Slovensko – Ukrajina 1:0 (kon.)
konec
Slovensko
1:0 (0:0)
Ukrajina
sk Úterý 23.08.2016, 14:00ME v malé kopané • Skupina H
     
    V druhom polčase to tam konečne našej reprezentácii padlo a v 36. minúte Krempaský zabezpečil všetky body pre náš tím! Ukrajina hrala dnes skôr zo zabezpečenej obrany a všetky ich rýchle protiútoky dobre postrážila naša obrana, alebo skvelo zasiahol brankár Harag, ktorý si tak udržal dnes čisté konto!

    Najbližšie sa naša reprezentácia predstaví vo štvrtok, keď sa predstavia večer o 21:00 proti Bosne a Hercegovine! Po dvoch zápasoch má Slovensko na svojom konte jednu výhru a jednu remízu a drží nádej na postup zo základnej skupiny.

    Ďakujem vám za pozornosť a prajem pekný zvyšok dňa! (14:53:11)
     
    40+1
    Koniec zápasu.
     
    40
    Prebieha už nastavený čas, pri lopte sú stále naši chlapci a už to vyzerá veľmi nádejne pre náš tím!
     
    39
    V závere zápasu je pri lopte Slovensko, Milota sa dostal ku lopte a tvrdo vypálil, brankár Lavrenčuk vyrazil loptu na rohový kop! Naši chlapci sa nikam neponáhľajú.
     
    39
    Slovensko však zachytilo loptu a dnes veľmi aktívny Vangel potiahol loptu až pred bránku Ukrajiny, jeho následná strela však bola obrancom Ukrajiny zblokovaná do bezpečia.
     
    38
    Aj tento rýchly útok Ukrajiny sa podarilo našim chlapcom ubrániť, dlho sme však loptu neudržali a už sa do útoku opäť prebíja náš dnešný súper.
     
    37
    Ukrajina sa snaží čo najrýchlejšie odpovedať, avšak nedarí sa jej prejsť cez výbornú defenzívu nášho tímu. Po zisku lopty sa naši chlapci nikam neponáhľajú a snažia sa čo najdlhšie držať loptu.
    36. KREMPASKÝ - 1:0
     
    36
    Slovensko dalo gól!
    Konečne to tam padlo! Sledovali sme rýchly útok nášho tímu, loptu dostal pred bránku Ukrajiny kapitán Szabo, následne prihral na druhú stranu loptu STANISLAVOVI KREMPASKÉMU, ktorý krásnou strelou do horného rohu prekonal brankára Ukrajiny – 1:0 pre Slovensko!
     
    34
    Útoky sa už striedajú na oboch stranách, ale v tomto zápase oba tímy stále trápi koncovka. Pomaly sa dostávame na záver zápasu, uvidíme, či padne nejaký ten gól.
     
    33
    Na druhej strane sa o rýchlu kontru snažila Ukrajina, ale v rozhodujúcej chvíli sa hráč Ukrajiny pošmykol a tak lopta skončila bezpečne u nášho brankára. Na prvý gól tohto zápasu tak stále čakáme.
    32. Veľká šanca Slovenska ostala nevyužitá
     
    32
    Ani teraz to tam našim chlapcom nepadlo! Vangel dostal loptu pred bránku Ukrajiny, položil brankára na zem, následne prihral na úplne voľného Rybana, ten však trafil loptu len do brankára Ukrajiny a odrazenú loptu už do bránky neusmernil!
     
    31
    Rohový kop Slovensko bez problémov ubránilo a už sa snaží s loptou preniknúť na útočnú polovičku. Ukrajina sa tak rýchlo stiahla späť na svoju polovičku.
    30. Harag vyrazil loptu na rohový kop
     
    30
    Na druhej strane sme sledovali rýchly protiútok Ukrajiny, Hrečka sa dostal ku lopte a nebezpečne vystrelil, Harag však dokázal vyraziť loptu z pod brvna na rohový kop!
     
    29
    Ukrajina začína smerom dopredu pomaly ožívať, ale stále sú aktívnejší naši reprezentanti. Ale stále máme problém v koncovke, tréner nášho tímu nabáda aj k častejšej streľbe na bránku.
     
    29
    Po dlhšej dobe sa do útoku dostala aj Ukrajina, nepodarilo sa jej však nič prevratného vymyslieť a po chybe nášho dnešného súpera skončila lopta u brankára Haraga.

    Miroslav Revaj

    Branky: 36. Krempaský


    Slovensko: Harag (Kapičák) – Bednár, Kučera, Szabo, Milota, Vangel, Hvizdoš, Félix, Ryban, Krempaský, Caňo, Uhliarik
    Ukrajina: Lavrenčuk (Kravčuk) – Gordienko, Kladov, Hrečka, Nesteruk, Melnyk, Šendera, Gerasimčuk, Doncov
    bahis siteleri