Chabarovsk – Vladivostok 3:1 (kon.) | Jekatěrinburg – Čeljabinsk 1:2 (po pr.) | Jaroslavl – Omsk 3:2 (po pr.)
Dynamo Moskva – Novokuzněck 5:0 (kon.) | Záhřeb – N.Novgorod 1:6 (kon.) | HC Slovan – Soči 3:1 (kon.)
po prodl.
Lokomotiv Jaroslavl
3:2 (0:0, 1:1, 1:1 - 1:0)
Avangard Omsk
Středa 31.08.2016, 18:00 • Arena 2000 • KHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    55:16
    Dost možná sledujeme klíčový okamžik utkání. V rohu kluziště si podražením pomohl hostující Andrej Kutějkin, jenž dostává dvouminutový trest a zároveň dává Lokomotivu šanci na další branku.
     
    46:31
    A bude pro Omsk ještě hůře, jelikož dalším faulem se provinil Jonas Ahnelöv. Ten nezvládl otočku se soupeřem a podrazil ho.
     
    45:50
    Přesilovou hru si také zahrají domácí hráči. Nikolaj Lemťugov se snažil z vlastní obranné třetiny přihrát na útočnou modrou čáru, ale kotouč se mu nabalil na hokejku a letěl mezi diváky.
     
    43:40
    Vyloučení v týmu Lokomotiv Jaroslavl (Denis Osipov – 2 min., zásah do hlavy nebo krku + 10 min. osobní trest, zásah do hlavy nebo krku).
     
    37:50
    Vyloučení v týmu Lokomotiv Jaroslavl (2 min. – příliš mnoho hráčů).
     
    35:44
    Vyloučení v týmu Avangard Omsk (Erik Gustafsson – 2 min., podražení).
     
    32:15
    Také domácí tým se dočkal první přesilové hry a má šanci na vyrovnání. Ve středním pásmu si klasickým šroubovákem pomohl Erik Gustafsson, jenž usedá na dvě minuty na trestnou lavici.
     
    20:12
    Vyloučení v týmu Lokomotiv Jaroslavl (Rušan Rafikov – 2 min., zdržování hry / vystřelení nebo vyhození puku mimo).
     
    18:18
    Na konci první dvacetiminutovky si přesilovou hru zahraje Omsk. Před domácí brankou si podražením pomohl Ilja Ljubuškin, jenž dostává zasloužený dvouminutový trest.

    Michal Luxa

    Branky a nahrávky: 36. Kronwall (Kozun), 47. Hersley (Kozun, Loktionov), 64. Korškov – 21. Kučerjavenko (Kutějkin, Gustafsson), 59. Pěrežogin (Kutějkin, Gustafsson)


    Lokomotiv Jaroslavl: Sudnicin (Murygin) – Gavrikov, Ljubuškin, Hersley, Kronwall (C), Pašnin, Rafikov, D. Osipov – Averin, Čistov, Loktionov – Kozun, Kontiola, Talbot – Apalkov, Mosaljov, Kadějkin – Kraskovskij, Korškov, Kartajev – Polunin.
    Avangard Omsk: Furch (Šilin) – Martynov, J. Medveděv (C), Ahnelöv, Gustafsson, Kulik, Kutějkin, Minejev, Děrvuk – Pestuško, Pjanov, Pěrežogin – Lemťugov, Kučerjavenko, Paršin – Juňkov, I. Michejev, Fajzullin – A. Gluchov, Fiščenko, Malcev.

    Rozhodčí: Andris Ansons, Denis Naumov – Sergej Misjur, Jakov Palej
    bahis siteleri