Djurgården – Davos 6:0 (kon.) | Skellefteå – Kuopio 4:0 (kon.) | Frölunda – Pardubice 5:2 (kon.)
Nitra – Plzeň 2:1 (kon.) | Tappara – Lugano 1:3 (kon.) | Sheffield – HV71 2:5 (kon.)
konec
Djurgårdens IF
6:0 (2:0, 3:0, 1:0)
HC Davos
Sobota 27.08.2016, 14:00 • Hovet Arena, Stockholm • Hokejová Liga mistrů • Skupina B
Předzápasové kurzy
Partner:
    45:40 Jeff TAMBELLINI - 6:0
     
    45:40
    Djurgårdens právě vstřelilo branku!
    Domácí využívají další přesilovku a skóre utkání je tak 6:0! E. Johansson poslal od modré čáry přihrávku do pravého kruhu k jednomu ze svých spoluhráčů, ten následně vypálil, ale kotouč se odrazil od bruslí jednoho z obránců k úplně volnému JEFFU TAMBELLINIMU a ten tak zvyšuje vedení svého týmu na 6:0 a přidává svou dnes čtvrtou branku. Asistence: Gustav Possler.
    39:53 Carl RIDDERWALL - 5:0
     
    39:53
    Djurgårdens právě vstřelilo branku!
    Domácí v samém závěru druhé třetiny přidávají ještě jednu branku! Ljungh napřáhl ke střele od modré čáry a CARL RIDDERWALL dokázal kotouč tečovat před van Pottelberghem za jeho záda. Asistence: Markus Ljungh a Patrik Lundh.
    38:48 Gustav POSSLER - 4:0
     
    38:48
    Djurgårdens právě vstřelilo branku!
    Domácí vedou už 4:0! GUSTAV POSSLER napřáhl ke střele z pravého kruhu a kotouč prošel mezi Sennovými betony do sítě! Asistence: Bude doplněno.
    24:49 Jeff TAMBELLINI - 3:0
     
    24:49
    Djurgårdens právě vstřelilo branku!
    Teď už se mu to ale nepovedlo! Domácí vedou 3:0. JEFF TAMBELLINI dostal přihrávku do pravého kruhu, následně se snažil najít na opačné straně kluziště jednoho ze svých spoluhráčů, v brankovišti však trefil pouze jednoho z obránců, od kterého se kotouč odrazil do sítě. Senn neměl žádnou šanci. Asistence: Markus Ljungh a Matt Anderson.
    12:13 Jeff TAMBELLINI - 2:0
     
    12:13
    Djurgårdens právě vstřelilo branku!
    Domácí využívají přesilovku 5 na 3 a zvyšují své vedení na 2:0! JEFF TAMBELLINI dostal skvělou křižnou přihrávku přes brankoviště do pravého kruhu a jeho následná střela z první skončila v síti. Senn se nedokázal včas přesunout. Asistence: Juiso Ikonen a Matt Anderson.
    06:57 Jeff TAMBELLINI - 1:0
     
    06:57
    Djurgårdens právě vstřelilo branku!
    Domácí využívají přesilovou hru a dostávají se do vedení! E. Johansson vyslal na branku střelu z levého kruhu, Senn kotouč pouze vyrazil před sebe, kde se nacházel JEFF TAMBELINI a ten následně dokázal procpat kotouč pod brankářem do sítě. Asistence: Emil Johansson.

    Martin Penker

    Branky a nahrávky: 7. Tambellini (E.Johansson), 13. Tambellini (Ikonen, Anderson), 25. Tambellini (Ljungh, Anderson), 39. Possler, 40. Ridderwall (Ljungh, Lundh), 46. Tambellini (Possler)


    Djurgårdens IF: Reideborn (Tellqvist) – E.Johansson, Urbom, Varakas, Press, Falk, Ollas-Mattsson, Westlund – Ljungh (A), Lundh, Ridderwall (A) – Tambellini, Anderson, Brodin – Ikonen, Vejdemo, Possler – Davidsson, L.Johansson, Ahlén – Eriksson (C)
    HC Davos: Senn (van Pottelberghe) – Rahimi, Jung, Forster (A), Heldner, Forrer, Paschoud, Schneeberger, Kindschi – Kessler, Ambühl (C), Aeschlimann – Lindgren, Axelsson, M.Wieser – Kousal, D.Wieser (A), Egli – Jörg, Walser, Simion

    Rozhodčí: Piechaczek (GER), Rantala (FIN) – Dahmen (SWE), Persson (SWE)
    bahis siteleri