Žižkov – Vítkovice 3:0 (kon.)
konec
FK Viktoria Žižkov
3:0 (0:0)
MFK Vítkovice
Neděle 28.08.2016, 10:15 • Seifertova ulice • FORTUNA:NÁRODNÍ LIGA • 4. kolo
Předzápasové kurzy
     
    Ode mě je to pro dnešek vše. Děkují za pozornost a někdy zase u FNL nashledanou. (12:08:14)
     
    Dlouho to vypadalo, že utkání skončí bezbrankovou remízou, ale v poslední desetiminutovce spustili domácí gólový koncert. Ve dvaaosmdesáté minutě se po standardní situaci prosadil Jiří Pimpara, kterého v poslední čtyřminutovce napodobili také Vojtěch Gebert a Jakub Urbanec. Viktoria tak poprvé v ligovém ročníku vítězí!
     
    90+4
    Konec zápasu.
     
    90+3
    Žižkov právě vstřelil branku!
    Vítkovice rozehrávaly na polovině hřiště standardní situaci, ale naprosto jí pokazily. Viktorka se dostala do útoku, který byl zakončen přihrávkou na JAKUBA URBANCE, jenž unikal sám na branku a střelou mezi nohy vstřelil třetí branku utkání!
     
    90+2
    Třetí branka byla asi dva milimetry blízko! Tomáš Dočekal dostal míč do vápna, kde byl naprosto oamocen. Svým pokusem ovšem napálil jen břevno!
     
    90+1
    Viktoria to zkoušela po levé straně, odkud se jí ale nepovedlo zakončit. Následuje tak vhazování Vítkovic.
     
    90
    Viktorka si tak jde pro první tři body v letošním ročníku FNL. Nastavovat se budou ještě tři minutky.
     
    89
    Žižkov právě vstřelil branku!
    A nakonec je tu ještě jedna branka v síti hostujícího brankáře! Míč na hranici vápna dostal VOJTĚCH GEBERT, jenž si připravil střeleckou pozici a střelou k pravé tyčce dal krásnou branku!
     
    88
    Střídání v týmu FK Viktoria Žižkov: ze hřiště odchází Jakub Trýzna, přichází Pavel Hašek.
     
    86
    Rychlá akce Viktorky. Radim Jurča dostal míč na hranici vápna a zakončoval. Jeho střela doprostřed branky ovšem úspěch neslavila.
     
    85
    Vítkovice nyní kombinují na útočné polovině a pokouší se zachránit remízu, kterou dlouhou dobu držely.
     
    Dnešní utkání sleduje 1386 diváků.
     
    83
    Snaha hostů na levé straně byla ukončena bránícími hráči. Vítkovice se budou pokoušet na tuto branku odpovědět.
     
    82
    Žižkov právě vstřelil branku!
    Po kterém padá možná rozhodující branka! Centrovaný míč téměř z poloviny hřiště našel ve vápně skvěle postaveného JIŘÍHO PIMPARU, jemuž se střelou do protipohybu brankáře povedlo skórovat!
     
    81
    Jeden z vítkovických hráčů při svém odkopu trefil hlavu domácího hráče. Následovat tak bude přímý kop z poloviny hřiště.
     
    80
    Začíná nám poslední desetiminutovka dnešního utkání. Stále čekáme na první branku a aktuálně to vypadá, že se jí asi nedočkáme.
     
    79
    Střídání v týmu MFK Vítkovice: ze hřiště odchází Dominik Kraut, přichází Patrik Demeter.
    Střídání v týmu FK Viktoria Žižkov: ze hřiště odchází Zdeněk Volek, přichází Jakub Urbanec.
     
    78
    K míči se postavil Vladimír Mišinký, jenž tuto akci zazdil. Zkoušel zeď podstřelit, ale to se mu nepovedlo. Určitě to mohl zahrát mnohem lépe.
     
    77
    Po faulu před vápnem bude následovat standardní situace Vítkovic. Hosté tak mají jedinečnou šanci jít do vedení v závěru utkání.
     
    77
    Rychlý útok hostů byl zakončován přihrávkou na Dominika Krauta, který byl ale hlídán pozorně a míč k němu ani nepřišel.
     
    75
    Domácí to tak zkoušeli kombinačně. Jeden z hráčů posílal míč do vápna, ale tam se k němu nikdo v červenobílém nedostal.
     
    73
    Poté, co se útočným faulem prezentoval Dominik Kraut, zavelela rozhodčí utkání k tomu, aby se oba celky v tomto horkém počasí napili.
     
    72
    Viktoria kombinuje na své polovině poté, co hostům nevyšel útok. Domácí se snaží, ale něco jim v jejich kombinaci chybí.
     
    70
    Blíží se nám posledních dvacet minut utkání. Stále čekáme na první branku, která nejspíše rozhodne. Pokud tedy nějaká padne.
     
    69
    Střídání v týmu MFK Vítkovice: ze hřiště odchází Marián Kovařík, přichází Adam Ondráček.
     
    68
    Střídání v týmu FK Viktoria Žižkov: ze hřiště odchází Miroslav Podrazký, přichází Vojtěch Gebert.
     
    66
    Útočné snažení hostů bylo ukončeno dříve, než se něco událo. Jeden z hráčů fauloval, a tak se k míči dostávají domácí fotbalisté.
     
    65
    Michal Pavlata následně ukončil snažení hostů faulem na levé straně. Jeho skluz byl sudím ohodnocen žlutým kartónkem.
     
    64
    Marián Kovařík následně tvrdě fauloval jednoho z domácích nevybíravým způsobem. Naběhl do hráče zezadu a ramenem jej poslal k zemi.
     
    63
    Následovala další šance hostů. Marián Kovařík to zkoušel z pětadvaceti metrů, odkud se mu ale branku nepovedlo trefit.
     
    62
    Už padla první branka utkání, ale radost hostů byla velice krátká! Míč se dostal do vápna na Davida Mikulu, jenže z blízkosti překonal Karla Hrubeše. Máván byl ale ofsajd!
     
    60
    Střídání v týmu MFK Vítkovice: ze hřiště odchází Matěj Fiala, přichází Radim Jurča.
     
    59
    Hosté kombinují na útočné polovině, ale všemu chybí nějaký nápad či překvapivá přihrávka. Ani jeden z celků nehraje ideální fotbal.
     
    57
    Snažení bylo zakončeno centrovaným míčem do vápna, kde ale nikdo v červenobílém nestál. Hodina hry se blíží a my stále čekáme na úvodní branku.
     
    56
    Standardní situace domácího celku nebyla zakončena střeleckým pokusem či něčím, co by mohlo skončit brankou. Viktorka je ovšem i nadále u míče.
     
    55
    Richard Vaněk je prvním hráčem, jenž dostane první žlutou kartu v dnešním utkání. Provinil se faulem na levé straně.
     
    54
    Vítkovice kombinují na útočné polovině, ale zatím se jim v jejich snaze nedaří. Uvidíme, jestli to hráči v modrých dresech zlomí.
     
    53
    Jakub Trýzna opět procházel po pravé straně a i nyní jeho akce nebyla zakončena střelou či přihrávkou na lépe postaveného spoluhráče.
     
    51
    Který ale nebyl nějak zakončen. K míči se dostal hostující brankář, jenž míč nakopl směrem dopředu. Ani tam ovšem nedošlo k nějaké akci.
     
    50
    Jakub Trýzna se pokoušel projít po pravé straně až do zakončení, ale skvěle si jej pohlídal hostující obránce. Následovat bude rohový kop.
     
    49
    Miroslav Podrazký celou situaci vyřešil centrem na zadní tyčku, kde se jeden z hráčů pokoušel hlavičkovat a druhý následně skluzem míč zasáhnout. Ani jeden pokus ale nebyl zakončen gólově.
     
    48
    Těsně před vápnem byl faulován rozeběhnutý domácí hráč. Následovat tak bude standardní situace z velice dobré pozice.
     
    46
    Po útočném faulu Viktorky se pokoušeli dostat do útoku hosté, ale těm se nepovedlo dostat se k nakopnutému míči. Následovat tak bude vhazování domácího celku.
     
    46
    Začal druhý poločas.
     
    První poločas je minulostí. Viděli jsme vyrovnaných pětačtyřicet minut s šancemi na obou stranách, ale zatím oba brankáři předvádějí výborný výkon. Uvidíme, zda se někomu povede skórovat v poločase druhém.
     
    45+1
    První poločas skončil.
     
    45+1
    V jediné nastavené minutce vidíme kombinaci Vítkovic, které budou chtít dohrát tento poločas v poklidném tempu na útočné polovině.
     
    45
    A mohl z toho být gól do šatny. Matěj Fiala pláchl po pravé straně až do vápna, ale přízemní střelou na zadní tyčku se mu nepovedlo překonat Karla Hrubeše!
     
    44
    Ani další centr z pravé strany brankáře Kostolanského neohrozil. Míč ve svých rukavicích ukryl hostující brankář, jenž rozjíždí akci svého celku.
     
    43
    Hostům byla nabídnuta standardní situace. Centrovaný míč sice nadějně letěl do vápna, ale nikdo jej nedokázal poslat do branky. Následně byl odpískán ofsajd.
     
    42
    Domácím se nepovedlo projít po pravé straně a po neúspěšné kombinaci se k autu dostávají Vítkovice. Uvidíme tedy jejich snažení směrem dopředu.
     
    40
    Následoval střílený centr do vápna Vítkovic. Vojtěch Šandera hledal Engelmanna, kterému stačilo trknout do míče aby skóroval. Míč ale těsně minul.
     
    39
    Tato situace byla zakončena střelou Michala Pavlaty, který se k míči dostal na levé straně vápna. Jeho ztečovaná rána ale skončila jen na boční síti.
     
    38
    Pronikajícího Podrazkého na polovině hřiště fauloval jeden z hostujících hráčů, a tak budou mít domácí fotbalisté k dispozici standardní situaci.
     
    37
    Vladimír Mišinský posílal do výborné šance svého spoluhráče. Přihrávka prvního jmenovaného ale byla moc dlouhá. Pokud by byla lepší, šel by hostující borec do velké šance!
     
    35
    Akce po rohovém kopu pokračovala akcí Miroslava Podrazkého, který umotal obránce u rohového praporku a odcentroval do vápna. Tam ale našel jen rukavice připraveného brankáře.
     
    34
    Viktoria se po pravé straně prodrala do útoku. Jeden z domácích se pokoušel odcentrovat, ale trefil jen připraveného obránce.
     
    33
    Jaroslav Hlavsa se dostal po levé straně do vápna, odkud se mu ovšem nepovedlo obehrát bránícího hráče. Ten poslal míč do zámezí.
     
    32
    Vítkovice zkoušely procpat míč do vápna přihrávkou po zemi, ale nakonec byly neúspěšné. Karel Hrubeš se dostává k míči a rozehrává akci Žižkova.
     
    30
    Po následné akci se míč dostal na hranici vápna, odkud pálil Miroslav Podrazký. Jeho pokus ale skončil jen nad brankou Vítkovic.
     
    29
    Ale domácí se i nadále snaží. Vidíme jejich kombinaci na obranné polovině. Uvidíme, jestli se domácím povede něco vymyslet.
     
    28
    Viktoria se pokoušela dostat nějakým způsobem do vápna, ale byla neúspěšná. Šandera hledal svým centrem po levé straně nabíhající hráče, ale nakonec byl neúspěšný.
     
    26
    Vítkovice jsou v posledních chvilkách aktivnějším celkem. Kombinují před vápnem Karla Hrubeše, ale ke střele se ještě nedostaly.
     
    25
    Následně se míč snášel do středu pole, kde o míč bojoval domácí Tomáš Dočekal. Od něj se míč odrazil do autu, a tak bude následovat aut pro hosty.
     
    24
    Aktivní hra hostujícího celku zakončena vhazováním u rohového praporku. Borcům v modrých dresech se ale nepovedlo nic vymyslet.
     
    22
    Domácí hráč je ošetřován za čárou a hra pokračuje. Vítkovice kombinují na útočné polovině a pár chvilek budou hrát v početní převaze.
     
    21
    Po jednom ze soubojů ve vápně Viktorie je na zemi s nějakou bolestivou grimasou jeden z domácích fotbalistů. Už je u něj také domácí doktor.
     
    19
    Po chybě hostující rozehrávky se k míči dostal Miroslav Podrazký, který poslal výbornou přihrávku do běhu na Vojtěcha Engelmanna, kterému se ale střelou na zadní tyčku nepovedlo trefit branku!
     
    18
    Celá akce po rohovém kopu byla zakončena střeleckým pokusem Miroslava Podrazkého. Domácí kapitán to zkoušel sympaticky, ale branku nakonec vysoce přestřelil.
     
    17
    A tak se po delší době dostali do útoku také domácí. Vojtěch Engelmann unikl po pravé straně, ale centrovaný míč před Zdeňkem Volkem odvrátil pozorný obránce.
     
    16
    David Mikula nyní posílal nakopávaný míč do vápna, kde ale nikoho nedokázal najít. K balonu se tak dostal brankář, jenž jej ukryl v rukavicích.
     
    15
    Po útočném faulu Miroslava Podrazkého měli hosté standardní situaci. Nakopnutý míč na pravou stranu ovšem nikdo v modrém nezachytil, a ten tak skončil v zámezí.
     
    14
    Tomáš Dočekal to zkouší rád a stále. Nyní vysoký útočník pálil ze střední vzdálenosti, ale jeho přízemní střela byla slabá a skončila mimo.
     
    13
    Vítkovice zkoušely něco podobného. Na centr z pravé strany si ovšem nikdo nenaběhl, a tak skončil jen v rukavicích připraveného brankáře.
     
    12
    A další gólová šance pro domácí. Nyní se dostal míč na hlavu Tomáše Dočekala, kterému se ale hlavičkovým pokusem na přední tyčku nepovedlo překonat skvěle chytajícího Kostolanského!
     
    11
    Tak to byla šance! Po centru z pravé strany se míč dostal na hlavu Zdeňka Volka, který na přední tyčku zakončoval. Brankář Kostalanský předvedl skvělý zákrok!
     
    10
    Vojtěch Engelmann kouzlil na hranici vápna, kde následně upadl. Rozhodčí utkání ale neodpískala faul a udělala nejspíše dobré rozhodnutí.
     
    9
    Vítkovice hrají ale hodně aktivně. Po úniku po pravé straně se jim povedlo vybojovat rohový kop, který ale nebyl zakončen střelou. Viktoria si míč vybojovala na své kopačky.
     
    8
    Viktoria se ale dvakrát dostala k míči poté, co hostující brankář špatně vykopl. U míče jsou tedy Viktoriáni, jenž budou chtít co nejdříve skórovat.
     
    7
    První střelecký pokus vyslali také domácí fotbalisté. Tomáš Dočekal se ujal míče a z pětadvaceti metrů zkoušel pozornost Petera Kostolanského. Nakonec ale zamířil jen těsně vedle!
     
    6
    Následoval rohový kop, jenž byl zakončen centrem do malého vápna. Tam se ale nikomu nepovedlo dát branku, ačkoliv tam byl velký zmatek.
     
    5
    První šance utkání! Dominik Kraut vystihl kombinaci domácího celku a hnal se do protiútoku. Míč před vápnem poslal na Mariána Kovaříka, jenž zamířil jen těsně vedle levé tyčky!
     
    4
    Následná přihrávka hledala Tomáše Dočekala, který si pro míč vystoupil, ale skvěle jej bránil jeden z hostů, kterému se povedlo rozrušit a lehce postrčit domácího forvarda.
     
    3
    A tak to Viktoria zkusila po pravé straně. Jejich akce ale nebyla nijak zakončena. Obrana Víktovic si pohlídala útočícího hráče.
     
    2
    Nakopnutý míč nyní letěl i do vápna Vítkovic, ale tam se nikdo k míči nedostal. Jeden z domácích míč jen prodloužil do rukavic připraveného Kostolanského.
     
    1
    Další nákop mířící na polovinu Viktorie Žižkov zůstal nevyužit. Ve vzdušném souboji si jeden z hostů pomohl nedovoleným způsobem.
     
    1
    O úvodní výkop se postarali hosté, jenž nastupují v modrých dresech. Jejich první nákop skončil v rukavicích Karla Hrubeše.
     
    1
    Utkání právě začalo.
     
    Oba celky jsou na travnatém pažitu. Následovat bude minuta ticha za včera zesnulého Václava Chválu, jenž plnil na Viktorce funkci technického ředitele.
     
    Krásné ráno ze Žižkova! Ve slunném počasí se rozcvičují oba celky, které se za pár chvilek uklidí do šaten. Utkání startuje za patnáct minut.
     
    Úvodní sestavy:

    FK Viktoria Žižkov: Hrubeš – Trýzna, Opluštil, Pimpara, Šandera – Sixta, Pavlata, Podrazký (C) – Engelmann, Dočekal, Volek.
    Náhradníci: Soukup – Egert, Krystan, Hašek, Urbanec, Gebert, V. Klán.

    MFK Vítkovice: Kostolanský – Cverna, Coufal (C), Prajza, Mikula – Fiala, Vaněk, Hlavsa – Kovařík, Mišinský, Kraut.
    Náhradníci: Ognyanov – Hruzík, Texl, Demeter, Ondráček, Jurča, Wojnar.

    Rozhodčí: Adámková – Caletka, Polák..
    Viktorii Žižkov zasáhla tragická zpráva
     
    MFK Vítkovice coby nováček soutěže nepředvádí špatné výkony. Ostravský celek, který odehrál zatím dvě utkání, má na svém kontě tři body za výhru nad Táborskem (1:0) a prohru v Českých Budějovicích (0:1). Dnes budou usilovat o své první druholigové body na venkovním hřišti.
     
    FK Viktoria Žižkov si vstup do nového ročníku představovala nejspíše jinak. Výběr trenéra Haška získal ve třech střetnutích pouhé dva body za remízu s Táborskem (1:1) a Třincem (4:4). V Pardubicích pak pražský celek prohrál 1:2.
     
    Krásné ráno všem fanouškům českého fotbalu ze Žižkova. Domácí Viktoria se v rámci čtvrtého kola Fotbalové národní ligy utká s Vítkovicemi. Utkání na stadionu v Seifertově ulici startuje v deset hodin a patnáct minut.
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 10:15.

    David Panuška

    Branky: 82. Pimpara, 89. Gebert, 90+3. Urbanec

    Karty:   65. Pavlata (ZIZ) – 55. Vaněk (VIT)


    FK Viktoria Žižkov: Hrubeš – Trýzna (88. Hašek), Opluštil, Pimpara, Šandera – Sixta, Pavlata, Podrazký (C) (68. Gebert) – Engelmann, Dočekal, Volek (79. Urbanec).
    Náhradníci: Soukup – Egert, Krystan, Hašek, Urbanec, Gebert, V. Klán.

    MFK Vítkovice: Kostolanský – Cverna, Coufal (C), Prajza, Mikula – Fiala (60. Jurča), Vaněk, Hlavsa – Kovařík (69. Ondráček), Mišinský, Kraut (79. Demeter).
    Náhradníci: Ognyanov – Hruzík, Texl, Demeter, Ondráček, Jurča, Wojnar.

    Rozhodčí: Adámková – Caletka, Polák.

    Diváci: 1386
    bahis siteleri