Magnitogorsk – Záhřeb 6:1 (kon.) | Jokerit – CSKA Moskva 3:2 (1:0 po s.n.) | Petrohrad – Chanty-Mansijsk 9:4 (kon.)
Viťaz – Novosibirsk 3:2 (po pr.) | Soči – Jaroslavl 2:3 (kon.)
konec
SKA Petrohrad
9:4 (4:1, 3:0, 2:3)
Jugra Chanty-Mansijsk
Pátek 23.09.2016, 18:30 • Ice Palace • KHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    59:34 Nikita GUSEV - 9:4
     
    59:34
    Petrohrad právě vstřelil branku!
    Domácí tým zaznamenal devátou trefu v utkání! Zařídila ji dvojice Alexandr Barabanov – Nikita Gusev. Oba hráči si nejprve vyměnili kotouč ve středním pásmu a nabídku svého spoluhráče pak usměrnil mezi betony Šaryčenkova NIKITA GUSEV – 9:4. Asistence: Alexandr Barabanov.
    55:47 Nikita CHLYSTOV - 8:4
     
    55:47
    Jugra právě vstřelila branku!
    Gólově bohatý zápas pokračuje! Hosté vyhráli v útočném pásmu buly a kotouč se dostal na modrou k NIKITOVI CHLYSTOVOVI, který ho z první nechytatelně napálil pod břevno Šesťorkinovy svatyně. Parádní trefa. Asistence: Konstantin Panov a Igor Bortnikov.
    52:32 Nikita TOČICKIJ - 8:3
     
    52:32
    Petrohrad právě vstřelil branku!
    8:3 pro domácí! Chafizulin našel NIKITU TOČICKÉHO, který jel sám na Šaryčenkova, přehodil si kotouč na bekhend a zvedl ho nad levou ruku hostujícího gólmana. Asistence: Dinar Chafizullin.
    50:02 Oleg POGORIŠNYJ - 7:3
     
    50:02
    Jugra právě vstřelila branku!
    Akce hostí ale pokračovala! Přihrávku Gorbunova , která mířila před branku, srazil bruslí na vlastního brankáře jeden z obránců SKA a OLEG POGORIŠNYJ kotouč v pádu dopravil za brankovou čáru. Asistence: Denis Gorbunov a Jevgenij Lapenkov.
    43:55 Alexandr UGOLNIKOV - 7:2
     
    43:55
    Jugra právě vstřelila branku!
    Hosté snižují! Lapenkov uvolnil obránce ALEXANDRA UGOLNIKOVA, který už střílel z poměrně ostrého úhlu, ale trefil se přesně ke vzdálenější tyčce – 7:2. Asistence: Jevgenij Lapenkov.
    38:12 Sergej ŠIROKOV - 7:1
     
    38:12
    Petrohrad právě vstřelil branku!
    Neskutečné, co teď obrana Jugry domácím dovolila! Chochlačjov si sjel od mantinelu naprosto nerušeně až na osu hřiště, kde puk přenechal Antonu Bělovovi. Jeho střelu ještě Šaryčenkov vyrazil levým betonem, ale na dorážku SERGEJE ŠIROKOVA už byl krátký. Asistence: Anton Bělov a Alexandr Chochlačjov.
    28:17 Sergej ŠIROKOV - 6:1
     
    28:17
    Petrohrad právě vstřelil branku!
    Tohle domácí sehráli skvěle! Chafizullin rozjel ve středním pásmu Chochlačjova, který zavezl po levém křídle kotouč až k brance a předložil ho SERGEJOVI ŠIROKOVOVI, jenž zamířil mezi betony Šaryčenkova – 6:1. Asistence: Dinar Chafizullin a Alexandr Chochlačjov.
    23:10 Ilja KOVALČUK - 5:1
     
    23:10
    Petrohrad právě vstřelil branku!
    Domácí zase navyšují své vedení! Výborně hrající Vojnov nahrál ILJOVI KOVALČUKOVI, který se podruhé v utkání zapisuje do střelecké listiny – 5:1. Asistence: Vjačeslav Vojnov a Sergej Plotnikov.
    19:44 Konstantin PANOV - 4:1
     
    19:44
    Jugra právě vstřelila branku!
    Hosté snižují! Bortnikov poslal do samostatného úniku KONSTANTINA PANOVA, který si puk přehodil na bekhend a zametl ho pod víko branky bezmocného Šesťorkina – 4:1. Asistence: Igor Bortnikov.
    11:44 Sergej PLOTNIKOV - 4:0
     
    11:44
    Petrohrad právě vstřelil branku!
    Teď už si SERGEJ PLOTNIKOV spravil náladu! Vjačeslav Vojnov ho našel krásnou křížnou přihrávkou a Plotnikov pálil z levého kruhu do odkryté poloviny hostující svatyně – 4:0. Asistence: Vjačeslav Vojnov a Ilja Kovalčuk.
    06:12 Alexandr BARABANOV - 3:0
     
    06:12
    Petrohrad právě vstřelil branku!
    Je to už 3:0 pro SKA! Nahození ze středního pásma vyrazil Fokin jen před sebe. K volnému kotouči se nakonec dostal mezi kruhy ALEXANDR BARABANOV, který se trefil pod vyrážečku hostujícího gólmana. Asistence: Jarno Koskiranta a Nikita Gusev.
    04:15 Alexandr BARABANOV - 2:0
     
    04:15
    Petrohrad právě vstřelil branku!
    Domácí přesilovku využívají a vedou 2:0! Nikita Gusev přihrávkou napříč pásmem přenesl hru na ALEXANDRA BARABANOVA, který puk nastřelil na branku. U brankoviště se za kotoučem ještě natahoval Koskiranta, ale gól je nakonec připsán právě Barabanovovi.. Asistence: Anton Bělov a Nikita Gusev.
    00:30 Ilja KOVALČUK - 1:0
     
    00:30
    Petrohrad právě vstřelil branku!
    To je nástup domácích jako hrom! Dělovka Vojnova od modré ještě těsně minula hostující branku, ovšem o pár sekund později pálil z podobné pozice ILJA KOVALČUK, který to trefil opravdu parádně! Fokinovi se kotouč otřel o hřbet lapačky, ale vytěsnit jej gólman Jugry nedokázal. Asistence: Sergej Plotnikov a Vjačeslav Vojnov.

    Martin Augustin

    Branky a nahrávky: 1. Kovalčuk (S. Plotnikov, Vojnov), 5. Barabanov (A. Bělov, N. Gusev), 7. Barabanov (Koskiranta, N. Gusev), 12. S. Plotnikov (Vojnov, Kovalčuk), 24. Kovalčuk (Vojnov, S. Plotnikov), 29. Širokov (Chafizullin, Chochlačjov), 39. Širokov (A. Bělov, Chochlačjov), 53. Točickij (Chafizullin), 60. N. Gusev (Barabanov) – 20. Panov (Bortnikov), 44. Ugolnikov (Lapenkov), 51. Pogorišnyj (Gorbunov, Lapenkov), 56. N. Chlystov (Panov, Bortnikov)


    SKA Petrohrad: Šesťorkin (Ivannikov) – Zubarev, Vojnov, A. Bělov, J. Jakovlev, Čudinov, Chafizullin, Rykov – S. Plotnikov, Tichonov, Kovalčuk (C) – Barabanov, Koskiranta, N. Gusev – Chochlačjov, Točickij, Širokov – Děrgačjov, Kablukov, Ketov – Grebenščikov.
    Jugra Chanty-Mansijsk: Fokin (7. Šaryčenkov) – Šulakov, Želdakov, N. Chlystov, Pogorišnyj, Ugolnikov, Selezňov – Panov (C), Kurjanov, Bortnikov – Varfolomejev, Gorbunov, Lapenkov – Ljudučin, D. Chlystov, P. Medveděv – J. Popov, K. Majorov, Radulov – Buljanskij.

    Rozhodčí: Buturlin, Gamalei – Badyl, Goljak

    Diváci: 11020
    bahis siteleri