Olomouc – Trenčín 5:0 (kon.) | Kladno – Ústí n/L 2:1 (kon.) | Slavia – Sparta 2:3 (1:3 po s.n.)
Mladá Boleslav – Plzeň 5:3 (kon.) | Kometa Brno – Mountfield HK 4:1 (kon.) | Havířov – Zlín 1:2 (kon.)
Žďár n/S – Kolín 2:1 (kon.) | Klášterec nO – Sokolov 4:5 (3:4 po s.n.) | Tábor – Motor ČB 0:6 (kon.)
Vsetín – Přerov 3:5 (kon.) | Děčín – Bílina 4:2 (kon.) | Val. Meziříčí – Kopřivnice 6:2 (kon.)
Technika Brno – SHK Hodonín 3:5 (kon.) | Havlíčkův Brod – Pelhřimov 10:0 (kon.) | Frýdek-M. – Prostějov 5:2 (kon.)
Šumperk – Opava 0:0 (zruš.) | K. Vary – Chomutov 6:2 (kon.) | Poruba 2011 – Vítkovice 3:9 (kon.)
konec
BK Havlíčkův Brod
10:0 (5:0, 2:0, 3:0)
HC Lední Medvědi Pelhřimov
Úterý 30.08.2016, 18:00 • Zimní stadion Kotlina • Přípravné zápasy
Partner:
     
    59:25
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    A fanoušci se dočkali a zplna hrdla mohou skandovat deset! Půl minuty před koncem se prosadil již podruhé FILIP NAVRÁTIL! Asistence: Tomáš Chlubna.
     
    59:07
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    Je to tu znovu, hosté svoji šanci neproměnili a tak přišel trest a domácí využívají početní výhodu! Kotouč putoval na modrou čáru, kde se do něj opřel JAKUB LACINA, jehož projektil se zastavil až v síti! Asistence: Petr Kuchta, David Kozlík.
     
    56:24
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    JIŘÍ SEVERA před hostujícím gólmanem nevymýšlel žádnou kličku, jenom pečlivě namířil a střelou nad pravý beton rozvlnil síť! Bez asistence.
     
    32:07
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    A domácí se poprvé prosadil také v přesilové hře! Kryštof Kulhánek z levé strany přihrál do pravého kruh na LUKÁŠE ENDÁLA, který kotouč zpracoval a vypálil zápěstím. Puk mezi betony Martina Černého proklouzl až do sítě! Asistence: Kryštof Kulhánek, Patrik Přidal.
     
    23:37
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    Domácí vyhráli vhazování v pravém kruhu útočného pásma na DAVIDA VALU, který ukázal svoji šikovnost. Proháčkoval se s pukem až mezi kruhy, kde si připravil kotouč na forhend a švihem jej namířil nad lapačku Martina Černého! Asistence: Tomáš Cejpek.
     
    19:13
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    To byl fofr! Stačilo pouhých 16 sekund a Kotlinou zní pátá! Pelhřimovští neví, kde jim hlava stojí. PATRIK PŘIDAL se uvolnil na pravé straně a střelou zápěstím se nemýlil! Asistence: Lukáš Endál.
     
    18:57
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    Bruslaři se ovšem do pásma velice rychle vrátili a znovu udeřili! Po střele FILIPA NAVRÁTILA z levého kruhu musí Martin Černý lovit další kotouč ze sítě! Asistence: Tomáš Cejpek.
     
    11:55
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    Tisíckrát omílaná písnička – nedáš, dostaneš – se znovu potvrdila. Hosté nepotrestali havlíčkobrodskou chybu, a tak sami inkasují. TOMÁŠ SEMRÁD zpracoval přihrávku v levém kruhu a hbitou střelou zápěstím překonal Martina Černého potřetí! Asistence: Lukáš Endál.
     
    04:04
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    Hole havlíčkobrodských hokejistů zůstaly v přesilové hře němé, teď je všechno ale jinak! Tomáš Mečiar poslal přesnou přihrávku na PETRA KUCHTU, který objel bránu z pravé strany a kolem protější tyče zasunul kotouč až do sítě! Asistence: Tomáš Mečiar.
     
    00:51
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    Tohle byla bleskovka! První lajna šla pomalu střídat, na puku ale zůstal Lukáš Endál a poslal dopředu čerstvého LUBOŠE VOŘÍŠKA, který jako správný kapitán střelou z pravé strany k bližší tyči překonává Martina Černého! Asistence: Lukáš Endál.

    Milan Sochor

    Branky a nahrávky: 1. Voříšek (Endál), 5. Kuchta (Mečiar), 12. Semrád (Endál), 19. Navrátil (Cejpek), 20. Přidal (Endál), 24. Vala (Cejpek), 33. Endál (Kulhánek, Přidal), 57. Severa (TS), 60. Lacina (Kuchta, Kozlík), 60. Navrátil (Chlubna)


    BK Havlíčkův Brod: Panec (Novák) – Kulhánek, T. Semrád, Vala, Duben, Lacina, Mečiar – Přidal, Cejpek, Endál – Severa, Voříšek, Michálek – Kuchta, Kozlík, Beneš – Chlubna, Ludvík, Navrátil
    HC Lední Medvědi Pelhřimov: Černý (Sochor) – Port, Z. Jelínek, Wasserbauer, D. Kasalý, Hort, Benýšek, Kalenda – F. Kasalý, Vysloužil, Pekárek, Votápek, Bezděk, Šulák, Siřiště, Kulík, Dupljaku

    Rozhodčí: Doležal, Kukeně – Krejčí, Křivohlavý

    Diváci: 335
    bahis siteleri