CSKA Moskva – K. Vary 7:1 (kon.) | Riga – Třinec 4:5 (kon.) | Blues – Vítkovice 1:6 (kon.)
Jaroslavl – Sparta 4:5 (kon.) | Riga – K. Vary 5:2 (kon.) | Sparta – Vítkovice 5:2 (kon.)
Třinec – Blues 3:7 (kon.) | Jaroslavl – CSKA Moskva 4:3 (kon.)
konec
Espoo Blues
1:6 (0:0, 0:2, 1:4)
HC Vítkovice Ridera
Sobota 27.08.2016, 10:45 • MINI WERK ARENA, Třinec • President Cup
Partner:
     
    55:48
    Vítkovice právě vstřelily branku!
    One man show v zápase Vítkovic proti Blues pokračuje! JAKUB LEWANDOWSKI se na pravém křídle zbavil všech bránících hráčů a přesnou ranou k tyči nedal Riihimäkimu šanci – 1:6! Vítkovický útočník si připsal již čtvrtý zásah. Bez asistence.
     
    52:59
    Vítkovice právě vstřelily branku!
    Druhá branka Vítkovic v oslabení v dnešním utkání naprosto potápí Blues! U odraženého puku byl u mantinelu nejrychleji DAVID PASTOR, nabruslil si před bránu a rychlou střelou nad lapačku překonal Riihimäkiho – 1:5! Asistence: René Smolka.
     
    50:25
    Espoo právě vstřelilo branku!
    Blues se poprvé v zápase prosazují a kazí vítkovickému brankáři čisté konto! Iso-Kuortti uvolnil před branku PYRYHO VALTTERIHO PUOLAKKU, který si pohrál s Malíkem, předvedl překrásnou fintu do bekhendu a zasunul puk do brány – 1:4! Asistence: Perttu Iso-Kuortti.
     
    47:35
    Vítkovice právě vstřelily branku!
    Čepice na led! Nejenže Vítkovice vedou už o čtyři branky, ale JAKUB LEWANDOWSKI zapisuje na své konto gólový hattrick! Kylnar zaměstnal Riihimäkiho svou střelou z blízkosti branky a Lewandowskému se podařilo přes hůl obránce doklepnout do odkryté brány – 0:4! Asistence: Jakub Kylnar.
     
    41:46
    Vítkovice právě vstřelily branku!
    Sotva se Vítkovičtí usadili před brankou Riihimäkiho, udeřili v přesilovce potřetí v zápase! Znovu u toho byl JAKUB LEWANDOWSKI, který se uvolnil na pravém křídle a dorazil svou vlastní střelu za záda finského gólmana – 0:3! Bez asistence.
     
    31:19
    Vítkovice právě vstřelily branku!
    Ostravané přečkali nápor Blues a následně sami podruhé v zápase udeřili! Lewandowski obral o puk váhajícího finského obránce a přihrál před bránu TOMÁŠI VJAČKOVI, jenž pod brankářem Riihimäkim dostal puk do sítě – 0:2! Asistence: Jakub Lewandowski.
     
    26:20
    Vítkovice právě vstřelily branku!
    Ostravané se prosazují v oslabení a jdou v důležitém utkání do vedení! Beránek vyslal do úniku JAKUBA LEWANDOWSKÉHO, který vyzrál na Riihimäkiho bekhendovým blafákem a zasunul kotouč do sítě – 0:1! Asistence: Adam Beránek.

    Ondřej Zoubek

    Branky a nahrávky: 51. Puolakka (Iso-Kuortti) – 27. Lewandowski (Beránek), 32. Vjačka (Lewandowski), 42. Lewandowski, 48. Lewandowski (Kylnar), 53. Pastor (Smolka), 56. Lewandowski


    Espoo Blues: Riihimäki (Stenroos) – Holmberg, Jungarå, Mäkinen (C), Poikselkä, Rikkilä, Savenkov, Timmerbacka, Tulensalo – Forsell, Forslund, Hirvonen, Isiguzo, Iso-Kuortti, Kutvonen, Maarni, Niemi, Puolakka, Rissanen, Sjölund, Wallenius. Trenér: Toni Mäkiaho.
    HC Vítkovice Ridera: Malík (Micka) – Zapletal, Raška, Havlík, Kočí, Smolka, Plánka, Řehák – Vojtovič, Beránek, Kylnar (C), Planka, Vjačka, Smička, Tvrdý, Ivan, Hudeček, Pastor, Rusina, Lednický, Zajíc, Kubík, Lewandowski. Trenér: Roman Ryšánek.

    Rozhodčí: Daniel Polášek – Daniel Majetný, Daniel Mareček

    Diváci: 50
    bahis siteleri