Jekatěrinburg – Petrohrad 3:2 (2:1 po s.n.) | Jokerit – Novosibirsk 0:4 (kon.) | Riga – Novokuzněck 5:1 (kon.)
Minsk – Omsk 1:2 (kon.)
konec
HC Dinamo Minsk
1:2 (0:1, 1:0, 0:1)
Avangard Omsk
Pondělí 19.09.2016, 18:30 • Minsk Arena • KHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Z mé strany je to pro dnešek vše! Děkuji Vám za pozornost a těším se u sledování dalších přenosů! Pěkný zbytek dne! (20:50:57)
     
    Ještě doplním, že dnešní zápas sledovalo 11 451 diváků!
     
    Československá stopa v utkání

    Lukáš Krajíček (MIN) – 0+1, 3 střely, čas na ledě: 15:03
    Dominik Furch (OMS) – 41 střel, 1 gól, 60 minut, 97,5%
     
    Střely na branku: 41 – 20
     
    Je dobojováno! Avangard Omsk vyloupil běloruský Minsk! Hosté porazili tamní Dinama 2:1! Gólový účet utkání otevřel v 17. minutě Alexandr Kučerjavenko ! Domácí dostali v šatně vyhubováno a už ve 22. minutě vyrovnal tvrdou střelou z mezikruží Alexandr Matěruchin ! Dominik Furch se v brance Omsku rozchytal k fantastickému výkonu a ve druhé třetině zlikvidoval velké množství domácích šancí! Rozhodující moment utkání přišel ve 46. minutě. Derek Roy nahodil puk na Scrivense, kterému se kotouč přes beton odrazil za brankovou čáru! Dominik Furch ve spolupráci s obranou už poté nedovolili domácím vyrovnat a Omsk si proto odváží další tři body!
     
    Konec zápasu.
     
    59:33
    Nahození Klinkhammera za branku dojel Alexandr Kučerjavenko, který puk bez váhání poslal odrazem o mantinel do středního pásma. Domácí nejsou nebezpeční.
     
    59:03
    Scrivens zamířil na střídačku! Dinamo Minsk zkouší v závěru utkání štěstí v šesti bruslařích na ledě!
     
    58:20
    Minsk ale musí myslet i na zadní vrátka! Domácí ztratili puk na obranné modré čáře a Alexandr Pěrežogin střelou z mezikruží prověřil Scrivense. Domácí brankář vyrazil.
     
    58:00
    Probíhají poslední dvě minuty třetí třetiny!
     
    57:21
    Alexandr Matěruchin si sjel na přihrávku k levé tyčce, ale už se nestačil natáhnout po prudké přihrávce. Domácí ale zůstávají v útočném pásmu. Omsk by potřeboval vystřídat.
     
    56:58
    Marc-Andre Gragnani nahodil puk od modré čáry. Jeho skákavá pobídka k Dominiku Furchovi vůbec nedolétla. Kotouč zastavil jeden z obránců Avangardu.
     
    56:20
    Kosticyn držel puk v rohu útočného pásma. Běloruský reprezentant předal kotouč Lukáši Krajíčkovi, ale český hokejista se neodhodlal ke střele.
     
    55:44
    Hosté v plném počtu.
     
    55:02
    Domácí příznivci začínají na hráče Dinama Minsk pískat. Hosté totiž drží domácí hokejisty daleko od branky Dominika Furcha. Vůbec nejde poznat, že Minsk hraje v početní převaze.
     
    54:30
    Minsku se dnes v přesilových hrách vůbec nedaří. Domácí se znovu nemohou udržet v útočném pásmu. Omsku se dvakrát podařilo vyhodit kotouč.
     
    53:44
    Bude se vylučovat! Domácí dostávají možnost na vyrovnání! Jevgenij Medveděv totiž dostává dvě minuty za vysokou hůl!
     
    53:07
    Nick Bailen zachytil vyhození hostů na modré čáře, srovnal si kotouč a příklepem postrašil českého brankáře. Dominik Furch byl ale včas na ledě a puk vyrazil.
     
    53:00
    Domácí se tlačí do zakončení! Nick Bailen si našel prostor ke střele a vypálil zápěstím. Pro Dominika Furcha bylo nahození domácího hokejisty lahůdkou. Vhazuje se po jeho levici.

    Tomáš Kubečka

    Branky a nahrávky: 22. Matěruchin (Krajíček, Kulakov) – 17. Kučerjavenko (Gustafsson, Pěrežogin), 46. Roy


    HC Dinamo Minsk: Scrivens (Karnauchov) – Šinkevič, Gragnani, Chenkel, Krajíček, Lisovec, Bailen – A. Volkov, Pavlovič, N. Komarov – Gavrus, Klinkhammer, Ellison – S. Kosticyn, An. Stěpanov, Linglet – Kovyršin, Kulakov, Matěruchin.
    Avangard Omsk: Furch (Šilin) – J. Medveděv, Děrvuk, Ahnelöv, Gustafsson, Lisov, Kutějkin, Minejev, Kulik – Pěrežogin, Roy, Pjanov – I. Michejev, Zubov, Burdasov – Lemťugov, Kučerjavenko, Pestuško – Malcev, A. Gluchov, Fiščenko.

    Rozhodčí: Buturlin, Gašilov – Aljošin, Nestěrov

    Diváci: 11 451
    bahis siteleri