Finsko – Švédsko 0:2 (kon.) | Kanada – USA 4:2 (kon.) | Tým Severní Ameriky – Švédsko 4:3 (po pr.)
po prodl.
Tým Severní Ameriky
4:3 (3:2, 0:0, 0:1 - 1:0)
Švédsko
Středa 21.09.2016, 21:10 • Air Canada Centre, Toronto • Světový pohár • Skupina B
Předzápasové kurzy
Partner:
    64:11 Nathan MACKINNON - 4:3
     
    64:11
    Tým Severní Ameriky právě vstřelil branku!
    Severní Amerika živí naději na postup do semifinále! Obrovská radost v hledišti! Oba týmy se střídaly v obrovských šancích. Daniel Sedin promarnil svůj únik. Na druhé straně obdržel puk NATHAN MACKINNON, který zachoval chladnou hlavu, vymíchal Henrika Lundqvista a bekhendem poslal puk pod víko švédské branky! Asistence: Johnny Gaudreau, Shayne Gostisbehere.
    46:50 Patrik BERGLUND - 3:3
     
    46:50
    Švédsko právě vstřelilo branku!
    Je vyrovnáno! Švédové přeci jen mažou náskok výběru mladíků! Erik Karlsson poslal od modré čáry výbornou nabídku, kterou před Gibsonem usměrnil PATRIK BERGLUND! Kotouč se od jeho hole odrazil za záda brankáře Severní Ameriky! Asistence: Erik Karlsson, Carl Söderberg.
    16:28 Nicklas BÄCKSTRÖM - 3:2
     
    16:28
    Švédsko právě vstřelilo branku!
    Je sníženo! Shayne Gostisbehere už sice byl na ledě, ale nestačil se zapojit do obrany! Filip Forsberg trefil brusli svého spoluhráče, od níž se puk odrazil k NICKLASI BÄCKSTRÖMOVI, jež trefil odkrytou branku! Asistence: Filip Forsberg, Erik Karlsson.
    13:58 Johnny GAUDREAU - 3:1
     
    13:58
    Tým Severní Ameriky právě vstřelil branku!
    Je to 3:1! Američané si berou zpět dvoubrankové vedení! Mladíci získali kotouč a okamžitě vyrazili vpřed. JOHNNY GAUDREAU si sjel na přihrávku do středního pásma, pláchl švédské obraně, vymíchal Lundqvista a zakončil kolem betonu švédského brankáře! Asistence: Shayne Gostisbehere.
    08:24 Filip FORSBERG - 2:1
     
    08:24
    Švédsko právě vstřelilo branku!
    Je sníženo! Švédové se vracejí zpět do zápasu! Američané ztratili puk v útočném pásmu. Patric Hörnqvist ve středním pásmu přiklepl kotouč FILIPU FORSBERGOVI, který svižnou střelou zápěstím překonal brankáře Gibsona! Asistence: Patric Hörnqvist, Nicklas Bäckström.
    01:35 Vincent TROCHECK - 2:0
     
    01:35
    Tým Severní Ameriky právě vstřelil branku!
    Neuvěřitelné tři střídání mladíků! VINCENT TROCHECK navyšuje vedení mladíků na 2:0! Gostisbehere naznačil ránu od modré čáry, ale prudkou přihrávkou našel právě Trochecka, který si přehodil puk na bekhend a zavěsil do odkryté branky! Asistence: Shayne Gostisbehere, Jack Eichel.
    00:30 Auston MATTHEWS - 1:0
     
    00:30
    Tým Severní Ameriky právě vstřelil branku!
    To je start jako hrom! Výběr Severní Ameriky se dostává do vedení! Šanci Connora McDavida ještě Lundqvist zastavil, ale AUSTIN MATTHEWS byl nejrychleji u odraženého kotouče a dopravil puk do sítě! Asistence: Morgan Rielly, Connor McDavid!

    Tomáš Kubečka

    Branky a nahrávky: 1. Matthews (Rielly, McDavid), 2. Trocheck (Gostisbehere, Eichel), 14. Gaudreau (Gostisbehere), 65. MacKinnon (Gaudreau, Gostisbehere) – 9. Forsberg (Hörnqvist, Bäckström), 17. Bäckström (Forsberg, E. Karlsson), 47. Berglund (E. Karlsson, Söderberg)


    Tým Severní Ameriky: Gibson (Hellebuyck) – R. Murray, Jones, Rielly, Parayko, Gostisbehere, Trouba – Scheifele, McDavid (C), Matthews – MacKinnon, Nugent-Hopkins, Gaudreau – Trocheck, Couturier, D. Larkin – Miller, Eichel, Saad.
    Švédsko: Lundqvist (Markström) – E. Karlsson, Ekholm, Strålman, Hedman, Hjalmarsson, Ekman-Larsson – Eriksson, H. Sedin (C), D. Sedin – Hörnqvist, Bäckström, Forsberg – Silfverberg, Krüger, Hagelin – Söderberg, Berglund, Landeskog.
    bahis siteleri