Třinec – Jungadler Mannheim 6:7 (kon.) | Mountfield HK – Eisbären 6:5 (3:1 po s.n.)
po s.n. (3:1)
Mountfield HK
6:5 (4:1, 1:3, 0:1 - 0:0)
Eisbären Berlín
Středa 31.08.2016, 12:30 • FORTUNA aréna, Hradec Králové • Přípravné zápasy staršího dorostu
Partner:
     
    V samostatných nájezdech zvítězil tým Mountfield HK.
    O rozhodující trefu se v nájezdech postaral PATRIK MAŠÍN.
     
    51:04
    Eisbären právě vstřelili branku!
    Eisbären teď pomstil svého spoluhráče nejlepším možným způsobem, když střílí srovnávací branku. MARK LEDLIN obdržel kotouč na modré čáře, prudce se do něj opřel a prosřelil vše, co mu stálo v cestě. Asistence: Jahnke, Adam.
     
    37:20
    Hradec právě vstřelil branku!
    Z nenápadné akce teď Hradec vytěžil maximum. Po střele jednoho z hradeckých útočníků se ke střele dostal KRYŠTOF PAŽOUREK, který překonává Bohna a Hradec se jeho zásluhou znovu ujímá vedení. Asistence: Jakub Hašek.
     
    33:42
    Eisbären právě vstřelili branku!
    A máme vyrovnáno! Hradečtí si tak dlouho koledovali, až dovolili německému soupeři stáhnout tříbrankové manko. Jahnke přihrál mezi hradeckými obránci z pravého kruhu na VINCENTA HESSLERA, který z první trefil odkrytou část Koubovy svatyně a srovnal stav utkání. Asistence: Jahnke, Maximilian Adam.
     
    28:15
    Eisbären právě vstřelili branku!
    A hosté se dotahují na rozdíl jediné branky! Téměř do puntíku stejný gól jako Bölke teď střílí MAXIMILIAN ADAM. Ten uzmul kotouč na modré čáře a přízemní střelou do pravé části Koubovy brány snižuje na 3:4. Asistence: Jahnke.
     
    24:08
    Eisbären právě vstřelili branku!
    Eisbären kombinoval před Koubou, Kübler vyslal přesný pas na modrou čáru k JULIUSOVI KARREROVI, jenž krásnou střelou umístil kotouč přesně do pravého dolního rohu Koubovy brány. Asistence: Bölke, Nino Kinder.
     
    14:36
    Hradec právě vstřelil branku!
    Domácí se ujímají tříbrankového vedení. Mikuláš Pohl našel přesným pasem MIKULÁŠ MATOUŠ, který si vymíchal hostujícího gólmana a střelou do pravého horního růžku zvyšuje už na 4:1. Asistence: Mikuláš Pohl.
     
    13:11
    Hradec právě vstřelil branku!
    Tak tenhle gól si Bohn za rámeček nedá. Jakubec vyzkoušel pozornost neměckého gólmana, ten jeho střelu ještě stihl vyrazit. Jenže hned poté se k černé pryži dostal TOMÁŠ ŠLAICHER, jenž nahodil kotouč, který obloučkem doletěl až za Bohnova záda. Asistence: Marek Viktorín.
     
    10:37
    Hradec právě vstřelil branku!
    Ale Mountfield si rychle bere vedení zpět. Neuběhla ani minuta, když sám na Bohna ujížděl PATRIK MAŠÍN, jenž zvýšil vedení svého týmu na 2:1. Asistence: Miroslav Havelec, Martin Štohanzl.
     
    10:05
    Eisbären právě vstřelili branku!
    A hosté vyrovnávají! NINO KINDER si v hradeckém obranném pásmu řekl o kotouč a střelou z levého kruhu prostřeluje Štěpána Koubu. Asistence: Trivellato.
     
    02:32
    Hradec právě vstřelil branku!
    Po střele od modré trefil kotouč jen tyčku hostující branky, dorážející DENIS MARTINEC však už byl úspěšný a využívá přesilovku domácích. Asistence: Patrik Mašín.

    Lenka Jonešová

    Branky a nahrávky: 3. Martinec (Mašín), 11. Mašín (Havelec, Štohanzl), 14. Šlaicher (Viktorín), 15. Matouš (Pohl), 38. Pažourek (Hašek), rozh. náj. Mašín – 11. Kinder (Trivellato), 25. Karrer (Bölke, Kinder), 29. Adam (Jahnke), 34. Hessler (Jahnke), 52. Ledlin (Jahnke, Adam)

    Samostatné nájezdy:

    1. série:
    0:0   Kessler (EIS)
    1:0   Štohanzl (HKM)
    2. série:
    1:1   Jahnke (EIS)
    2:1   Mašín (HKM)
    3. série:
    2:1   Ledlin (EIS)
    3:1   Pažourek (HKM)
    4. série:
    3:1   Adam (EIS)
    3:1   Sklenář (HKM)
    5. série:
    3:1   Kinder (EIS)
    3:1   Hašek (HKM)


    Mountfield HK: Kouba (Dvořák) – Muška, Martinec, Pohl, Voňka, Kukla, Jonáš, Viktorín, Krištof – Mašín, Štohanzl, Havelec – Sklenář, Pažourek "C", Hašek – Šedivý, M. Matouš, Vaňát – Jakubec, Šlaicher, M. Síla.
    Eisbären Berlín: Bohn (Traufmann) – Bölke "C", Adam, Puttkammer, Kübler, Röbel, Karrer – Kessler, Jahnke, Ledlin, Demurlov, Knobloch, Kunz, Kinder, Trivellato, Warttig, Neuparth, Noack.
    bahis siteleri