Technika Brno – Šumperk 2:4 (kon.) | Poruba 2011 – Val. Meziříčí 6:4 (kon.) | SHK Hodonín – Opava 4:3 (po pr.)
Nový Jičín – Kopřivnice 7:1 (kon.) | Kolín – Tábor 7:0 (kon.)
po prodl.
SHK Drtiči Hodonín
4:3 (1:1, 1:2, 1:0 - 1:0)
HK Opava
Středa 21.09.2016, 18:00 • Zimní stadion Václava Nedomanského, Hodonín • 2. liga skupina Východ • 3. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    62:52
    Drtiči právě vstřelili branku!
    Je hotovo, dobojováno, hodonínští hokejisté berou bod navíc! Miklík vypálil od modré čáry, puk se odrazil k PETRU PEŠOVI, ten se s ním jednoduše otočil a z bezprostřední blízkosti jej poslal přímo pod horní tyč Šafránkovy klece! Asistence: Martin Miklík.
     
    60:43
    Vaněk v situaci dva na jednoho zavřel oči a napálil kotouč příklepem, jenže Šafránek zavřel dolní patro brány svým vynikajícím rozklekem.
     
    58:50
    Hraje se čtyři na čtyři a Šafránek musel hasit požár, který před ním způsobila dvojice Peš – Kadlec! Opavský strážce svatyně dokonce ztratil hůl, ale i bez ní si dokázal poradit a schoval puk pod lapačku.
     
    57:16
    Vyloučení v týmu HK Opava (Daniel Slavík – 2 min., hrubost).
    Vyloučení v týmu SHK Hodonín (Jakub Hajný – 2 min., hrubost).
     
    55:39
    Drtiči právě vstřelili branku!
    Tribuny hodonínského zimního stadionu propukly v jásot! JAKUB KADLEC totiž dokázal po upracované akci vstřelit vyrovnávací branku. Hodonínský forvard se nejlépe zorientoval na brankovišti po sérii zmatených odrazů kotouče a v krkolomné pozici protlačil puk za Šafránkova záda. Bez asistence.
     
    54:27
    Janás napřáhl dvakrát v krátkém časovém sledu ke střele,obě byly velice nebezpečné a postrašily Šafránka v opavském brankovišti. Ten však vždy nakonec dokázal zkrotit neposedný puk.
     
    52:45
    Pozor, Tomáš Rousek leží ve středovém kruhu a nevypadá to s ním vůbec dobře. Po střetu s jedním z domácích hráčů zůstává nehybně na ledě a drží se za levé rameno. Snad s opavským útočníkem bude všechno v pořádku.
     
    49:53
    Hodonínští hokejisté jsou kompletní, Jurča vyskakuje z trestné lavice a byl svědkem obrovské šance Peše, který mohl dorážet do poloprázdné branky! Kotouč se mu ale zamotal pod nohama.
     
    49:29
    Vítek s Polokem uháněli do přečíslení dva na jednoho, první jmenovaný toho moc nevymýšlel a šel do střelby. Ondřej Haloda zvládl celou situaci pozičně a přerušuje hru.
     
    47:53
    Vyloučení v týmu SHK Hodonín (Petr Jurča – 2 min., hrubost).
     
    47:01
    Beneš spolu s Hovsepyanem v klinči tvrdě najeli do brankáře Halody, který se jen těžce zvedá z ledu. Naštěstí je vše v pořádku, hodonínský gólman se brzy oklepal a vhazuje se v útočném pásmu Opavy.
     
    44:14
    Šafránek vyrazil bombu Marka Halody pouze před sebe, kde jej dorážel mladíček Janás, ten ale pouze vyprášil betony opavského gólmana! Šafránek dnes chytá opravdu skvělý zápas a bez nadsázky drží svůj tým nad vodou.
     
    42:15
    Beneš se dostal k bezprostřední dorážce Šindelářovy jedovaté střely od modré čáry, brankář Haloda se stačil roztáhnout na brankové čáře!
     
    39:43
    Opava právě vstřelila branku!
    Slezané však odpověděli nejlépe jak mohli, a to vedoucí brankou do šatny! A nebyl to nikdo jiný než TOMÁŠ POLOK, který donutil Ondřeje Halodu kapitulovat již potřetí. Opavský útočník dnes zažívá neuvěřitelné utkání, významně se podílel na všech brankách svého mužstva. Asistence: Petr Wolf, David Galvas.
     
    39:06
    Drtiči právě vstřelili branku!
    ERIK HLOŽÁNEK to udělal naprosto fantasticky a střílí vyrovnávací branku, která na hodonínském zimním stadionu tak dlouho klepala na dveře! David Polesný vyslal mladého útočníka na zteč po pravém křídle, ten z téměř zoufalého úhlu dokázal najít mezírku mezi Šafránkovou pravou rukou a betonem. Asistence: David Polesný.
     
    37:08
    Vaněk si nádherně v souboji jeden na jednoho prohodil Galvase mezi bruslemi a dostal se do samostatného zakončení, jenže Šafránek jej v poklidu pozičně vystál.
     
    34:48
    Vrána udělal několik rychlých kroků směrem dopředu od modré čáry a prověřil Šafránkovu pozornost, opavský muž s maskou předvedl perfektní reflexivní zákrok pravou paží.
     
    33:22
    Kadlec nabíjel Pešovi do předbrankového prostoru, ten zavřel oči a poslal puk po ledě k tyči, tam byl připravený ukázkový rozklek opavského brankáře.
     
    28:05
    Opava právě vstřelila branku!
    Slezané si berou své vedení zpět, branka to byla nádherná! TOMÁŠ POLOK získal kotouč na hranici středního a útočného pásma, vybruslil s ním do mezikruží a příklepem trefil puk mezi lapačku a beton vysoko vyjetého Halody. Bez asistence.
     
    26:34
    Vyloučení v týmu SHK Hodonín (David Janás – 2 min., hákování).
     
    24:09
    Domácí defenzíva nechala otevřená zadní vrátka, Vítek ujel za zády hodonínských obránců do brejku a upadl! Hlavní sudí okamžitě zvedl ruku, jenže čároví sudí jej přesvědčili o tom, že opavský forvard se poroučel k zemi bez cizího přičinění. Hra tak pokračuje bez trestu.
     
    21:11
    Vyloučení v týmu HK Opava (Jakub Vítek – 2 min., podražení).
     
    20:20
    Peš se odhodlal ke střele z mezikruží, navíc Kadlec přejel krátce Šafránkovi před výhledem, takže opavský brankář neměl mnoho času na reakci!
     
    13:48
    Vyloučení v týmu SHK Hodonín (Richard Garčic – 2 min., příliš mnoho hráčů).
     
    12:37
    Vítek nejprve vytřel ledovou plochu s Polesným, a pak se řítil prakticky sám od modré čáry do úniku! Jeho zakončení Ondřej haloda vystihl včasným zásahem lapačkou.
     
    11:44
    Nahození Šindeláře vypadalo celkem nevině, jenže puk ve vzduchu zaplachtil, což nadělalo Ondřeji Halodovi nemalé potíže! Dorážet mohl Wolf, ale nesedlo mu bekhendové zakončení.
     
    10:41
    Drtiči právě vstřelili branku!
    Hosté bránili v oslabení aktivně a houževnatě, jenže na tuhle povedenou kombinaci už byli krátcí. Petr Peš z rohu kluziště našel přesně hůl PETRA JURČI v mezikruží, který si udělal prostor dobrým pohybem a bez přípravy napálil puk pod horní tyč. Asistence: Petr Peš, Marek Haloda.
     
    09:56
    Vyloučení v týmu HK Opava (Radek Tuma – 2 min., podražení).
     
    07:51
    Lukáš Černý z vrcholku pravého kruhu nastřelil puk do skrumáže před brankou, brankář Haloda chvíli nevěděl, kde mu poskakuje kousek černé gumy. Naštěstí pro domácí jej Kononenko včas odpálil do bezpečí.
     
    06:57
    Vyloučení v týmu SHK Hodonín (Marek Haloda – 2 min., hákování).
     
    03:38
    Vyloučení v týmu HK Opava (Lukáš Černý – 2 min., hákování).
     
    00:13
    Opava právě vstřelila branku!
    Tomu říkám neuvěřitelný vstup do utkání! Po Vítkově ráně od levého mantinelu se vhazovalo buly po pravici Halody, Tomáš Polok jej vyhrál na modrou čáru. Odtud napřáhl ke střele VLADIMÍR HOLÍK, jehož bombu zastavila až síť hodonínské klece. Asistence: Tomáš Polok.

    Tomáš Chramosta

    Branky a nahrávky: 11. Jurča (Peš, M. Haloda), 40. Hložánek (Polesný), 56. Kadlec, 63. Peš (Miklík) – 1. Holík (Polok), 29. Polok, 40. Polok (Wolf, Galvas)


    SHK Drtiči Hodonín: Haloda O. (Kukin) – Hovsepyan, Garčic, Pokorný, Loginovskij, Polesný, Haloda M., Miklík, Talán – Charvát, Kadlec, Jurča, Vaněk, Hložánek, Vrána, Hajný, Zháňal, Tomi, Peš, Janás, Kononenko
    HK Opava: Šafránek (Wanecki) – Holík, Galvas, Černý T., Mosler, Tuma, Šindelář, Slavík, Vrábel – Wolf, Polok, Vítek, Rousek, Selingr, Herman, Pavelek, Černý L., Svoboda, Štindl, Beneš

    Rozhodčí: Obadal – Blaha, Goňa
    bahis siteleri