Liberec – Chodov 1:9 (kon.) | Ostrava – Jičín 9:1 (kon.)
konec
FBC ČPP Bystroň Group Ostrava
9:1 (3:1, 3:0, 3:0)
Finance Novák FBK Jičín
Sobota 24.09.2016, 20:00 • ČPP Aréna, Ostrava (kapacita: 350 míst) • ČEZ Extraliga žen • 2. kolo
     
    55:18
    Ostrava právě vstřelila branku!
    KAROLÍNA ŠABLATUROVÁ se dokázala prosadit z dorážky na hranici brankoviště a zvyšuje už na 9:1! Asistence: Lucie Šrotová.
     
    54:19
    Ostrava právě vstřelila branku!
    NELA KAPCOVÁ ukázala své individuální schopnosti a po obtočení brány zakončila přesně do míst, kam se Samková už nestačila přesunout. Asistence: Andrea Pastušková.
     
    49:45
    Ostrava právě vstřelila branku!
    Domácí se ale i přes jičínský odpor dokázali prosadit. ELIŠKA JUREČKOVÁ trefila z první přesně pravou šibenici, a to z poloviny hřiště! Asistence: Radana Kahánková.
     
    39:23
    Ostrava právě vstřelila branku!
    RADANA KAHÁNKOVÁ dokázala z rozehrávky u bočního mantinelu vstřelit krásnou branku, když se trefila přímo do levé šibenice. Bez asistence.
     
    32:44
    Ostrava právě vstřelila branku!
    Nela Škopková se na několikrát pokoušela dorazit míček do brány Samkové, ale až díky přihrávce zpoza brány se Ostrava prosazuje. Střelkyní je však DENISA KOTZUROVÁ, která dokázala přesně zakončit střelu z hranice velkého brankoviště. Asistence: Nela Škopková.
     
    28:13
    Ostrava právě vstřelila branku!
    ANDREA PASTUŠKOVÁ zvyšuje po rychlém protiútoku a přesné střele do šibenice už na 4:1 pro Ostravu! Asistence: Nela Kapcová.
     
    09:53
    Jičín právě vstřelil branku!
    Žůrková vyslala ve vlastní přesilovce perfektní pas na MARKÉTU KOSOVOU, která už nekompromisně zakončila do brány Holubové. Asistence: Gabriela Žůrková.
     
    07:57
    Ostrava právě vstřelila branku!
    MARKÉTA VRLÍKOVÁ hezkou střelou po bleskovém úniku zvyšuje už na 3:0. Pro Jičín se zápas začíná komplikovat hned od samotného začátku. Bez asistence.
     
    04:59
    Ostrava právě vstřelila branku!
    Kapcová se snažila trefit zátahem prostor u levé tyčky v brance Samkové, nakonec však jičínská brankářka dokázala zakročit. Na dorážku NELY ŠKOPKOVÉ však již byla krátká. Asistence: Nela Kapcová.
     
    00:59
    Ostrava právě vstřelila branku!
    MARKÉTA VRLÍKOVÁ si krásným sólem prošla až na půlku Jičína, kde už neměla nejmenší problémy se zakončením do sítě Samkové. Bez asistence.

    Johan Čáp

    Branky a nahrávky: 1. Vrlíková, 5. Nela Škopková (Kapcová), 8. Vrlíková, 29. Pastušková (Kapcová), 33. Kotzurová (Nela Škopková), 40. Kahánková, 50. Jurečková (Kahánková), 55. Kapcová (Pastušková), 56. Šablaturová (Šrotová) – 10. Kosová (Žůrková)


    FBC ČPP Bystroň Group Ostrava: Tomšová (Holubová) – Kahánková, Vavrečková, Kotzurová, Podroužková, Jurečková, Zuzaníková, Kajfoszová – Vrlíková, Šrotová, Nikol Škopková, Šuranyiová, Šablaturová, Nela Škopková, Lichnová, Káčová, Kapcová, Pastušková, Kopková.
    Finance Novák FBK Jičín: Samková (A. Kociánová) – Růžičková, Chlumská, Florianová, Müllerová, Kořínková – Kůželová, Kloutvorová, Kosová, Žůrková, Drbohlavová, Exnarová, Satýnková, Domonkosová, Špíglová.

    Rozhodčí: Martin Petřík, Tomáš Podlesný

    Diváci: 90
    bahis siteleri