Havlíčkův Brod – Tábor 7:1 (kon.)
konec
BK Havlíčkův Brod
7:1 (5:1, 1:0, 1:0)
HC Tábor
Neděle 25.09.2016, 10:00 • Zimní stadion Kotlina • Regionální liga mladšího dorostu • 3. kolo
Partner:
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 10:00.
     
    Sestavy přineseme v průběhu první třetiny.
     
    00:01
    Utkání právě začalo.
     
    00:26
    Brankář Král si připsal první úspěšný zákrok, když zasáhl proti střele z pravé strany a přerušil hru.
     
    01:00
    Mladí Bruslaři se vrhli do rychlého brejku, ale nebylo z něj nic nebezpečného. Rána z okraje kruhů skončila hodně vedle brány.
     
    02:13
    Hosté jsou teď pod velkým tlakem. Havlíčkův Brod se usadil v útočném pásmu a několikrát zahrozil, ale brankář Stibal byl pozorný.
     
    02:40
    Hosté získali puk a alespoň na chvíli přerušili tlak svého soupeře z Kotliny, když kotouč vyvezli do útočného pásma a pustili na led čerstvé síly.
     
    03:06
    Domácí mladíci se znovu vrátili do útočného pásma, ale o kus černé gumy brzy přišli a musejí se rychle vracet zpět ke svému gólmanovi Královi.
     
    03:41
    Havlíčkův Brod je zatím jednoznačně aktivnější, Tábor neví, kam dřív skočit. Dál čelí mohutnému tlaku.
     
    04:05
    Hra je přerušena a vhazovat se bude v pásmu Tábora.
     
    04:29
    To byla šance jako hrom! Patrik Vacík se z levé strany hnal sám na bránu, ale jeho prudkou ránu zlikvidoval gólman Stibal parádním semaforem!
     
    04:48
    Dopředu se po delší pauze protlačili i Jihočeši, ale byla z toho jen hodně nepřesná rána, jež brankáře Krále vůbec neohrozila.
     
    05:28
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    To, co už dlouho viselo ve vzduchu, nakonec přichází! Mladí Bruslaři se usadili v útočném pásmu, nahrávku od Patrika Brdička dostal do levého kruhu PAVEL DUDEK a tvrdou ranou prostřelil brankáře Stibala! Asistence: Patrik Brdičko.
     
    05:38
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    Tak to byl fofr, Havlíčkův Brod jde bleskově do trháku! Parádní nahrávku Pavla Dudka ze strany dostal na osu hřiště TOMÁŠ KULHÁNEK, před bránou si krásně položil kličkou ála Peter Fosberg brankáře Stibala a zakončil do odkryté brány! Asistence: Pavel Dudek, Patrik Brdičko.
     
    06:14
    A Havlíčkův Brod stále nemá dost, dál tlačí svého soupeře u jeho brány.
     
    07:56
    Tábor právě vstřelil branku!
    Tohle byl výstavní protiútok, který hosté zakončili dokonale a snižují na nejtěsnější rozdíl! Kotouč táhl po pravém křídle MIROSLAV MATOUŠEK, vybruslil si s pukem až k bráně a z mírného úhlu nádherně zavěsil přesně do protější šibenice! Brankář Král neměl vůbec žádnou šanci zasáhnout.
     
    08:10
    A další rána, tentokrát ale brankář Král úspěšně zasáhl. Střelu od modré čáry dobře viděl, ukryl ji v náruči a přerušil hru.
     
    08:27
    Na trestnou lavici usedl Karel Camrda (TAB) za podražení.
     
    08:40
    Havlíčkův Brod vyhrál vhazování a kombinuje v útočném pásmu.
     
    09:20
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    Mladí Bruslaři přesilovku dokázali využít a berou si zpět svůj ztracený dvoubrankový náskok! Kotouče se po pasu Dana Fialy zmocnil na ose hřiště DOMINIK VACÍK, srovnal si kotouč rychle na hůl a krásnou střelou prostřelil brankáře Stibala! Asistence: Dan Fiala.
     
    09:46
    A domácí mají dál více ze hry, Tábor se dostává dopředu jen hodně sporadicky. Brankář Stibal má stále spoustu práce s tím, aby držel střelce soupeře na uzdě.
     
    10:15
    Jihočeši vybojovali kotouč a rychle ho zavezli do útočného pásma. Tam o něj ale přišli dříve, než stihli ohrozit gólmana Krále.
     
    10:48
    Na ledě zůstal u hrazení ležet v brodském pásmu Michal Kerber, ale vypadá to, že už je v pořádku a může pokračovat ve hře. Na trestnou lavici dojel sám.
     
    11:12
    Hosté ztratili puk ve středním pásmu a museli se bránit, ale zvládli to.
     
    11:44
    Přesilovka pro hosty. Hákováním se provinil proti hokejovým regulím Martin Horáček (HBR).
     
    12:00
    Havlíčkobrodští mladíci získali puk a rychle vyhodili.
     
    12:18
    Hosté se zatím v přesilovce hodně trápí. Vypadá to dokonce, jako kdyby hráli oni v oslabení a jejich soupeř měl výhodu jednoho muže v poli.
     
    12:47
    A znovu musel brankář Stibal zasahovat. Tvrdou ránu z levého kruhu vyrazil betony nad svou bránu a kotouč skončil v ochranné síti.
     
    13:10
    Kdepak, Kohouti se dál trápí. Teď se jim nepovedlo založit útočnou akci, když se provinili zakázaným uvolněním.
     
    13:44
    Havlíčkův Brod už je kompletní, první oslabení ustál naprosto v pohodě, když byl dokonce nebezpečnější než táborské béčko.
     
    14:10
    Mladí Bruslaři předvedli krásnou kombinaci a úplně vyšachovali defenzivu Kohoutů. Potom už se radovaly z gólu, ale předčasně, brankář Stibal předvedl skvělý zákrok!
     
    15:02
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    Domácí znovu udeřili a v Kotlině už vedou nad Táborem B 4:1! Brankář Stibal předvedl několik skvělých zákroků, ale po zásahu betonem se kotouč odrazil k osamocenému TOMÁŠI KULHÁNKOVI, jenž zblízka dorazil puk do odkryté klece! Asistence: Patrik Brdičko, Pavel Dudek.
     
    15:30
    Havlíčkův Brod dál tlačí na pilu a Kohouti se musejí bránit s vypětím všech sil. Gólman Stibal má dál hodně napilno.
     
    15:55
    Kupředu se dostali na delší dobu i Jihočeši a několikrát zahrozili. Brankář Král ale předvedl dobrý zákrok vyrážečkou a betony a puk za svá záda nepustil.
     
    16:15
    Teď už mají puk ve své moci domácí hokejisté, kteří tlačí soupeře u jeho brány.
     
    16:39
    Jihočeši jen vyvážejí puky ven ze svého pásma, na útočení už jim kvůli tomu, že se musí urputně bránit, nezbývá dostatek sil.
     
    17:06
    obrázek hry se nemění, brankář Stibal má i nadále spoustu práce, protože Bruslaři na ledě jednoznačně dominují.
     
    17:37
    Tábor nahodil puk do útočného pásma tak, aby nešlo o zakázané uvolnění, a využili dostatku času na vystřídání. Bruslaři rozehrávají.
     
    18:07
    Havlíčkobrodská družina se znovu hrnula v hojném počtu do útočného území, ale je z toho jen postavení mimo hru.
     
    18:35
    Před brankářem Stibalem bylo pořádně rušno. Několik hráčů Brodu se snažilo zblízka dorážet, ale maskovaná opora Kohoutů si poradila.
     
    19:02
    Havlíčkův Brod ztratil kotouč a hosté tak mohou rozehrát.
     
    19:17
    To se jim ale nepovedlo a v obranném bloku se brání náporu Bruslařů, kteří hýří pohybem a daří se jim i velmi dobře kombinovat.
     
    19:54
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    Už to vypadalo, že Havlíčkův Brod nestihne zakončit, ale nakonec je z toho už jeho pátý gól v úvodní třetině! Brankář Stibal po střele Filipa Pártla vyrazil puk betony před sebe, kde už číhal JAKUB KOŠŤÁL a bleskovou dorážkou procedil hrací předmět do táborské brány! Asistence: Filip Pártl.
     
    20:00
    První třetina skončila.
     
    Úvodní dvacetiminutovka je za námi. Havlíčkův Brod měl podle očekávání velkou převahu a do kabin se nese za stavu 5:1 čtyřgólové vedení. Prostřední část začne přibližně v 10:47.
     
    Úvodní sestavy:

    BK Havlíčkův Brod: Král (Juřicová) – Dvořák, D. Vacík, Kerber, Matula, Trupl, Horáček – Kulhánek, Dudek, Fiala, P. Vacík, Klofáč, Pártl, Košťál, Brdičko

    Hockey Club Tábor: Stibal (A. Novák) – Dančišin, Šedivý, Staněk, Barda "C", Blafka, Kotounová – Máca, Slabý, Matoušek, Melichar, Camrda, Fáber, Růžička, Duda, Bouška

    Rozhodčí: Jan Doležal – Tomáš Krejčí, Vojtěch Holenda.
     
    20:01
    Začala druhá třetina.
     
    20:15
    Havlíčkův Brod rychle zavezl puk do útočného pásma. Hrací předmět teď ale nemá pod kontrolou a musí o něj bojovat v blízkosti mantinelu.
     
    20:33
    Pavel Dudek předvedl hezkou individuální akci, když se prokličkoval až před bránu a zblízka nastřelil beton gólmana Stibala!
     
    20:39
    David Barda (TAB) je vyloučen na 2 minuty za hákování.
     
    21:15
    Hosté se zatím v pohodě brání, už dvakrát vyhodili puk pryč ze svého pásma.
     
    21:35
    A mladí Bruslaři se při přesilovce dál trápí. Nedaří se jim dostat soupeře pod tlak, protože puky často ztrácejí.
     
    22:00
    A nepovedlo se jim zakončit ani teď, hosté vyhráli přetlačovanou u hrazení a vyhodili kus černé gumy rychle daleko ze svého pásma.
     
    22:29
    Teď už ale brankář Stibal musel zasahovat, tvrdou ránu od modré čáry ale dobře viděl a vyrazil ji betony do rohu táborského pásma.
     
    22:39
    Hosté jsou v plném počtu, hraje se 5 na 5.
     
    23:10
    Havlíčkův Brod má dál na své straně značnou územní převahu a Tábor se soustředí hlavně na hlídání zadních vrátek, na která Bruslaři usilovně buší.
     
    23:37
    Domácí mladíci předvedli hezkou kombinaci, ale nedokázali ji následně přetavit v zakončení, jež by nadělalo brankáři Stibalovi starosti.
     
    24:05
    Tábor ukořistil kus černé gumy do své moci a vyvezl ho do útočného pásma, kde se však ke střele přes důrazné protihráče neprobil.
     
    24:39
    Sledujeme plynulý hokej, hra se přerušuje jen minimálně.
     
    25:08
    Havlíčkův Brod už má znovu puk v útočném pásmu, kde si přihrává.
     
    25:22
    Filip Klofáč měl chvíli času a prostoru na straně útočného pásma, odkud vypálil k bližší tyčce. Brankář Stibal byl ale připravený zasáhnout.
     
    25:32
    Dan Fiala (HBR) usedá ke dvouminutovému trestu za vražení na hrazení.
     
    26:00
    Havlíčkův Brod získal puk a rychle vyhodil.
     
    26:10
    Tohle byla slibná šance! Filip Klofáč se řítil kupředu, krásně si obhodil protihráče, ale ale kotouč mu na poslední chvíli utekl z hole.
     
    26:48
    Bruslaři jsou už zatlačeni ke své bráně, kde schouleni do obranného čtyřčlenného bloku čekají na možnost získat puk a vyhodit.
     
    27:04
    Nakonec se jim to povedlo, brankář Stibal pomohl svým spoluhráčům v poli s rozehrávkou.
     
    27:32
    Havlíčkův Brod oslabení odehrál velmi dobře, soupeři toho moc nedovolil.
     
    27:39
    Lukáš Růžička (TAB) se dopustil hákování a usedá na lavici hanby.
     
    28:00
    Havlíčkobrodská družina vyhrála buly a kombinuje v útočném pásmu.
     
    28:15
    Mladí Bruslaři si dál přihrávají u brány soupeře, ale zatím se neprobili ke střele.
     
    28:34
    Kohouti získali puk a rychle ho vyhodili pryč ze své třetiny.
     
    28:58
    Bruslaři vypálili od modré čáry, ale puk nezasáhl svůj cíl v podobě brány gólmana Stibala.
     
    29:26
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    Tak tohle byla neskutečná nádhera, Bruslaři využívají přesilovku po luxusní akci! Patrik Vacík mohl už střílet, ale křížnou nahrávkou ještě vyšperkoval celou akci na volného FILIPA PÁRTLA, jenž zblízka zametl kotouč do odkryté brány! Gólmana Stibala střídá jeho kolega Novák. Asistence: Patrik Vacík, Dan Fiala.
     
    30:08
    Adam Dvořák (HBR) je vyloučen na 2 minuty za podražení.
     
    30:28
    Havlíčkův Brod vybojoval kotouč a rychle vyhodil.
     
    30:53
    Jihočeši už se zabydleli v útočném území, kde si vyměňují mezi sebou puk. K ohrožení brankáře Krále se zatím neprobili. V brankovišti Bruslařů také dochází ke změně, brankáře Krále nahradila jeho kolegyně Karolína Juřicová.
     
    31:17
    A pozor, to je nepříjemnost pro havlíčkobrodské barvy, které se budou bránit ve třech.
     
    31:44
    Domácí získali puk a odstřelili ho vysokým obloučkem daleko ze svého pásma.
     
    32:14
    Mladí bojovníci z Kotliny už jsou ve čtyřech, stále se ale brání ve svém pásmu.
     
    32:32
    Hra je přerušena, brankářka Juřicová si připisuje první úspěšný zákrok. Střelu z okraje kruhů dobře viděla a schovala ji do náruče.
     
    32:55
    Parta z Kotliny přečetla kombinaci soupeře a okamžitě jak získala puk, tak ho vyhodila přes celou délku hřiště.
     
    33:17
    Domácí ustáli oslabení bez úhony a dál drží pětigólové vedení.
     
    33:25
    Brankářka Juřicová to teď neměla vůbec lehké, protože se na ni tlačili Kohouti hodně důrazně. Kotouč ale v kleče udržela pod výstrojí do přerušení hry.
     
    33:39
    Bruslaři ujeli do rychlého přečíslení 2 na 1, při němž Pavel Dudek našel před brankovištěm Patrika Brdička, ale jeho ránu vyrazil brankář Novák.
     
    34:06
    Tábor teď čelí ustavičnému tlaku, ze kterého se mu nedaří vyklouznout.
     
    34:47
    Havlíčkův Brod neudržel puk v útočném pásmu a když se do něj snažil co nejrychleji vrátit, tak se dopustil postavení mimo hru.
     
    35:29
    Martin Šedivý (TAB) zatáhl za záchrannou brzdu, když se před bránou uvolňoval jeden z brodských hráčů. Potrestán je dvěma minutami za sekání.
     
    35:36
    Michal Kerber vypálil od modré čáry. Jeho rána byla za letu ještě sražena jedním z hráčů Tábora a brankář Novák puk schoval v lapačce.
     
    36:00
    Havlíčkův Brod stále drží svého soka z jižních Čech pod tlakem.
     
    36:11
    Havlíčkův Brod se důrazně tlačil k dorážkám na gólmana Nováka, který ukryl puk pod betony. Byla z toho menší strkanice, ale nic, co by stálo za vylučování.
     
    36:33
    Tábor se po chvilce snažení protlačil u hrazení ve svém pásmu ke kotouči a vyhodil.
     
    36:56
    Domácí založili postupný útok, který se jim povedl. Už kombinují v útočném pásmu kolem brankáře Nováka.
     
    37:08
    Tomáš Kulhánek se dostal ke kotouči po dobré nahrávce na ose hřiště, ale jeho rána směřovala jen doprostřed brány, kde číhal brankář Novák.
     
    37:37
    Hosté v závěru oslabení vyhodili a nyní už jsou na ledě v plném počtu. Havlíčkobrodská družina ale dál pokračuje v náporu na gólmana Nováka.
     
    37:55
    Hra je přerušena, buly ve středním pásmu.
     
    38:11
    Tomáš Kulhánek vypálil z dálky od mantinelu, ale brankář Novák měl dobrý výhled na letící puk a zasáhl svou lapačkou.
     
    38:41
    Kohouti jsou teď zatlačeni hluboko do obranného bloku.
     
    39:08
    Havlíčkův Brod na ledě stále jednoznačně dominuje. Táborské béčko se musí soustředit hlavně na obranu, a to ho stojí spoustu sil.
     
    39:40
    Děj hry se odvíjí ve středním pásmu, ani jednomu z týmů se nedaří založit kloudný útok.
     
    40:00
    Druhá třetina skončila.
     
    Ve druhé třetině jsme viděli znovu jednoznačnou převahu Havlíčkova Brodu, který sed dočkal další vstřelené branky. Po krásné akci se trefil Filip Pártl, jenž zvýšil už na 6:1. Třetí třetina začne zhruba v 11:33.
     
    40:01
    Začala třetí třetina.
     
    40:08
    Hosté hned po vyhraném vhazování nahodili kotouč odrazem o mantinel do útočného pásma, ale za brodskou bránou byli první domácí. Píská se tak icing.
     
    40:30
    Gólman Novák se teď vyznamenal, když těžil ze svého dobrého postavení a vychytal brodského útočníka, který na něj střílel zblízka úplně sám!
     
    40:55
    Tábor je znovu zatlačen ke své bráně, zatímco Bruslaři si hledají prostor k zakončení.
     
    41:10
    Kohouti už se probili ke kotouči a vyvezli ho alespoň do středního pásma. Tam jejich postup havlíčkobrodská družina zastavila.
     
    41:45
    Martin Staněk se protáhl po pravém křídle až do zakončení z kruhu. Brankářka Juřicová byla u bližší tyčky dobře postavená a podržela puk ve výstroji.
     
    42:04
    Děj hry už se přenesl na druhou stranu hřiště, Havlíčkův Brod pokračuje v trpělivém obléhání Novákovy brány.
     
    42:40
    Maskovaná opora Kohoutů si teď poradila s tvrdou ranou, která na ni doletěla od modré čáry. Buly proběhne v pásmu Jihočechů.
     
    43:20
    Patrik Brdičko si hezky najel na útočnou modrou čáru a přebral nádherný dlouhý pas do jízdy. V samostatném úniku ale minul bránu!
     
    43:40
    Domácí pokračují v útoku a brankářka Juřicová míří na střídačku, Bruslaři mají ponechanou výhodu.
     
    44:05
    Tábor se stále neprobil ke kotouči a musí se bránit.
     
    44:37
    To byla neskutečně dlouhá výhoda, během níž Bruslaři několikrát zakončili, ale ve většině případů nepřesně. Vyloučen je Karel Camrda (TAB) za podražení.
     
    45:00
    Hosté získali puk a rychle se osvobodili vyhozením.
     
    45:34
    Havlíčkův Brod se až teď usadil v útočném pásmu.
     
    45:54
    Havlíčkobrodští trenéři rozhodně nejsou se hrou svých svěřenců při početní převaze spokojení, brankář Novák v podstatě nemusel zasahovat. Teď je z toho brodský ofsajd.
     
    46:06
    A znovu mladíci z Kotliny ztratili kotouč a museli se pro něj vracet až ke své brankářce Juřicové, když hosté předtím vyhodili.
     
    46:37
    Tábor je kompletní. Sluší se podotknout, že oslabení zvládli opravdu velmi dobře. Naopak Bruslaři si tuto přesilovku za rámeček rozhodně nedají.
     
    46:47
    Moc mrzet je to ale nemusí, protože vedou jednoznačně 6:1. Brankářka Juřicová, jež vystřídala zhruba v půlce zápasu svého kolega Krále, zatím neinkasovala.
     
    47:17
    Bruslaři se teď herně trápí. Nedaří se jim založit kloudný útok a podržet kotouč vepředu.
     
    47:44
    Kohouti sice nemají puk, ale daří se jim soupeře držet alespoň ve středním pásmu.
     
    48:44
    Tohle vypadalo opravdu hodně nebezpečně! Michal Kerber byl v rohu obranného pásma doslova srolován Patrikem Bouškou a zůstává ležet otřesený na ledě.
     
    48:44
    Nakonec brodský bek za doprovodu zdravotnice zamířil na střídačku, snad bude v pořádku.
     
    48:44
    Patrik Bouška (TAB) obdržel trest na 2 minuty plus osobní trest na 10 minut za úder do oblasti hlavy a krku.
     
    49:13
    Kohouti dvakrát v krátkém časovém časovém sledu vybojovali puk a vyhodili.
     
    49:36
    Bruslaři neudrželi útočné pásmo. Při kombinaci ztratili kotouč a soupeř odpálil puk až za brankářku Juřicovou.
     
    50:05
    kdepak, Bruslařům se při přesilovce znovu nedaří. Kotouč je daleko od brankáře Nováka.
     
    50:28
    Kotouč opustil hrací plochu, buly proběhne ve středním pásmu.
     
    50:57
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    Po dlouhé době vidíme další gól a znovu se radují Bruslaři! Gólman Novák pod tlakem několikrát vrazil puk betony před sebe, čehož využil MATĚJ TRUPL, jehož bekhendová rána z mezikruží zapadla za Novákova záda! Asistence: Dan Fiala.
     
    51:41
    Vylučuje se na brodské straně (HBR).
     
    52:00
    Tábor zatím drží útočné pásmo, ale k ohrožení brankářky Juřicové se zatím nedostal.
     
    52:22
    Kohouti ze svého chvilkového tlaku vytěžili jen jednu nepřesnou střelu od modré čáry. Havlíčkův Brod získal puk a rychle vyhodil.
     
    52:46
    Tohle je přesně to, co mladým Bruslařům za tohoto stavu náramně svědčí. Při oslabení drží hru až v útočném pásmu, čímž šetří čas ze svého trestu.
     
    53:41
    Havlíčkův Brod se ubránil bez úhony, hraje se 5 na 5.
     
    54:15
    Bruslaři tlačí soupeře u jeho brány, Tábor B se musí bránit.
     
    54:40
    Havlíčkův Brod vyprodukoval ze svého tlaku několik tvrdých střel, ale ty postrádaly patřičnou přesnost. Gólman Novák je jen kontroloval pohledem.
     
    55:18
    Tábor alespoň na chvíli přerušil nápor svého soupeře, když vyvezl kotouč do středního pásma. Jeho obrana je teď opravdu hodně přetížená.
     
    56:30
    Kohouti se usadili v útočném pásmu, ale obrana Bruslařů pracuje velmi spolehlivě a hodně pomáhá gólmance Juřicové, jež má málo práce.
     
    57:14
    Broďáci už znovu okupují útočné pásmo a hledají si prostor ke střele.
     
    57:49
    Brodská brankářka Juřicová, jež už nahlédla i do reprezentačního A-týmu žen, si svou obranu velmi dobře a hlasitě organizuje. Tak to má přesně být.
     
    58:09
    Brankář Novák si připsal další úspěšný zákrok, když vyrazil tvrdou zápěstní ránu, jež na něj vyletěla z prostoru mezi kruhy.
     
    58:28
    Michal Dančišin (TAB) je vyloučen na 2 minuty za nedovolené bránění.
     
    58:55
    Brankář Novák už musel likvidovat dvě střely od modré čáry, ale betony si poradil znamenitě. Broďáci ale dál kombinují v jeho blízkosti.
     
    59:22
    Brodská přesilovka končí. Michal Kerber (HBR) se dopustil faulu kolenem.
     
    59:36
    Hosté se hnali do přečíslení 2 na 1, ale gólmanka Juřicová o čisté konto nepřišla! Skvělým obranným zákrokem se prezentoval její spoluhráč a nedovolil soupeři zakončit!
     
    Konec zápasu.
     
    Je konec. Havlíčkův Brod zcela zaslouženě a přesvědčivě vítězí nad Táborem B 7:1 a připisuje si další cenné tři body do tabulky. Mladí Bruslaři jsou tak stále stoprocentní a kráčejí si pevným krokem za kýženým návratem do elitní soutěže. Ode mě je to pro dnešek vše, děkuji vám za pozornost a přeji vám hezký zbytek dne. Na shledanou. (12:04:48)

    Ladislav Vácha

    Branky a nahrávky: 6. Dudek (Brdičko), 6. Kulhánek (Dudek, Brdičko), 10. D. Vacík (Fiala), 16. Kulhánek (Brdičko, Dudek), 20. Košťál (Pártl), 30. Pártl (P. Vacík, Fiala), 51. Trupl (Fiala) – 8. Matoušek


    BK Havlíčkův Brod: Král (od 31. Juřicová) – Dvořák, D. Vacík, Kerber, Matula, Trupl, Horáček – Kulhánek, Dudek, Fiala, P. Vacík, Klofáč, Pártl, Košťál, Brdičko
    HC Tábor: Stibal (od 30. A. Novák) – Dančišin, Šedivý, Staněk, Barda "C", Blafka, Kotounová – Máca, Slabý, Matoušek, Melichar, Camrda, Fáber, Růžička, Duda, Bouška

    Rozhodčí: Jan Doležal – Tomáš Krejčí, Vojtěch Holenda
    bahis siteleri