TK po návratu české výpravy z paralympijských her (kon.) | Briefing k závodu MČR v běhu Běchovice - Praha (kon.)
konec
Tisková konference po návratu české výpravy z paralympijských her

Středa 21.09.2016, 12:00Tiskové konference
     
    12:28
    Tisková konference právě skončila. Děkujeme za pozornost a přeji vám hezký zbytek dnešního dne. (12:28:01)
     
    12:26
    Oficiální část tiskové konference právě skončila. Nyní přichází čas na individuální rozhovory.
     
    12:22
    Drahonínský: "Věnoval jsem ji medaili, ale když spolu bydlíme, tak je vlastně doma, ale všichni muži vědí, jak to doma se ženami a kovy v domácnosti je."
     
    12:20
    Drahonínský ohledně žádosti o ruku. "Chtěl jsem, aby se našli alespoň dva, kteří by mě překonali, nakonec byl jenom jeden. Měl jsem to naplánované. Ženy nemají rádi překvapení. Naštěstí přiletí až zítra, tak snad do té doby vychladne.
     
    12:18
    Petráček ohledně spolupráce s Povýšilem. "Jsem rád, že s ním mohu spolupracovat a vždycky je dobré, že jsme tam na tom dva. Vzájemně si pomáháme.
     
    12:17
    Petráček ohledně motivace ke zlaté medaili. "Maminka mi řekla, že pokud vyhraji jakoukoliv medaili, že mi udělá svíčkovou a já jsem za ní rád. Dostanu ji dneska večer.
     
    12:15
    Suchánek: S Francouzem už to bylo těžké, protože jsem šel na světovou jedničku a mistra světa. Nebylo to tak, že bych zápas nezvládl. On měl zkrátka natrénováno a prohrát s takovým hráčem není taková ostuda.
     
    12:14
    Suchánek: Po dvou setech, kdy jsem prohrával se Slovákem Repošem, jsem vypadal na ručník a už jsem byl na cestě domů. Poté jsem ale dostal vynadáno od trenéra a nakonec jsem to otočil. Repoš poslední rozhodující set už nezvládl.
     
    12:13
    Berná: Medaili jsem si hodila ve třetí sérii, kdy jsem hodila za 11 metrů, ale i tak jsem byla nadále nervózní z domácí Brazilky.
     
    12:12
    Berná: Jak před disciplínou, tak po ní se neřešilo, že tam není ruská výprava.
     
    12:11
    Berná odpovídá na otázku obhajoby bronzové medaile. "Nejvíc jsem byla nervózní z domácí Brazilky. Hodila si i osobní rekord. Na mě to ale nakonec nestačilo.
     
    12:10
    Suda: Muselo se počítat s tím, že Rio je velké město. Nikde jsme ale nečelili problémům, že by se sportovci nemohli dostat na sportoviště.
     
    12:09
    Suda: Těsně před paralympijskými hrami bylo prodáno pouze 12% vstupenek. Pomocí sociálních sítí se ale organizátorům povedlo prodat, 1,6 milionu lístků. Kulisa v aréně pro plavecký bazén byla opravdu úžasná.
     
    12:08
    Suda: Pomohlo nám, že olympijské hry byly před námi. My už jsem zažili pouze minimum potíží a výzev, které jsme museli překonat.
     
    12:07
    Suda: Matrace samozřejmě byly. Dokonce byly v tak dobré kondicí, že někteří sportovci uvedli, že se jim na nich výborně spalo.
     
    12:06
    Erlebachová: V příštím roce by mělo dojít k výraznému navýšení dotací od ministerstva školství.
     
    12:05
    Běla Třebínová a Jiří Ježek se v Riu rozloučili s paralympijskými hrami. V Tokiu už oba dva neuvidíme.
     
    12:04
    Erlebachová: Na 37 sportovců je sedm medailí obrovský úspěch.
     
    12:04
    Erlebachová: Sedm medailí je úžasný úspěch a pokud se podíváme na srovnání s olympioniky, tak jsme napřed.

    Ondřej Jícha

    bahis siteleri