Albánie – S. Makedonie 2:1 (kon.) | Bělorusko – Francie 0:0 (kon.) | Bulharsko – Lucembursko 4:3 (kon.)
Švédsko – Nizozemsko 1:1 (kon.) | Andorra – Lotyšsko 0:1 (kon.) | Faerské ostrovy – Maďarsko 0:0 (kon.)
Švýcarsko – Portugalsko 2:0 (kon.) | Bosna – Estonsko 5:0 (kon.) | Kypr – Belgie 0:3 (kon.)
Gibraltar – Řecko 1:4 (kon.)
konec
Bělorusko
0:0 (0:0)
Francie
Úterý 06.09.2016, 20:45 • Borisov Arena, Borisov • Kvalifikace MS (Evropa) • Skupina A
Předzápasové kurzy
     
    90
    Následně mohla jít Francie do protiútoku, který táhl Pogba, avšak záložníka Manchesteru United fauloval Majewski, který dostává žlutou kartu!
     
    89
    Na levé straně zaváhal při rozehrávce Kurzawa a k míči se málem dostala dvojice domácích hráčů. Francie však situaci zvládla a mířila vpřed. Z pravé strany zkusil vystřelil Sidibé, avšak jeho ránu lapil Harbunow!
     
    85
    Střídání v týmu Bělorusko: ze hřiště odchází Michajl Gordejčuk, přichází Maxim Valadzko.
     
    84
    Gameiro se hned dostal také do velké šance! Griezmann poslal z levé strany nadýchaný pas pro Gameira, který si míč dokázal hrudí zpracovat, avšak následné akrobatické zakončení už mu nevyšlo!
     
    83
    Střídání v týmu Francie: ze hřiště odchází Olivier Giroud, přichází Kévin Gameiro.
     
    81
    Střídání v týmu Bělorusko: ze hřiště odchází Mikalaj Signevič, přichází Sjarhej Kornilenko.
    74. Harbunow opět zachránil svůj tým!
     
    74
    Po další nebezpečné standardní situaci přišla další nebezpečná šance Francie! Exekuce se ujal Payet, jehož centr našel ve vápně Pogbu. Brankář Harbunow však hlavičku vyrazil a pohotový Sivakow míč odkopl na roh!
     
    69
    Střídání v týmu Francie: ze hřiště odchází Moussa Sissoko, přichází Ousmane Dembèlé.
     
    69
    Střídání v týmu Bělorusko: ze hřiště odchází Ihar Stasevič, přichází Sjarhej Krivec.
    68. Velká šance francouzského týmu
     
    68
    Bělorusko však pokazilo rozehrávku, k míči se dostal Sissoko, který hledal přihrávkou před brankou Griezmanna, avšak ten míč nezasáhl a Harbunow míč vyrazil na rohový kop!
     
    65
    Payet byl na levé straně faulován Palicevičem, a tak měla Franci k dispozici nebezpečnou standardní situaci. Exekuce se ujal Payet, jehož centr na přední tyči lehce prodloužil Kurzawa, avšak Harbunow dokázal zareagovat a míč vyrazil na roh!
    63. Nebezpečná rána Varaneho ze střední vzdálenosti
     
    63
    Francie se však dokázala udržet na útočné polovině a zahrozila ze střední vzdálenosti. Payet poslal do středu přihrávku pro Varaneho, který vyslal přízemní střelu, a ta prošla těsně vedle domácí branky!
    59. Varane trefil po rohovém kopu břevno
     
    59
    O minutu později přišla další velká šance Francie! Po rohovém kopu Payeta ve vápně hlavičkoval Varane, avšak francouzský kapitán trefil pouze břevno!
     
    58
    Následné standardní situace se zhostil Antoine Griezmann, který to kompl velmi dobře. Francouzský forvard namířil míč do rohu branky, avšak brankář Harbunow dokázal míč vyrazit!
     
    57
    Francie po dvanácti minutách druhého poločasu poprvé střídá. Ze hřiště odchází Anthony Martial, který nepodal ideální výkon. Na jeho místo přichází Dimitri Payet.
     
    56
    Ve středu hřiště byl faulovaný Griezmann, který byl dříve u míče než domácí Siwakow. Běloruský stoper dostává za tvrdý zákrok žlutou kartu! Francie má navíc k dispozici zajímavou standardní situaci!
    54. Giroud spálil velkou šanci
     
    54
    Teď měla Francie zatím největší šanci dosavadního průběhu zápasu! Griezmann si krásně zpracoval centr od Sidibého a skvělou patičkou uvolnil Girouda, avšak ten svou střelu nenamířil mezi tři tyče!
    35. Giroud netrefil míč ve velké šanci
     
    35
    Teď přišla zatím největší šance francouzského týmu v tomto zápase! Varane našel krásným pasem za obranou Girouda, který však v rozhodující moment ve velké šanci netrefil míč!
    23. Nebezpečný centr Kalačeva
     
    23
    Bělorusové teď byli blízko vstřelení úvodní branky dnešního utkání. Ve středu hřiště vyhrál důležitý hlavičkový souboj Signevič, který posunul míč doprava pro Kalačeva. Domácí kapitán následným centrem málem našel před brankou Signeviče, avšak tomu se nepovedlo míč zasáhnout!
    18. Pogba vyslal nebezpečnou ránu, avšak Harbunow byl na místě!
     
    18
    Paljakow nyní nedokázal odvrátit centr Sisssoka do bezpečí a míč se dostal ke Griezmannovi, který našel ve středu Pogbu. Útočník United napřáhl ke střele, avšak ta směřovala pouze do středu hřiště, kde se nacházel Harbunow!
     
    8
    Hostující celek měl možnost standardní situace, které se zhostil Antoine Griezmann. Útočník Atlética velmi chytrým centrem poslal míč na branku, avšak pozorný Harbunow míč lapil!
     
    4
    Francouzská reprezentace předvedla velký kiks při rozehárvce, Koscielny totiž poslal pomalou přihrávku, avšak Mandanda vystartoval velmi rychle z branky a míče se zmocnil!

    Jan Havlovic

    Branky:

    Karty:   56. Sivakow (BLR), 90. Majewski (BLR)


    Držení míče: 36 % : 64 %.
    Střely na branku: 0:10. Střely mimo: 2:9. Rohy: 2:6. Ofsajdy: 2:0. Fauly: 17:9.
    Bělorusko: Harbunow – Paljakow, Palicevič, Sivakow, Bardachow – Kalačev (C), Korzun, Majewski, Stasevič (69. Krivec) – Gordejčuk (85. Valadzko) – Signevič (81. Kornilenko).
    Náhradníci: Hutar, Černik – Drahun, Kornilenko, Rios, Valadzko, Krivec, Kisljak, Běgunov.

    Francie: Mandanda – Sidibé, Varane (C), Koscielny, Kurzawa – P. Pogba, Kanté, Moussa Sissoko (69. Dembèlé) – Griezmann, Giroud (83. Gameiro), Martial (57. Payet).
    Náhradníci: Aréola, Costil – Corchia, Rami, Payet, Gignac, Dembèlé, Matuidi, Kondogbia, Digne, Gameiro, Umtiti.

    Rozhodčí: Hategan – Sovre, Gheorghe (vš. Rumunsko)
    bahis siteleri