TK po návratu české výpravy z paralympijských her (kon.) | Briefing k závodu MČR v běhu Běchovice - Praha (kon.)
konec
Briefing k závodu MČR v silničním běhu Běchovice - Praha

Středa 21.09.2016, 18:05Tiskové konference
     
    Oficiální část tiskové konference byla právě ukončena. (18:27:00)
     
    Nové trofeje byly právě pokřtěny oběma autory – Davidem Železným a Miroslavem Ščudou.
     
    Prof. MUDr. Jan Pirk, DrSc. letos poběží již po devětadvacáté. Jan Pirk povyprávěl vtipné příhody, které zažil za všechna ta léta na trati. Libor Bouček následně popřál Janu Pirkovi hodně štěstí a pevné zdraví.
     
    Eva Nývltová Vrabcová: "Letos nevím, jestli na startu budu. Je mi to líto. Doufám, že ta šance, že bych závodila nebude pouze teoretická."
     
    Ke slovu se dostala Eva Vrabcová Nývltová společně s Prof. MUDr. Janem Pirkem, DrSc.
     
    David Železný, jakožto autor trofejí společně s Miroslavem Ščudou pro letošní 120. jubilejní běh, shrnul své působení na trati v minulých letech. Následně povyprávěl o tom, jak je rád, že mohl pro silniční běh Běchovice – Praha vytvořit právě tyto nové trofeje.
     
    Libor Bouček tomu příliš nevěřil a vyzval právě Tomáše Janků k běhu v příštím ročníku. Ten se chvíli "cukal", avšak výzvu přijal.
     
    "Mě se zdá, že celou trať jedu dlouho autem, proto jsem se zatím tohoto závodu neúčastnil. Letos to bohužel nevyjde, avšak zcela určitě příští rok poběžím", končil svou vtipnou řeč Tomáš Janků.
     
    Tomáš Janků: Vzdal hold běhu Běchovice – Praha. Bývalý výškař poděkoval všem, kdo se na závodu podílí, bez nichž by nebylo možné tuto akci uspořádat.
     
    "Je to výjimečná událost, která se jen tak nikde ve světě nevidí. Rádi bychom poděkovali našim partnerům", dodal Libor Varhaník. Následně oficiálně zahájil běh Běchovice – Praha.
     
    Libor Varhaník: "S pokorou a úctou vzhlížíme k našim zakladatelům. My bychom rádi zahájili oslavy závodu na našem území. Chtěli bychom, aby na tento závod byla pyšná celá Česká republika."
     
    K oslavě 120. výročí muselo být připraveno něco výjimečného, Jsou to trofeje pro nejlepší běžce.
     
    120. ročník běhu Běchovice – Praha je nejstarším nepřerušeným silničním během na světě, dodává moderátor tiskové konference, Libor Bouček.
     
    Libor Bouček právě přivítal všechny přítomné hosty.
     
    Tisková konference právě začala.
     
    Tisková konference začne s menším zpožděním.
     
    Krásný, dobrý podvečer. Vítám Vás u tiskové konference k závodu MČR v silničním běhu Běchovice – Praha. Oficiální začátek tiskové konference je naplánován na 17:30, tak si to nenechte ujít.
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Událost začíná v 17:30.

    Alan Šrámek

    Hosté tiskové konference:
    Prof. MUDr. Jan Pirk, DrSc.
    Eva Vrabcová Nývltová
    Libor Varhaník
    Tomáš Janků
    David Železný
    bahis siteleri