Havlíčkův Brod – Tábor 7:1 (kon.)
konec
BK Havlíčkův Brod
7:1 (5:1, 1:0, 1:0)
HC Tábor
Neděle 25.09.2016, 10:00 • Zimní stadion Kotlina • Regionální liga mladšího dorostu • 3. kolo
Partner:
     
    59:36
    Hosté se hnali do přečíslení 2 na 1, ale gólmanka Juřicová o čisté konto nepřišla! Skvělým obranným zákrokem se prezentoval její spoluhráč a nedovolil soupeři zakončit!
     
    59:22
    Brodská přesilovka končí. Michal Kerber (HBR) se dopustil faulu kolenem.
     
    58:28
    Michal Dančišin (TAB) je vyloučen na 2 minuty za nedovolené bránění.
     
    51:41
    Vylučuje se na brodské straně (HBR).
     
    50:57
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    Po dlouhé době vidíme další gól a znovu se radují Bruslaři! Gólman Novák pod tlakem několikrát vrazil puk betony před sebe, čehož využil MATĚJ TRUPL, jehož bekhendová rána z mezikruží zapadla za Novákova záda! Asistence: Dan Fiala.
     
    48:44
    Patrik Bouška (TAB) obdržel trest na 2 minuty plus osobní trest na 10 minut za úder do oblasti hlavy a krku.
     
    43:20
    Patrik Brdičko si hezky najel na útočnou modrou čáru a přebral nádherný dlouhý pas do jízdy. V samostatném úniku ale minul bránu!
     
    40:30
    Gólman Novák se teď vyznamenal, když těžil ze svého dobrého postavení a vychytal brodského útočníka, který na něj střílel zblízka úplně sám!
     
    35:29
    Martin Šedivý (TAB) zatáhl za záchrannou brzdu, když se před bránou uvolňoval jeden z brodských hráčů. Potrestán je dvěma minutami za sekání.
     
    31:17
    A pozor, to je nepříjemnost pro havlíčkobrodské barvy, které se budou bránit ve třech.
     
    30:08
    Adam Dvořák (HBR) je vyloučen na 2 minuty za podražení.
     
    29:26
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    Tak tohle byla neskutečná nádhera, Bruslaři využívají přesilovku po luxusní akci! Patrik Vacík mohl už střílet, ale křížnou nahrávkou ještě vyšperkoval celou akci na volného FILIPA PÁRTLA, jenž zblízka zametl kotouč do odkryté brány! Gólmana Stibala střídá jeho kolega Novák. Asistence: Patrik Vacík, Dan Fiala.
     
    27:39
    Lukáš Růžička (TAB) se dopustil hákování a usedá na lavici hanby.
     
    25:32
    Dan Fiala (HBR) usedá ke dvouminutovému trestu za vražení na hrazení.
     
    20:39
    David Barda (TAB) je vyloučen na 2 minuty za hákování.
     
    20:33
    Pavel Dudek předvedl hezkou individuální akci, když se prokličkoval až před bránu a zblízka nastřelil beton gólmana Stibala!
     
    19:54
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    Už to vypadalo, že Havlíčkův Brod nestihne zakončit, ale nakonec je z toho už jeho pátý gól v úvodní třetině! Brankář Stibal po střele Filipa Pártla vyrazil puk betony před sebe, kde už číhal JAKUB KOŠŤÁL a bleskovou dorážkou procedil hrací předmět do táborské brány! Asistence: Filip Pártl.
     
    15:02
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    Domácí znovu udeřili a v Kotlině už vedou nad Táborem B 4:1! Brankář Stibal předvedl několik skvělých zákroků, ale po zásahu betonem se kotouč odrazil k osamocenému TOMÁŠI KULHÁNKOVI, jenž zblízka dorazil puk do odkryté klece! Asistence: Patrik Brdičko, Pavel Dudek.
     
    14:10
    Mladí Bruslaři předvedli krásnou kombinaci a úplně vyšachovali defenzivu Kohoutů. Potom už se radovaly z gólu, ale předčasně, brankář Stibal předvedl skvělý zákrok!
     
    11:44
    Přesilovka pro hosty. Hákováním se provinil proti hokejovým regulím Martin Horáček (HBR).
     
    09:20
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    Mladí Bruslaři přesilovku dokázali využít a berou si zpět svůj ztracený dvoubrankový náskok! Kotouče se po pasu Dana Fialy zmocnil na ose hřiště DOMINIK VACÍK, srovnal si kotouč rychle na hůl a krásnou střelou prostřelil brankáře Stibala! Asistence: Dan Fiala.
     
    08:27
    Na trestnou lavici usedl Karel Camrda (TAB) za podražení.
     
    07:56
    Tábor právě vstřelil branku!
    Tohle byl výstavní protiútok, který hosté zakončili dokonale a snižují na nejtěsnější rozdíl! Kotouč táhl po pravém křídle MIROSLAV MATOUŠEK, vybruslil si s pukem až k bráně a z mírného úhlu nádherně zavěsil přesně do protější šibenice! Brankář Král neměl vůbec žádnou šanci zasáhnout.
     
    05:38
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    Tak to byl fofr, Havlíčkův Brod jde bleskově do trháku! Parádní nahrávku Pavla Dudka ze strany dostal na osu hřiště TOMÁŠ KULHÁNEK, před bránou si krásně položil kličkou ála Peter Fosberg brankáře Stibala a zakončil do odkryté brány! Asistence: Pavel Dudek, Patrik Brdičko.
     
    05:28
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    To, co už dlouho viselo ve vzduchu, nakonec přichází! Mladí Bruslaři se usadili v útočném pásmu, nahrávku od Patrika Brdička dostal do levého kruhu PAVEL DUDEK a tvrdou ranou prostřelil brankáře Stibala! Asistence: Patrik Brdičko.
     
    04:29
    To byla šance jako hrom! Patrik Vacík se z levé strany hnal sám na bránu, ale jeho prudkou ránu zlikvidoval gólman Stibal parádním semaforem!

    Ladislav Vácha

    Branky a nahrávky: 6. Dudek (Brdičko), 6. Kulhánek (Dudek, Brdičko), 10. D. Vacík (Fiala), 16. Kulhánek (Brdičko, Dudek), 20. Košťál (Pártl), 30. Pártl (P. Vacík, Fiala), 51. Trupl (Fiala) – 8. Matoušek


    BK Havlíčkův Brod: Král (od 31. Juřicová) – Dvořák, D. Vacík, Kerber, Matula, Trupl, Horáček – Kulhánek, Dudek, Fiala, P. Vacík, Klofáč, Pártl, Košťál, Brdičko
    HC Tábor: Stibal (od 30. A. Novák) – Dančišin, Šedivý, Staněk, Barda "C", Blafka, Kotounová – Máca, Slabý, Matoušek, Melichar, Camrda, Fáber, Růžička, Duda, Bouška

    Rozhodčí: Jan Doležal – Tomáš Krejčí, Vojtěch Holenda
    bahis siteleri