Novosibirsk – HC Slovan 3:2 (2:1 po s.n.) | Omsk – Záhřeb 4:1 (kon.) | Magnitogorsk – Minsk 5:4 (kon.)
Petrohrad – Čerepovec 4:0 (kon.) | Riga – Jokerit 1:3 (kon.)
konec
Dinamo Riga
1:3 (0:0, 1:0, 0:3)
Jokerit Helsinky
Úterý 13.09.2016, 18:30 • Arena Riga • KHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    56:31 Mika NIEMI - 1:3
     
    56:31
    Jokerit právě vstřelil branku!
    Hosté dávají další branku! Jormakka převzal kotouč na útočné modré, následně si s ním sjel do levého kruhu a přesnou přihrávkou našel před Sedláčkem MIKU NIEMIHO, který neměl problém prostřelit přesunujícího se Sedláčka. Asistence: Pekka Jormakka.
    55:41 Oliver LAURIDSEN - 1:2
     
    55:41
    Jokerit právě vstřelil branku!
    Hosté otáčejí vývoj dnešního utkání a vedou 1:2! OLIVER LAURIDSEN se dostal ke kotouči na modré čáře, následně nic nevymýšlel a vyslal na branku tvrdou střelu, který rozvlnila síť za Sedláčkovými zády! Asistence: Jesper Jensen a Petteri Wirtanen.
    51:29 Topi JAAKOLA - 1:1
     
    51:29
    Jokerit právě vstřelil branku!
    Hosté využívají přesilovou hru! TOPI JAAKOLA napřáhl ke střele od modré čáry a jeho bomba skončila až za Sedláčkovými zády! Asistence: Sakari Salminen.
    36:57 Lauris DARZINŠ - 1:0
     
    36:57
    Riga právě vstřelila branku!
    Domácí se dostávají do vedení! LAURIS DARZINŠ se dostal ke střele z mezikruží, svou povedenou střelou sice dokázal Heleniuse překonat, ale kotouč nedoskákal za brankovou čáru. DARZINŠ se však poté opět dostal ke kotouči a střelou z otočky se už podruhé nemýlil. Asistence: Tim Sestito.

    Martin Penker

    Branky a nahrávky: 37. Darzinš (Sestito) – 52. Jaakola (Salminen), 56. Lauridsen (Jensen, Wirtanen), 57. Niemi (Jormakka)


    Dinamo Riga: Sedláček (Kalninš) – K. Redlihs, Mullen, Cibulskis, Galvinš, Pujacs, Freibergs, Zile – Shugg, Sčastlivyj, Gillies – Darzinš, Sestito, Indrašis – M. Redlihs, Pavlovs, Toluzakov (C) – Saulietis, E. Kulda, Razgals – Meija.
    Jokerit Helsinky: Helenius (Zapolski) – Ch. Genoway, A. Kulda, Lajunen, Jaakola, Jensen, Lauridsen, Rautanen – Huhtala, Salminen, Regin (C) – O'Neill, Talaja, Hishon – Jormakka, Niemi, Keränen – Wirtanen, Anttila, Marjamäki.

    Rozhodčí: Kulakov, Olenin – Aljošin, Nesterov
    bahis siteleri