Magnitogorsk – Riga 2:1 (kon.) | Ufa – Jokerit 2:3 (kon.) | Toljatti – Jaroslavl 2:3 (0:1 po s.n.)
N.Novgorod – Chabarovsk 0:1 (po pr.) | Kazaň – Dynamo Moskva 4:1 (kon.) | Nižněkamsk – Viťaz 2:1 (1:0 po s.n.)
Spartak Moskva – Vladivostok 1:2 (kon.)
konec
Metallurg Magnitogorsk
2:1 (1:0, 0:1, 1:0)
Dinamo Riga
Čtvrtek 08.09.2016, 16:00 • Arena Metallurg • KHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    57:45 Wojtek WOLSKI - 2:1
     
    57:45
    Metallurg právě vstřelil branku!
    Jan Kovář začal akci, v níž pokračoval Sergej Mozjakin. Následně se do zakončení probojoval WOJTEK WOLSKI, který prostřelil Jakuba Sedláčka. K velké radosti domácích fanoušků se Magnitka dostává do vedení. Asistence: Sergej Mozjakin, Jan Kovář.
    33:49 Mikelis REDLIHS - 1:1
     
    33:49
    Riga právě vstřelila branku!
    V ponechané výhodě hostující celek vyrovnává. Georgijs Pujacs spíše pláchl do puku, který se tak dostal k MIKELISU REDLIHSOVI, který prostřelil Vasilije Košečkina. Po nenápadné akci se gólu dočkala Riga. Asistence: Georgijs Pujacs, Guntis Galvinš.
    15:01 Chris LEE - 1:0
     
    15:01
    Metallurg právě vstřelil branku!
    Sergej Mozjakin stál na modré čáře, našel v lepší střelecké pozici postaveného CHRISE LEEHO, který měl před sebou dostatek prostoru pro zamíření. Jakub Sedláček na střelu viděl docela dobře, kotouč se však dostal za jeho záda. Domácí využívají přesilovou hru a dostávají se do vedení. Asistence: Sergej Mozjakin.

    Jan Prošek

    Branky a nahrávky: 16. Lee (Mozjakin), 58. Wolski (Mozjakin, Jan Kovář) – 34. M. Redlihs (Pujacs, Galvinš)


    Metallurg Magnitogorsk: Zagidulin (Košečkin) – Antipin, J. Birjukov, Lee, Bereglazov, S. Těreščenko, Chabarov, Dronov – Dm. Kazionov, Jan Kovář, Mozjakin – Zaripov, Osala, Kaletnik – Timkin, Filippi, Wolski – A. Sjomin, De. Kazionov, Platonov – Železkov.
    Dinamo Riga: Sedláček (Kalninš) – Galvinš, Pujacs, Mullen, Cibulskis, Jerofejevs, K. Redlihs, Zile – Bičevskis, M. Redlihs, Darzinš – Sčastlivyj, Sestito, Shugg – Gillies, Pavlovs, Indrašis – Meija, Saulietis, Skvorcovs – Razgals.

    Rozhodčí: Rogachjov, Soin – Sadovnikov, Sivov
    bahis siteleri