Finsko – Švédsko 0:2 (kon.) | Kanada – USA 4:2 (kon.) | Tým Severní Ameriky – Švédsko 4:3 (po pr.)
konec
Kanada
4:2 (3:1, 1:0, 0:1)
USA
Středa 21.09.2016, 02:00 • Air Canada Centre, Toronto • Světový pohár • Skupina A
Předzápasové kurzy
Partner:
    57:32 T. J. Oshie - 4:2
     
    57:28
    USA právě vstřelilo branku!
    Američané se dočkali snížení a nutno dodat, že zaslouženě. Po velkém závaru na brankovišti se kotouč odrazil do branky. Za střelce branky je označen T.J. Oshie. Asistence: James van Riemsdyk, Joe Pavelski.
    28:50 Patrice BERGERON - 4:1
     
    28:50
    Kanada právě vstřelila branku!
    Kanaďané po ubráněném oslabení slaví čtvrtou branku v síti Quicka. Tavares z levé strany nahodil kotouč do brankoviště, kde se od bruslí McDonagha a PATRICE BERGERONA odrazil do sítě. Asistence: John Tavares, Alex Pietrangelo.
    12:07 Matt DUCHENE - 3:1
     
    12:07
    Kanada právě vstřelila branku!
    Obrovská chyba americké obrany. Pacioretty nedokázal vyhodit kotouč z obranné třetiny, když se od jednoho z napadajících hráčů odrazil na MATTA DUCHENEA, který tváří v tvář překonal Quicka střelou mezi betony! Asistence: Brent Burns.
    06:05 Corey PERRY - 2:1
     
    06:05
    Kanada právě vstřelila branku!
    Kanadští hokejisté během krátké chvíle otáčí vývoj utkání! Couture od pravého mantinelu nahodil kotouč na branku, Quick však tento pokus vyrazil před sebe, kde se od COREYHO PERRYHO odrazil do branky. Asistence: Logan Couture, Jonathan Toews.
    05:51 Matt DUCHENE - 1:1
     
    05:51
    Kanada právě vstřelila branku!
    Vyrovnávací branka na sebe nenechala dlouho čekat! Vlasicova střela od modré čáry nebyla přesná, kotouč se však od zadního mantinelu vrátil před branku, kde byl MATT DUCHENE a pohotově nasměroval kotouč do branky. Asistence: Marc-Édouard Vlasic, Joe Thornton.
    04:21 Ryan MCDONAGH - 0:1
     
    04:21
    USA právě vstřelilo branku!
    Rychlý protiútok USA končí úvodní brankou! RYAN MCDONAGH byl velice důrazný na brankovišti a dokázal z dorážky překonat Price. Američané tedy jdou do důležitého vedení. Asistence: Derek Stepan, Patrick Kane.

    Jan Šlapáček

    Branky a nahrávky: 6. Duchene (Vlasic, Thornton), 7. Perry (Couture, Toews), 13. Duchene (Burns), 29. Bergeron (Tavares, Pietrangelo) – 5. McDonagh (Stepan, Kane), 58. Oshie (van Riemsdyk, Pavelski)


    Kanada: Price (Crawford) – Weber, Vlasic, Doughty, Bouwmeester, Burns, Pietrangelo – Bergeron, Crosby (C), Marchand – Stamkos, Getzlaf, Tavares – Perry, Toews, Couture – Duchene, O'Reilly, Thornton.
    USA: Quick (Bishop) – Carlson, McDonagh, Niskanen, Suter, Byfuglien, E. Johnson – Oshie, Pavelski (C), van Riemsdyk – Kane, Stepan, Abdelkader – Wheeler, Kesler, Parise – Palmieri, Backes, Pacioretty.

    Rozhodčí: McCauley, Furlatt – Heyer, Cormier

    Diváci: 19 106
    bahis siteleri