Mladá Boleslav – Jihlava 4:3 (po pr.) | Pardubice – Slavia 3:4 (1:2 po s.n.) | Zlín – Vsetín 8:3 (kon.)
Ústí n/L – PZ Kladno 2:3 (po pr.) | Liberec – Kometa Brno 2:1 (kon.) | Vítkovice – Přerov 3:0 (kon.)
HC Plzeň – Letňany 2:1 (kon.) | Tábor – Žďár n/S 1:5 (kon.) | Kobra – HC Litvínov 2:11 (kon.)
Kladno – Sparta 2:8 (kon.) | K. Vary – Chomutov 1:3 (kon.) | Mountfield HK – Č. Budějovice 5:3 (kon.)
po prodl.
HC Slovan Ústí nad Labem
2:3 (1:2, 0:0, 1:0 - 0:1)
PZ Kladno
Neděle 25.09.2016, 12:00 • Zimní stadion Ústí nad Labem • ELIOD extraliga mladšího dorostu • 6. kolo
Partner:
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 12:00 a budeme z něj přinášet změny stavu.
     
    Přeji příjemné poledne všem hokejovým nadšencům! Dnes je na programu 6. kolo ELIOD extraligy mladšího dorostu, ve kterém se mimo jiné utká HC Slovan Ústí nad Labem s celkem PZ Kladno. Zápas se odehraje od 12:00 hod. na zimním stadionu v Ústí nad Labem.
     
    HC Slovan Ústí nad Labem

    Ústečtí hokejisté se po pěti kolech nacházejí až na osmé příčce extraligy mladšího dorostu. Na svém kontě mají po pěti zápasech tři body za výhru v úvodním kole, kdy celkem překvapivě přehráli Karlovy Vary na ledě soupeře v poměru 6:5. Od té doby si přičítají jednu porážku za druhou. Dvakrát po sobě inkasovaly deseti branek a sami dokázali vstřelit branky dvě. V posledních dvou zápasech se objevil znovu stejný rozdíl branek, s Chomutovem i Letňany utrpěli hráči Ústí nad Labem prohru v poměru 1:4. Nejproduktivnějším hráčem severočeského celku je Tomáš Čermák s 6 kanadskými body (4+2).

    Odehraná utkání:
    Letňany – Ústí nad Labem 4:1
    Ústí nad Labem – Chomutov 1:4
    Sparta Praha – Ústí nad Labem 10:2
    Ústí nad Labem – Rytíři Kladno 2:10
    Karlovy Vary – Ústí nad Labem 5:6
     
    PZ Kladno

    Hráči PZ Kladno jsou na tom výsledkově i tabulkově ještě hůře. Jelikož nevyhráli ani jedno utkání, zatím jsou bez bodu a uzavírají tabulku skupiny Západ. Přemožiteli Kladenských byli hráči Sparty Praha, Chomutova, Letňan, Kobry a Litvínova. Vůbec nejlepší výsledek zaznamenalo Kladno s Kobrou, se kterou prohrálo o jedinou branku 4:5. Naopak nejhůře dopadlo domácí utkání s Chomutovem, které skončilo za stavu 0:8. Zlepší si Středočeši svojí pozici v zápase s Ústí nad Labem? Pomoci by jim k tomu mohl nejproduktivnější hráč David Routa, který má na svém kontě 7 kanadských bodů (4+3).

    Odehraná utkání:
    Sparta Praha – PZ Kladno 6:3
    PZ Kladno – Chomutov 0:8
    Letňany – PZ Kladno 8:5
    Kobra Praha – PZ Kladno 5:4
    PZ Kladno – HC Litvínov 3:9
     
    Úvodní sestavy:

    HC Slovan Ústí nad Labem: Volke (Kmoch) – Polata, V. Tůma, Šešina, Sitár, Kříž, Magasanik, Kolbaba – Tot, Bláha, T. Čermák, Costa, Šindelář, J. Čermák, Janoušek, J. Tůma, Dohnal.

    PZ Kladno: Novotný (Pulec) – Vokurka, Teinitzer, Volráb, Erben, Dobrovolný – Hrubý, Hašek, Kraus, Šťastný, Ploch, Darsa, Routa, Brabec, Turek, Pejchal, Černý, M. Čermák.

    Rozhodčí: Vyštejn – Fiala, Gančarčík.
     
    00:01
    Utkání právě začalo.
     
    02:48
    PZ Kladno právě vstřelilo branku!
    Úvodní branku zápasu zaznamenává MATĚJ ČERMÁK, který dostává překvapivě do vedení hosty. Asistence: David Routa.
     
    06:09
    Ústí nad Labem právě vstřelilo branku!
    Jenže vedení Kladnu vydrželo pouze necelé čtyři minuty. Zahraniční akvizice KALE COSTA srovnává stav utkání. Asistence: Jan Tůma a Vít Šindelář.
     
    10:17
    PZ Kladno právě vstřelilo branku!
    Nejproduktivnější hráč hostí se v dnešním zápase poprvé gólově prosazuje. DAVID ROUTA tak vrací vedení na stranu Kladna. Asistence: Matěj Čermák a Jan Vokurka.
     
    15:06
    Vyloučení v týmu HC Slovan Ústí nad Labem (Vít Šindelář – 2 min., vražení na hrazení).
     
    20:00
    První třetina skončila.
     
    První třetina 6. kola mezí Ústeckými a Kladenskými je za námi. Lépe si v první periodě vedli hosté, kteří šli jako první do vedení zásluhou Matěje Čermáka, jenže o necelé čtyři minuty bylo vyrovnáno z hole Costy. Kladno se ale přeci jen dočkalo i podruhé, nejproduktivnější hráč hostů rozvlnil síť za zády Volkeho. Ve druhé třetině tak mohou být klidnější hráči PZ Kladna, kteří jsou ve vedení o jednu branku.
     
    20:01
    Začala druhá třetina.
     
    26:23
    Vyloučení v týmu PZ Kladno (Ondřej Volráb – 2 min., hákování).
     
    29:48
    Vyloučení v týmu PZ Kladno (Štěpán Turek – 2 min., hákování).
     
    31:00
    Dnešní utkání sleduje 137 diváků.
     
    34:04
    Vyloučení v týmu PZ Kladno (Jan Vokurka – 2 min., nedovolené bránění).
     
    38:27
    Vyloučení v týmu PZ Kladno (Petr Hašek – 2 min., hákování).
     
    40:00
    Druhá třetina skončila.
     
    Druhá třetina brankový přísun nepřinesla na ani jedné straně. Za to byli vyloučení celkem čtyři hráči Kladna. A jelikož jeden z trestů byl udělen zhruba minutu a půl před koncem druhé dvacetiminutovky, budou hrát Ústečtí přesilovou hru ještě prvních 27 sekund třetí periody. Po druhé třetině zůstává stav utkání 1:2 ve prospěch Kladna.
     
    40:01
    Začala třetí třetina.
     
    51:36
    Ústí nad Labem právě vstřelilo branku!
    Ústečtí hokejisté se přeci jen dočkávají vyrovnání. To zařídil trefou do černého DAVID MAGASANIK. Asistence: Adam Janoušek a Tomáš Sitár.
     
    60:00
    Třetí třetina skončila.
     
    Třetí třetina nabídla pouze jednu branku, a to na straně Ústí nad Labem. Magasanik vyrovnal utkání a jelikož už se nikdo další neprosadil, poslal zápas do prodloužení.
     
    60:01
    Začalo prodloužení.
     
    61:17
    PZ Kladno právě vstřelilo branku!
    O bonusovém druhém bodu je rozhodnuto. Po trefě MATĚJE ČERMÁKA se raduje z vítězství v prodloužení tým PZ Kladno. Asistence: Ondřej Volráb a David Routa.
     
    Konec zápasu.
     
    V prodloužení stačily hostům na vstřelení branky necelé dvě minuty. Bonusový druhý bod pro PZ Kladno získal přesnou ranou Matěj Čermák. Jeden bod do tabulky pak putuje k Ústí nad Labem.
     
    To je ode mě pro dnešek z tohoto zápasu s konstatováním vítězství PZ Kladna vše. Děkuji za pozornost a přeji příjemný zbytek dnešního dne. Těším se na Vás zase u nějakého dalšího textového online přenosu, na počtenou! (14:34:43)

    Josef Cestr

    Branky a nahrávky: 7. Costa (J. Tůma, Šindelář), 52. Magasanik (Janoušek, Sitár) – 3. M. Čermák (Routa), 11. Routa (M. Čermák, Vokurka), 62. M. Čermák (Volráb, Routa)


    HC Slovan Ústí nad Labem: Volke (Kmoch) – Polata, V. Tůma, Šešina, Sitár, Kříž, Magasanik, Kolbaba – Tot, Bláha, T. Čermák, Costa, Šindelář, J. Čermák, Janoušek, J. Tůma, Dohnal.
    PZ Kladno: Novotný (Pulec) – Vokurka, Teinitzer, Volráb, Erben, Dobrovolný – Hrubý, Hašek, Kraus, Šťastný, Ploch, Darsa, Routa, Brabec, Turek, Pejchal, Černý, M. Čermák.

    Rozhodčí: Vyštejn – Lichtenberk, Michajličenko

    Diváci: 137
    bahis siteleri