Slovensko – Ukrajina 1:0 (kon.)
konec
Slovensko
1:0 (0:0)
Ukrajina
sk Úterý 23.08.2016, 14:00ME v malé kopané • Skupina H
     
    V druhom polčase to tam konečne našej reprezentácii padlo a v 36. minúte Krempaský zabezpečil všetky body pre náš tím! Ukrajina hrala dnes skôr zo zabezpečenej obrany a všetky ich rýchle protiútoky dobre postrážila naša obrana, alebo skvelo zasiahol brankár Harag, ktorý si tak udržal dnes čisté konto!

    Najbližšie sa naša reprezentácia predstaví vo štvrtok, keď sa predstavia večer o 21:00 proti Bosne a Hercegovine! Po dvoch zápasoch má Slovensko na svojom konte jednu výhru a jednu remízu a drží nádej na postup zo základnej skupiny.

    Ďakujem vám za pozornosť a prajem pekný zvyšok dňa! (14:53:11)
     
    40+1
    Koniec zápasu.
     
    40
    Prebieha už nastavený čas, pri lopte sú stále naši chlapci a už to vyzerá veľmi nádejne pre náš tím!
     
    39
    V závere zápasu je pri lopte Slovensko, Milota sa dostal ku lopte a tvrdo vypálil, brankár Lavrenčuk vyrazil loptu na rohový kop! Naši chlapci sa nikam neponáhľajú.
     
    39
    Slovensko však zachytilo loptu a dnes veľmi aktívny Vangel potiahol loptu až pred bránku Ukrajiny, jeho následná strela však bola obrancom Ukrajiny zblokovaná do bezpečia.
     
    38
    Aj tento rýchly útok Ukrajiny sa podarilo našim chlapcom ubrániť, dlho sme však loptu neudržali a už sa do útoku opäť prebíja náš dnešný súper.
     
    37
    Ukrajina sa snaží čo najrýchlejšie odpovedať, avšak nedarí sa jej prejsť cez výbornú defenzívu nášho tímu. Po zisku lopty sa naši chlapci nikam neponáhľajú a snažia sa čo najdlhšie držať loptu.
    36. KREMPASKÝ - 1:0
     
    36
    Slovensko dalo gól!
    Konečne to tam padlo! Sledovali sme rýchly útok nášho tímu, loptu dostal pred bránku Ukrajiny kapitán Szabo, následne prihral na druhú stranu loptu STANISLAVOVI KREMPASKÉMU, ktorý krásnou strelou do horného rohu prekonal brankára Ukrajiny – 1:0 pre Slovensko!
     
    34
    Útoky sa už striedajú na oboch stranách, ale v tomto zápase oba tímy stále trápi koncovka. Pomaly sa dostávame na záver zápasu, uvidíme, či padne nejaký ten gól.
     
    33
    Na druhej strane sa o rýchlu kontru snažila Ukrajina, ale v rozhodujúcej chvíli sa hráč Ukrajiny pošmykol a tak lopta skončila bezpečne u nášho brankára. Na prvý gól tohto zápasu tak stále čakáme.
    32. Veľká šanca Slovenska ostala nevyužitá
     
    32
    Ani teraz to tam našim chlapcom nepadlo! Vangel dostal loptu pred bránku Ukrajiny, položil brankára na zem, následne prihral na úplne voľného Rybana, ten však trafil loptu len do brankára Ukrajiny a odrazenú loptu už do bránky neusmernil!
     
    31
    Rohový kop Slovensko bez problémov ubránilo a už sa snaží s loptou preniknúť na útočnú polovičku. Ukrajina sa tak rýchlo stiahla späť na svoju polovičku.
    30. Harag vyrazil loptu na rohový kop
     
    30
    Na druhej strane sme sledovali rýchly protiútok Ukrajiny, Hrečka sa dostal ku lopte a nebezpečne vystrelil, Harag však dokázal vyraziť loptu z pod brvna na rohový kop!
     
    29
    Ukrajina začína smerom dopredu pomaly ožívať, ale stále sú aktívnejší naši reprezentanti. Ale stále máme problém v koncovke, tréner nášho tímu nabáda aj k častejšej streľbe na bránku.
     
    29
    Po dlhšej dobe sa do útoku dostala aj Ukrajina, nepodarilo sa jej však nič prevratného vymyslieť a po chybe nášho dnešného súpera skončila lopta u brankára Haraga.
     
    28
    Sledovali sme ďalší útok našej reprezentácie, už to vyzeralo veľmi nádejne, ale všetko prerušil rozhodca, ktorý signalizuje ruku jedného z našich útočníkov.
     
    27
    Slovensko teraz zahrávalo dve autové vhadzovania, pri prvom dobre skákal do vzduchu Milota, ale loptu pred ním odvrátil obranca Ukrajiny. Druhé vhadzovanie sa už ničím zvláštnym neskončilo.
     
    26
    Aktívnejší sú v týchto chvíľach naši reprezentanti, avšak stále sa im nedarí v koncovke. Ukrajina hrá momentálne na rýchle brejky, tie však výborne kryje naša obrana.
     
    25
    Po faule získal náš tím priamy kop! Jeho exekútorom bol napokon Kučera, ten to skúsil priamou strelou na bránku Ukrajiny, avšak netrafil ju.
     
    24
    Prvá veľká šanca v druhom polčase pre Slovensko! Bednár sa dostal ku odrazenej lopte, ocitol sa sám pred bránkou Ukrajiny, ale zakončil len tesne vedľa!
     
    23
    V úvode druhého polčasu máme možnosť sledovať rýchly futbal na oboch stranách. Oba tímy sa však prezentujú aj výbornou defenzívou.
     
    22
    Mali sme možnosť sledovať útoky na oboch stranách, Vengel potiahol loptu pred bránku Ukrajiny, ale jeho strela bola zblokovaná. Následný útok Ukrajiny zase postrážila naša obrana.
     
    21
    Druhý polčas zápasu sa nám už naplno rozbehol, výkop mala Ukrajina. Ich prvý útok v druhom polčase sa napokon skončil len nepresnou strelou.
     
    21
    Začal sa druhý polčas.
     
    Krátka prestávka sa už skončila, oba tímy sa už vracajú späť na hraciu plochu. Druhý polčas tohto zápasu sa tak už čo nevidieť začne!
     
    Skončil sa nám prvý polčas tohto zápasu, gól sme v ňom napokon nevideli. Šance na skórovanie však boli na oboch stranách, vyznamenali sa však obaja brankári. Máme tak možnosť zatiaľ sledovať vyrovnané a kvalitné stretnutie.

    Uvidíme, čo nám prinesie druhý polčas, ktorý sa začne po krátkej prestávke!
     
    20
    Prvý polčas sa skončil.
     
    19
    Do konca prvého polčasu ostáva už len jedna minúta, pri lopte je Ukrajina, ktorá sa snaží zaútočiť. Uvidíme, či sa ešte niečoho zaujímavého v závere prvého polčasu dočkáme.
     
    18
    Rohový kop napokon nášmu tímu nič zaujímavého nepriniesol, následne sa do útoku tlačila Ukrajina, tá však v útočnej fáze nepochodila a lopta je už u našich reprezentantov.
     
    17
    Skvelý zákrok brankára Ukrajiny Lavrenčuka! Vengel sa dostal ku lopte a svoju strelu mieril pod brvno, brankár nášho dnešného súpera však loptu výborne vyrazil na rohový kop!
     
    16
    Slovensko po rýchlom útoku získalo rohový kop, prvý krát to Vengel skúšal priamo na bránku, ale brankár loptu vyrazil na ďalší rohový kop. Ten už Vengel rozohral na svojho spoluhráča, ktorý však bránku Ukrajiny prestrelil.
     
    15
    V strede poľa sa naši chlapci dopustili faulu a tak Ukrajina zahrávala priamy kop. Ten sa však napokon ničím zaujímavým neskončil a loptu do hry uvedie brankár Harag.
     
    14
    Slovensko je v posledných chvíľach aktívnejšie, zatiaľ sa však našim chlapcom nedarí v koncovke. Ukrajina sa momentálne musí len brániť.
    13. Milota zakončil tesne vedľa brány
     
    13
    Milota sa teraz ocitol v nádejnej pozícii! Získal loptu pred bránkou Ukrajiny, ale nepodarilo sa mu z mierneho uhla presne zakončiť a lopta tesne minula pravú tyč bránky Ukrajiny!
     
    12
    Sledovali sme teraz útoky na oboch stranách, obe sa však skončili nepresnými prihrávkami. Sledujeme tak už vyrovnané stretnutie, videli sme aj nebezpečné príležitosti, ale na gól stále čakáme.
     
    11
    Avšak rohový kop Ukrajina bez problémov ubránila a snažila sa o rýchly protiútok. Lopta po chybnej prihrávke však končí u našich reprezentantov. Hra sa tak začína vyrovnávať.
     
    10
    Zanedlho sa naši reprezentanti opäť usadli v blízkosti bránky Ukrajiny, brankár Lavrenčuk musel opäť zasahovať a tak Slovensko získava rohový kop.
    9. Vangel pred bránkou nepochodil
     
    9
    Prvá veľká príležitosť v tomto zápase aj pre Slovensko! Vangel si prebral loptu sám pred bránkou Ukrajiny, avšak Lavrenčuk mu skvelým zákrokom zabránil v otvorení skóre zápasu!
     
    8
    Rohový kop naša reprezentácia bez problémov ubránila, následne vyrazila do rýchleho brejku, avšak ten sa skončil len nepresnou prihrávkou a tak má loptu už Ukrajina.
     
    7
    Na druhej strane sme sledovali rýchly protiútok Ukrajiny, následne na našu bránku pálil Gordienko, ale Harag dokázal lopty skvelo vyraziť na rohový kop!
     
    6
    Teraz však loptu držia naši chlapci a snažia sa aj zaútočiť. Ukrajina sa však tiež prezentuje výbornou prácou v defenzíve a veľa priestoru našim chlapcom neposkytuje.
     
    5
    Od úvodných minút zápas je aktívnejšia Ukrajina, avšak nedarí sa im presadiť sa cez výbornú defenzívu nášho tímu. Naši chlapci sa zatiaľ spoliehajú na rýchle protiútoky.
     
    4
    Ukrajina sa zanedlho opäť dostala do útoku, po pravej strane ťahal útok Kladov, náš brankár Harag však včas vybehol a loptu dostal do bezpečia. Dopredu tak teraz môžu ísť naši reprezentanti.
    3. Haragov výborný zákrok
     
    3
    Avšak prvá vážnejšia šanca v zápase patrí Ukrajine! Najprv sa našim chlapcom podarilo odpratať do bezpečia nebezpečnú prihrávku, následne však smerom na našu bránku pálil Gordienko, brankár Harag však výborne zasiahol!
     
    2
    Naša reprezentácia hrá od úvodu smerom dopredu veľmi aktívne, na center pred bránku Ukrajiny skákal Félix, ale loptu sa mu zasiahnuť nepodarilo.
     
    1
    Prvý polčas zápasu sa nám už naplno rozbehol! Úvodný výkop zápasu patril našej reprezentácii.
     
    1
    Stretnutie sa práve začalo.
     
    Úvodné zostavy:

    Slovensko: Harag (Kapičák) – Bednár, Kučera, Szabo, Milota, Vangel, Hvizdoš, Félix, Ryban, Krempaský, Caňo, Uhliarik

    Ukrajina: Lavrenčuk (Kravčuk) – Gordienko, Kladov, Hrečka, Nesteruk, Melnyk, Šendera, Gerasimčuk, Doncov.
     
    Oba tímy sú už spoločne s rozhodcami zápasu prítomné na hracej ploche, vypočujeme si štátne hymny a po nich sa zápas môže začať!

    Prajem príjemný športový zážitok!
     
    Príjemné popoludnie prajem všetkým, ktorí klikli na tento online textový prenos a nasledujúce chvíle strávia aj jeho sledovaním!
    Po včerajšej remíze 1:1 so Škótskom čaká našu reprezentáciu zápas s Ukrajinou, ktorá svoj prvý zápas s Bosnou a Hercegovinou prehrala tesne 1:2. Uvidíme, ako sa bude našim reprezentantom dariť v tomto zápase. Oba tímy sú už na hracej ploche a venujú sa rozcvičke pred zápasom.

    Tesne, pred začiatkom zápasu sa Vám opäť prihlásime!
    Najdôležitejšie momenty včerajšieho zápasu Slovenska
     
    Vítam všetkých priaznivcov športu pri sledovaní tohto on-line textového prenosu! V ňom sa spoločne pozrieme na stretnutie z Majstrovstej Európy v malom futbale medzi Slovenskom a Ukrajinou. Zápas sa začína o 14:00!

    V nasledujúcich dňoch prebiehajú v Maďarsku Majstrovstvá Európy v malom futbale. Na nich má svoje zastúpenie aj Slovensko, ktoré sa predstaví v náročnej základnej skupine H, ktorú tvorí okrem Slovenska ešte aj Škótsko, Ukrajina, a Bosna a Hercegovina.

    Program a nominácia Slovenska:

    Program:
    22.08. 19:00 Slovensko – Škótsko 1:1
    23.08. 14:00 Slovensko – Ukrajina
    25.08. 21:00 Slovensko – Bosna a Hercegovina

    Nominácia: 1 Martin Harag, 3 Filip Bednár, 4 Michal Kučera, 5 Erik Szabo, 6 Tomáš Milota, 7 Dušan Vangel, 8 Miroslav Hvizdoš, 9 Ľudovít Félix, 10 Jakub Ryban, 11 Stanislav Krempaský, 13 Michal Caňo, 18 Michal Uhliarik

    Náhradníci: 22 Jozef Kapičák, 33 Milan Vinclér, 2 Martin Schwinghammer

    Realizačný tím: Milan Bagin – tréner, Rudolf Beliš – asistent trénera, Ondrej Kačmár – vedúci mužstva

    Ešte niečo k pravidlám hry:
    Hrá sa s loptou číslo 5, na hracej plochy 44-54 m x 24-30 m. Hracia doba je 2x20 minút.
    Auty sa vhadzujú. Tímy nastupujú s piatimi hráčmi 5 brankárom. Existuje žltá a červená karta, ako vo futbale, ale vylúčený hráč sa do zápasu nemôže vrátiť, no po piatich minútach ho nahradí iný.

    Slovensko 1:1 Škótsko
    Prvý zápas má už naša reprezentácia za sebou, dokázala v ňom po remíze 1:1 so Škótskom vybojovať 1 bod! Naši reprezentanti predviedli v prvom polčase výborný výkon a v 17. minúte sa ujali gólom Kučeru vedenia 1:0. Druhý polčas však lepšie zvládol náš súper a po góle z penalty vyrovnal na 1:1 Wells.

    Slovensko: Harag (Kapičák) – Bednár, Kučera, Szabo, Milota, Vangel, Hvizdoš, Félix, Ryban, Krempaský, Caňo, Uhliarik

    Škótsko: Whitelaw – Anderson, Andrew, G. Finlay, S. Finlay, Hagan, Ramsay, Scott, Steele, Wells, Keith
     
    Vítame Vás pri on-line prenose. Stretnutie sa začne o 14:00.

    Miroslav Revaj

    Branky: 36. Krempaský


    Slovensko: Harag (Kapičák) – Bednár, Kučera, Szabo, Milota, Vangel, Hvizdoš, Félix, Ryban, Krempaský, Caňo, Uhliarik
    Ukrajina: Lavrenčuk (Kravčuk) – Gordienko, Kladov, Hrečka, Nesteruk, Melnyk, Šendera, Gerasimčuk, Doncov
    bahis siteleri