště odchází Patrick McEleney, přichází Michael O'Connor.
     
    87
    K centru se odhodlal Horgan, který zřejmě hledal McMillana. Tomu zase radost překazil Pazdan, který balón odhlavičkoval pryč dosti akrobatickým způsobem.
     
    86
    Na zemi skončil po faulu Guilherme, který musí být chvíli ošetřován. Žádná karta sice neudělena nebyla, nicméně Brazilec na chvíli opouští hřiště.
     
    85
    Do nádherné šance se dostal Michał Kucharczyk, který šel sám na Garyho Rogerse! Radost z hypotetického gólu mu však překazil pomezní arbitr, který odpískal ofsajd.
     
    84
    A právě příchozí Darren Meenan se na chvíli zapojil do útoku Dundalku, jenže ten útok skončil velmi brzy. K odkopu se tak dostal Arkadiusz Malarz, který míč poslal až na druhou stranu hřiště.
     
    83
    Střídání v týmu Dundalk FC: ze hřiště odchází Chris Shields, přichází Darren Meenan.
     
    83
    Nádherný příklad může být Michał Kucharczyk, který si nabíhal na centr a málem jej poslal do klece akrobatickým způsobem, jenže balón netrefil.
     
    82
    Hosté mohou děkovat Boylovi, který je drží nad vodou po jeho dalším skvělém obranném zákroku. Nicméně u míče se i po této události drží daleko více domácí, kteří se tlačí do zakončení seč to jen jde.
     
    81
    A právě onen roh se od Horgana vznesl až na Boyla, který ovšem nedokázal hlavičkovat nejlépe. Na druhé straně se málem do samostatného úniku dostal Michał Kucharczyk, nicméně mu nebylo přáno, jelikož neprošel přes Barretta.
     
    80
    Nyní to byl Gannon, který byl při tlačení se dopředu faulován. Díky tomu tak měli Irové možnost volného přímého kopu. Po něm zkoušel hlavičkoval David McMillan, jenže ten vyhlavičkoval jenom rohový kop.
     
    79
    Gannon vyslal hezkou malou domů hlavičkou na Garyho Rogerse, který následně rozehrál míč až na druhou polovinu soupeře. Zde se však hostům moc nedařilo. Kromě střely Patricka McEleneyho po pasu od Horgana jsme ani nic neviděli.
     
    78
    A po prvním autovém vhazování přišlo druhé. To Michał Kucharczyk chvíli po vhození nezužitkoval nejlépe, když se od něj míč odrazil opět do zámezí, kde si jej na další aut vzal Massey.
     
    77
    Jodłowiec skvěle obelstil Roberta Bensona a následně přenechal míč Michału Kucharczykovi, který se však u rohového praporku hostů rozhodl raději přenechat míč Guilhermemu. Ten alespoň vybojoval autové vhazování ve vodné vzdálenosti od klece protihráče.
     
    76
    Do další akce se dostal střídající Bartosz Bereszyński, který však střílel jen do Gannona. Následoval tak rohový kop u irské branky. Po něm mohl rozvášnit tribuny Guilherme, jenže hlavička mu vůbec nesedla.
     
    75
    Tak vše nakonec skončilo jinak. U míče byl sice Finn, který však nedokázal projít přes Moulina. Legia si tak získala míč do svého vlastnictví a přesouvá se pomalu dopředu, této akci vévodí Jodłowiec.
     
    74
    U míče jsou nyní Irové, kteří se pokouší protlačit se přes oslabenou Varšavu. Irům by stačila jedna branka a zápas by šel do prodloužení, Poláci by zase musel udržet tento stav, nebo skórovat. Aktuálně však sledujeme vyrovnanou partii.
     
    73
    Tak tu máme další žlutou kartu. Tu si připsal za přidržení Kucharczyka Robert Benson (DAK), střelec jediného dnešního gólu.
     
    72
    Michał Kucharczyk předvedl krásné sólo a následně se ještě pokoušel o průnik přes 3 obránce Dundalku! Jeho průnik však skončil na tom posledním z nich, když ho zastavil Barrett.
     
    71
    Střídání v týmu Legia Varšava: ze hřiště odchází Nemanja Nikolić, přichází Bartosz Bereszyński.
     
    69
    U míče je nyní stále polská Legia, která aktuálně moc nevypadá na to, že hraje v oslabení. Přesvědčit jsme se o tom mohli při elegantní patičce Nikoliće, která však nikoho nenašla.
     
    68
    Nyní se na hřišti strhla menší slovní potyčka poté, co Boyle si vyměnil pár názorů s protihráči. Vše se naštěstí obešlo bez šarvátky, i když Guilherme skončil po zákroku Shieldse na zemi.
    67. Hloušek (LEG) dostal červenou kartu po druhé žluté.
     
    67
    Druhá žlutá karta = červená! Toto Adam Hloušek (LEG) rozhodně neplánoval a svým spoluhráčům tak jistě přitížil, protože budou dohrávat v desíti. Nicméně jeho stáhnutí Finna k zemi bylo evidentní. Toto zákrok na žlutou byl.
     
    66
    Na hřiště tak nastoupil jediný Brazilec, který se není dostal k míči. Po jeho přihrávce na Odjidju-Ofoa se domácí dostávají hlouběji do polovinu Dundalku.
     
    65
    Střídání v týmu Legia Varšava: ze hřiště odchází Steeven Langil, přichází Guilherme.
    63.
     
    63
    Po centru Davida McMillana se dostal do zakončení Chris Shields, který z bezprostřední blízkosti zvolil nůžky a jen tak tak minul klec Malarze!
     
    62
    David McMillan svou další akcí přes Lewczuka vybojoval rohový kop pro Iry. Z tohoto rohového kopu však nic nevzešlo. I přes velký shluk lidí ve vápně Legie se k míči jako první dostal Pazdan, který balón raději odkopl až ke středovému kruhu.
     
    61
    Právě při těchto kombinacích byl Shields faulován a Dundalk tak automaticky dostal chvíli klidu na rozehrání své standardní situace z vlastní poloviny hřiště. Irský celek i po této situaci nadále kombinuje a kontroluje dění na hřišti.
     
    60
    Další rozjíždějící se atak domácí Legie zastavil Gary Rogers, který poté místo odkopu zvolil raději přihrávku na své zadáky. Ti jen kombinují.
     
    59
    Odjidja-Ofoe se uvolnil a následně posunul na Michała Kucharczyka, který si od postranní čáry naběhl až kousek před pokutové území Dundalku. Zde však svoji střelou vybojoval pouze rohový kop pro hosty, ze kterého ve finále nic nevzešlo.
     
    58
    Při této cestě fauloval Adam Hloušek (LEG) Barretta, dost nehezky. Český bek inkasoval žlutou kartu jako napomenutí.
    57. Hlousek (LEG)
     
    57
    Shieldsovi se nepodařilo udržet míč ve středu hřiště a kvůli své nepozornosti jej ztratil. Následně se balónu tak ujala Legia, která ihned začíná s kombinacemi u šestnáctky Dundalku a zkouší vymyslet cestu.
     
    56
    Michał Kucharczyk se zkoušel nalézt Adama Hlouška. Centr na českého beka byl však moc těžký na zpracování, tudíž se k míči díky poskytnutému autovému vhazování dostává irský Dundalk.
     
    55
    Ve vzdušném souboji s Jodłowiecem se s polským hráčem nehezky srazil David McMillan, který tak instantně lehl k zemi. Po chvíli odpočinku byl však v pohodě a pokračuje v zápase.
     
    54
    A opět to zkoušel po pasu od Broźe aktivní Langil, který krásně prošel přes Bensona, jenže následně při svém útočném tažení fauloval a daroval tak hostům volný přímý kop.
     
    53
    A další útok Steevena Langila už zastavil hostující Massey, který odkopl míč mimo hřiště.
     
    52
    Horgan krásně vybojoval míč a posunul jej na Langila, který si naběhl až do šestnáctky Dundalku a hledal Nikoliće! Nicméně svého kamaráda ve středu útoku nedokázal najít přes hbitý skluz Barretta.
     
    51
    Patricka McEleneyho nepěkně poslal k zemi domácí Broź, který si sice kartu nevysloužil, nicméně faul a následný volný přímý kop hostům daroval. Tato standardní situace se však kopala z polovinu Irů, tudíž pro domácí nepředstavovala takovou hrozbu.
     
    50
    I po této akci domácího Langila se drží u míče více Legia, které se však už nedaří tak hravě projít přes obranu Dundalku. Naposledy se o tom přesvědčil Moulin, kterého zastavil Gannon.
     
    49
    Veliká škoda! Michał Kucharczyk viděl volného Steevena Langila, který si krásně nabíhal na jeho pozemní pas. Jenže francouzský útočník nedokázal trefit naservírovaný míč.
     
    48
    A opět to byl Dundalk, kterému se podařilo zastavit rozjíždějící se útok Legie. Konkrétně Jodłowiec svým pasem na Langila zkoušel rozjet útok, nicméně se do toho vložil Boyle.
     
    47
    Ovšem byl to Dundalk, který se dostal do prvního útoku. Ovšem projektil Davida McMillana nebyl opravdu žádný problém pro Arkadiusze Malarze.
     
    46
    Druhý poločas rozehráli domácí fotbalisté Legie, kteří se sami se sebou trošinku oťukávají a pomalu přechází dopředu ke kleci Rogerse.
     
    46
    Začal druhý poločas.
     
    Hráči jsou zpět na hřišti, druhý poločas může začít cobydup.
     
    Toto nečekalo tolik lidí. Dundalk po poločase vede nad Legií! Utkání se celý poločas neslo ve velikém tempu, zprvu Legia na svého soupeře v podstatě vlítla a za nádherné atmosféry jej pořádně dusila. Ovšem v devatenácté minutě se dostal k míči Robert Benson, který naprosto exkluzivní střelou z voleje poslal Iry do vedení. Zároveň tak snížil celkové skóre na 1:2 z pohledu Irů, což už je o dost přijatelnější než 0:2, jak tomu bylo před zápasem. Uvidíme tak, co nám přinese druhý poločas.
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vyhraje druhý poločas?

    Tipovat můžete do začátku 2. poločasu.

     
    45+1
    První poločas skončil.
     
    45+1
    Nastavovat se bude jedna minuta nad rámec řádné hrací doby.
     
    45
    Poločas se spíše dohrává nyní. U míče jsou hráči irského Dundalku, kteří se pomalu přesouvají dopředu ke kleci Malarze. Pomalu a v podstatě bez námahy.
     
    44
    Na Langilovi je dost vidět únava, rychlý útočník pořád běhá a nyní se mu to moc nepovedlo, jelikož u boční hranice hřiště ztratil míč. Následný aut hostů však za moc nestál. Hosté tím v podstatě domácím míč vrátili.
     
    43
    Bránění jim však vyšlo podle představ. Pazdan míč zachytil a po chvíli vyměňování si míče v obraně se svými kolegy se rozhodl pasem na Moulina taktéž podpořit útok.
     
    42
    Dundalk se pokoušel prorazit zálohu Legie, ta však zůstala zavřená. Místo toho se Poláci dokázali opět dostat k vápnu Dundalku, kde po menších kombinacích však ztratili míč a musí se opět začít bránit.
     
    41
    A opět to byl Broź, který dokázal zastavit hypoteticky rozvíjející se útok hostů. Posunul pak na Moulina, který se rozhodl pálit. Jeho střela už byla vcelku nebezpečná, nicméně Gary Rogers předvedl jistý zákrok.
     
    40
    A opět to podél strany zkoušel Adam Hloušek, který se ovšem nedokázal propracovat přes Gannona. Gannon byl u míče i po pár dalších vteřinách, když na rohový kop pro Legii odhlavičkoval centr Broźe.
     
    39
    Po rohovém kopu se dostal k míči Jodłowiec, ovšem ten nebyl v nejlepší pozici. Nicméně ač byl v pozici jaké byl, tak stejně dokázal vypálit. Nelze se mu však divit, že pálil mimo.
     
    38
    Adam Hloušek si nádherně vyměnil míč s Kucharczykem a dostal se až do pokutového území Dundalku, kde si vyhlédl Nikoliće. Jeho pas na něj ovšem měl tu čest odhlavičkovat pryč Barrett. Následovat tak bude rohový kop.
     
    37
    Poté se Dundalk dostal do drobnější akce, která se snad ani nedá počítat. Arkadiusz Malarz míč chytil bez sebemenších problémů a následným pasem na Odjidju-Ofoeho rozjel protiútok na irské polovině.
     
    36
    Ovšem to se o této šanci Langila říct nedá! Rychlý útočník se prodral až do šestnáctky Dundalku, jenže střela z velmi velikého úhlu mu tolik nesedla.
     
    35
    Poté si však vzal slovo Vadis Odjidja-Ofoe, který posunul na Michała Kucharczyka doufajíc v to, že křídlo Legie si s míčem poradí nějako lépe. Kucharczyk se do míče sice opřel a branku trefil, nicméně jeho pozemní střelu by chytil i gólman mladších žáků.
     
    34
    K míči se po bezmála třech minutách dostala na delší dobu Varšava. Konkrétně Adam Hloušek chtěl rozehrát útok centrem na protější stranu hřiště, kde čekal Jodłowiec. Jenže ten si balón nezpracoval nejlépe a de facto tak daroval hostům autové vhazování.
     
    33
    Až se nakonec zkoušel do rychlého brejku dostat David McMillan. Na něj bylo odcentrováno od Boyla, jenže středový útočník Dundalku se nedokázal dostat přes vracejícího se Lewczuka, který ihned posunul míč domů na Malarze.
     
    32
    Zřejmě málokdo čekal, že Irové budou Legii tropit takové problémy. Irský celek se však drží míče a sice furt kombinuje na své polovině, popřípadě kousek za půlící čárou, nicméně míč si aktuálně drží bezchybně.
     
    31
    Dundalk sice ztratil ofenzivní postavení ve hře, nicméně míč ne. Irové si tak nadále drží balón a i přes pokus o sebrání míče Odjidjim-Ofoou si jej stále drží a roztahují hru více na křídlo.
     
    30
    Po chybě Kucharczyka se dostal dopředu Ronan Finn, který však místo samostatného úniku chtěl rozjet kombinační hru Dundalku. Chvíli se mu to dařilo, pak se ale do hry vložil kapitán Pazdan a míč mu vzal.
     
    29
    Na pokus o průnik Jodłowiece doplatil Barrett, který se taktéž chvíli válel po zemi. Jenže brzy se vzchopil a v zápase pokračoval bez nějakého ošetření. Aktuálně tak musí sledovat, jak se Legia tlačí do šestnáctky Dundalku. Domácím to však moc nejde.
     
    28
    V zápase se již hraje. Patrick McEleney je ošetřován za boční hranicí hřiště, nicméně brzy bude zpět ve hře. U míče je tak varšavská Legia, která se tlačí do vápna Dundalku, zatím však neúspěšně.
     
    27
    Po tomto rohovém kopu se zpoza vápna Dundalku odhodlal ke střele z dálky Michał Kucharczyk, jenže jeho projektil byl blokován zdí. Posléze byl zraněn Patrick McEleney, který je nyní ošetřován lékaři.
     
    26
    Další akce Legie! Langil si skvěle naběhl s míčem a mohl posunout přímo na Nikoliće, jenže se mu do cesty vložil Barrett. Ten svým tělem poslal míč na rohový kop.
     
    25
    Do dobré akce se po nepovedené akci Langila dostali hosté. Konkrétně Patrick McEleney centroval lehce nad zemí a Arkadiusz Malarz si musel pro míč doběhnout, nebo by tam byl první David McMillan.
     
    24
    Dundalk je nyní hodně ve varu a Legia moc nestíhá. Kromě střely Hlouška se zatím Dundalk dobře drží a se soupeřem hraje vyrovnanou partii.
    23.
     
    23
    Tak to bylo velmi těsné! K míči se za vápnem Dundalku dostal Adam Hloušek, který poslal míč přímo do protější šibenice! Zde už byla připravená ruka Rogerse. Nebýt něho, tak bychom tu měli opět další skvostnou branku.
     
    22
    Šanci měl Kucharczyk, který však nedokázal využít nabídnuté příležitosti a volný míč nestačil zastihnout.
     
    21
    Legia je nyní dost v šoku, po dlouhých minutách plných tlačení se na bránu inkasovala a začala se bát o výsledek. Polský celek se už tlačí dopředu a zkouší skórovat.
    19. Benson (DAK) - 0:1
     
    19
    Dundalk právě vstřelil branku!
    Tak to byl naprosto nádherný gól, který vrací Dundalk zpět do hry! Po autovém vhazování se dostal k centru David McMillan, který odhlavičkoval přímo do středu pokutového území Legie. Zde už stál ROBERT BENSON, ten se do míče opřel z voleje a vypálil naprosto nechytatelnou ránu přímo do šibenice Malarze – 0:1!
     
    19
    Kucharczyk okamžitě rozehrál autové vhazování až do šestnáctky Dundalku, kde si už nabíhal Nikolić. Ten však nedokázal vyskočit dostatečně vysoko, Gary Rogers si s tímto vysokým míčem poradil a lapil jej do rukou.
     
    18
    Gary Rogers si nyní s rozehrávkou dal trochu načas, nicméně jeho následný odkop splnil účel a přenesl na chvíli hru taktéž na polovinu Legie, kde míč nebyl pěkně dlouho. Hráči Dundalku zde však zatím nic nevymysleli.
     
    17
    Následně se tak k míči dostali Irové, kteří do svých kombinací zapojili i Garyho Rogerse. Ten následně odkopával a zkoušel založit nový útok Dundalku, to se ovšem moc nepovedlo a u míče je tak zpět Legia.
     
    16
    Prolomit to zkoušel Jodłowiec, jehož centr se měl dostat až na hlavu Nikoliće. Jenže zde stál připravený Gannon, který letící centr bezpečně zneškodnil.
     
    15
    Aktuálně sledujeme kombinování domácího celku na hostující polovině. Legia drží míč bezchybně a krásně kombinuje, ovšem to zakončení tomu zatím chybí. Dundalk domácí nechává kombinovat u půlící čáry, dál je zatím moc nepouští.
     
    14
    U míče jsou již více hráči Legie, kteří se víc a víc tlačí ke kleci Rogerse. Opět byl u míče Langil, jenže jeho centr na slepo skončil akorát tak na hlavě Boyla, který přes Masseyho odhlavičkoval míč pryč.
    14. Nádherné úvodní choreo fanoušků Legie Varšava.

     
    13
    Gary Rogers nedokázal včas zachytit míč na vlastní hranici po zákroku nohou a zapříčinil tak rohový kop. K tomu se dostali hráči Legie a jejich rohový kop skončil projektilem Langila z velmi ostrého úhlu, to si Gary Rogers ohlídal.
     
    12
    Další akce Daryla Horgana skončila na rohovém kopu. K tomu se postavil Patrick McEleney, který poslal přízemní centr ke Shieldsovi. Ten se následně odhodlal pro zpětnou přihrávku, což nebyla nejlepší volba, jelikož se k míči dostal Kucharczyk, který následně viděl zcela volného Nikoliće. Tomu se však nějakou záhadou nepodařilo dostat se do samostatného úniku.
     
    11
    McMillan se po autovém vhazování dostal k blízkosti rohového praporku u branky Malarze a zkoušel vytvořit nějakou šanci, jenže to se mu přes obranný skluz Broźe nepovedlo. Hosté alespoň získali autové vhazování na polovině domácího celku, jenže ani to nijak nezužitkovali.
     
    10
    U míče jsou stále fotbalisté Varšavy. Konkrétně Lewczuk nádhernou přihrávkou našel Langila, který si počkal na náběh Nikoliće a poté jej hledal přihrávkou do šestnáctky Dundalku. To na poslední chvíli překazil Barrett.
     
    9
    Fanoušci Legie Varšava opět potvrzují, že jsou jedni z nejlepších v Evropě. Celý stadión se drží za ramena a skáče, mezitím co se domácí hráči v bílém odhodlávají k dalšímu útoku. Zatím však jen kombinují na polovině Dundalku.
     
    8
    Hosté tak měli znovu příležitost volného přímého kopu. Ten zahrával Daryl Horgan, který se odhodlal pro střelu. Arkadiusz Malarz však na jeho projektil viděl a s přehledem jej lapil do rukavic.
    7. Odjidja-Ofoe (LEG)
     
    7
    První žlutou kartu si za faul na Bensona připisuje Vadis Odjidja-Ofoe (LEG).
     
    6
    Pazdan nádherně přes Hlouška rozehrál a hledal Langila s Nikolićem. Následně však se slibně rozjíždějící se útok Varšavy skončil ofsajdem, ve kterém byl nachytán Michał Kucharczyk.
     
    5
    Po velké chybě Boyla se dostal k míči Nikolić, kterému byl balón doslova darován. Střední útočník Legie ovšem zvolil centr na Langila, který si už u boční hranice vápna Garyho Rogerse nevedl nejlépe.
     
    4
    Následoval tak výkop Arkadiusze Malarze, který přenesl míč až na druhou polovinu hřiště. Zde si jej sebrali hráči hostujícího celku, kteří roztahují hru více na křídlo a tlačí se zpět k Malarzovi.
     
    3
    Dundalk se zatím tlačí ke kleci Malarze. Konkrétně Horgan, který byl faulován Odjidjou-Ofoem. Dundalk tak zahrával volný přímý kop ze vcelku veliké vzdálenosti, centr Patricka McEleneyho však nenašel žádného adresáta.
     
    2
    Po kombinacích s brankářem se snažil dopředu přes Hlouška přejít Horgan, český bek však irskému útočníkovi zamezil v průniku a sám poté rozehrál hru autovým vhazováním.
     
    1
    Stadionem plný dýmu díky pyrotechnice zazněl úvodní hvizd a utkání začalo. K míči se dostal Dundalk, který rozehrál první útok.
     
    1
    Utkání právě začalo.
     
    Hráči vstupují na trávník zaplněného Stadiona Wojska Poskiego. Samotný zápas začne za okamžik.
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vyhraje první poločas?

    Tipovat můžete do začátku 1. poločasu.

     
    Úvodní sestavy:

    Legia Varšava: Malarz – Broź, Lewczuk, Pazdan, Hloušek – Jodłowiec, Odjidja-Ofoe, Moulin – Langil, Kucharczyk – Nikolić
    Náhradníci: Cierzniak – Guilherme, Kopczynski, Bereszyński, Hämäläinen, Aleksandrov, Prijović

    Dundalk FC: Rogers – Gannon, Barrett, Boyle, Massey – Shields – Finn, Benson – Patrick McEleney, McMillan, Horgan
    Náhradníci: Sava – Gartland, Mountney, Grimes, Poynton, Meenan, O'Connor

    Rozhodčí: Svein Oddvar Moen – Kim Haglund, Frank Andås, Jan Erik Engan (všichni Norsko).
     
    PRVNÍ ZÁPAS

    Do utkání jde jako favorit Legia Varšava, která v Irsku zvítězila 2:0. Nejenom tak, že vede o dvě branky, navíc je vsítila na hřišti soupeře. O to to bude mít Dundalk dnes těžší. Nicméně Irové se v prvním zápase hodně drželi, do vedení šli hosté až v v 56. minutě z penalty, když se trefil Nemanja Nikolić. Následně v závěru v devadesáté minutě přidal branku Aleksandar Prijovic. Legia tak jde do utkání v roli jasného favorita, nicméně Dundalk nemá absolutně co ztratit.
    Trénink polské celku před dnešní odvetou.

     
    DUNDALK FC

    To irský Dundalk je jedno velké překvapení. V irské Premier Division zatím suverénně vede, když po dvaceti zápasech má na kontě 46 bodů. Druhý celek Derry City má sice 43, nicméně zápasů má odehraných 23. Do Ligy mistrů tak šli do druhého předkola, kde vyřadili islandský FH Hafnarfjördur, ve třetím předkole poté překvapivě vyřadili BATE Borisov. Co se týče loňské Premier Division, tak zde ligu suverénně vyhráli, když se po třiatřiceti zápasech umístili na prvním místě s náskokem devíti bodů na druhý Cork City.
     
    LEGIA VARŠAVA

    Polský celek nezačal letošní polskou Ekstraklasu nejlépe. Po šesti zápasech s bilancí 1-3-2 se nachází na dvanáctém místě šestnáctimístné tabulky. To pro celek z hlavního města není rozhodně příznivá bilance, jediné vítězství si připsali proti Wisłe Płock. Naposledy podlehli celky Arka Gdynia doma 1:3. Loni však Legia vyhrála titul, když po třiceti zápasech se šedesáti body skončila na prvním místě. Do play-off Ligy mistrů se dostala Legia z druhého předkola, když přemohla celek Zrinjski Mostar a následně si ve třetím předkole poradila se slovenským Trenčínem.
     
    Dámy a pánové, přeji vám příjemný úterní večer u sledování druhých zápasů play-off Ligy mistrů. My se společně zaměříme na duel mezi celky Legia Varšava a Dundalk FC. Tímto zápasem vás provede Karel Janeba.
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 20:45.

    Karel Janeba

    Branky: 90+2. Kucharczyk – 19. Benson (McMillan)

    Karty:   7. Odjidja-Ofoe (LEG), 58. Hloušek (LEG), 90+4. Kucharczyk (LEG) – 73. Benson (DAK)   67. Hloušek (LEG)


    Držení míče: 53 % : 47 %.
    Střely na branku: 5:3. Střely mimo: 1:1. Rohy: 7:3. Ofsajdy: 5:0. Fauly: 15:6.
    Legia Varšava: Malarz – Broź, Lewczuk, Pazdan, Hloušek – Jodłowiec, Odjidja-Ofoe, Moulin – Langil, Kucharczyk – Nikolić
    Náhradníci: Cierzniak – Guilherme, Kopczynski, Bereszyński, Hämäläinen, Aleksandrov, Prijović

    Dundalk FC: Rogers – Gannon, Barrett, Boyle, Massey – Shields – Finn, Benson – Patrick McEleney, McMillan, Horgan
    Náhradníci: Sava – Gartland, Mountney, Grimes, Poynton, Meenan, O'Connor

    Rozhodčí: Svein Oddvar Moen – Kim Haglund, Frank Andås, Jan Erik Engan (všichni Norsko)
    17.08.2016
    Dundalk - Legia 0:2

    Branky: 56. Nikolič (pen.), 90+4. Prijovič (Jodłowiec)

    Karty:   21. O'Donnell (DAK), 55. Boyle (DAK) – 44. Odjidja-Ofoe (LEG), 70. Hloušek (LEG)

    bahis siteleri