SHK Hodonín – Piešťany 7:1 (kon.) | Klatovy – Sokolov 4:1 (kon.) | Trutnov – Nymburk 0:7 (kon.)
Jablonec n/N – Kolín 3:2 (kon.)
konec
HC Vlci Jablonec nad Nisou
3:2 (1:0, 2:1, 0:1)
SC Marimex Kolín
Čtvrtek 08.09.2016, 18:00Přípravné zápasy
Partner:
     
    58:00
    Kozlové právě vstřelili branku!
    V závěru utkání se přeci jen podařilo Kozlům Hosnedla překonat. Autorem druhé branky Kolína je TOMÁŠ PIPEK, který tak ještě dává hostům naději dnešní boj neprohrát. Asistence: Marek Voženílek a Josef Zajíc.
     
    32:02
    Vlci právě vstřelili branku!
    Autorem třetí branky domácího mančaftu je LUKÁŠ TONDR, který dokázal využít přečíslení a zvyšuje vedení Jablonce opět na rozdíl dvou branek. Asistence: Petr Pilař a Kamil Bříška.
     
    28:25
    Kozlové právě vstřelili branku!
    A je tu snížení z hokejky ONDŘEJE PANNY, který se z takové, skoro nijaké akce dokázal prosadit a snížit tak na rozdíl jedné branky. Asistence: Josef Horyna.
     
    23:28
    Vlci právě vstřelili branku!
    Autorem branky je TOMÁŠ DEMEL, který využil převahy domácích a zvyšuje na 2:0 pro domácí celek. Asistence: Bříška a Tondr L..
     
    13:32
    Vlci právě vstřelili branku!
    Nedáš – dostaneš. Toto známé heslo teď potvradil autor úvodní branky utkání, KAMIL BŘÍŠKA, který po výborném pasu od Lukáše Tondra překonal hostujícího brankáře. Asistence: Lukáš Tondr.

    Josef Zdobinský

    Branky a nahrávky: 14. Bříška (Tondr L.), 24. Demel (Bříška, Tondr L.), 33. L. (Pilař, Bříška) – 29. Panna (Horyna), 58. Pipek (Voženílek, Zajíc)


    HC Vlci Jablonec nad Nisou: Stejskal (31. Hosnedl) – Moravec, Pilař, Pulec, Pavlů, Pilař, Zeman, Bílek – Demel, Bříška, Tondr L., Nevyhoštěný, Plíhal, Havlas, Mulač, Brokeš, Frk, Gecko, Homolka, Peřina.
    SC Marimex Kolín: Sejpal (Koutský) – Hanzl, Zajíc, Voženílek, Skokan, Nedbal, Horyna – Malý, Semirád, Marvánek, Morkes, Zumr, Jelínek, Pipek, Krajňák, Panna, Kadlec ml.

    Rozhodčí: Neťuka – Čejka, Štrébl

    Diváci: 150
    bahis siteleri