Litoměřice – Kadaň 0:3 (kon.) | Písek – Briançon 1:7 (kon.) | David Servis – Jindř. Hradec 6:3 (kon.)
konec
IHC Králové Písek
1:7 (1:2, 0:2, 0:3)
Diables Rouges de Briançon
Středa 31.08.2016, 18:00Přípravné zápasy
Partner:
     
    49:08
    Briançon právě vstřelil branku!
    Destrukce domácích pokračuje. ALEX BERTIN po úniku ještě Kadlece nepřekonal, s následnou dorážkou už si ale poradil a zvýšil na 6:1.
     
    45:08
    Briançon právě vstřelil branku!
    Produktivní hosté mění zápas v exhibici. MARTIN OBUCH krásnou dělovkou z levého kruhu nedává Kadlecovi šanci.
     
    44:46
    Briançon právě vstřelil branku!
    Hosté prokazují větší pohodu v koncovce. JANICK ASSELIN bez přípravy uklidil za Kadlecova záda Droletův pas. Asistence : Francis Drolet.
     
    37:03
    Briançon právě vstřelil branku!
    Tak to je pro domácí hodně kruté. Ze svého velkého tlaku nevytěžili nic. Naopak vedení zvyšují hosté. LOIC FARNIER ujel po levém křídle a propasíroval kotouč pod Kadlecovým betonem. Bez asistence.
     
    28:48
    Briançon právě vstřelil branku!
    Tak to byla paráda. Hosté pohotově zakončili přečíslení 3 na 1, když na konci kombinace stál KARL LEVEILLE. Asistence: Janick Asselin.
     
    17:42
    Briançon právě vstřelil branku!
    KARL LEVEILLE stál na konci přesilovkové akce a vrací hostům vedení střelou mezi Kadlecovy betony. Asistence: Alex Bertin, Janick Asselin.
     
    15:01
    Písek právě vstřelil branku!
    JAN SÝBEK projel do útočného pásma a povedenou střelou mezi tělem a vyrážečkou vyrovnává na 1:1. Bez asistence.
     
    01:23
    Briançon právě vstřelil branku!
    Hosté se šťastně dostávají do vedení. Colomban nahodil od levého mantinelu na MICHALA KAPIČKU, od kterého se kotouč odrazil mimo dosah mladého brankáře Kadlece. Asistence: Robin Colomban.

    Petr Eliáš

    Branky a nahrávky: 16. Sýbek – 2. Kapička (Colomban), 18. Leveille (Bertin, Asselin), 29. Leveille (Asselin), 38. Farnier, 45. Asselin (Drolet), 46. Obuch, 50. Bertin


    IHC Králové Písek: Kadlec (Pipek) – Procházka, Pavlíček, Hanus, Hřebíček, Koutenský, Červinský, Suda, Volf R., – Sýbek, Vlček, Vlk, Pašek, Šuhaj, Duchoň, Rod, Koupal, Volf J., Drda
    Diables Rouges de Briançon: Kristín (Gervais) – Lehericey, Martinka, Eischen, Punčochář, Obuch, Bertin – Colomban, Prošvic, Bourgaut, Bernillon, Asselin, Villiot, Drolet, Farnier, Leveille, Kapička, Hovora, Parisot, Damy
    bahis siteleri