Vítkovice – Mladá Boleslav 2:5 (kon.) | Litvínov – Mountfield HK 3:2 (po s.n.) | Chomutov – Sparta 4:3 (po pr.)
Plzeň – Olomouc 5:6 (po pr.) | Liberec – Třinec 0:3 (kon.)
po prodl.
Piráti Chomutov
4:3 (3:2, 0:1, 0:0 - 1:0)
HC Sparta Praha
Pátek 23.09.2016, 17:30 • SD ARÉNA • Tipsport extraliga • 6. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
    62:57 Marek TOMICA - 4:3
    Zdroj: Hokejka TV
     
    62:57
    Piráti právě vstřelili branku!
    MAREK TOMICA přejel s kotoučem do útočného pásma a na pomoc mu z druhé strany přispěchal také Vladimír Růžička, kterému přihrál a najel si k bráně. Růžička mu kotouč vrátil a Marek Tomica už neměl moc práce doklepnout puk do prázdné brány. Asistence: Vladimír Růžička.
    31:19 Lukáš PECH - 3:3
    Zdroj: Hokejka TV
     
    31:19
    Sparta právě vstřelila branku!
    Hosté bleskově využívají přesilovou hru. LUKÁŠ PECH dává, po přihrávce Andreje Kudrny, gól v pádu, když ho podrazil Ivan Huml. Asistence: Andrej Kudrna a Michal Čajkovský.
    12:51 Michal POLETÍN - 3:2
    Zdroj: Hokejka TV
     
    12:51
    Piráti právě vstřelili branku!
    David Kämpf zavezl puk a nechal ho za sebou, kde si ho převzal MICHAL POLETÍN, který tvrdou střelou z nápřahu podruhé překonává Pöpperleho. Asistence: David Kämpf a Dávid Skokan.
    10:22 Petr VRÁNA - 2:2
    Zdroj: Hokejka TV
     
    10:22
    Sparta právě vstřelila branku!
    A je opět vyrovnáno. PETR VRÁNA zajel s pukem do útočného pásma, vybruslil si mezi kruhy a rychlou střelou zápěstím překonal Laca. Asistence: Michal Čajkovský a Brian Ihnačák.
    07:30 Michal POLETÍN - 2:1
    Zdroj: Hokejka TV
     
    07:30
    Piráti právě vstřelili branku!
    Domácí využívají přesilovku a dostávají se tak poprvé v dnešním utkání do vedení! Ivan Huml napřáhl ke střele z levého kruhu, jeho pokus Pöpperle vyrazil pouze k MICHALU POLETÍNOVI a ten se následně střelou do odkryté branky nemýlil. Asistence: Ivan Huml a Michal Vondrka.
    03:58 Juraj VALACH - 1:1
    Zdroj: Hokejka TV
     
    03:58
    Piráti právě vstřelili branku!
    Domácí vyrovnávají na 1:1! JURAJ VALACH se dostal ke střele od modré čáry a jeho tvrdý pokus skončil až za bezmocným Pöpperlem. Asistence: Dávid Skokan.
    00:38 Jan PISKÁČEK - 0:1
    Zdroj: Hokejka TV
     
    00:38
    Sparta právě vstřelila branku!
    Po chybě v chomutovské rozehrávce se k puku dostal JAN PISKÁČEK, jenž si sjel mezi kruhy a vypálil přesně nad rameno Jána Laca. Ten byl proti tomuto pokusu bezradný. Bez asistence.
    Marken.cz

    Martin Penker

    Petr Kouba

    Branky a nahrávky: 4. Valach (Skokan), 8. Poletín (Huml, Vondrka), 13. Poletín (Kämpf, Skokan), 63. Tomica (V. Růžička) – 1. Piskáček, 11. P. Vrána (Čajkovský, Ihnačák), 32. Pech (Kudrna, Čajkovský)


    Piráti Chomutov: J. Laco (Tomáš Král) – Rutta, Kudělka, Flemming, Dlapa, Valach, Mrázek, Skinner – Skokan, Huml, Vondrka (C) – Kaše, V. Růžička, Tomica – Koblasa, Kämpf, Poletín – Hřebejk, Račuk, Šťovíček.
    HC Sparta Praha: Pöpperle (F. Novotný) – Barinka, Čajkovský, Piskáček, Eminger, Švrček, Kalina, Mikuš – Uher, P. Vrána (C), Ihnačák – Ružička, Klimek, Netík – Kumstát, Pech, Forman – Černoch, Cingel, Kudrna.

    Rozhodčí: Petružálek, Šír – Frodl, Zavřel

    Diváci: 5 072
    bahis siteleri